109

Olala solen skiner och livet är så bra=D Typ!

Kampsport på idrotten idag. Ingen höjdare men jag och Märit hade skillsen måste jag säga, lite blåmärken imorn då bara.. Fick tillbaka provet på psykologin och jag fick ETT HALVT poäng ifrån VG. Är inte det jäävligt snålt tycker ni? ;) Jo rätt så! Menmen det kan jag väl ta ikapp nurå. På klassrådet bestämde vi att jag och Marie ska ha speaking nationella på tisdag till veckan, skönt att bli av med det så fort som möjligt! =)

Väl hemma blev det bus med hundarna ute på gräsmattan, Alice blev helt tokig som alltid den sötnosen. Har suttit i telefon typ nästan hela tiden känns det som, hehe. Har planerat en massa inför ikväll!
Planerna är som så att jag och syster ska hem till Ewe och äta god mat med henne och Emma. Tessan skulle komma lite senare och sedan kanske vi åker hem till Arvid. Det blir alltså en myskväll! Känns lite överskattat med Valborg, så denna gång blir det hemmamys=) Hoppas ni får en trevlig kväll!

sista april förra året, då vi träffade vår allas Mr. Magoo

Puss på er

110

Hola!

Jag gick hem från skolan efter geografin för jag var så trött och så hade jag hål i nästan 2 timmar till sista lektionen. Så FEB böckerna fick följa med hem och tro på fan att jag har arbetat! Haha ni tror mig säkert inte, men det har jag. Iaf försökt men det går inte alltid så bra för mig i detta ämne!

Förut idag var vi en sväng på stan. Jag lämnade tillbaka mitt linne från gina för det var ett hål från larmet bak i ryggen, nejtack det ville jag icke ha. Så nu är jag 100:- rikare, men ska snart shoppa upp de pengarna på en annan tröja tänkte jag.

Imorgon går vi heeeldag?! 10.10-16.20.. Fy farao. Det är ju Valborg, hallå? Jaja, förhoppningsvis blir det grillning med nåra tjejer, men vi får se =) Adios amigos

you put on quite a show

Godkväll!

Har myst ner mig i sängen nu framför teven. Träningen idag gick galant förutom att vi bara var 5 stycken. Vi körde lite som vanligt sen så kastade de mig i luften och vi kom jättehögt idag =D Svinkul! Jag körde lite gymnastik på slutet vilket gick så jävla bra. Nu kan jag göra flickis helt själv!!! Nu ska jag snart ner på golvet och köra, vill vara lite mer säker först men detta känns bra =D Frida filmade men på nåt vis lyckades jag alltid klanta mig när hon filmade, så det gick inge bra. haha! Men på tisdag ska vi fixa det.

När jag kom hem så hämtade jag Mia så gick vi över till grannen. Satt och pratade och så massade hon oss =D Superskönt! Väl hemma igen så blev det en liten dusch sen hamnade jag här. Och jag måste säga att min säng är så jävla gosig just nu, fy farao =D Så nu ska jag sova tänkte jag. Godnatt

111

Imorse var det dags för engelska B nationella... Jag trodde inte jag skulle klara mig igenom provet för jag var så trött men det ändrades som tur var. Fick skjuts in till stan av mamma Astby, tack gode gud för det! Haha. Provet vet jag inte hur det gick men det kändes bra, hoppas jag inte missuppfattade det hela. Hade hål på 3 timmar efter det så vi tjejer gick ner på stan och kikade. Åt på Kebab city, Märit och jag delade ett Super Meal så jag blev perfekt mätt. Psykologin var rätt dryg, vi såg film som alltid, som handlade om en tant i USA som inte var schizofren men hade en liknande sjukdom då hon hade 7 olika personer i kroppen. Helt sjukt var det. Vi hade ingen italienska så vi hoppade av glädje ner till en fullpackad buss.

Sitter och tittar på Tyra Banks show där det handlar om gravida kvinnor som röker, trots graviditeten. Fyfan för dom säger jag bara! Stackars ungar. Och ena mamman har redan fött två barn och hon rökte även då, och nu har båda de barnen astma, fattar hon ingenting??! Aja jag blir lite förbannad..

Ikväll är det träning, hoppas det går bättre än sist och att alla kommer! Denna vecka får vi även bilderna från Natta =D Woho! Hoppas bilderna blev bra. Puss på er

red nailpolish

Åh va skönt! Jag har precis skickat in en väääldigt försenad uppgift till min mentala träningslärare Janne. Den hette Mellan sport och påsk och då förstår ni kanske hur  försenad den är. Jag skäms faktiskt men nu har jag skickat in den iaf! Tror den blev rätt bra faktiskt. Förut målade jag mina naglar röda, superläckert blev det =D

Jag är så otroligt sugen på att åka till Ayia napa!!!!!!! 112 dagar kvar, men fyfan, jag vill åka nu, nu, nu. Men den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge som man säger. Pusshej

112

Hola

Dagen i sig har varit väldigt seg måste jag säga. Jag hade bara 2 lektioner eftersom engelskan var inställd, skönt det iaf! Var en sväng på stan på lunchen med tjejerna. Med mig hem fick jag ett rött nagellack, dip-liner och såna där smink svampar till foundation =) Behövligt alltihopa, höhö.

Till middag lagade jag spagetti och köttfärssås, blev helt okej för att vara min matlagning ;)
Imorgon har vi engelska nationella och jag är inte minsta peppad inför det. Bara ämnet gör så att man vill gräva ner sig. Könsroller på 2000-talet, jätteroligt... Hoppas man får äta nåt under provet, haha.
Blev aldrig så att jag kikade igenom det där igår så jag ska ta tag i det nu. Jag har aldrig känt mig så här osäker inför ett engelska nationella förut, lite jobbigt är det. Jaja jag hoppas på det bästa.

Adios

nytt och fräscht

Var ut på en långprommis med Maria och hundarna förut, superskönt väder även närmare kvällen!
Har kikat lite på tv vilket jag också göra nu. Sen har jag möblerat om på mitt rum! Blev mycket mysigare och mer utrymme nu. Är supernöjd! Ska ner och blåsa Stella snart, mamma duschar båda jyckarna nu.

Ikväll är det Two weeks notice klockan 21.00. Den har jag planerat att se. Hoppas att den är sevärd då. För övrigt är det skola imorgon, känns mindre bra.

Till veckan kommer det fortsätta vara bra väder, och det gillas verkligen. Blir nog en mjukglass i solen efter skolan nån dag. Puss på er!

113

God eftermiddag

Har legat ute i solen hela dagen och lekt med Victor så har inte så mycket att säga.
Solen skiner och det är helt underbart varmt! Hoppas jag fått lite färg denna helg iaf.
Måste kika igenom preparation material inför engelska nationella på tisdag. Usch och fy

Annars ikväll så ska jag väl kika på Wipeout eller nån bra film. Bye

114

Tjosan i trosan

Klev upp halv 9 imorse och gjorde mig klar. For in till stan med mammsen för shopping! Det blev 3 tröjor, solglasögon och ett fodral till de =D Rätt så nöjd! Mamma shoppade också skor och hela köret. Delade en tacotallrik på Charm och så for vi på Ica. Köpte lite smått och gott att äta ute i solen! Exempelvis hjärtan och vattenmelon. Har legat ute i 2 timmar nu, somnade tillochmed, så jag är rätt dåsig nu. Var tvungen att smörja in armarna, bröstet och ansiktet =D Det är gudomligt varmt! Ooh I love it.

Bilder på köpen kommer kanske, om jag orkar. Ska gå och tvätta av mig, hörs later=)

hemma igen

Godkväll

Direkt efter jag skrivit klart inlägget kilade vi över till Erica med lite gotta. Vi satt i sofforna och pratade och jag tog hand om Victor, min lilla älskling! Kikade på Ice Age och busade lite. När han gott och lagt sig blev det massa snack oss tjejer emellan. Och ja det är väl det vi har gjort ikväll. Pratat, ätit gott, skrattat, knäppt lite kort och så har Erica masserat oss alla tre. Alla hade muskelknutar i ryggen men jag hade minst =D hoho. Kom just på att hon sa att mina muskelknutar har att göra med att jag sitter dumt vid datorn, och vad fan gör jag nu? hahaha. Nuså har jag rättat till mig. Ska förresten tillbaka till henne på tisdag och på massage igen=) Riktigt trevligt hade jag!

Kom nästan nyss hem därifrån. Ska väl snart sova, tror jag iaf. Imorgon hoppas jag att jag får med mig mamma in till stan!! Vill shoppa =D

Godnatt

115

Hallå!

Imorse var jag verkligen inte peppad för FEB men Matilda och Niklas hjälpte mig igenom den så det gick ändå rätt bra. Maten var vidrig så det blev några mackor istället. Blev absolut ingenting gjort på Info&Layouten, förutom att jag skrev ut 8 sidor och gjorde fiskbensflätor på Steff. Vandrade ner på stan och mötte upp Ewe Emma och Tessan, de hade fikat på charm de jävlarna. Vi strosade runt på stan och sen gick vi ut och njöt i solen. Fick gratis RedBull också! Det tackade vi inte nej till. Jag sa hejdå till mina vänner och tog bussen hem. Träffade Oskar och Anki där! Trevligt.

Tvättade direkt bort sminket när jag kom hem och satte mig ute i solen, tror fan att jag brände mig lite på bröstet, men vafan. Vad gör det om hundra år ;) Läste förresten på Fias blogg att det var 33 grader i solen idag!! Helt sick. Skönt som fan är det nu också =D Och det kommer hålla i sig hela helgen.

Mamma den ängeln räddade livet på mig förut. Hon ringde och sa att vi skulle duka för hon kom hem med pizza! Jag blev överlycklig eftersom jag skakade av hunger.

Ikväll ska jag, mamma och Maria över till grannen och mysa! Adios

116

Imorse när jag klev upp var jag superseg. Allt jag gjorde gick i slowmotion fast jag egentligen hade bråttom men jag hann med bussen iaf. Satt inne i styrkerummet på idrotten och körde lite med pluggade mest och snackade skit. Lunchen var inte god alls men jag klarade mig. Psykologi provet gick väl okej, eller jag vet inte. Chansade ganska mycket så jag håller tummarna. Spelade lite kort med brudarna sen gick jag till bussen. Jag orkade inte ha 2 timmars hål för att sen höra på ytterligre snack om stress i över en timme. Nejtack, jag for hem istället. Glömde också mina glasses i skåpet då vi hade prov så jag fick ont i huvudet.. Det krävs bara lite!

Har varit hemma en timme nu och solen steker på ute! Sjukt varmt och skönt =) Som det ska vara hela helgen! Wonderful. Funderar på att gå ut och sätta mig på min balkong och mysa. Aa det gör jag nog! Puss på er

Mina älsklingar i solen


dansproffs

Goder afton!

Imorse klev jag upp halv 10. Åkte till skolan och gjorde klar geografin med Ida och Emma och på lektionen blev det redovisning, gick väl bra. Gick bara upp och sa det vi skulle sen var det klart. No big deal! På håltimmen satte jag mig och pluggade. Efter sista lektionen kom Osman och Mia och hämtade upp mig så for vi hem. Jag pluggade ytterligare lite sen mat och sen in till stan. Mötte Ewe så var det dags för Streetdance. Det är mycket roligare nu när det är högre tempo och mer känsla i musiken! Två träningar till sen uppvisning ;) På bussen hem blev det lite planering inför futuren =)

Nu ska jag hoppa in i duschen sen plugga hela natten lång tills det sitter! Usch vad jag hatar sånt här..

Fick förresten också höra att en kompis fått cancer. Fan va jobbigt =/ Hon står väl inte supernära men jag känner hon ju. Aldrig kul med sånt här. Usch

Godnatt

117

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JAG HAR FÅTT SOMMARJOBB!!!
6 juli - 24 juli inom kommunen! FYFAN VA SKÖNT!!

Ni anar inte vilken stor jävla sten som släppte från hjärtat nu! Pjuuuuuuuu =D

118

Hejhopp

Imorse kom jag upp i tid iaf! Mentala träningen var dryg och engelskan likaså. Inte så god lunch men vi fick oss ett gott skratt iaf! Kortspel och massagestund på lunchen sen psykologi då vi såg en otroligt dålig film. Italianon var sämst också, så i princip så har skoldagen varit sämst =) Förutom mina flickor. Träffade Emma på bussen hem också! Blev lite ayia napa snack, hoho.

Familjen Björk+Natta kom och hämtade mig så for vi på träningen. Dansen och ramsan gick superbra! Sen körde de Kast med liten Petra som de så fint kallar det... Gick rätt bra tills Linda tappade mig???? Tack för det.......................... Jaja, jag gjorde inte illa mig. Nu är jag hemma och ska gå ner och äta lite kvällsfika! Imorgon har vi sovmorgon =D Dock måste jag inte lite tidigare för att göra klar geografin.. Godnatt!

GRATTIS EMMA TILL KÖRKORTET!!!! :D:D:D:D:D:D

lista

Fem SKULLE

Skulle du vilja vara längre? Jaa
Skulle du vilja väga mer? Nej är rätt nöjd
Skulle du bli arg om din pojkvän gjorde slut om du har/hade någon? Nej mer ledsen skulle jag tro
Skulle du vilja ha sex med en kändis? Oja, en het sådan
Skulle du vilja dricka dig full nu? Nej men jag och marie ville göra det idag på skolan för vi var så less


Tio KAN

Kan du röra på öronen? Vet inte
Kan du slicka dig på näsan? Nästan
Kan du kolla i kors med ögonen? Ja
Kan dina föräldrar lita på dig? Ja
Kan du låta bli att prata på 4 timmar? Det vore när jag sover
Kan du vara på fest utan att dricka? Ja
Kan dina vänner lita på dig? Självklart
Kan du tänka dig att pierca naveln? Ja jag vill ju
Kan du suga? Ojaa
Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? Ja


Femton HAR

Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? Ja
Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? Jajamen
Har du ett syskon? Två stycken
Har du varit full den här månaden? Nej
Har du någonsin haft sex med någon? Ja
Har dina föräldrar ljugit för dig? Det har de säkerligen
Har du redan tröttnat på dom här frågorna? Nejrå
Har du borstat tänderna den senaste timmen? Nej
Har du pussat någon som är fyra år äldre? Ja
Har du haft sex med någon som är fyra år äldre? Nej
Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? Nej
Har du funderat på hur det skulle vara att testa droger? Nejtack
Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det? Njaa
Har du haft sex med mer än tre personer? Nej
Har du ljugit på någon fråga än då? Nej


Tjugo VEM

Vem är din bäste vän? Jag har många nära vänner
Vem älskar du? Min familj och släkt, vänner
Vem hade du senast sex med? Hemlis
Vem vill du bli full med? Mina vänner
Vem är den bästa artisten? Håkan Hellström och Veronica Maggio för tillfället
Vem pratade du senast i telefon med? Ida
Vem har du en liten crush i? Det säger jag inte!
Vem är snyggast i världen? Oj, många heta grabbar
Vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det? Mamma, utan tvekan
Vem är snällast i världen? Ingen aning
Vem är din bästa kompis? Men jag har ju redan svarat på denna?
Vem vill du prata med? Min moster Carina
Vem sov du med senast? Stephanie
Vem såg du full senast? Oj, vet inte
Vem vet allt om dig? Ingen vet allt, men några vet det mesta
Vem kysste du senast? Hemlis
Vem kramade du senast? Mamma
Vem kan berätta allt för dig? Mina vänner
Vem kan du berätta allt för? Mina vänner
Vem hatar du? Hata är ett starkt ord, men det är väl nån enstaka


119

100-dagars dagen närmar sig med stormsteg! Den 9 maj, dagen jag och Evelina har dansuppvisning. Dock är resten av Cypern gänget i Gimo hos Amanda! Så vi får fira på olika håll ;)

Dagen började inte så bra med att jag vaknade klockan 9 och 9.10 skulle jag gå till bussen. Fick panik och studsade in i duschen. Var inne i stan 11. Åt lunch, gjorde lite arbete sen staden. Vi köpte glass på donken, love it. Resten av dagen var jag äckligt less. Alltså jag skulle helst vilja ha sommarlov nu! Fyfan va skolless jag är, som alltid. Men nu har jag nästan nått toppen av det!

Nu ligger jag i sängen och tittar på The hills och har huvudvärk, vad är detta?? Det hade jag igår också, fan. Det var nyss lovelove på teven, det vill jag också ha. Kan inte min prins bara dyka upp sisådär imorgon?

Blev plötsligt sugen på thaimat! Fan va gott det skulle vara, yummi! Ne nu ni ska jag nog vila en stund. Puss på er

good evening

Jag fick panik förut. För allt jag ätit nu på lovet. Jag har ätit gosaker varje dag tror jag. Men nu blir det ändring på det, helt klart! Nu börjar skolan och då blir det skärpning. Ja och i och med att jag fick panik så letade jag fram bra övningar för lår och rumpa. Jag ska få fast rumpa och lår! Till sommaren dårå. Hittade fyra jobbiga övningar som man lätt kan göra framför teven hemma. Asså ni fattar inte hur jobbiga dessa övningar var! Jag har gjort alla förut men inte så många gånger som denna. Guud, träningsverk imorgon for sure.

Har också klippt naglarna och målat de svarta. Känner mig hjälplös! Jag har aldrig så här korta naglar och det går ju inte att klia sig? Fyy va jobbigt det är. Men de växer snabbt ut igen.

Sitter och kollar på Wipeout och stackars norrmannen som ramlade och slog sig mellan benen på snurrtunnorna eller vad det är. Haha hörs imorgon

Haha måste bara citera Arvid från igår. Killen fick panik för han inte fick plats att ligga i soffan så han skriker ut hans frustration: Men jag måste få ligga!!. Och ja, ni hör ju att det låter lite fel =D Kul vare iaf.


120

Ojoj! Väldigt dålig uppdatering, jag vet. Men jag har som sagt spenderat min helg uppe på Öfvre klockarberget hos Steven så har inte riktigt haft tid. Men här kommer en liten summering av helgen.

Fredag - Mötte upp Steff vid dagis och gick hem till henne. Satte igång med bakningen direkt! Medans kakan svalnade cyklade vi en sväng till statoil och sen till mig sen upp igen. Började med maten, tacos blev det! Jättegott såklart. Till efterätt blev det våran efterlängtade och uuuunderbart goda morotskaka! Den blev fan jätte lyckad =D Det tyckte även Tessan Nils och Arvid. De kom senare på kvällen och vi kikade på program på teven. Somnade sent!

Lördag - Klev upp sent! Gjorde ordning en brunch och Tres kom förbi och joinade. Satt och glassade på altanen. Klockan hade redan hunnit bli halv 2 så vi gjorde oss klar och cyklade ner till mig en sväng. Skulle egentligen ut på utflykt men så blev inte fallet. Vi cyklade upp till henne igen och kikade på Disney Channel. Började med middagen, fläskfilé och potatisklyftor. Tessan Victor och Nils kom och vi avnjöt en riktigt god middag. For och hämtade Nisses grill, till Ica och shoppade grejer sen till Steff igen. Arvid kom också med där på vägen. Så under kvällen grillade vi korv och maschmallows, spelade spel, skrattade och tittade på tv. Mysigt, oja! Blev en sen kväll där också.

Söndag - Klev upp vid 12 skulle jag tro. Började städa undan lite sen blev det frukost. Pappa hämtade upp mig för nån timme sen och nu ligger jag bara i sängen och slappar. Måste nog plugga lite idag, fy farao. Solen skiner förresten. Men det blåser, det suger.

Njut av sista lovdagen nu gott folk! Det ska jag göra. Adios

122

Gooodmorgon kära vänner

Igår städade jag hela dagen, skittrist men jag gör det för pengarna! Måste tänka positivt, annars går det inte. Tog bussen till träningen och körde 2 timmars träning, superskönt och kul. Pappa hämtade mig efteråt sen for jag till Steff där mina älskade UB tjejer var samlade! Vi kikade på Wallander, en engelsk version inspelad i Skåne? Wierd, men den var bra! Vi mobbade Marie lite eftersom hon var så efter ;) haha sötnos. De for väl hem nån gång vid halv 12 skulle jag tro.
Blev  en sen kväll för våran del!

Jag klev upp strax efter 10 imorse då Steff redan varit igång en stund. Det blev smootie till frukost, mums. Då hon gick till bussen så gick jag hem. Ska hämta några grejer sen när hon kommer hem från stada ska jag möta henne. Då blir det bakning för våran del!! Vi ska för en gång skull lägga ner hjärta och själ i våran bakning för att det ska bli lyckat!! Vi får fan inte misslyckas nu alltså.
Kan ju berätta att vi är inte de grymmaste på att baka! När vi gjorde muffins för x antal år sedan så glömde vi mjölet.. Ni kan ju tänka er hur bra de blev. En annan gång skulle vi göra vit choklad tryffel och det började med att det exploderade i kastrullen, och det är inget skämt. Sen så smakade de bajs.
Men bättre lycka denna gång!

Ha en bra fredag people, adios

124

Gud vad dagen har gått fort! Känns som att jag inte har gjort nånting alls, men det har jag ju!
Klev upp vid 11 gjorde mig klar och for in till stan med Stew. Gymmade en timme. Blev en halvtimme på löparbandet för min del idag! Blandat med prommis och löpning. Sen körde jag armar ben och mage, I love it! Gick ner på stan en sväng efteråt och tog 3 bussen hem. Sen dess har jag ätit middag, hamburgare och några Taco nachos med chili smak, och renbäddat och sett klart på Gran Torino som jag började se igår. Rätt så bra film.

Erika och Ove har åkt hem nu iaf, de borde vara framme nu med tanke på att de åkte flygplan. Det tar ju typ 2 timmar med flyg.

Nu har jag iaf fått tillbaka mitt rum! Skönt det. Fast imorgon flyttar jag in hos Steff resten av lovet. Haha

Adios amigos


Petra beach 09? Njaa man kan ju drömma iaf ;D

you know you're my saving grace

Dagen har jag spenderat ute i solen, för det mesta. Fick lite huvudvärk så jag gick in lite senare. Har ätit fläskfilé och potatisgratäng så jag känner mig gravid för tillfället. Fyfan va mätt jag är! Helt stört.

Nu ligger jag i sängen och återhämtar mig, lyssnar på musik, sjunger och kikar runt. Om typ en timme kommer Jenny och hämtar mig för träning! Farmor är förresten här, var ner och kramades med henne förut, men hon och Erika pratade om tråkiga saker så jag gick.

Imorgon är det onsdag och då tror jag det blir gymmet! Skönt. Adios

125

Godmorgon!!

Solen skiner och det är nästan klarblå himmel! Måste fan pallra mig ut alltså. På återséende.

Juste - Grattis Nils på din birthday! =)

00.00 , 24.00 , whatever

Godkväll

Efter att Natta åkt hem och jag ätit middag blev det mys på balkongen med en bok i solen! Underbart. Snackade lite på msn och bestämde träff med Steff vid dagis. Vi prompade till Statoil och köpte glass, Solero Berry Berry, så jävla god! Gick och satte oss på en bänk på dagiset och pratade, mest om Cypern! Vandrade till Ica och köpte popcorn sen hem till mig. Har suttit och kikat på Harry Potter och Ballar av stål. Kung ju! Hon gick för ett tag sen och jag har nu placerat mig nere i mitt nuvarande sovrum (vardagsrummet nere) på min nuvarande säng (en madrass). Kikar runt på datorn och har mig!

Funderar på att dra på mig brillorna och läsa. Fan vad jag vill ha linser! Så jag slipper glasögonen åtminstone ibland.. JAJA får väl kika upp det där så småningom.

Imorgon är det tisdag, vilket innebär träning! Vad som händer under dagen har jag ingen aning om. Blir det sol hittar ni mig på altanen iaf, that's for sure! Även Erikas sista dag hemma, eller deras flyg går kvart i 5 på eftermiddan på onsdag, men ändå. Har varit skönt att ha henne hemma, känns som förr (som för 3 månader sen)!

Nu ska jag gräva ner mig i boken sen sova. Godnatt mina vänner

Ps.
Fan, det tog 7 minuter att skriva detta inlägg... Snabb tjej, eller? Ds.

126

Hola

Imorse klev jag upp och duschade, fikade och sminkade mig lite lätt. Vid 11 kom Natta och vi syskon började pröva kläder och fixade med lite smink. Vid 12 begav vi oss ner till Ljungan och ut i skogen och knäppte massa kort! Vi hade tur med vädret iaf =D Solen dök upp precis när vi skulle ut. Dock var det väldigt svårt att hålla ögonen öppna när solen sken i ögonen och man bländades av snön, men det gick bra! Efter en timme så åkte vi hem och tog lite bilder inomhus, bland annat en enskild bild på ansiktet och det ser ut som man är naken, om ni förstår! Riktigt kul var det =D Runt 2 tror jag vi var klar och mamma skjutsade hem Natta. Nu är det bara att vänta på bilderna!

Till middag blev det tacos, mums filibaba. Är dödstrött nu efter maten. Blir nog en alldeles lugn och slapp kväll för min del!

Men jag är ruuuskigt sugen på party!! Helt sick. Vill ut och skaka rumpa och röja=) haha, lär kanske bli det till helgen I hope?

Ne nu ni, ska jag försöka göra nå nytta! Lär inte bli av men jag försöker ju iaf. Arrividerci

127/126

Hallå hallå i stugan

Igår efter middagen hos farmor for jag till Steff. Vi myste framför Sexdrive och Turn it up och runt 2 tror jag att vi slocknade. Blev väckt imorse 20 i 11 av att mamma ringde och sa att pappa var på väg och hämta mig. Så det var bara att klä på sig och gå ut så stog pappa där. Jobbigt.. For och tankade så fick jag en korv med bröd till frukost där. Direkt när jag kom hem klädde jag på mig lite bekvämare kläder, raffade åt mig solglajjor och ipod och gick ut och la mig i solen nåra timmar. Halv 2 for vi till Moningssand. 11 pers och 3 hundar trängdes inne i Elisabeths lilla stuga. Alice och Chili var som tokiga i varandra som alltid och sprang som nå jävla galningar i den stora trädgården. Det bjöds på god mat och efterrätt som jag inte snålade med! Mickis knäppte en massa fina kort på våra hundar så att hennes boyfriend Jim skulle förstå hur söta de är så de kan köpa en i framtiden! Haha.

Strax före 6 for vi hem. Skjutsade hem mormor och morfar till Haga sen till statoil där mamma och Mia hyrde film sen åkte jag upp till Stephanie. Vi har kikat på Wipeout, Sanningens ögonblick och Dina, mina, våra eller vad den nu hette. Smörpopcorn satt väldigt bra till det! Vid 11 nångång började jag vandra hemåt och mamma mötte mig efter vägen.

Imorgon ska jag upp vid 9. Duscha, fixa massa kläder och göra mig fancy för min älskade vän Natta ska komma och knäppa kort på mig och mina systrar! Det är mammas önskan men det gör absolut inte mig nåt =D haha. Hoppas bara på fint väder! Dock så säger vädret att det ska regna/vara molnigt men typ 9 grader.. Vi får hålla tummarna!

Nu ska jag sova. Känner att det är dags nu! Godnatt

128

Godmorgon!

Igår låg jag och läste lite innan jag släckte, runt 2. Vaknade flera gånger imorse, men när klockan var 12 bestämde jag mig för att kliva upp. Åt frukost, busade med hundarna och sen har jag bara suttit vid datorn. Vädret är sämst.

Ska väl äta lunch snart I guess, dock har jag proppat i mig godis så jag är inte hungrig, men mat är aldrig dåligt att äta. Halv 4 ska vi som sagt till farmor o farfar på middag. Vet inte hur länge jag stannar där. Later on ska jag umgås med Svanskotan. Haha.

Har väl inte så mycket mer att säga än, have a nice easter!

sovdags

Nu har gästerna åkt hem! De kom runt 6, vi fikade oså, tog fram snacks och allt vad det var. Såg på Så ska det låta och massa annat på tv, spelade spel, jag och Sara brottades (på skoj såklart), skrattade ihjäl oss och skrattade ännu mer. Hade supertrevligt som allt med dessa människor! Och Bosse hade fått i sig rätt mycket, men det är alltid lika kul! haha, karl säger så fula saker. Han försökte även övertala Ove att han skulle flytta hit upp! Bra gjort av han.

Imorgon hoppas jag på sol, då blir det självklart solning. Halv 4 ska vi till farmor på påskmiddag sen vet jag inte hur länge vi blir där, men efter det då? Vad händer då gott folk? Keep in touch.

Nu ska jag sova. Godnatt

129

Åååh vad jag är lycklig! Erika är hemma och solen skiner som fan. Underbart.

Erika kom som sagt igår vid halv 5 tiden, Ove också då. Blev kramkalas för hela slanten så fick hon se allt nytt här hemma och så åt vi middag. Var in till grannen för att ge Victor ett påskägg och han blev överlycklig den goskiten. Strax efter 7 kom Jenny och hämtade mig, for på träning. Körde en ny ramsa, dansade och körde lite gymnastik. Jag kan göra flickis (bakåtvolt) nu! =) Fast jag håller mig fortfarande på tjockmattan, snart blir det govlet. Tränade också på split, snart så! Väl hemma blev det lite godisätning sen sova.

Jag har bosatt mig nere i vardagsrummet på nätterna. Erika och Ove sover i min garderob men ska flytta till bäddsoffan nu och jag vill helst inte sova här då. Skulle sova inne hos Maria först men fy faaan va varmt hon hade där inne, jag höll på att brinna upp inatt så jag vandrade ner och la mig i soffan. Och Oskar, varför ringde du mig 10 i 6 imorse???

Imorse blev det tidig uppgång, alla brudar i familjen for in på Gold's gym och tränade. Jag och mamma körde afropowerdance! Som jag trodde så älskade mamma det =D När vi kom hem åt vi våfflor och la oss ute i solen, så där har vi legat i några timmar nu. Så otroligt skönt väder! Några få fräknar har ploppat upp på min näsa, fast än syns de inte så väl.

Ikväll kommer familjen Björk + Martina och familjen Åhlin hit! Supertrevligt tycker jag=) Helst av allt skulle jag vilja ligga ute lite till men jag blev så seg så nu är jag inne och har börjat fixa mig inför ikväll! Ha en bra lördag. Puss

Flickis/bakåtvolt - Back handspring!

131

Påsklooov!

Tänkte inleda inlägget med ett positivt ord! Påsklooov, säg det sakta och njuuut! 11 dagars ledighet, underbart!

Imorse klev jag upp 20 i 7 eftersom jag tänkte ta 20 i 8 bussen till skolan men på vägen ändrades det till 8 bussen. Gick till aulan och gjorde omprovet, gick väl hyfsat tror jag. Var klar på en kvart och gick och väntade på Maria. Bestämde mig sedan för att åka hem så det gjorde jag! Hann vara hemma en timme och 10 minuter sen skulle jag bege mig till bussen igen. Geografi stog på schemat vilket var jävligt onödigt för min del att åka in på eftersom vi inte kunde göra något? Skickade mejl till Johan och baaad om hjälp. Så jag Emma och Ida satte oss och spelade kort en timme. På FEBn hade vi endast betygssnack och ja, jag fick ett bra betyg och ett sjuhelvetes dåligt! Fick VG på min och Maries redovisning och ett stort fett IG på provet, men det visste jag ju redan. Det som är så jävla skönt är att jag slipper göra omprov!!! Måste dock skärpa till mig nu på sista provet, får verkligen inte kugga på det, då är jag nog körd... Gick till mammas jobb efter skolan och for hem med henne och Mia. Hann hem och äta middag sen bestämde jag och mamma oss för att åka till birsta. Jag köpte mina converse(ej äkta) på skopunkten, ett par vita, men ska nog lämna tillbaka de och köpa de när Maria och Erika också ska köpa skor, så blir det billigare! Jag är iaf totaly pank nu fram till löning.. KUL så här på lovet.

Blev en sväng in på Ikea också där vi köpte lite småsaker till huset. Nu har jag kikat på dubbelavsnitt av nya säsongen av The Hills (!) och ett avsnitt av 90210. Är helt körd i huvudet, trött som ett as! Så det blir nog sängen tidigt.

Nu har vi lov och jag ska njuta av det fullt ut! Erika kommer även hem 6 dar =) Saknar my big'sis! Men imorgon kommer hon!! Hörs imorgon PUSS

132

Goder afton Goder afton, både herre och fru

Morgonen var seg som alltid, men jag lyckades ta mig till skolan i tid. Fick vänta aslänge på min redovisning och det visade sig att det endast var jag ur min grupp som var där (!) så gruppen efter mig fick hoppa in. Gick sämst, hahaha. Kände mig som typ en tysk som försökte prata engelska, jag fattar inte vad det tog åt mig! Till lunch blev det en korv med bröd på Curres. Psykologin gick snabbt förbi sen blev det hemgång. Italienskan var inte värd att gå på.

Ligger som en död kycklig/fisk/hund, whatever, i min säng nu. Är vidrigt trött! Har pluggat lite geografi och det känns bra =) Ska plugga lite till senare.

Ikväll är det träning! Vet dock inte hur många vi blir eftersom typ halva laget är i fjällen med skolan, hoppas det blir kul ändå. Nu ska jag sova lite tror jag.

Adios!

133 äre ju

Skojade bara i förra inlägget! Det ska stå 133 i rubriken,hoho VIKTIGT.

Slödag slödag slödag, jag tror att det är söndag idag men icke då! Imorgon SKA jag gå på skolan, ska lägga upp massa Ipren på byrån så jag kan börja direkt jag kliver upp! Ska även ladda väskan full. Tamponger ska också med, så ni vet.

Börjar halv 9, tärt som fan, har redovisning 10.20 typ (HÅLL TUMMARNA), sen FEB och sen italienska som jag inte vet om jag tänker gå på, vi ska fortsätta se Pinoccio som sög balle sist och den lär inte vara bättre nu!

Nu ska jag börja förbereda mig för sängen så jag blir trött och somnar i tid. Godnatt

134

Imorse vaknade jag med världens värk i magen, helt sjukt. Tänk er mensvärk x3000 så kommer ni i närheten av smärtan. Så jag sjukanmälde mig och la mig nere i soffan med hundarna och somnade en timme. Resten av dagen har bara susat förbi! Jag förstår inte vad jag har gjort. Har iaf pluggat geografi och pysslat ihop ett skärp. Skärpet blev väl inte av världsklass men det duger tills jag hittar ett bra i butik=) Nånting mer jag måste göra idag är plugga engelska till redovisningen imorgon. Orkar inte, men måste. Annars kommer Lena whine'a...

Börjat bli hungrig nu, tur att Mia håller på med maten då! Skulle egentligen hjälpa till och träna den yngre gruppen idag men då blir det ju inte så, skönt ändå. Ni anar inte hur många fjortisar det är!! Klarar inte av de. Jaja tur att man får skrika och ha sig så mycket man vill då ;) haha. Iaf så blir det ju som sagt plugg ikväll istället.

Var nyss tvungen att springa ner. Stella spydde upp massa otuggad mat??? Hur fan kunde hon svälja det? Förstår jag inte.. Jaja fick torka upp det iaf, osså var jag ju tvungen att krama om henne och klappa henne mjukt på magen, hehe ;) Lilltösen min.

Bra låt!

godkväll

Mina naglar har fått en makeover idag. Eller nja, inte direkt. Men jag har skött om de fint. Tog bort det gamla nagellacket, tvättade och rengjorde naglarna, filade och klippte till de, smörjde in nagelbanden och nu har jag målat nytt nagellack =) Händerna och naglarna känns superfräscha nu.

Jag har hittat tusentals skor jag vill ha! Och skulle jag inte spara pengarna till resan så skulle jag kunna köpa de flesta, men resan går före;D Så det är bara att hoppas att skorna finns kvar så kanske jag kan köpa ett par i månaden! höhö. Converse står högst upp på listan, sen gladiatorskorna på Eurosko och sen tygskor. Pease of cake, just give me the money!

Har för övrigt sökt lite mer sommarjobb nu, och jag ber till gudarna att jag får ett jobb, helst ett bra jobb! Då sjunger jag hallelulja.

Godnatt

134

Idag klev jag upp klockan 10?! Inte vanligt för att vara mig. Började läsa engelskaboken och nu har jag läst ut den! Har städat huset, varit ut med hundarna och hjälpt mamma med bakning. Det jag skulle behöva göra nu är att skriva om handlingen i boken och om författarna. På tisdag ska jag redovisa, fy farao. Geografi omprov på onsdag. Sen har vi lov och Erika kommer hem! Finally.

Nu vill jag ha bullar!

suck

Jag förstog det.


olidlig saknad

Snart har det gått 3 år.. 3 år av obeskrivlig saknad. Idag brast allting. Jag tittade igenom bilder på dig Bea och utan att jag tänkte på det så började jag gråta. Både lyckliga tårar och sorgsa tårar. Lyckliga tårar för våra minnen tillsammans och sorgsna för att du lämnade oss. Dagen efter du tagit livet av dig, dagen jag fick reda på det, grät jag nonstop hela dagen. Dagen efter det, den 27 var jag på minnesstunden på Bergsåkers skola. Det var så jobbigt att se alla som brydde sig om dig gråta men samtidigt skönt att jag hade andra med mig. När vi skulle gå därifrån kunde jag knappt stå upp. Saknaden är riktigt jävla stor, ibland så stor att jag inte vet vad jag ska ta mig till, då jag bara vill försvinna under jorden. Men jag har lärt mig leva med det, det finns inget jag kan ändra på, olyckligtvis. Men du kommer alltid finnas i mitt hjärta till den dag jag dör.
Den eviga frågan kommer alltid vara; Varför?

Jag älskar dig, min ängel

lördagkväll

Så här ser min lördagkväll ut!  Framför Robinsson

soool

Solen har smygit sig fram! Och här sitter jag på balkongen i solen och steker, höhö. Superskönt är det, blåser nästan inenting! Hoppas bara att solen tänkte stanna=)

Till middag idag blir det nånting ur Marias thaimat-bok. Kyckling med brie och thaimorötter. Undra som en flundra hur det blir, förhoppningsvis gott. Jag är en kräsen människa! Onej! Nu kommer ett stort moln... Bajs

Ha en bra lördag! Puss

135

Goddagens

Klev upp 8.45 imorse, for på yogan som var mycket jobbigare idag! Speciellt för armarna. Men efteråt kände jag ett lyckorus. Var hemma halv 12, åt lite lunch och nu har jag precis vaknat upp från en tupplur på en timme. Är så sjukt slö i kroppen nu!

Vad som händer kväll återstår att se! Har inget bestämt riktigt än.


godkväll

Som ni ser så är min design ändrad. Det har självklart Stephanie gjort ;D Tack för det! Men hon fick iaf massage av mig då, så de så;)

Efter 7 nångång kom Steff och Sanna och hämtade upp mig så for vi på Ica och inhandlade frukter! Våran fruktsallad innehöll: banan, apelsin, solroskärnor, kiwi och melon. Väldigt gott! Till det kikade vi på Talang 2009 och Berg flyttar in. Sen tittade vi på Jarhead också.

För en liten stund sen hämtade pappa mig, pga magont och så ska vi upp tidigt imorgon! Vi ska på yoga =) Nu ska jag värma värmekudden och mysa i sängen. Godnatt

queens

Självklart så missade vi bussen imorse, men inte så konstigt när den kom 4 minuter för tidigt?! Så efter många om och men så ringde vi farfar, så brassade vi in till stan. Queens konserten var jättebra! De var riktigt duktiga. Var hemma vid 1 sen dess har jag städat badrummen och övervåningen(mitt rum+hallen). Till middag blir det taaaacos, yummi!!! Ikväll blir det fruktsallad och Steff. Tack och hej!

136

Godmorgon!

Somnade jättefort igår och så ringde klockan halv 9 imorse. Har gjort mig klar nu, ska bara klä på mig. Så jag har 20 minuters slötid att döda tills jag måste gå till bussen. Idag ska vi endast på Queens konserten i Tonhallen som är ungeför en timme sen ska jag väl hem. Min tur att städa huset, bajs.

Har iaf inga planer för helgen, än så länge! Men det ska väl ändras på snart hoppas jag. Nu ska jag fortsätta sjunga med till MTV och klä på mig, kanske dra några danssteg!

Ha en bra dag!

137

Nästan ett dygn sen jag skrev förra inlägget, wow! Höhö

Imorse var jag också helt död?! Jag fattar inte, är helt körd varje dag. Måste vara skolan som kör slut på en. Iaf så körde vi lekar på idrotten imorse sen blev det lite styrka, liiiite. Lunchen vill jag inte ens prata om, psykologin var bättre än vanligt, det blev mycket diskutioner. På håltimmen gick jag på stan med Maria och sen tillkom Emma. Jag hittade fleera par skor jag vill ha!! Vart är pengarna?! Mentala träningen slutade snabbt, mötte upp mamma på stan, kikade lite sen åkte vi hem.

Åt mat och sen log jag och Maria mest i sängen, kikade runt på sko och kläd sidor och var allmänt störda så som bara vi två kan. Jenny kom och hämtade mig vid halv 8, for på träning. Och fyyy tusan vad jag älskade dagens träning. Vi körde stenhårt! Uppvärmningen stenhårt, ramsan och dansen var nästan inte att leka med. I LOVE IT! Det är så jag vill träna=) Är på toppen humör nu.

Är och grymt sugen på apelsin. Vattnas i munnen bara jag tänker på det.Tror jag måste springa ner och hämta en! Godnatt peoples

138

Godkväll homies

Imorse var jag dödstrött, vilket jag varit hela dagen! Fy farao. Såg en ûbersämst film på italienskan, lunchen var äcklig, mina pengar är i princip redan slut, geografin gick inte så framåt, jag pluggade som en gris till febn så jag fick huvudvärk. Sen var det dags för själva provet. Och fy fan i helvetes jävla bajs anus vad dåligt det gick. När jag satte mig där var allt jag pluggat in helt borta. Jag fick panik och började skriva men allt kändes helt fel. Sören kommer nog riva sönder mitt prov när han rättar det, om han inte redan gjort det vill säga. När jag gick ut därifrån, först av alla såklart, så ringde jag mamma för jag ville åka hem med henne och när jag skulle berätta om provet så var jag fan nära på att börja grina, mådde som ett as.

Men alltså, jag tror seriöst att jag har nåt slags dyslexi. Eller jag kan ju skriva och läsa och förstår det mesta iallafall. Men jag verkar ha nån jävla spärr uppe i huvudet så det går liksom bara inte att skriva prov?? Ibland har jag tur på prov, speciellt i engelska men det beror på att jag är lättlärd när det gäller engelska, jag kan mycket av de, men faaan. Alla andra grejer går bara åt helvete. Jag vet att jag inte är det, men jag känner mig som en jävla blåst idiot. Misslyckad som inte kan nåt. Menmen, ska försöka tänka positiva tankar...

Var inte pepp alls på att dansa ikväll men jag och Ewe pallrade oss dit iaf! Träffade för övrigt också Rasken på bussen;D 2 dar i rad nu! Haha, hon är go den tjejen. Som alltid var jag och Ewe trött och slö när vi kom dit men glad och fnittrig när vi gick därifrån.

Nu har jag precis druckit en av världens godaste smoothies. Vaniljyoghurt med hallon i! Mmmmmmmmums va gott det var! Drack upp det i ett naffs. Nu ska jag sova. Godnatt, kisses

RSS 2.0