47

For in till stan och mötte Malin runt halv 4. Vi strosade runt på stan, åt rem och shoppade! Jag fick med mig ett par dundersköna svarta tygskor och ett dunerskönt baslinne från Gina =D Love it. Malin fick också med sig några riktiga kap hem! Tog kvart över 6 bussen hem, packade ihop lite grejer sen kom Steff och Peter och hämtade mig. For till Dyket för att träffa Ayia Napa gänget ;) Tessan kunde tyvärr inte komma.. Men vi andra 5 brudar badade och åt jordgubbar och kakor och hade det jättemysigt. Pappa hämtade oss halv 10.

Har käktat lite baguette nu för jag var lite hungrig. Åt sist halv 3.. Nu ska jag kika lite tv sen sova!


Godnatt

48

Dagarna bara rusar iväg! Vi är inne på vår tredje vecka av sommarlovet och det är endast 48 dagar kvar till Ayia Napa.

I helgen har jag gassat på Berga och haft det underbart. Idag (måndag) så åkte jag till dyket med Steff och Fia och mös på. Var riktigt varmt i vattnet där! Min family hämtade upp mig klockan 5 så for vi och handlade sen hem. Blev tacotårta till middag, jag älskar det. Blev en tripp upp till Steff och umgicks med henne och Fisen denna kväll. Vi spelade kort och kikade på A Cinderella story. Runt halv 1 tror jag klockan var när jag landade på rummet.

Imorgon blir det nog ännu mer steka, om jag tar mig nånstans! Sen in till stan för att möta upp min kära Malin, strosa runt på stan lite sen skulle vi sätta oss i tälten med hennes mamma, låter finemang det. Klockan 19 skulle vi i Ayia Napa gänget träffas och mysa och prata, toppen.


Godnatt

51

Hallååå

Igår städade jag hela förmiddagen, jag hade också planerat att inte vara så mycket ute i solen eftersom jag hade fått solexem på bröstet. Så jag hade nått att pyssla med iaf! Var sedan barnvakt åt min lilla ängel Victor och senare kilade jag över till Tessan och så cruisade vi runt med cab'en lite.

Idag blev det tidig uppgång! Klockan 11 befann vi oss på Berga. Jag, Tres, Matilda, Steff och Emma. Vi var bland de första och sedan även de sista. Det kom fler roligt folk och vi stekte, badade och myste på i 5 timmar. Var hemma nån gång efter 4. Då gick jag och syster på baksidan och filmade när jag gjorde volter. Frida ville att jag skulle filma så nu har jag gjort det, måste bara lägga in de på datorn! Mitt upp i allt kommer mamma och slänger nånting rosa på mig. Då har hon varit och köpt den superfina rosa byxdressen på Bikbok åt mig =D Jätteglad blev jag för det, tack mamsen!

Sen ikväll har jag bara tagit det lugnt, har varit grymt trött efter heldagen på Berga. Har kickat lite boll med Maria och busat med hundarna. Nu ska jag slå på fläkten och försöka sova i denna hetta på mitt rum! Godnatt

53

God afton!

Sen sist jag skrev så har jag umgåtts med Sofia och Steff, spelat en jädrans massa dubbelkort (svinkul) och solat! Och igår for jag och Steff ut till Emma i Björn och myste på. Vi tältade, grillade korv, chamallows, åt chips, godis, drack dricka, sjöng och hade det askul! Vi gjorde missen att åka till Greve Piper-ön och tänkte tälta där men vi invarderades av pissmyror så Steffe hämtade oss med båten så tältade vi vid Emmas badplats! Harmoni kände vi då. Inte en myra i sikte. Vi somnade i ett relativt kallt tält runt 1 tiden och vaknade i ett kokhett tält halv 6 på morgon. Klädde av oss och sov till 7 då la vi oss på bryggan och gassade i solen. Blev frukost och lite tv tittande sen ner och sola o bada sen åkte vi ut med båten och skuttade i med flytvästarna! Blev lite fika och så drev vi på lite med båten sen for vi hem igen.

Mamma hämtade upp mig och Steff så for vi till Skatan med Erica och Victor! Blev glass och ner och kika på båtar med lille man. Sen hem och packa upp, fixa och äta middag sen till Gumse för match. Det blev 1-1.

Jag har bränt mig på rygg/axlar, lite på bröstet där jag också fått solexem och så har jag bränt mig lite i ansiktet. Stabilt;) Så imorgon finner ni mig inomhus! Ska städa också. Blir kanske lite party på kvällen.

Adios

55

God eftermiddag!

Igår var en jobbig dag! Kändes inte som om något gick som jag ville. Först vaknade jag och hade mensvärk som fan. Och att ha mens i detta väder är ganska jobbigt. Sen fick jag reda på att det inte går att laga min mobil så de ska skrota den! KUL. Det betyder att jag måste köpa mig en ny jävel och med vilka pengar då? Inga.. Lär väl bli efter sommarn.. Sen mådde jag inge vidare mot kvällen men tog en promenad till Ica med mamma och Mia och köpte lite godis och sen mådde jag bättre;)

Imorse hade jag tänkt gå ut och springa innan solen hunnit blivit dödsvarm men jag vaknade halv 12 och då var det kört.. Så jag hoppade i bikinin och la mig ute i solen med mammsen! Blev lite rastlös så vi spelade kort ett tag. Tog en prommis med hundarna, superskönt ute! Nu väntar jag på maten, är ganska hungrig.

Grattis till min mamma och pappa! De firar 20 år som gifta idag =D Söta de är. Så de ska ut på löran och mysa.

Nu ska jag äta och senare umgås med Steff och Fia, I think. Adios

äckligt..

Fy fan. Vad det är varmt här. Det är kokhett på mitt rum! Jag sitter näck här utan täcke och har fläkten på och en kall blöt handduk men ändå är det varmt? Nånting är fel!

Har legat ute och stekt hela dagen i solen. Galet skönt. Farmor var på besök också. Åt grillat till middag, mumma. Tog en dusch och sen stog Fia och Steff och plingade på. Vi såg film, babblade, spelade kort och svettades. Det var nästan så att svetten rann på oss. Så vi begav oss ut och spelade kubb. Jag och Fia kickade some ass på Steff. Haha;) TWICE! Efter det tog de mopezarna hem och jag gick hem till mig.

Nu sitter jag här i värmen och svettas.. Finns inget bra på tv, så ska väl kika om det finns nån bra film att ladda hem.

Godnatt

mysigt

Gästerna kom runt 4, dock åt vi inte förrän halv 7! De andra åt silltårta innan, men inte jag inte. Blev jordgubbar och grädde och glass till efterrätt! Dödsmätt var man. Jag Sara och Mia satte oss och kikade på tv och åt gotta men snart kom Victor och erövrade tv:n. Så vi satt och kikade på Brum gaaanska länge;) Gav lillgrabben lite godis och chips, hans lilla mage tål ju inte så mycket! Sen skulle han hem och sova. Så vi satt ute och pratade sen gick vi över till Erica och satte oss där. Blev en jädrans massa prat. Halv 1 begav vi oss åt varsitt håll!

Hela dagen har jag varit jättesliten! Sett ut som hej kom och hjälp mig och varit dödstrött. Hela kvällen var jag också det. Men självklart så försvann det nu när jag ska sova.. Så nu måste jag läsa en bok eller så för att somna. Men jag tror att när jag väl lägger ner huvudet på kudden så lär jag somna! Så det ska jag prova nu.

Godnatt

58

Glad midsommardag! Blev inget skrivande igår, så jag hälsar glad midsommar idag istället! 

Gårdagen var näst intill perfekt! Gick upp till Steff och grillade med henne och Tres, drack lite smått och kikade på tv och peppade till musik. For runt lite med Tessans partybil =D Haha bild kommer! Det är alltså en liten röd cab =D Vi for till Svartvik till Jansson. Där var det party! Massa underbara njurundabor som man alltid har skoj med! Var lite segt i början så jag, Tessan, Steff Fia och Lollo drog ut med partybilen och dunkade musik runt Svartvik! Efter det var allt en fest och vi hade grymt kul. Dansade och hade det underbart fram till halv 3 då vi skulle till Oskar. Det brann för mig och jag ville helst bara hem! Så när Oskar aldrig kom till sig så gick jag och Steff hem till henne och sov.

Vi vaknade halv 1 imorse och kände att det verkligen var dags att kliva upp. Pappa hämtade mig vid 1 och nu sitter jag dödstrött i sängen.

Ikväll får vi gäster! Grannarna plus nån kompis till de och så kommer Laila, Jenny och Sara! Tänk att det är ett år sen vi var i spanien! Galet vad tiden går fort. Nu ska jag vila.

Pusshej!

natti natti

Godkväll.
Har inte gått att skriva här idag för hela inlägget försvann när man publicerade och blablabla. Så jag testar nu!

Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Varit förbi hos farmor och farfar och ätit thaimat och jordgubbar och glass. Gott gott. Sen har jag bara degat på här hemma. Jag och Oskar försökte ta oss till svartvik men han snålade och ville inte skjutsa mig på cykel dit.. Haha så det blev inge av. Har kikat på tv med syster istället.

Nu ligger jag och väntar på att tvättmaskinen ska gå klart så jag kan hänga tvätten och krypa ner i sängen.

En liten pinsam sak som hände på bommen grillen idag. Vi satt och väntade på maten och så bläddrade jag igenom en Apollo katalog.
Jag: Jag vill till Väst Indien, det är asfint där! 
Mia: Nee jag vill till Asien.
Jag: Men va?Till tjingarna(kineserna)!?

Sen kom vi ju på att det jobbar thailänderna där och då brast vi ut i skratt. Jag hoppas de inte hörde! Haha. Annars, FÖRLÅT! Hehe.

Godnatt


rip therese johansson rojo

Det är sjukt hur folk kan vara så idiotiska, hur man kan handla så hårt pga svartsjuka och avundsjuka? Att man kan gå så långt att mörda en helt oskyldig tjej för sådana små saker? Hon hade inte gjort minsta lilla fluga förnäm.
När jag läser om mordet på Therese Johansson Rojo så börjar jag gråta. Jag läser hennes blogg och hennes vänners bloggar. Jag sörjer med de.
Detta kan ju hända vem som helst? Tänk om det skulle hända mig? Att nån av mina närmsta vänner blir mördad? Jag vet inte hur fan jag skulle klara mig. Jag har varit med om två nära dödsfall, men inget av de är mord. Mord är något helt annat, något helt sjukt. Sinnesjuka människor gör sådant. Jag finner inga ord.

Läs Therese vänners blogg om hur de klarar sig vidare i livet,
 http://minneavtherese.blogg.se/


tjejkväll

Jag och Steff gled iväg med cykeln till Ica för att möta Ida. Vi märkte ganska snabbt att maten skulle bli väldigt dyr så vi väntade in Matilda och åt skrovmål på Bommen grillen istället! Riktigt gott. Sen vandrade vi hem till mig, satt och kikade i gamla skolkataloger (en klassiker) och pratade. Spelade Upp till bevis och sen kom Emma! Satt och pratade och så spelade de fyra Party Alias. Jag är ganska less på mina spel så jag orkade inte vara med. Åt godis och lyssnade på musik. Blev även en traditionell sjuan där. Halv 12 åkte de hem till sig. Tack tjejer, jag hade jättekul!

Nu ska jag kika lite på tv och försöka somna i tid ikväll! Godnatt

62

Hallå hallå

-Gårdagen var rätt så seg. Jag var jättetrött under dagen men senare blev jag pigg, typiskt. Blev massa tv och senare kikade jag på I taket lyser stjärnorna. Och gud, jaa jag grät! Haha, den var väldigt bra tycker jag. Somnade väl vid 3.

-Klev upp halv 2 imorse.. Sent men riktigt skönt! Jag har faktiskt sommarlov och det har nyss börjat, då får man sova och vila ut! Så det så.

-Om en timme ska jag bege mig till Ica för att möta upp mina små tjejer. Vi ska laga mat och mysa!


Adios

när kommer solen?

God afton.

-Jag somnade inte förrän halv 4 igår så jag var dödstrött imorse. Klev upp kvart över 12 för att hinna duscha oså innan Jenny och Serva skulle komma vid 1. Sen sa Mia att de skulle komma vid 2 så jag hade kunna sovit längre... Typiskt! När de kom började vi baka oså. Spelade kubb medans kakan var i ugnen. Sen gjorde vi mat och åt nå jordgubbskaka och kladdkaka till efterrätt. Nu är jag dödstrött igen. Vill bara lägga mig och sova. På nedervåningen sitter Mia, Serva och Jenny och pratar och kikar runt på youtube. Dessa flickor lär stanna här ett tag till iaf, kanske hela kvällen, vad vet jag. Annars vet jag inte vad jag ska göra. Sova kanske? Aa känns som en bra idé.

-Fick reda på en sak igår, som jag inte blev glad över! Fick mest damp. Men vad gör man?

-Imorgon kommer mina underbara klass tjejer (förutom Marie....) hit =D Vi ska laga middag och mysa! Det gillar jag starkt. Jag gillar mina tjejer starkt.

-Btw, Malin hörde av sig och sa att allting gott bra, sicken tur! :) Nu måste du bara lägga till mig på Skype så vi kan prata där!! ;) Puss på dig.

-Ska kila ner till girlsen nu. Adios

63

Jag har absolut ingenting att göra så jag kan lika gärna skriva några rader här! Intressanta som ointressanta..

Idag har jag endast varit inomhus. Det har spöregnat exakt hela dagen, var väl ett uppehåll runt halv 12 på kvällen/natten.. Lagade middag, fläskfilé och strips med bea sås, aaas gott om jag får säga det själv. Sen har jag kikat på film oså med Maria. Ätit popcorn oså. Sen har Felix fixat spotify åt mig så jag har pillrat med en playlist.

Justja! Imorgon åker både Olivia och Malin till grekland! Fast på olika ställen. Jag hatar de. Malin sa åt mig att fixa Skype så vi kan prata när hon är där :) Och det har jag gjort nu gullet! 

Imorgon kommer Jenny och Serva hit. Vi ska baka och pyssla! Mysigtmysigt!


Jag säger bara; Tur att sms finns! Så man kan underhålla sig...


Godnatt

64

Godmorgon!

I fredags blev det lite firande av Osman. Tog bussen in till stan och mötte Steff sen gick vi upp till Malin. Där var det lite girls och allt eftersom kom det fler och vi började spela ölspel. Vi satt väl en nästan 20 pers runt Malins 8pers bord. Poppade musik och det kom fler människor. Vi dansade, drack, sjöng och hade riktigt roligt! Runt halv 1 så vandrade vi ner mot stan, dock blev det ett ganska långt stopp i busbacken för vissa mådde lite sämre. Men det gick över sen och vi gick ner till stan igen. I väntan på bussen stog vi och pratade med studenter utanför stads och satt inne på Kebabcity och myste. Runt 3, halv 4 slocknade vi i Steffs lya.

Igår blev det frukost framför Step up 2. Grym film!!! Gick hem vid 2 och låg och slappade i sängen. Jenny kom förbi och vi gjorde tacos. Det satt väldigt bra. Mötte upp Steff och handlade lite på Ica. Vi spenderade kvällen framför En prinsessas dagbok 2, lyssnade på musik och sjöng, planerade inför studenten (haha) och lite annat smått och gott. Hon åkte för ett tag sen och nu sitter jag här i min ensamhet och kikar på The Tyra show.

Njut av vårat sista sommarlov nu, även fast det spöregnar för tillfället... Puss

66 - äntligen! (långt inlägg-läs på egen risk!)

Wohoooo! Sommarlovet är här och jag är lycklig!

Igår blev en ganska lyckad kväll ändå. For till kusinen till halv6, åt mat, efterrätt, pratade och skrattade. Tog 20 över 9 bussen till busbacken med Matilda och Oliwia! Vi satte oss på en filt där i backen och spelade kort osv. Malin anlände strax efter! Det var ganska drygt där ett tag, en massa tjejer kom och sen lite grabbar. Drack och myste! Folk började dra sig ner mot stan för att gå in på krogen, fuck off sa vi som inte kommer in och stannade kvar! Jag och Malin drygade på lite där på filten och lekte muslimer osv, haha. Malin lämnade oss... och vi gick ner till stan. Steff kissade en sjö, Putte var lika kåt som alltid och jag och Emma snackade endast engelska. Jag fick också skjuts av Emma på hennes axlar, vilket var ett misstag! Oskar och Viktor dödade min stjärt... Jag och Emma gick egna vägar och fortsatte med våran engelska runt om i stan. Tillslut gick vi bort till Max där Tessan, Steff, Putte och Arvid satt och åt. Jag och Emsan köpte strips och smält ost och delade på, mummmms. Pappa kom och hämtade mig där nångång efter 1.

Jag vaknade vid 11 imorse. Hade 4 sms på mobilen... Poppis tjej? Njaa, haha skoja. Ringde mamma och beställde 2 stycken 3-dagars gf biljetter. Sen dess har jag städat huset! Endast mitt eget rum kvar nu..

Klockan 5 blir det god middag och efterrätt, vi ska fira Osman, att han tagit studenten. Sen åker jag in till Malin för party all night long och sleepar hos Steff! Hörs imorgon eller på mobilen.

Adios

wohoooo

GRATTIS TILL KÖRKORTET EVELINA LINDSTRÖM =D

67

Hallå där!

Slänger in ett inlägg så här i farten.
For in på guldtrofén imorse, var bra danser, men kallt som fan! Gick ner på stan med Ewe, Emma och Emi. Jag köpte strumpisar och tog sen 12 bussen hem. Snorkallt är det ute. Sen regnar det också!? Det skulle ju inte göra det idag, jaja! Det står även nu att det ska bli sol och moln ikväll efter 6?? Aa vi får se helt enkelt.

Min kväll kommer se ut så här:
17.30 - Bosvedjan, min kusin
20.00/20.30 - sena kvällen - Busbacken med mina beloveda vänner

Förresten har jag fått låna Ewes gamla mobil nu, så nu kan ni ringa mig hur mycket ni vill =D PUSS

........

FYFAN!!!!!!
Det första jag ser när jag klickar in på bilddagboken är en fet jävla spindel med spinkiga ben på en fet jävla bild rakt framför mina ögon. Jag väntar två bilder till för att slippa denna bild igen och loggar in. Men då ploppar samma jävla bild upp igen!? Då kände jag hur ögonen fylldes med tårar.

Ni kan alla tycka att jag är jätte löjlig men det skiter jag i! Jag kan inte hjälpa det. Jag vill grina och springa så långt bort som möjligt när jag ser en spindel. Bara ordet spindel gör att jag ryser. Sjukt äckliga är de! Det är inte det att jag tror att de är farliga (för sånna finns ju typ inte i Sverige, det vet jag!), utan det är att de är så otroligt jävla äckliga och snabba och fula. Det är det som skrämmer mig. Fy faaaan vad jag hatar spindlar. Kan börja gråta nu när jag tänker på de!

Som jag sa när Erika ställde frågan; Vad skulle du helst göra, Ligga i en säng full med spindlar eller hoppa fallskärm? Mitt svar var: Jag skulle hellre hoppa utan fallskärm...

godnatt

Sverige vann som sagt mot Malta med 4-0, inte helt oväntat. De kunde och borde ha vunnit med fler mål och det har ju varit suveränt för då hade de haft fler poäng än Portugal som ligger på samma poäng men har mer mål gjorda.

Iaf så var jag Maria och mamma över till grannarna förut. Drack thé och åt kakor. Eller jag åt inga, hade fikat tillräcklig denna dag/vecka! Lille Viktor satt såklart och kikade på Ice Age och skulle berätta massa för mig, go grabben=D Sen blev det sura miner när han skulle sova..

Har kikat på diverse tv program, duschat, målat naglarna hallonrosa och krypit ner i säng. Det är min väg till sängen denna kväll.

Imorgon blir det 08.20 bussen till stan för att kika på Guldtrofén. Alltid lika jobbigt att kliva upp tidigt men detta blir den sista tidiga uppgången på länge! Känns otroligt skönt.

Godnatt mina vänner

68

For in till skolan, pratade lite med Livia, gjorde utvärdering och fikade på italienskan! Jag Steff Tres och Emma åkte ut till Ikea och vandrade runt där. Jag och Steff skulle köpa champagneglas men det blir imorgon istället. Åkte till Ica och köpte fika och gick på FEB:n. Fikade och pratade där och sen halv tre bussen hem.

Åt nyss middag, sitter och nerdar vid datorn nu. Är proppmätt och trött! Ikväll spelar Sverige-Malta. Synd bara att det i princip är kört för Sverige redan att komma med i VM. Men de lär vinna över Malta som de gjort tidigare, med 7-0 och 6-0. Men man ska inte ta ut segern i förskott.

Imorgon ska vi åka till skolan vid 8!? Ska kika på Guldtrofén. Sen hem och sova antar jag. Halv 6 ska jag befinna mig i Bosvedjan hos min kusin som tar studenten imorgon! Hon kommer vara överpeppad, mer än hon annars är =D Haha. Sen blir det busbacken med världens bästa tjejer!


Pussss på det

69

Fick reda på betyget i psykologi imorse. Blev ett VG för min del=D Känns bra måste jag säga. Slutade efter det, gick och pratade med Malin, hennes hår skulle ta lång tid så jag gick ner på stan med brudarna och kikade runt. Tog halv 4 bussen hem med Emma, Emma och Elin.

Ikväll ska jag kika på Njurunda-Stöde på kullen. Hoppas på vinst för Njurunda såklart. Jag skulle gärna göra ett inhopp faktiskt =D Saknar att spela match.

Imorgon blir det en massa fika och kanske en tjejkväll senare? Adios

2 år

Idag är det 2 år sedan du lämnade oss, tiden går fort men vi tänker på dig Sebbe. Nu tar lillasyrran din studenten också=) Synd att du inte är här och firar den med henne. Vi saknar dig<3


Nu ligger jag nerbäddad i sängen och ska sova, lär inte kunna göra det på en, två timmar men man vet aldrig. Imorgon blir det mys på stan med Malin efter skolan!

Godnatt

70

Låg och myste extra länge i sängen imorse med mina små hundar. Orkar inte kliva upp och gå till skolan men det blev så ändå. Lämnade in böckerna på geografin, hade betyggssnack och jag har ett G i geo, han tyckte också att min Hållbar utveckling var jättebra! =D var skoj att höra. Gick ner i datasalen för att göra klar den sista uppgiften i Infon, gick jättefort. Skrev också klart mina två sista italienska grejer och skickade in så nu har jag VG i italienska, jag kunde inte förvänta mig mer än så heller;P Tog halv 12 bussen hem efter det.

Jag har varit hemma sen 12 och inte gjort nånting men ändå har tiden flugit förbi, shit pommes vad har jag gjort? Jo jag har ju typ sytt klart min bikini men tråden tog slut så det gick inge bra..

Imorgon har vi endast psykologi där vi ska lämna tillbaka böckerna och prata betyg antar jag. Blir kanske en runda på stan innan eller efter. På onsdag har vi italienska på morgonen då vi ska fika och FEB sista lektionen då vi också ska fika. En lite smått jobbig dag må jag säga! Dessutom tar Evsan studenten på onsdag klockan 3 och jag har lovat att kika! Jaja vi får väl se!


Adios

changeling

Jag kände för en liten förändring i bloggen. Det blev blå/turkost istället för rosa! Jag gillar det, känns lite mer somrigt! Dock är det fortfarande rosa blommor där uppe men om jag orkar så ändrar jag det nån gång i framtiden. Nu ska jag sova.

Godnatt

rip

Henke Larsson missar nog matchen mot Malta på onsdag. Förståeligt!

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotbollsbladet/landslagsfotboll/vmkval2010/article5327365.ab

71

Hallå hallå

Igår somnade jag nog på studs, jag var jättetrött. Vaknade halv 12 imorse också, det brukar jag inte göra nu för tiden! Klev upp och åt frukost. Sen har jag skrivit klart geografin, blev nästan 2 och en halv sida till slut. Men hur bra innehållet är, det vet jag inte haha! Sen har jag också skickat in om telefonen. Så snart ska jag skicka in den på lagning och förhoppningsvis kostar det inte mer än 250 kr.

Nu har jag ingenting mer att göra denna dag. Känns lite småtrist, jag blir så rastlös! Får väl se om det dyker upp nånting.

I fredags började pappa spackla vardagsrummet nere och idag har han börjat tapetsera och det ska han nog göra klart idag. Äntligen något som blir klart fort!


Ha en bra söndag, sista söndagen innan sommarlovet!

sommartider

Fem dagar kvar! Sen har jag sommarlov! Fy farao vilken känsla. Jag längtar nåt så kopiöst. Detta sommarlovet kommer bli toppen! Ensam hemma nästan hela första veckan, man solar, badar och njuter, gatufesten, jobb 3 veckor i mitten, chilla och sen en vecka i Cypern. Kan nog inte bli så mycket bättre! Mitt sista sommarlov.

Jag känner att jag måste skaffa ett extrajobb. Jag är verkligen i behov av det! Jag ska som sagt flytta till Stockholm när jag tagit studenten och gå Makeup-artist utbildning där som går på 43.000 kr. Det är ju en del att skrapa ihop! Vill helst inte låna allt, det blir bara jobbigt i framtiden. Så jag måste vara allert till sommarn med letandet.

Jag har iaf spenderat kvällen hemma hos Olivia! Jag och Steff kom dit lite tidigare än de andra och kikade på tv med de två Oliviorna. När alla kommit blev det fotboll, presentöppning, äta gotta, en jävla massa fotografering och dans o sång till tusen! Hade jätteskoj =D Halv 11 hämtade mamma oss för brudarna skulle på krogen=)

Nu ligger jag hemma i sängen och ser nån film. Jättekonstig på TV4+. Ska väl sova snart, är trött som en gris.

Godnatt

72

Goddag

Idag har jag inte gjort ett enda dugg. Bara slappat omkring här hemma. Har gjort mig klar nu och snart hämtar farmor o farfar upp mig. Vi ska till Gumse och kika på Njurunda-Matfors =) Sen blir det hem och äta middag och sen in till stan för att fira Olivia och Olivia!

Pusshej

myskväll

Mötte upp Fia och Malin på statoil och köpte gotta! Gick hem till mig, kikade igenom gamla skolkataloger och skrattade åt hur ful vi var =D Efter ett tag anlände också Rikard. Vi babblade på och åt gotta, kikade på Talang osv. Snackade om roliga saker som kommer hända i futuren! =D Sen spelade vi Upp till bevis. Jag och Malin mot turtur duvorna! Jag och Malin vann stort, hann gå ett och ett halvt varv innan Rikard och Fia kom i mål, haha sorry guys=D Halv 11 var de tvungen att åka, så jag är nu ensam!

Imorgon ska jag skicka in en enkät om min mobil, den ska in på lagning! För er som inte vet så är det ingen mening att ringa mig. Jag hör inte vad ni säger men ni hör mig=) Satt ser ingen större mening med det då. Smsa istället! Har gratis sms till sista augusti nu, toppen!


Godnatt


73

For in till stan imorse, skulle fotas av Natta klockan 11. Det gick jättebra=D Blev ett sånt där naken-porträtt foto =D Vi kunde enas om en bild till slut och det blev jättebra. Fick också med mig en cool bild hem där halva mitt ansikte är svart typ för blixten kom inte ;P Ganska cool. Gick till skolan och hade IL, gjorde klar nästan allt. Ska göra klart det sista på power pointen på måndag. Gick ner på stan och träffade Tessan, kikade i affärer sen kom Mia. Jag köpte en present till Olivia =D

Ikväll kommer Malin, Fia och Rikard hit och vi ska väl spela spel, äta gotta och mysa=) Mycket roligt. Nu ska jag äta.


Puss på er

fan

Jag säger som Blondinbella. Jag tror fan jag är manodepressiv. Inte helt och hållet men nästan. Livet är en lek och underbart ibland men sen åker jag ner. Ner i skiten och vill bara försvinna! Där har jag hamnat nu. Tror nästan det kommer fram när jag är ensam en längre tid. Alltså då jag inte har någon över huvud taget i min närhet. Det är då alla jobbiga tankar kommer fram. Jag vill ha full fart så de tankarna håller sig borta. Jag har nu varit ensam hemma i 5 timmar och den tiden har varit jobbig. Har tillochmed gråtit. Ni anar inte hur jobbigt detta är. Vill inte ha något medlidande, vill bara få ut detta. Tack

74

Det blev ingen skola för min del idag. Var hängig imorse när jag vaknade och har ont i kroppen. Tydligen så var jag inte den enda i klassen, haha!
Var ut på promenad med hundarna förut och jag kan väl säga som så att det inte blev en lång promenad, min kropp orkade inte. Osman och Mia kom med lite godis till mig! Mums. Så jag har kikat på 90210 program och lite annat. Vilat och bara tagit det lugnt.
Imorgon ska jag in och bli fotograferad av Natta! =) Vi ska ta porträtt bilder. Sen ska jag lämna in några sista uppgifter i IL. Blir en slapp dag alltså. Sen ska jag kanske hämta lille Viktor på dagis och vara barnvakt tills hans morfar kommer och hämtar honom! Senare blir det kanske myskväll med några tjejer? Får se hur det blir.


Adios

75

Idag var det paddling på G! I början gick det väl rent sagt åt helvete för mig och Steff men vi fick snabbt kontroll över våran kanot! Efter en mil stannade vi och grillade och fikade, grymt skönt!! Sen var det bara att fortsätta. Vi skulle kika på en korvsjö och när alla står och väntar på Marie och Matilda så hoppar helt plötsligt Matilda i vattnet. Haha vi fattade ingenting men tydligen så trodde hon det var grundare än vad det var! Grymt roligt;) Lite mindre roligt var väl att vi inte kom fram till den där korvsjön.. Resten av biten tillbaka var hemsk. Nåt så otroligt less var vi! Orkade knappt paddla och när vi äntligen såg ljuset där framme så gick vi på grund så jag hoppade i vattnet och Steff efter mig så drog vi kanoten, dock när vi skulle hoppa i igen så råkade jag nästan välta båten så det kom vatten i den, ooops! 1 och en halv mil paddlade vi! Så jävla bra av oss.

Kan ju också säga att mina skor blev i princip förstörda efter denna tripp. Skulle kliva ur kanoten och strandsätta den på en liten strand som visade sig vara typ som kvicksand så jag sjönk ner till knäna i sanden och där var skorna full av vatten och sand. Får se om de går att återställa.

Resultatet av denna tripp är iaf att jag har en grym träningsvärk i armar, mage och ben plus nåt så jävulskt ont i rumpan plus massa rivsår på benen. Skar upp typ hela smalbenet när vi gick till korvsjön, KUL. Imorgon kommer vara en helvetesdag!


Adios


76

Imorse kändes det jobbigt att se ut som ett emo på bussen men whatever. Lyssnade på en otroligt tråkig föreläsning, tyvärr Kent, men det var tråkigt! Varken fyrkampen eller brännbollen gick så bra som vi trott men vafan:D Kul hade vi verkligen! Våran peppning var grymt bra. Haha. När jag och Ewe gick genom stan till bussen kändes det verkligen som att man blev uttittad! Haha, fick också höra av några att jag passade i rockstilen! Kanske dags för byte av stil? Njaaaaa, inte en chans i världen.

Fick thaimat till middag, fy farao vad lycklig jag blev =D Jag håller för tillfället på att packa inför morgondagen! Ganska svårt att veta vad jag ska ta med mig för kläder, men det ordnar sig. Jag ska ha med mig en lång baguette, 2 wienerbröd och godis =D Och en stor flaska med vatten. Blir perfa detta. Jag hade inte tänkt trilla i vattnet, inte för fem öre.


Godnatt

77

God kväll.

For in till geografin för att prata om onsdag då vi ska paddla. Ganska onödigt för det tog väl 20 minuter på sin höjd sen fick vi lunch. Gick ner på stan i solen med tjejerna i klassen, jag köpte ett jättefint linne! Sen mötte vi Emma Joel och Tessan som vi satte oss vid fontänen med och åt glass! Supermysigt tills det kom en massa demonstranter från Somalia och skrek. Ja, jag blev rädd. 
Gick tillbaka till skolan och hade engelska redovisningen, gick skitbra! Lena tyckte våran talkshow var fenomenal! Skitbra. Fick också reda på eng nationella, VG sammanlagt blev det. Det duger gott och väl eftersom jag inte engagerade mig.

Imorgon är det ekonomernas dag! Då ska vi ge gärnet SPE07A!

RSS 2.0