sick and tired

Rubriken=Sant. Hela dagen har jag varit hängig och trött. Vaknade 12 och när jag öppnade ögonen så var de jättetunga. Jag var täppt i näsan och slemmig i halsen. Låter mysigt va? ;) Inte det minsta. Hela ansiktet känns 5 kilo tyngre än vanligt. Och vet ni vad, jag skyller på Steff, Matilda och Erika. Det är erat fel att jag är sjuk! Fan ta er;) Hoho. Aja, dagen har jag spenderat största delen i sängen, antingen sovit, läst en bok eller tittat på film. Ganska skönt faktiskt.

Imorgon är det skola igen, jobbigt men sant. Får träffa mina pinglor igen, skvallra lite och skratta. Roland första lektionen(L) Älska Rolle och hans röst, eller vad säger ni tjejer? Nu ska jag dricka te med honung. God kväll

mums

Jag är jättesugen på kladdkaka med vaniljvisp! Dock är det ingen annan i min familj som är det. Är du en vänlig liten själ som vill äta det med mig? Hör av dig till mig då =D (Y) Kanon.

Bickford Shmeckler's cool ideas

Hejhopp

Kom nästan nyligen hem från Steff. Vi for och köpte karra sen vidare till Juniskär och satt o läste skvallertidningar på bryggan tills det började regna, vi begav oss hemåt men nästan direkt vi klivit innanför dörren gick vi ut igen, till Statoil. Hittade en film direkt, smed riktigt härliga planer på vägen hem som måste genomföras (!!!). Filmen hette Bickford Shmeckler's Cool Ideas, ganska så konstig men helt okej film. Rätt rolig ibland ;) Dock höll båda på att slockna under filmen så mamma kom och hämtade mig direkt efter. Nu ska jag lägga mig i sängen med lite salta pinnar, päron soda och film. Myspys på hög nivå, jag vet att ni blir avundsjuka=) Hörs imorgon, Godnatt


-----------

Where'd you go? I miss you so

tjejkväll

Hejhå

Igår efter en tråkig skoldag for jag till Emelie. Där ramlade det in flickor lite titt som tätt. Vi slutade som 9 stycken. Vi åt mat, efterätt, pratade massa gojja som brudar är bra på att göra, lekte charader, pratade lite mer och sen när alla åkt så gick jag o Emelie och la oss o prata innan vi somnade vid halv 2. En supermysig o trevlig kväll! Klockan ringde halv 11, en halvtimme senare var det frukost och sen gjorde vi oss klar och for till Emelies match. Fick sen skjuts hem av Lars runt halv 2.

Nu håller jag på att städa mitt rum. Ska hjälpa mamma att städa lite mer också. Sa nyss till Steff på msn att jag skulle ta mig i kragen och städa klart men som ni kanske ser kom jag inte långt. Men jag ska snart pallra mig in i vardagsrummet och damsuga. Ikväll ska jag va med Stefan, gud vet vad som händer då. HEJDÅ

godnatt

Ligger i sängen nu och ska kika på film hade jag tänkt. The Pacifier, har hört att den är bra och ja den är från 2006 och nej jag har inte sett den än. Hoppas den är värd att se iaf.

Jag har funderat på en sak. Jag tror jag ska lära mig att dricka kaffe. Alla blir ju så pigga och alerta av kaffe så tänkte jag att det vore ju perfekt för en trött människa som jag! Då kanske jag orkar skolan bättre, förhoppningsvis. Ska nog försöka mig på det där. Vem vet, det kanske funkar bra.

Imorgon måste jag släpa mig upp senast halv 9 för att vara på skolan klockan 10. Vi ska på viktig information i aulan. Det jobbiga med det hela är att vi egentligen skulle ha börjat 13.10 om vi inte skulle på detta förbannde mötet eller vad de kallar det. Det, mina vänner, ser jag inte fram emot.

Ska se filmen nu, sen blire sleeping time. Godnatt

tralala

Jahapp, matchen är inställd. Regnet öser ner så de vill väl inte förstöra plan, det förstår jag de. Men okej, vad ska jag göra idag då? Tråkmånsar..

bajs

Regn, regn och åter regn. Fan vad jag hatar regn. Dagen började bra, INGET regn i Njurunda men tog med mig ett paraply ändå. Kom in till stan, DET REGNADE, jag plockade fram mitt paraply och sa till Steff att jag inte ville blöta ner håret. Så vecklar jag ut parrat och flong! Så går paraplyet sönder... Jahapp, var bara att kasta det och springa till skolan, dock blev jag blöt i håret ändå. Hade två lektioner idag, 1 och en halv timmes Engelska B och 55 minuters Matte B. Jättekula lektioner, fick sluta tidigare på båda så efter matten så skyndade vi oss till bussen med Emma och satte oss blöta och gosiga i bussen. När jag kom hem slängde jag av mig kläderna och på med overallen direkt.

Nu ska jag leta reda på ett stort fett paraply som jag ska ha med mig på matchen. Vi möter Lucksta på Sörforsvallen. Höres efter matchen people!

back to hell

Jajamensan, rubriken stämmer till punkt och pricka. Började med vanliga lektioner idag och jag har damp redan. Är supertrött och kan inte koncentrera mig. Plus att jag har kommit fram till att jag nog är riktigt jävla dum, alltså korkad. Nästan jämt när jag läser en mening eller en text som handlar om typ historia eller nåt ekonomiämne så fattar jag inte ens meningen? Det är bara ord som jag läser men fattar inget. Osså läser jag varje ord i typ 10 sekunder och måste ändå läsa om meningen 10 gånger till innan jag frågar nån vad fan mening betyder. Eller så skiter jag i det och lyssnar på mina kära vänner vad de säger. Rolig tjej va? Faan, jag vill vara smart! Hatar när alla säger att jag är värsta pluggisen när jag är världens icke pluggis, haha. Jag får seriöst damp ;P Jag har nog damp på riktigt. Aja nog pratat om det!

Jag längtar iaf tills fredag! Bland annat för att det är helg och bland annat för att jag ska på tjejmiddag till Emelie med massa brudar och sen övernattar jag där=D Myspys till tusen.

För övrigt så hoppade jag precis ur ett varmt underbart badkar. Låg där i evigheter kändes det som, och skönt var det. Nu ska jag kolla på ett nytt program på teven, Girls meet cowboy, fårse om det är värt att titta på ;)


skolstart

Godkväll kära vänner

Idag började som sagt skolan. Första dan, vad gjorde vi dårå.. Vi kom dit till 1 fick nå papper och pratade lite om hur det ska gå till nu i 2an sen gick vi sluta. Så jag vandrade ner på stan med Steff tills mamma ringde och så for jag hem med henne. Blev lite vila för min del eftersom jag hade spänningshuvudvärk, sen blev det en snabb middag sen iväg på träning. Jag och Stone gick lite tidigare och duschade, for på ICA sen vidare till Svartvik och kikade när Tres spelade match. Resultatet behöver vi inte prata om. Pappa kom och hämtade mig och nu sitter jag här.

Imorgon börjar det hårda livet. Start 10.10 med Italienska, och vi har ny lärare, och ny lärare=bajs. Sen slutar vi sent som fan, tycker jag. Företagsekonomi med Sören är sista lektionen också, nåt jag ser fram emot tror ni? KNAPPAST.

Nej men snopp på er, jag ska se SATC

stan

Till min besvikelse så hade inte min lön kommit idag... Och inget studiebidrag fick man heller, jävla skit. Kul månad utan pengar nu. Ialla fall så mötte jag upp Matilda på stan. Vi kikade omkring, träffade folk överallt, åt på donken sen gick Emma lite med oss innan hon skulle till jobbet. En riktigt mysig dag på stan med stumpan iaf! Tack för de =) Jag köpte bara 5 block till skolan och urfina rosa skimmrande pennor =D

När jag kom hem hade jag på någe konstigt vis fått för mig att träningen var halv 7 så jag tog tid på mig och gjorde ingenting. Sen kvart över 5 säger mamma åt mig att skynda mig o byta om men jag fattade inte varför sen kom jag på mig själv så det var bara att rusa. Träningen var väl rätt okej, var med på åtminstone halva idag? =D Tror jag. Kommer sakta men säkert tillbaka nu. Fick overallen också, helt okej storlek. Ser inte ut som jordens hiphopare så det blev asbra;)

Imorgon är första skoldan... Känns ändå rätt okej, man kommer in i samma rytm, men samtidigt känns det PISS. Hatar plugg mer än nåt annat satt det känns lite tungt ;) Menmen, får hoppas att 2an inte är så jobbigt som alla säger.

uptown girl

Hejhopp!

Nu beger jag mig in på stan med Matilda för lite shopping,

See ya

weekend

Hejhå

Min helg har jag spenderat i lilla Sveg. Och tro mig på orden, det är litet. Ungefär sådär att alla känner alla där och alla bor på samma plätt, kändes det som. Jaja iaf så åkte vi dit vid 2 nångång och var framme vid 4. Då packade vi in oss i husvagnen och så där. For till festen nån gång efter 6. Helen, födelsedags"barnet", och hennes familj kom i en limosin och hon blev jättechockad men glad när hon såg oss. Kvällen var trevlig, god mat, väldigt snygg trubadur som sjöng hela kvällen. Rätt kul ändå. Vi for hem strax efter 12 och gick och la oss nästan direkt.

Lördag - Åkte mest runt i en vit skitsnygg Cadillac osså visade de oss runt i Sveg. For hem till Helen m. familj för att kika hur det såg ut där. De var ganska slitna efter att ha kört ut de sista gästerna klockan 5. Sen for vi på Dollarstore och handlade lite, åkte en sväng till deras stuga och sen hem. Runt 7 kom familjen Olsson till oss och vi barn gick bort till en pizzeria Knuten och åt pizza sen hem igen där jag åt lite kräftor. Kvällen spenderades mest framför teven där vi såg Spy Kidz och Mr.Beans semester. Gick och la oss runt halv 1 eller nå.

Söndag - Blev väckt vid 9 av mamma, åt frukost, packade, sa hejdå sen lämnade vi staden vid 11. Jag och Mia sov huller om buller där i baksätet och jag vaknade inte förrän vi var i Matfors då pappa glömt bort att det var en sån där vägbula där och han körde 90 så vi flög väl en halvmeter upp i luften. Och ja, nu är jag hemma! Kom hem för en timme och 20 minuter sen.

Nu ska jag måla om mina naglar! Adios

sveg

Gomorgon!

Igår for vi ut till Emma och medans vi väntade på de andra så åt vi lite glass och spelade kort. När de kom så skulle vi precis börja grilla mashmallows (?) så vi slängde på köttet samtidigt. Blev en god och trevlig middag. Efteråt blev det massa snack, skratt, godis och planerande! Knäppte lite kort som jag lägger in på bilddagboken när jag fått de. Pappa kom och hämtade mig runt halv 1.

Nu har jag varit vaken i ungefär en timme. Har duschat och gjort mig klar. Nu äre bara frukost och packning kvar. Sen skulle jag färga håret på Mia och sen far vi. Vill fortfarande inte... Får göra det bästa av situationen. Party ikväll iaf och imorn blire kräftor. Jag finns på mobilen!

Adjö

på med grillvantarna

Sitter och kikar på SATC avsnitt och gör mig klar. Om en stund kommer Ewe förbi och hämtar mig sen stannar vi på affärn en sväng sen vidare till Emma! Hoppas på en trevlig kväll, men vad annars kan det bli med såna härliga brudar?

Igår när jag och hundarna satt och tittade på tv så hoppade Alice upp på kudden/ryggstödet och låg och kikade ut genom balkongdörrn. Hon låg och betraktade vårat område eller kanske väntade hon på att få se mammas bil köra upp på gatan? Vem vet. Söt som satan var hon iaf =D

Vem kan motstå dessa otroliga ögon?

saving for a rainy day

Hejsan

Igår låg jag och tittade på sex and the city en bit in på natten men runt 1 kände jag att det fick va nog. Imorse vaknade jag halv 12 men låg kvar till 12. Frukost - fil o flingor. ´

Det spöregnar ute. Och nyss åskade det och blixtrade. Självklart flög hundarna upp i sängen och gnällde och skällde, stackarna vet ju inte vad det är. Eftersom det inte är väder för att vara ute så blire ännu en innedag med mys och film. Måste iväg på affärn och handla lite inför ikväll också! Vi ska ju som sagt ut till Emma i Björn och grilla. Hoppas vädret skärper sig och solen får kika fram lite. Mysigt!

Imorgon åker jag... till Sveg. Jag vill inte! Inte Mia heller. Men vi måste, och de känns taskigt att inte komma. Vi ska på 40-års fest. Till de vi träffat i Spanien, alltså ena mamman fyller 40 och ska ha fest men hon vet inte att vi kommer. Vi är deras surprise-gäster. Osså ska vi bo hos den andra familjen. Satan i gatan, inte en lugn stund! En 6åring och en 9åring, jag vill inte! Kommer hem tidigt på söndag iaf.........

Hejdå


sex and the city

Varje kväll när jag ska tvätta ansiktet så fasar jag inför samma sak. Det som alltid händer på filmer. När jag har tvättat ansiktet, står och torkar mig med handduken och ser ingenting, så fasar jag för att ta bort handduken från mitt ansikte och se en äcklig jävla gubbe bakom mig i spegeln. Jag hatar det. Känner inte ni likadant? Fy tusan för filmer, skrämmer upp en som satan.

Min kväll har iaf bestått av en blandning mellan Prodject Runway, So You Think You Can Dance, fotboll och Sex and the city. Mysigt. Så har jag ätit en banan också, gott och nyttigt, så nu vet ni det också =)

Sex and the city är inte bra för människan. Det är beroendeframkallande. Jag laddade ner säsong 1 för ett tag sen och tittade på det hela tiden, sen när jag skulle ladda ner säsong 2 så fanns det inte tillräckligt med utrymme så jag nöjde mig med de två programmen som gick på teven. Men nyligen delete'ade jag nästan alla mina filmer jag har på datorn för att kunna ladda ner andra säsongen. Har jag gått och blivit psykiskt störd? Jag tror fan det. Och nu ska jag se avsnitten från S2 innan jag ska sova. Big chock? Naaa ;) I'm just another SATC fan.

Godnatt

en onsdag som denna

Japp, tidningen ljög för mig! Det stog att Wissman skulle springa mot Bolt i 200 m Final. Men dum som jag var så gick jag på det också ;D Haha, jag visste ju att Johan bara sprungit 400 m nu i OS men inte tänkte jag på det heller. Ialla fall, Bolt vann finalen lätt som en plätt, helt seriöst, han var flera meter framför de andra när han gick i mål. Och han satte världsrekord! 19.30, det förra världsrekordet var 19.32. 2 hundradelar är faktiskt rätt så mycket inom friidrotten.

Ja, jag är ganska insatt i OS =D haha. Jag har inte gjort ett skit på hela dan, hjälpt till lite här hemma bara, that's it.

Imorgon är det planerat att vi ska ut till Björn, Emmas "lilla" place och grilla/ha kräftskiva. Förhoppningsvis blir det så, med trevliga vänner.

Hancock står på tur, Steff gav mig detta filmtips snabbt imorse så ska se om hon talar sanning, Adjö

nyduschad och fräsch

Hej hå

Kom nästan nyss ut ur duschen, ren och fräsch. Och nu sitter jag här i min sköna kimono. Kanske är dags att klä på mig? Eller vad säger ni..

Min kväll igår var som sagt riktigt trevlig. Pratade med Ewe på msn när hon kommit hem om att vi ska börja dansa =D Vi vill verkligen det. Nån som vill joina oss? Kursen vi hade tänkt är Streetdance/Hiphip, skitkul ju! =D Fast kursen börjar nu på måndag satt vi måste anmäla oss så fort som möjligt om vi ska köra nu på en gång. Nästa kurs har jag ingen aning om när den är. Dyrt äre ju tyvärr men lätt värt det! =D Ewe vi måste göra det här! Serri.

Imorse klev jag upp sent igen, runt 12. Blev fruktsallad till frukost, nyttigt och gott! Hela förmiddan har jag spenderat framför mina två dumburkar, teven och datorn. Inte bra, nu vill jag hitta på nåt! Vet dock inte vad. Crap

16.20 ska Johan Wissman springa, mot Usain Bolt ;o Finalen 200 m. Det är ju redan självklart vem som kommer vinna, Bolt är ju äckligt snabb, han joggar ju bara sista biten medans de andra tar i för kung och fosterland och ändå vinner han, sjuk kille! Men en silvermedalj skulle sitta fint till Wissman iaf =D

Ha en bra dag

Girlsnight

Tjosan i trosan mina vänner

Ligger här i min underbara säng med datorn vilandes på magen (samma sak, varje kväll) ;D För ungefär en halvtimme sen lämnade mina vänninor mig och åkte hem till sig. Vi såg på film, åt gotta och pratade som aldrig förr, riktigt mysigt med andra ord =D Pratade om allt mellan himmel och jord, från barndomen till skolan, ja allt helt enkelt. Mitt sällskap var alltså Ewe och Steff som ni kanske visste, om inte, nu vet ni =) Flimen vi såg hette Wedding Daze och den var helt okej, ganska bra faktiskt.

Nu snart hade jag tänkt att sova, mina ögonlock börjar säga ifrån. Imorgon var jag iaf sugen på att vara ute och busa men då kommer partypoopern Steff och säger att det ska regna.... jahapp där sprack de planerna =/ Man kan ju inte busa inne heller? Aja, får bli nåt annat dårå. Kom med förslag någon?

John Blund<3

rub-a-dub-dub

Hejhopp

Nu har jag varit jätteduktig och plockat ur och i diskmaskinen, städat till i köket och diskat! Fast.. mamma bad mig göra det men det kan vi bortse =D Nu ska jag strax tvätta kläder sen kan jag relaxa. Ska sätta mig på cykeln sen också, vill helst inte träna ute i detta väder =D

Sen efter träningen ska vi hitta på lite bus, några stycken. Fårse vad det blir =)

Faan också, Stefan Holm åkte ut... Han skulle ju försvara sitt OS-guld och bli historisk? Vad är detta.. Menmen =/ Det går sämst för Sverige i OS.

Adios

Jajamensan

Godmorgon gott folk!

Blev väckt av två små gosproppar som slickade i hela mitt ansikte runt halv 12, och jag kunde självklart inte bli sur eftersom de var mina små "barn" =) Men jag låg kvar ett tag men beslöt mig för att ta mig i kragen och tvätta ansiktet och så slog jag på datorn. Och här sitter jag, har inte ätit nån frukost än. Måste nog göra det snart satt jag inte mår dåligt. Jag behöver maat! Annars mår inte min kropp/jag bra, så äre bara ;)

Ojoj, jag har träningverk sen igår ;o Känns skönt faktiskt, jag jobbade hårt! Haha, nej frukost nu mina vänner

Vi hörs under dagen, puss

Jocks

Hej mina vänner

Jag har precis placerat mig i sängen och ska se en film men tänkte slänga in ett inlägg lite fort.

Åkte in till stan med mamma, gick på nå xtravaganza möte och sen vidare till Jocks. Eftersom det var första gången för mig där så fick jag gå gratis! =D Väldigt snällt av bruden i reception eller vad man ska kalla det. Hon visste nämligen inte vad det skulle kosta för mig så det fick bli så ;) Jag tackade och bockade och gick vidare. Vi började med 40 minuter på en Orbitrek, för er som inte vet vad det är så är det en tramp-maskin. Det är som att man är ute och springer helt enkelt. Fast vi använde bara benen, armstödet satt fast. Sen gick vi ner och körde styrketräning i cirka en halvtimme. Gick skitbra och jag kände hur det tog i kroppen, skönt som fan =D Dit ska jag gå ofta! Bra ställe. Jag såg också Hanapee där, det är väl ganska coolt? Eller ;D

Väl hemma blev det ett samtal till Emma, dusch, fika och till slut damp jag ner i soffan framför teven. Och nu är jag här! Trevligt. Imorgon vill jag hitta på någe, Oskar ville också det. Satt gott folk, HÖR AV ER. Så hittar vi på nåt =D

Godkväll

kallsup

Har precis ätit middag. Och nånting äckligt hände mig då. Jag fick ris och fläskfilé gryta i näsan!! Alltså "bakvägen", från munnen upp i näsan. Kändes som att jag fick en kallsup ;o Fy vale vad äckligt det var. Förlåt, lite för mycket information för er kanske, men ni valde själv att läsa =) I övrigt var måltiden helt okej.

Gubbarna är fortfarande kvar och byter fönster, de jobbar väldigt segt. Och när de tar bort fönstrena så vibrerar det i hela huset, lite som en jordbävning. Men förhoppningsvis är de snart klar för dagen så vi får huset för oss själva.

Måste bara säga en sak, fy tusan va synd det är om Susanna Kallur! Hon som var så otroligt laddad och kände sig bättre än någonsin nu inför semin. Då kommer hon för nära häcken med foten och fastnar så hon flyger och landar på huvudet. Nej usch, det såg inte roligt ut. Och jag tyckte så synd om henne för hon blev ju så ledsen! Det förstår jag de!

looking good, right? ;)


bubblizar

Godmorgon/Goddag!

Trist väder idag, fy fan. Regnet bara öser ner! Hoppas bara inte Sawert och Moa måste jobba, då tycker jag synd om de.

Igår såg jag ju på Fever Pitch och självklart hade jag redan sett den. Den var väl helt okej, lite jobbig ibland men annars bra! Åt popcorn och godis till =D Mumma. När den var slut gick jag in på rummet och kikade på film i sängen, slocknade ganska fort efter det!
Idag blev jag väckt av pappa halv 10 för att vi skulle hjälpa han plocka undan lite saker för det skulle komma gubbar och byta fönster, så jag gjorde som han sa och när jag var klar så gick jag och la mig igen. Så fort gubbarna kom så sprang mina hundar upp till mig och kröp under täcket, haha =D De tyckte antagligen att gubbarna var skräckinjagande. Så där somnade vi 3 och blev väckt halv 12 av pappa igen. Då hade gubbarna åkt iväg för att äta så jag passade på att äta frukost ifred. Nu har jag precis tagit ett varmt bad =D Otroligt skönt i detta väder. Nu har jag ingen aning om vad jag ska göra resten av dan, ska iaf på Jocks och träna ikväll med mamma och Mia. Ingen träning med laget ikväll alltså.

Farväl så länge

fever pitch

Allååå
Förut ropade mamma ner oss barn till köket. Då hade hon köpt smågodis som hon la på köksbänken så vi fick plocka det vi ville ha, precis som när vi var barn =D Haha. Så nu sitter jag här med min skål och snaskar. Om 45 minuter börjar en film på 3an som jag tänkte se, Fever Pitch. Verkade ganska bra så jag hoppas att den är det.

Förut idag målade jag mina naglar, alla 20, rooosa =D Jag förstår inte riktigt vad det är med mig, men jag fullkomligt ääälskar rosa! Det är min passion här i livet, haha. Så om ni köper en present till mig så ska det vara rosa saker =D Nu vet ni!

Vill förresten säga GRATTIS till Emelie Engberg som fyllde 17 år igår, grattis gogumman! Och GRATTIS till Sofia och Rikard som varit tillsammans 1 år idag! =D Inte dåligt ungdomar ;) Snart så fyller även min kusin 21 år, inte långt kvar nu.

Ska busa med hundarna nu, Bye


what a day

Godmorgon!
Klockan är halv 12 och jag har redan varit uppe sen strax efter 10, helt makalöst. Jag slog på datorn och kikade klart på Horton det första jag gjorde, eftersom jag inte tittade klart på den igår. Och den filmen är en wannabe Grinchen! Horton, elefanten, hittar en blomma med ett sandkorn på och i det sandkornet så finns det pyttesmå Vemlingar. Osså ska Horton rädda de från att deras värld ska utplånas. Kunde de inte komma på något eget va? Utan måste sno Vemlingarna från Grinchen, lite dåligt av de tyckte jag. Men annars var filmen bra och rolig =D

Idag är det söndag, ja vad ska man hitta på dårå? Jag har faktiskt ingen aning! Det enda jag vet är att vi ska grilla, mums fillibabba. Jag är jättetrött, jag förstår inte varför. Jag sov ju 10 timmar? Det ska ju vara helt perfekt, men nehe.. Imorgon börjar iaf sista veckan av sommarlovet, och sista helgen kommer jag missa? Eller asså, jag kommer inte va hemma. Det suger apröv, men inget jag kan ändra på, fan.

Nu ska jag njuta av min klubba och försöka göra nån nytta, hejdå


holla at you

Hejhå! Har precis sett filmen Miss Pettigrew Lives For A Day och den var väl hyffsad. Ätit mitt goda godis också så nu har jag som sår på tungan ni vet, som man får av sugisar. Sen har jag druckit juice till det istället för läsk, nyttigare alltså ;D hehe..

Pratade med Osman på msn förut och han ska kolla efter en ring åt mig =D Och ringen ska vara rosa annars får det vara! alltså den där "diamanten" eller vad man säger, ska vara rosa. De kostade visst bara typ 5 kr där han är, och 5 kr är en fis i rymden säger jag bara.

Nu håller jag på att ladda ner Horton och Sex and the City filmen =D Horton är klar om 2 minuter och SATC kommer ta 9 timmar ungefär ;) Så jag väntar med den tills imorgon. Men jag skulle ju se den med Tres, så om inte hon redan har sett den så väntar jag tills hon kommer hem så får vi kika på den då! Nu ska jag iaf gå ner och umgås med min family

None

en födelsedag

Inatt sov jag 12 timmar! Inte illa av mig. Jag var ju så satans trött igår så jag stängde datorn för att sova strax före 11 och vaknade imorse strax före 11 =) Det var riktigt skönt och behövligt!

Runt 12 for vi allihopa in till stan. Mamma, Mia, jag, Erika och Ove, plus hundarna. Jag kan ju säga så här, det var ganska jobbigt att gå med hundarna på stan i början för de blev ju som galna när mamma gick in på en affär och vi väntade utanför, men efter ett tag gick det kanonbra. For hem till min moster Maritha för att fira henne. Fick pizza med sallad och sånt där hemma hos henne. Hon gör världens godaste hemmagjorda pizza, that's fore sure! Sen blev det tårta och massa prat. Alice och Chili(min mosters hund) är helt galna i varandra! De springer och jagar varandra och busar och pussar på varandra, skitsött!

Vid 5 for vi in på Hemmakväll och köpte lite godis och hyrde filmer innan vi åkte hem. Så nu sitter jag här med smarrigt godis! Tänker på skoltiden då vi alltid gick och köpte godis på Hemmakväll =D Oftast 1 kilo var då, haha.. Nejdå riktigt så illa är det inte.

Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, än så länge? Det kanske dyker upp nåt skoj, vem vet =D Klockan är ju bara barnet. Men godiset kallar, puss o smek

oh lord

Klockan är 21.10 och jag är helt död? Jag skulle kunna somna nu, helt seriöst. Helt slutkörd är jag! En jobbig dag på jobbet och sen träning med löpning, ojoj. Jag känner mig som en gammal tant, som jag alltid är med Carrou. Båda sitter och tokgäspar innan klockan slagit 11 varje gång vi umgås. Men ändå envisas vi med att vara upp sent på natten ;) Jag saknar Carrou, saknar att vara med henne. Och nu när jag är ledig, så har hon flytt landet och åkt till Kreta. Dumt av henne tycker jag. Emelie Engberg är lika dum som är i Italien, Ida Dahlberg också som åker till Turkiet imorgon och André Hammarström som åker till Thailand på söndag. Jag har dumma kompisar som lämnar mig hemma. Menmen om cirka en timme eller två ligger jag i sängen och drömmer mig bort.

Tack och hej

äntligen

0 dagar kvar.
ÄNTLIGEN!!!! Nu har jag jobbat klart och det känns så jävla skööööönt. Har jobbat på Ica Nivrena med Sawert mest hela dan, sen kom Moa ett tag också. Kände inte Moa alls förut men under lunchen var det bara hon och jag så då pratade vi på som attan och hon var jättetrevlig och rolig! Vi åkte till Svartviks kajen i slutet av dan osså skulle vi få en överraskning sa bossen. Så kom han förbi strax före 3 och sa att vi inte hann med överraskningen, så vi suckade stort och fortsatte jobba men då kläckte han ur sig att vi fick sluta istället! =D Japp, glada blev vi. Så vi trängde in oss i bilen, jag i knät på Moa och Sawert så for vi hem.

Träningen gick bra! Fast jag var inte med de andra, haha. Jag och Igelström körde löpning, styrka och snabbhet på sidan om, gick skitbra det ju;) Right emmsan? ;D Sprang i trappor och grejer, då får man snygga ben! =D Hoho..

DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMP har jag också...........................................
Fotbollsförbundet har skickat ner oss i den sämre serien och flyttat upp Stöde för att vi spelat med en ogiltig spelare? Tydligen så spelar Linda fortfarande i Essvik, DÄR SOM DET INTE ENS FINNS NÅ DAMLAG! Men Carin skickade in ansökan om att Linda skulle få byta till Njurunda före sommarn men då har förbundet tappat bort det där jävla pappret? Så vi har inte ens vetat om att hon inte är flyttat till Njurunda och då får vi skiten?! Förbundet har dragit bort alla poäng som vi fått då Linda spelat, och skrivit att vi förlorat de matcherna med 3-0 ;S Så vi blev tydligen sist i våran serie med 7 poäng, när vi egentligen blev 3a (Y) Tack för det, TACK TACK TACK!!!!! Men vi ska lämna in en överklagan, för i reglerna på Svenska förbundet står det att de bara ska dra bort poängen vi fick SISTA matchen vi spelade. Och då ska det va så, inte sant??

Aa, damp är iaf bara förnamnet på mig just nu! Kvällen nu ska jag bara ta det lugnt, äta lite gotta och spela sims om jag fattar hur man skulle göra med crack-grejen, hoho =D Blir en tidig kväll för mig känner jag, är trött som en gris!

Adjö

fy fan va skönt

1 dag kvar.
Jobbet gick bra idag, det är allt jag har att säga om det.
Fy Faaaaaaan va skönt!! Vi vann med 2-1 över Alnö så nu är vi vidare till Elit-3an. Det behövdes!! Jajamensan.

Sitter och suger på en klubba jag fick av Erika! En sån där man doppar i pulver och när man stoppar in den i munnen så smattrar/bubblar pulvret =D Med andra ord en; Lick, Dip, Flip! Mums.

Imorgon är sista dagen på jobbet för mig, skönt så in i bomben! Niklas sa att vi skulle få en belöning imorgon, så jag hoppas det är en bra belöning och inte en jobbigt. Skulle va typiskt han att göra så.. Sen blire träning på kvällen, det är allt jag vet för tillfället;) Ska göra matlåda sen se film och sova!

Godnatt


***

Japp, det var allt för denna gång. Jag orkar inte sitta och pilla någe mer med designen nu. Sitter och kikar på tv och gäspar. Extreme home makeover visar kanalen just nu, de håller fortfarande på att riva och bygga upp huset men det är ju roligast att se när det är klart.

Jag håller på att ladda ner The Sims och jag hoppas att det blir klart snart. Det ska ta 1½ timme men det ändras hela tiden ;s Stört.. Jaja det blir väl klart nån gång ikväll iaf. Hoppas jag

***

Jag håller på att göra om min bloggdesign och hör och häpna, det är jag själv som fixar det! Ser väldigt B ut, men det skiter jag i. Jag är stolt över mig själv att jag kommit så här långt :') haha. Fattar liiiiite grann nu hur man fixar men ändå är jag lååångt ifrån proffs. Jaja, det duger iaf =D Ska fortsätta nu. Bye

***

2 dagar kvar.
Imorse spöregnade det. Och då menar jag verkligen spööööregn. Men tro på fan att vi var tvungna att jobba ändå. Fick åka till Kvissle och jobba med Sawert och Moa vid Nivrena skolan. Blev dyblöt så vi åkte hem till mig och bytte till lite bättre kläder. Till lunchen kom pappa och hämtade mig och sen bestämde jag mig för att stanna hemma. Jag mådde pyton vill säga. Hade ont i axlar & nacke, hade spänningshuvudvärk och ont i halsen. Och inget av det har försvunnit efter 2 timmars sömn..

Imorgon har vi match, mot Alnö. De ska vi ta, lätt ;D Hoho, peppar peppar ta i trä!

Jag vill spela Sims men tro på katten att jag inte har installeringsspelet? Det suger apröv.. Får snart abstinens här. Min kväll kommer iaf bestå av filmtittande framför teven för att piggna till tills imorgon! Måste på jobbet då, vill ha så mycket pengar som möjligt.

Tjarrå

långprommis med hundarna



***

3 dagar kvar.
Ååååh, dagarna går så sakta nu sista veckan! Jag håller på att bli galen.. Men jag och Kim stressar inte alls, jobbar riktigt sakta (H) Idag började vi på Mjösunds förskola, där träffade jag Malin och Jasmine som ville träffa mig =D Sen vidare till mina hemtrakter, Klockarberget. Så på lunchen gick vi hem till mig och gjorde mat, sov lite och sen gick vi ner och fortsatte. Slutade lite tidigare och när jag kom hem så blev det blodpudding med bacon. Mitt huvud är helt sönder. Har fått nå släng av värmeslag eller solsting tror jag.

Jag vill ha mina pengar nu! NU NU NU. Och jag vill shoppa som ett as. Men jag är pank =/ har 60 kr kvar tror jag? Det räcker inte så långt.. Får tjäna ihop lite här hemma så jag klarar mig nästa vecka;)

Imorgon ska jag vara med Emsan efter jobbet! Har no idea vad vi ska hitta på. Men nåt trevligt blir det alltid.

Jag saknar mina brudar jättemycket =/ Mattan, Märtan och Stefan. Känns så fel att inte träffa er varje dag och goofa runt,  =D Ni är helt enkelt bäst! Jag älskar er

lista

STEG 1
Namn:
Petra
Födelsedatum: 19 september
Ögonfärg: blåa
Hårfärg: blond
Längd: 1,52
Civilstatus: Singel
Höger eller vänsterhänt: höger
Stjärntecken: jungfru
Kär: njaaa


STEG 2
Skor som du bar idag
: löpardojor
Dina svagheter: charmörer
Rädsla: spindlar, mörka skogar, bli ensam m.m
Målsättning: få bättre kondition, klara ut gymnasiet


STEG 3
Första tanke när du vaknade:
en liten stund till?
Sista tanke innan du somnade: olika


STEG 4
Pepsi eller Coca Cola:
blir oftast cola
BurgerKing eller McDonalds: Donken lover
Adidas eller Nike: spelar ingen roll
Choklad eller Vanilj: båda<3


STEG 5
Svär du:
ja, det händer rätt ofta
Sjunger du: amen gud ja! älskar att sjunga
Duschar du varje dag: ja, brukar bli så
Gillar du skolan: neeeeej, bara mina classmates
Tror du på dig själv: självklart! så länge det inte gäller matematik
Kommer du överens med din mamma: jadå
Kommer du överens med din pappa: jadå


STEG 6
Har du under den senaste månaden....
Druckit alkohol:
ja
Rökt: nej skitsaker.
Shoppat: jajamen
Baka: nej
Stulit något: nejnejnej


STEG 7
Har du någonsin....
Däckat eller varit jättefull:
sistnämnda
Blivit kallad hora: inget seriöst, nej
Blivit nerslagen: nej


STEG 8
I framtiden...
Namn på barn:
älskar engelska namn, så det blir nåt sånt
Hur vill du dö: i sömnen


STEG 9
Antal människor du skulle ge ditt liv för:
svårt att säga
Antal piercings: öronen
Antal tatueringar: ingen, men jag viiiiiiill ha
Hur många gånger har du varit med i tidningen: några;p imorgon eller onsdag kommer jag också delta på en sida i DB
Antal saker jag ångrar: det finns några saker jag skulle vilja göra om.


stadsliv

Jag vill flytta. In i en lägenhet i staden. Allting skulle bli så mycket lättare då! Med skolan och hela köret. Så kan jag bo hemma i Njurunda på helger eller så. Det vore ju helt perfekt? Men problemet är då att jag saknar fast jobb, så jag får inte in pengar på någe vis. Och studiebidraget räcker ju inte till hyra och kläder, godis, mat m.m. Det är ju synd tycker jag, HÖJ STUDIEBIDRAGET. En mycket bra idé från mig, aa jävlar du. Sen så känner ju inte min moder för att betala lägenhet åt mig, det förstår jag ju. Men just nu är jag i stort behov! Skolan kommer gå åt helvete annars (känns det som). För hur ska jag orka kliva upp 2 timmar innan jag börjar, ta en buss som går en timme inne jag börjar, gå en jobbig skoldag, ta bussen hem, komma hem kanske en timme efter jag slutat och sen måste plugga? Jag kommer ju va slutkörd. Jag är i stort behov av en lägenhet i stan!!! There's no doubt about that. Så om nån vänlig själ skulle vilja "låna ut" sin lägenhet till mig under skolans gång, eller låta mig få bo hos dig under tiden så  vore det kanon! =D Keep in touch, Little P

***

4 dagar kvar.
Den här dagen har varit ett helvete. Var halvt död redan när jag klev upp och så fortsatte det hela dagen lång. Fick sluta lite tidigare iaf! Skönt var väl det.

Mamma kom och hämtade mig, jag åt mat och direkt efter blev det sängen. Slutkörd tjej, jajamen! Kvällen till ära har jag träääänat. Har haft huset för mig själv en stund nu så jag har kört på. Cyklade 20 minuter sen blev den pumpning av mage, ben och armar. Haha fy vale vad mina armar är svaga! Helt otroligt.

Jag älskar att vara nyduschad och insmord! Haha jag känner mig så fräsch och ren då=D Vilket jag är, men ändå. Sitter och myser med min lilla tös Stella nu. Mamma har klippt henne och hon är så liiiten nu! Plutten min.

Imorgon skulle Dagbladet komma och intervjua mig :| Sa Niklas iaf.. Hua ligen! Så då blir jag tidnings-stjärna för en dag (H) hoho.. På kvällen har vi träning och jag tror tamefan att jag ska dra mig dit, beror på hur jag känner mig i huvet, har svinont!!!! Crap.. Aja

Adios amigos

***

Ååååh, kräftor satt så jävla gott i magen! =D Och kanonväder till det, tack gud! Vi satt ute och åt, var jättegott och mysigt. Fika efteråt med massa prat. Och Viktor, haha så underbar liten grabb! Han behöver bara titta på dig så blir du charmad. En jävel på att flörta också ;) Haha så kommer han bort till mig och står och flinar och klappar mig på benet och helt plötsligt tar han mig på brösten och säger; Bröst, bröst. Haha han är så söt! Och nu medans föräldrarna suttit ute och pratat så har vi varit barnvakt till Viktor, sett Barbapappa och lekt! Nu har de dragit sig hem till sig och jag har ingenting att göra. Vill hitta på någe! Men vad vet jag inte, ska ju jobba imorgon =/ Sista veckan nu iaf! Sen äre lov, en vecka.. Sen drar skolan igång, SUCK!!! Ska ta mig lite popcorn och se film nu,

See ya

***

Jag ska bli en nyttig människa! Eller.. iaf på veckodagarna =D Jag ska inte äta godis, dricka läsk eller annat sånt där tjockt på veckodagarna, det är helgerna till för. Osså ska jag börja äta mycket frukt, dricka smoothies och vatten. Då kommer jag orka med skolan mycket bättre! Hoppas att jag håller det här bara! Det gäller att vara stark, hoho. Nån som vill joina mig i denna process? ;) Säg bara till

***

Igår for jag in till stan med Steff en stund. Kikade runt på stan, köpte en underbar rosa kofta/jacka :) Köpte lite godis och gick sen ner till ån för att kika på när Tessan och Emma rodde drakbåt. Tyvärr gick de inte vidare och efter en liten snabbis på stan igen så for vi hem. Jag piffade till mig lite och så for vi till Galtström, det blev inte Juniskär.. Men jag grinade inte för det! Var supermysigt där ute och jag åt fläskfilé, pommes frites och beasås, satt superfint i kistan! Väldigt fin utsikt hade vi också vid ett bord strax nedanför oss ;) Vi for hem till oss där vi fikade, pratade, tittade på OS och käkade gotta. Sedan var det dags att fixa Sandra eftersom hon skulle iväg på Rock-fest. Hon blev riktigt snygg =D haha. När hon åkte dit så for jag, Erika och Cicci till Malin där det var lite folk osså spelade vi charader och med andra ord! Mysigt. Strax efter 11 for vi hem och det gjorde även våra gäster. Jag slocknade gott i sängen nån gång vid halv 1.

Klev upp vid 12 imorse, riktigt skönt att sova ut! Det var fint väder ute, så jag tog med mig min frukost ut till mammsen. Kikade lite på OS med syster sen har jag tränat lite styrka för foten, benen och magen. Skönt äre ju! Idag har jag inga planer alls, våra grannar Erica, Håkan och Viktor kommer och ska äta kräftor här iaf! =D Fy va gott. Steff, detta betyder inte att jag dissar kräftskivan som kommer inom en snar framtid ;) Nu ska jag ner och göra mig en smoothie tror jag!

So long

***

5 dagar kvar.
Denna dag tillbringade vi på Kyrkmon skola. Fy satan va segt tiden gick, och tråkigt var det! På lunchen gick vi och köpte mat på Bommen grillen iaf =D Fet, jag vet. Faffa skjutsade hem mig efter work'et och så var det middag. Hela eftermiddagen har det varit oroligt i huset och ingen bra stämning alls. Jag vill inte berätta det så här genom bloggen, det känns helt fel. Så om nån vill veta så får ni fråga i verkligheten istället. Men nu vet vi hur det ligger till och en stooor suck av lättnad drogs för ett tag sen.

Inatt ska jag kanske sova med Mia, se film osv. Men jag lär helt klart somna så fort jag lägger ner huvet på kudden, så trött är jag. Imorgon drar jag in till staden med Stew och kikar när Tres kör drakbåtsgrej =) Blir väl en tripp på stan också kanske, kanske hittar jag nåt, kanske inte. Sen klockan halv 5 ska vi samlas i Juniskär och äta god middag med några släktingar som jag tidigare nämnt. Kommer nog bli riktigt mysigt tror jag. Vidare hem till oss efteråt som vanligt tror jag. Fårse om jag hinner hitta på någe efteråt, vill ju träffa Amanda "Sniffarn" Sten innan hon lämnar oss också! Den jäveln =D

Systeryster Erika ska förresten rita en teckning, av Bea =D Hon har redan ritat en men hon tyckte inte konturerna i bilden var så bra, satt hon ville ha en annan bild att rita av. Hon är så jävla duktig

Ett smakprov: visst syns det att det är Bea?

***

asså det kan inte vara sant?! det måste va ett sjukt jävla idiotiskt skämt....

***

6 dagar kvar.
Jag har mycket på hjärtat nu alltså..
För det första har Erika hittat en jättefin och bra lägenhet precis brevid Åkersvik inne i stan som hon ska åka in och kika på och förhoppningsvis så får hon den! Skulle va dunder bra, kan jag sova där all the time nästan =D

För det andra så var min foundation puts väck när jag kom hem. Hittade den ingenstans och jag visste att den låg på nattduksbordet innan jag lämnade huset imorse eftersom den kom till användning. Men på nåt konstigt vis så var den helt borta 9 timmar senare? Det var endast Maria som hade varit hemma under dan så jag fick damp på henne men såklart sa hon att hon inte hade tagit den. Och jag tror inte ett jävla dyft på henne, hon ljuger ofta om sånt där och hennes foundation var slut? Jag tror knappast att det var en tjuv som kom hem till oss och tog endast den och sen stack, nehedu. Men hon vägrar erkänna och får tokdamp när jag säger att jag vill leta efter den på hennes rum eller så och när jag stormat ut ur hennes rum så försöker hon smöra för mig några sekunder efter. Misstänksamt eller hur?

Och för det tredje så förlorade vi matchen mot Heffners. Jag är ledsen över att säga det här tjejer i Njurunda men jag är besviken på er =/ Ni gjorde inte bra ifrån er idag.. Fast visst, jag vet väl inte om jag skulle ha gjort det bättre. Skrek så otroligt mycket på matchen satt jag är hes nu. Var tvungen att lugna mig satt rösten inte skulle skära sig. Sofia blev iaf förvånad att det var lilla jag som skrek (H) hoho.

Näe du, nu vill jag verkligen bli bra i fotjäveln så jag kan spela! Håller på att dö när jag tittar på matcherna =/ Men min tid kommer väl snart får jag hoppas.. Då säsongen är slut, kul liv. Tjarrå

deppig tjej

åååååååååååh. det svider i mina ögon och det känns som att jag bara vill börja stortjuta. vettefan vad det är med mig men jobbigt är det! det kan väl inte vara att jag bara är trött? då skulle jag väl inte vilja grina. eller ja man vet aldrig, ska sova tidigt ikväll iaf! that's fore sure

***

7 dagar kvar.
Idag fick vi måla! Tiden gick så mycket fortare och det var mycket roligare, en bra sak var också att vi inte hann klart så vi måste fortsätta imorgon! =D

När mamma, Mia och Erika hämtade mig så for vi på Bommen Grillen och köpte thaimat, och fy satan, lika gott varje gång! Och eftersom det är så mycket mat i en portion så får jag thaimat till lunch imorgon också =D

Helgen börjar närma sig och denna helg är det Drakbåtsfestivalen här i vårt kära Sundsvall. Men jag har ingen större lust att åka in dit, kanske under dan nåt men nej, jag tror inte det blir nåt för min del! Däremot är jag väldigt partysugen och ännu mer sugen på att äta KRÄFTSKIVA! När blir det av pojkar och flickor? =)

På lördag ska vi iaf äta middag på Galtström, min familj, mina kusiner och deras päron såklart och farmor & farfar! Vi ska nämligen fira grandma och grandpa för på lördag har de varit tillsammans i 60 år =D Det är hur lång tid som helst! De blev alltså tillsammans när farmor var 17 år. Inte illa! Det blir iaf mysigt och trevligt att få träffa kussarna också. Det tar sin lilla tid mellan gångerna vi träffas ;P

Teven kallar ;D Adjö

***

8 dagar kvar.
Det närmar sig sitt slut. Fan va jag längtar tills jag jobbat klart! Vill också hitta på saker på kvällarna, men då jag sover så röjer alla andra.. Kul liv ;) Jaja, jag får kosing iaf, skönt är väl det.

Idag blev vi iaf klart på Skottsundsbacken, 3 dagar tidigare än beräknat. Fick åka till Bommen och rensa på slutet, gick till farmor och fick lite pengar så köpte vi glass och godis! Spelade lite kort osådär. Jobbade också såklart! Farfar skjutsade hem mig när jag slutat och jag har inte gjort mycket sen dess. Ska ut och springa snart, gruvar mig eftersom konditionen är på botten just nu. Men jag får kämpa mig fram. Plus att det är sol ute så det blir värre, damn.

Imorgon så ska vi få måla! Skottsundsdagiset eller förskolan, vad det nu är. Det blir nog ganska roligt, bara vi intes måste skrapa bort den gamla färgen! Blä. Nej nu ska jag göra en insats och plocka ur och i diskmaskin sen på med löpardojorna!

***

Fick massage av Maria en halvtimme förut typ =D Känns mycket bättre nu! Fy tusan. Och herreminge vad jag har blivit snäll mot henne?! Först köper jag en kjol åt henne och nu fick hon en 20a för massagen :') Vilken underbar syster jag är alltså, hoho. Ååååh nyss var jag så otroligt sugen på en cocosboll och går och letar i kylen (för jag såg senast idag att det fanns 1 eller 2 kvar) men hittar inga?! Spårlöst försvunna.. Jaha, då äre pappa som tagit den sista =/ Dumma han! Förstör för mig så där.. hoho

Imorgon tror jag att jag ska ta och pallra mig på träningen! Jag måste verkligen komma igång nu känner jag och hemma blire knappt nåt gjort! Nej du, nu ska jag ta saken på allvar och bli biff och överdrivet bra kondis! Wish me luck =)

***

9 dagar kvar.
Jobbat, jobbat, jobbat idag. Sovit lite också. Men dagen gick fort vilket var riktigt skönt! Nu är vi nästan klar på Skottsundsbacken så jag hoppas vi får måla snart! Det är något roligare än att rensa ogräs.

Förresten. Hela familjen fick nog en liten chock i lördags runt 4 halv 5. Alla utom pappa var uppe och helt plötsligt hörde vi alla ett skratt som vi kände igen så väl men kunde inte komma på vems. Så kollar vi ner i trappen och ser Lill-Lars?! Sen i köket står hela familjen! Alltså ena familjen från Sveg som vi träffat i Spanien när vi varit där. De hade vägarna förbi så de svängde in och hälsade på =D Det var riktigt trevligt att få se de igen, förutom i Spanien. Nu var ungarna något lugnare som tur va ;)

Klockan 7 har jag bestämt träff med Maria framför teven. Då ska vi se X-effect och så ska hon få massera min rygg/axlar! Jobbet tar död på min kropp, jag skojar inte. Är trött som ett as så skulle gärna vilja lägga mig och sova en stund men om jag gör det så kommer jag inte kunna somna ikväll, damn.

***

Gårdagen blev ganska lyckad tycker jag! Började förfesta hos Sofia med massa härliga brudar. Jag och Amanda var grillmasters på engångsgrillar (Y) Hade jättetrevligt med massa tjejsnack, dricka, spel och mat! Tog en taxi till Didrik runt 9 och där var det inge liv till att börja med. Men det blev det ändring på. Träffade riktigt goa människor där och efter midnatt blev det nattbad/nakenbad! Mysigt som fan vare. Bastu med Agnes till vi höll på att stekas sönder, sen blev det varma kläder som gällde. Jag och Emma Stone körde lite akrobatik vilket medförde lite blottning men det skadar ju aldrig ;D Mamma kom och hämtade mig vid halv 2 och efter lite film och sms så somnade jag gott.

Idag kommer min kära kusin från våran huvudstad Stockholm hit på besök. Med sig har hon sin pojkvän som jag ska få träffa för första gången, hoppas det är en redig prick. Senare ikväll har jag inga planer alls, måste lägga mig i tid som jag vet att jag inte kommer göra, eftersom jag ska upp och jobba imorgon..

***

Kom precis hem från stan. Har shoppat =D Köpte en klänning, en body, en t-shirt, ett nagellack och en hög kjol till Maria =) Bussigt va? (H) Vi strosade runt på stan och kikade och shoppade, träffade lite roligt folk och vid 1 kom mamma och hämtade oss, blev ett stopp på Ica i Kvissle och nu är jag hemma. Är väldigt nöjd med mina köp! Nu måste jag städa mitt rum =( Så otroligt tråkigt... Men man måste ju! Tjing

***

Godmorgon!
Jag har varit uppe sen halv 10, don't ask me why. Väntar just nu på att mamma ska komma hem så ska vi in till stan, där jag ska möta Mia och shoppaaaa =) Sen blire hem och städa rummet sen vidare till Sofia på tjejmiddag! Mums&Mys. Och sista stoppet är Didriks house för party, great evening ha? =D Måste kila, Adios

***

10 dagar kvar.
Riktigt skönt med helg nu! Väl behövande också.
Idag gick det jättefort på jobbet! Vi började rensa ogräs och efter första rasten så kom Niklas och hämtade oss. Vi förflyttade oss till Kvissle och började plocka skräp. Vi fick såna där typ kniptänger skulle jag kalla det. Långa grejer som man plockar skräp med så man slipper böja sig ner och plocka skräpet med händerna. Osså fick vi gula västar så vi syntes! Haha. Tiden gick jättesnabbt och fyfan va vi höll på att dö av skratt i slutet! Hahaha. Vi satte oss ner för att vila för vi orkade inte plocka skräp osså kommer det en sån där arbetsbil och svänger in mot oss och vi tror att det är Niklas som kommer så vi flyger upp och Kim snubblar på säcken med skräp och så hör man en kartong smälla. Fyfan, vi skrattade i minst 10 minuter, helt seriöst, och tårarna sprutade! När vi slutat så gick jag till Rimini där Erika och Dibbe var. De hade köpt pizza till oss! Så det blev käk direkt när vi kom hem.

Ikväll blir det bara en slapparkväll, trött efter jobbet och så händer det ju grejer imorn. Först förfylla hos Fia och sen till Didrik ;) Det kommer nog bli suveränt tror jag. Med trevligt sällskap blir det alltid trevligt. Nu ska jag kika på Next ;) Ciao

RSS 2.0