18

Igår sov jag hos Steff. Vi såg på Wallander Kuriren, lite läskig faktiskt. Somnade tidigt och vaknade tidigt. Idag blev det en tripp till stan med Steff och kryck-Tessan :D haha, stackarn! Med mig hem fick jag endast smink... Jag hatar att köpa smink, så dyrt! Sen känns det som att man kastat bort pengarna.. Hittade en jättefin kjol på Åhlens som jag nog ska köpa om den finns kvar nästa gång jag far in ;P 64,50 kr. Inte farligt peeps!

Har tränat nåra timmar idag också! Känns faktiskt bra med 3 dagars träning i rad, några timmar. Mycket bra. Nu är nästa träning hela dan på söndag. Var in till grannarna och grattade lille Victor också! Han hade fått många fina presenter!

Imorgon blir det förhoppningsvis bad!!!


pusshej

19

Alltså det är galet nära nu! Guuud, man blir ju helt extas! Tänk om 19 dagar sitter vi på tåget till arlanda för att bege oss mot varmare breddgrader! Helt galet. Nu börjar man fatta att det är på riktigt, har inte riktigt gjort det förut! Men nu börjar det verkligen pirra i kroppen. Jag är så glad att jag ska åka med mina bästa tjejer. Det kommer bli perfekt, det vet jag.

Solen gassar på och jag sitter ute och nördar. Jag och mamma har kikat på grejer till min walk in closet på Ikea men inte riktigt hittat något.. Vi får åka dit och titta oss för istället!

Imorgon fyller mitt lilla hjärta år! 3 år fyller lillkillen, då blir det kalas!


pusshej

20/19

Godkväll kära vänner

Hela dagen (tisdag) har jag och mammsen målat min garderob. Den blev mycket rosa och mycket fin =D I love it, och det är så otroligt mycket Petra-känsla i rummet. Imorgon ska vi flytta in möblerna igen, dock måste en del möbler slängas ut/säljas och så måste jag skaffa lite nytt. Det ska bli enkelt, rent och snyggt! Hade jag tänkt dårå. Rosa, vitt och lite svart(Y) Ni är välkomna att se resultatet när ni vill! När det är klart vill säga.
Orkade inte ta nån före bild och sen så suger min kamera. Så det blir en efterbild med kanske.... Steffs kamera? =D aa får hyra in henne.

Mina teammates kom hem till mig så tränade vi från 6 till halv 9, stenhårt;) Höhö. Körde även på asfalt inför mina grannar, hoppas de gillade det! Haha. Blir träning imorgon och torsdag också! Hua. Sen på kvällskvisten har jag sett en urusel film med Steff o Tres. Eller aa, vi såg väl inte så mycket av den. För en gångs skull åt vi upp allt vi köpte också! Cred till oss. De åkte hem för icke så länge sen och jag är redo för sängen. Sovdag!

godnatt

samsung 5600

Den här gobiten vill jag ha.



21

Gårdagen blev lugn, såg film och degade på. Klev upp tidigt imorse och åkte till stan med mamma. Jag gick runt och letade bikinisar medan mamma mötte Mia. Sen gick vi och skrev in oss på City trafikskola=D Så nu är det fixat. Handledar skiten ska vi fixa snart sen är det bara att börja köra. Jag och mamma drog en sväng på stan och jag köpte 2 bikini överdelar och en underdel=) På rea tillochmed. Inga bombnedslag men de duger till Cypern=D
Åkte och köpte färg m.m och sen hem. Nu ska jag strax måla taket och imorgon börjar vi med väggarna! Woho.

Längtar tills allt är klart. Glömde dock att ta en riktig FÖRE bild, men ska ta en nu. Ikväll blir det nog inte mer än att måla och se film. Sällskap vore mysigt men det blir en annan kväll.

adios amigos


22

Hallå där!

Sista arbetsdagen blev riktigt slö! Det spöregnade på förmiddagen så vi satt mest och spelade Uno och städade lite i garaget. Åkte ut och plockade lite skräp i knappt en timme innan vi for och köpte thaimat till lunch. Efter lunchen for vi och rensade ytterst lite ogräs i Svartvikskajen sen fick vi sluta, runt halv 2 nån gång.
For hem och duschade och gjorde mig klar, tog bussen till Malin där jag prövade klänningar =D Fick åka bil med henne också! ;) höhö. Duktig var hon! Sen for vi till Sanna för att fira henne! Det började med mat med massa flickor sen blev det dans och allt möjligt. Det började droppa in killar och jag hade jätteroligt =D Pappa hämtade oss 1 kanske.

Igår klev jag upp tidigt och städade huset, Emma kom närmare 1. Vi slöade ett tag sen började vi pröva frisyrer på mig! Steff anlände lite senare och vi gjorde klar håret, sminkade oss och bytte om till våra klänningar =D Tjusiga blev vi. Bilder kommer inom kort! Åkte med Emma och Tobbe till Mattan som vi skulle fira! Hon fyllde fan 18 år i fredags!!! Det blev posé kort på Röda Mattan, massa lekar, mat, dans och drinkar! Jag hade jätteroligt. Jag hoppas Matilda också hade det. Mamma hämtade oss 1 och när jag kom hem slog jag på en film, orkade inte se länge utan stängde av och somnade vid 3.

Klev upp 1 imorse, så timmarna har rusat förbi känns det som. Har plockat ur grejer ur min garderob nu och sen ska pappa spackla och greja och imorgon börjar vi måla! Äntligen =) Ska knäppa för och efter bilder. (Y)

adios

25

Fjortonde arbetsdagen avklarad! 1 kvar.

Även fast jag var sjukt trött och seg imorse så var jag ändå glad när jag klev upp. Endast två dagar kvar tänkte jag! Och dagen gick rätt så snabbt. Blev hämtad av min family efter jobbet, duschade och sen for vi ut till Galtström med grandma och grandpa. Blev en barntallrik för mig, grillat fläskfilé spett med bea sås och pommes =D Gott som fan. For hem hit sen och fikade och har spelat massa kort. Jag och Maria knäckte alla. Nu ligger jag i sängen och ska strax sova hade jag tänkt. Ville ju se på film men det varken hinns eller orkas med nu!

Fick förresten 20 euro av mamma igår! Mycket snällt av henne =D Det är ju nästan 200 kr och det blir väldigt bra i Cypern, oja. Det var mina pengar från Spanien förra året som jag bytte ut med mamma så hon skulle gå och växla tillbaka de men hon gjorde aldrig det och titt! Nu kommer de till användning ju =) Great. Imorn blir det fiesta.

godnatt


26

Trettonde arbetsdagen avklarad! 2 kvar.

Börjar med att säga: GRATTIS SOFIA!! Today's your day =D 18 år, inte illa pinkat.

Vädret var skönt idag, lite kallt imorse men annars var det skönt att sitta ute. Var dödstrött! Trodde jag skulle svimma ett tag men jag klarade mig.

For på träningen, Serva följde med idag, hon ska kanske börja =) Vi hörde på med danserna och lyften, jag körde lite gymnastik för mig själv, flickis också med lite hjälp;P Det tar sig. Ringde Malin och ville ta en sväng upp till henne men då var hon inte hemma! Den skiten;) Haha sorry darling. Var hemma vid åtta nångång.

Imorgon blir det jobba hela dagen, hem och duscha sen ut och äta med familjen plus farmor och farfar. Blir antingen på Galtström eller Löran tror jag? Mysigt! Näst sista dagen imorgon, fy fan va skönt.

godnatt

27

Tolfte arbetsdagen avklarad! 3 kvar.

Dagen gick ganska fort. Det enda roliga som hände var att Victor rensade ogräs i en buske full med jord och kletade ner handen i hundbajs. Och han hade inga handskar. Så jävla äckligt men gud så jag och Julia skrattade åt han.

Vädret var skönt iaf, hela dagen, men nu på kvällen har det regnat. Det betyder att det kommer vara blött imorgon!

Förut var Erica och Victor här och hälsade på=) Som alltid såg vi på Ice Age 2. Och gos Victor låg och kramade mig hela tiden och gosade in huvudet mot mig. Supermysigt =) Haha. Jag ska förresten gå och se Ice Age 3 med han, Erica och mamma nån dag. Ser fram emot det!

Blir tyvärr en sen kväll ikväll.. Måste ju såklart se So You Think You Can Dance =D Och det slutar 23.40 och jag vill sova innan 11 helst. JAJA, jag får sova imorgon på rasten ;P Höhö.

godnatt

make it a double

GRATTIS MALIN OCH OLIVIA TILL KÖRKORTET =D
Grymma tjejer!

28

Elfte arbetsdagen avklarad! 4 kvar.

Dagen började dåligt med att jag var trött och det regnade ute... Och vi var tvungna att jobba.. ett tag iaf;P Jobbade kanske halva dagen. Regnet bara öste ner! Blev sjukt blöt. Vi anlände även till mitt "älskade" Skottsundsbacken idag! Fyfan vilket jobb det är att rensa ogräs där.. Ni ska bara veta! Farfar skjutsade iaf hem mig sen.

Har tagit ett bad, höll på att somna där! Vill ha massage men mina familje medlemmar är snåla och lata. De orkar inte. Håller på att ladda ner en film nu som jag ska se sen =) Perfekt väder för film iaf.

puss o kram

29

Imorgon börjar sista veckan, helt jävla underbart.

Igår såg vi som sagt Harry Potter! Och jag tyckte den var jättebra =D Värd att se iaf. Köpte mig en stor snacks meny men det första jag gör när vi sätter oss är att sparka omkull mina snacks(Y) Bra jobbat.. Men det var bara några som ramlade ur som tur va. Sen var det Tessans tur att sparka omkull hennes popcorn, haha vilken tur vi har. Sen hade jag turen att hamna brevid en efterbliven tjej som tuggade hennes snacks med munnen öppen och med all kraft hon hade PLUS att hon skrattade otroligt fult och högt. Hela tiden. Det var väldigt trevligt. I 2 och en halv timme. Men förutom det så var sällskapet och bion mycket bra=D Var hemma 12 och inte långt efter det sov jag.

Idag blev det 3 timmars träning hos Fridas syster. Det behövdes, vi gjorde en helt ny dans =) Asbra. Sen så har jag fjantat runt med syster här hemma. Måste strax sova, ska upp tidigt imorgon. Men jag härdar ut, 5 dagar till!

godnatt

30

Igår jobbade jag den tionde arbetsdagen! 5 kvar. Jag är överlycklig.

Direkt när jag slutade igår bytte jag om sen for vi till mormor och morfar. Åt biteline pizza, jordgubbar och glass, bullar och godis! Var sjukt mätt efter det. Var tvungen att lägga mig och vila en stund där. Kvällen spenderade jag sen med Steff, Tessan, Putte, Pontus och Bolle hos Putte. Såg på Harry Potter and so on. Somnade väl runt 2 efter att ha varit vaken för många timmar.

Klev upp 10 imorse. Sen har jag städat mitt rum, varit på Berga och lite annat smått och gott.

Jag har som sagt haft hosta i en vecka nu, och alldeles nyss fick jag nåt jävla anfall. Det kändes som att jag hade svalt nå surt fel i halsen så jag hostade och hostade och hostade. Så det kändes som jag skulle kräkas, fick kramp i magen och så sprutade tårarna. Sjukt... Fick typ panik för jag kunde typ inte andas heller, det där vill jag helst inte uppleva igen!

Ikväll blir det bio med Steff, Tessan, Putte och Bolle. Vi ska se Harry Potter och halvblods prinsen. Hoppas den är bra! Dock har jag inte sett de två senaste filmerna, men skit samma ;) Så jag kommer befinna mig i en biosal ikväll.

puss på er


32

Nionde arbetsdagen avklarad! 6 kvar.
Imorse kunde jag knappt hålla ögonen öppna när jag gjorde mig klar. Fy fan vad trött jag var. Sov en halvtimme då vi hade rast, den är egentligen en kvart men vi fick en extra kvart! Var på Kyrkmon hela dagen. Åkte hem och vilade på lunchen sen tillbaka till gamla skolan. Jobbade ett tag sen for vi till Kvissle och Lina bjöd oss på glass! Supergott. Sen tog vi en sväng upp till Vägkyrkan och hälsade på Ewe och Steff, de hade inte mycket för sig;) Sen tillbaka och jobba en liten stund sen slutade vi. Så det har varit ganska slappt idag också. Skönt som fan. Bara imorgon kvar sen är det helg. Underbart.

Om en halvtimme kommer det folk hit. Mamma ska ha sminkparty med lite folk från hennes jobb, nån därifrån skulle sminka de och hjälpa de oså, sen sälja lite produkter billigare. Får se om jag hittar nåt bra. Sara kommer också hit så henne ska jag umgås med ikväll =D Great.

puss

33

Åttonde arbetsdagen avklarad! 7 kvar.
Idag var både Niklas och Emma hemma, så vi var bara fyra. Det blev sjukt slappt där ett tag. Jag köpte munkar, jävligt gott var det. Sista rasten somnade jag i solen. Underbart tills jag hörde röster som sa att det var dags att börja jobba... Dagarna går väldigt fort faktiskt! Konstigt nog.

Åt middag och försökte lugna ner mig när jag kom hem från jobbet. Jenny hämtade mig kvart över 5 så for vi på 2 timmars träning, grymt behövande. Jag fick träffa härliga tjejer och vi körde nya lyft och allt möjligt! Ny träning på söndag, hela dan förmodligen. Är väldigt trött så jag ska strax sova. Alldeles ypperligt skönt.

Nu är det snart helg, fan vad jag längtar! Jag kan sova ut, får träffa kompisarna och njuta. Aa det ska bli skönt.


I love what I do.


godnatt

birthday girl

Grattis mitt lilla hjärta =D
18 år idag!
Hoppas du får en bra dag.
Puss


34

Sjunde arbetsdagen avklarad! 8 kvar.
Denna dag gick också ganska fort. Efter lunchen nån gång kom solen fram och värmde som fan. Var rätt jobbig att jobba då. Så på fikarasten la vi oss i gräset och solade och sov en stund. Rätt som det var så satt jag i bilen på väg hem från jobbet. Ruskigt skönt.

Blev tyvärr samma mat till både lunch och middag... Mamma och pappa hade glömt att jag åt kyckling och ris till lunch också.. Jaja. Är lite seg som alltid efter jobbet. Ska träna lite sen också. Mage, armar och rygg. Kanske rumpa!

En lite tråkig update, blir inte mycket bättre när man jobbar dagarna i ända! Imorgon ska jag nog ta med kameran och knäppa lite bilder under dagen så ni får se min dag i bilder.

Adios

handvolt

Förra videon var inge vidare. Här kommer en ny.


....

Jag orkar inte jobba. Jag vill vara med mina tjejer.

35

Sjätte dagen avklarad! 9 kvar.
Dagen gick faktiskt väldigt fort idag, kanske för att vi gjorde saker hela tiden. Solen kikade fram större delen av dagen så det var skönt. Min chef Niklas kom ut från Ica och sa att han hade köpt ett hus. Sen frågade han om vi ville flytta in med han. Haha njaa vi får väl se.. Jag råkade också slå en kvast stenhårt i huvudet på mig själv.. Lite pinsamt. Jag satt på en betong grej med blommor i och skulle ta bort ogräs runt om den där och då snärtade den tillbaka rätt i tinningen/huvudet på mig. Gjorde gaaanska ont men jag och Julia fick oss ett gott skratt iaf=)

Är jätteseg nu. Skulle vilja sova, men det blir inte än på nåra timmar. Sov väl kanske 4 och en halv timme som högst inatt. Snart kommer pappa hem med chips. Liite har jag faktiskt förtjänat det.

Mina underbara vänner


Pusshej

(Förresten fyller en mycket söt och god vän 18 år imorgon. Puss på Malin)

36

Gårdagen/kvällen blev lyckad tycker jag! For till Norra Berget där Malins fest skulle hålla hus. Det började med alla brudar och vi åt nå jävulsk god mat, tårta och lekte lekar. Grabbarna ramlade in allt eftersom senare och det blev presentöppning och dans! Var lite trist att musiken inte var så bra, men vi gjorde det bästa av de=) Jag Steff och Matilda var och filmade vid midsommarstången, ni ska få se den inom kort;) Haha. Mamma hämtade mig och Steff runt 1.

Imorse klev jag upp i tid. Klockan stog 11 tror jag. Deg-dag till tusen. Jag går bara omkring och hostar, sjuuuukt irriterande. Sen var jag sugen på godis och mamma har åkt på affärn men inte tagit med sig telefonen!? Vad är det för stil va. Så jag kan inte kontakta henne och föra det vidare, om jag inte ringer ICA vill säga, och det vill jag nog inte. Känns lite desperat...

Imorgon är det back to work. Upp i ottan, alltså kvart i 6. Hoppas att det inte regnar, vi kommer nog måsta jobba ändå med tanke på att vi inte gjorde så mycket veckan som var nu. JAJA, som sagt får ni gärna underhålla mig, har inte de roligaste arbetskamraterna....

Bye

37

Hallå hallå!
Igår var en bra kväll! Början var lite seg som alltid men sen drog allt igång =D Hade jättekul TILLS en nära vän blev ledsen och nån jävel snodde mitt vin. Mycket till liv andra har :') Pappa hämtade oss halv 2. Somnade inte förrän halv 3 och då hade jag varit uppe i 22 timmar nästan! Snacka om trött människa.

"Imorse" vaknade jag 1.. Dödsskönt att få sova ut =) Har bara degat på hela dagen, inte gjort ett skit. Kikar på Skrållan, Ruskprick och Knorrhane på 4an nu =D Haha. Strax ska jag ta mig lite mat så jag klarar mig till kvällen!

Ikväll blir det fira Malin =D På tisdag fyller hon 18 lillgumman min. Det lääär bli en brakfest om jag känner folket rätt =D Blir buffé klockan 19 för oss brudar med mat, tårta och lekar. Toppen.


Puss på er.

38

Första veckan avklarad! Två kvar.
Blev inte så mycket jobb idag heller! Regnet verkligen öste ner så vi höll oss mest i bilen och inomhus. När jag kom hem var det bara att äta, städa och göra sig klar för sen kom det gäster. Världens bästa mamma fyller år idag =D Grattis till henne! Vi har haft lite gäster här och ätit tårta and so on.

Nu ska jag piffa till mig lite och senare blir det till att fira Anki =D She's a big girl now! Hoppas på en rolig kväll men eftersom hela Njurunda kommer vara där så kan det inte bli annat ;) Pusss på er

rosrasande

Kul att jag börjar bli förkyld. Har ont i halsen och att jag jobbar ute i spöregnet 8 timmar om dagen gör inte saken bättre. Måste kurera mig. Blir mycket halstabletter och förhoppningsvis kanske läskandet i helgen hjälper mig att bli frisk? Aa vi kan ju hoppas iaf. Är peppad inför två 18års fester denna helg! Blir great detta brudar.

godnatt

39

Fjärde arbetsdagen!
Otroligt slapp dag idag, måste jag säga. Åkte och jobbade fram till fikarasten (alltså 2 timmar) sen öste regnet ner så vi tog bilen ut och kikade på olika ställen, Emma var sjuk så vi fick plats i samma bil. Vi åkte till Kvissle och plockade lite skräp sen for vi på lunch. Satt kvar lite längre på lunchen, for till Bommen och plockade skräp sen for vi bara runt med bilen tills klockan slog 2. Fika och Uno-spel i personalrummet. Sen for vi upp till Vapelnäs och rensade i en lekpark. Lekte även en lek. Vi sa ett ord sen skulle nästa säga vad den tänkte på när den hörde det ordet och nästa likadant på den andres ord osv. Fick oss många goda skratt! Farfar hämtade mig strax före 4.

Satte igång och städade huset när jag kom hem. Kommer inte hinna imorgon. Eller köket ska göras imorgon! Har bara degat på och lyssnat på musik. Imorgon är det fredag! Det betyder helg. Otroligt skönt att kunna sova ut!

Ha det bra peeps! Slå gärna en pling när jag jobbar ;)

40

Tredje arbetsdagen! Denna dag har varit ganska skön. Kom igång och jobbade halv 8 till 9, hade fikarast och så hade det blivit punka på ena bilen så de var tvungna att laga den så vi fick längre rast eftersom vi inte kunde åka nånstans! Så klockan slog kvart över 10 när vi var på plats och jobbade igen. Sen lunch 11. Slutade strax 4 före då farfar hämtade mig, hem och bytte om sen for jag till träningen med Linda. Det var väl ingen träning direkt. Det var jag Linda och Frida där men vi jobbade på introt till Granlo BK =D Vi kommer snart upp på deras hemsida! ;) Håll utkik! Blev en sväng på Max innan vi åkte hem för varken jag eller Linda hade ätit middag;P

Nu sitter jag bara och vill att tiden ska stanna så att jag slipper kliva upp imorgon och jobba!! Jag orkar verkligen inte. Men snart är det helg, jag längtar!!! =)

Nu är även Malins present köpt=) Blir perfa det här. Godnatt mina vänner


41

Andra arbetsdagen, tretton kvar. Har endast varit i Svartvik hela dagen, drygt och tråkigt men vad gör man. Fick rätt mycket jobb gjort iaf!

Svar till Amandas kommentar: Självklart härdar jag ut=D Tanken på Ayia får mig att jobba hårdare, haha. Och förresten lyssna på det här!!

Min chef sa igår att han varit i Ayia Napa med 4 killkompisar (han är 23 så han är ung). Jag vet inte när de var där men det var nåt år sen tror jag och de åkte samma tid som vi åker nu. Han sa att det var ett grymt partyställe och även det fräschaste och bästa partystället! Han sa också att vi har ett äventyr framför oss =D Visst låter det toppen brudar? ;) Hoppas vi tycker det är lika bra, men det tvekar jag inte en sekund till. Så nu längtar jag ännu mer!

Nu sitter jag och kikar på tv och ska sova om nån timme tror jag, är så grymt trött.. Min kropp behöver förresten massage! GE MIG. Godnatt

42

Godkväll

Första arbetsdagen idag! Dagen började dåligt med att jag blev lite sen, sen det första jag ser när jag kommer dit var ingen vacker syn. Det var jag och tre 92or som skulle jobba denna period. Jag har jobbat med Julia Arab heter hon, kommer jobba med henne hela tiden. Skönt att jag slapp jobba med de andra. Dagen gick segt men ändå fort. Hux flux så var jag hemma med värk i rygg och fingrar plus en sticka i fingret där det nu blivit inflammerat! Typiskt..

Imorgon ska jag upp 6... Iväg och jobba! Sen blir det väl hem och slappa, kan inte göra så mycket annat eftersom jag jobbar som jag gör! Men 15 dagar går fort =)

Nu ska jag sova. Godnatt!

Förresten, om ni känner för det så får ni gärna köpa skorna nedanför till mig =D I LOVE THEM!!!

oooooh

Jag har hittat mina drömmars skor! För endast 300 kr. Vill ha, vill ha, vill ha!


43

Jahapp, då var gatufesten slut för detta år. Någon höjdare var det inte men jag hade riktigt roligt ändå!

Onsdag for jag in med mina klassisar+Idas kusin, hade mysigt.
Torsdag blev det fiasko till förfest så Tessan räddade mig och Steff och hämtade oss. Blev driven på Donken sen upp till Tessans uteplats och förfesta lite smått. Helt ok dag. Pappa hämtade oss nån gång vid 1 eller så.
Fredag blev det Ayia Napa gänget hemma hos Tessan. Vi grillade, förfestade och hade det roligt, slöt ihop med några Övikare (?) på väg ner till stan. Även Fanny var med oss då. Det blev inte mycket till artister men vi såg väl Lena & Orup. Vi splittrades men jag och Emma återsåg våra kära vänner efter vi hoppat över staketet in till Daltons, en annan har ju inte fyllt 18 som sagt, så vi körde på den. Blev en munk med Tessan också. Var hemma runt 2.
Lördag for jag till Amanda och fixade mig, blev en drink och sen tog vi bussen till Olivia där det var ett gäng härliga tjejer! Förfesten fortsatte där och vi peppade till Tomas Ledin och annan härlig musik och en massa dans. Klockan närmade sig Tomas-dags så vi sprang ner mot stan sjungades på hans härliga låtar. Vi trängde oss in i massan och sjöng med i alla låtar. Plötsligt slet någon tag i mig och började dansa med mig under Vi är på gång och det var ingen annan än Rossi =D När det var slut blev det löpa och kissa sen smög jag och Tessan utanför området. Mötte upp de andra vid Oscar där jag smet in med Malin! Där var det goa brudar. Fick ett sms av Matilda om att hon var själv så jag gick till henne. Träffade två kovland grabbar när vi skulle kissa. Där fastnade vi ett tag och pratade med de. På väg tillbaka såg vi att Louise och Jimmy blivit slagna av nån jävla kille så var tvungen att kika hur det var med de. Fy fan. Killen blev tagen av polisen iaf, tur de. Strosade runt med Fia och mötte en full Amanda ;P haha. Mamma hämtade mig, Erika och Ove vid 2 så for vi på Max driven och köpte lite mat, supergott.

Ja det var min gatufest. Kanske lite jobbigt att läsa men det gör ni på egen risk =) Lördagen var helt klart roligast! Konstigt nog kommer jag ihåg mest från den dagen då den egentligen var mest otydlig, menmen =D

Pizza till middag, mums! Adios

RSS 2.0