29 september

Fy farao vad kallt det är ute nu alltså! Man fryser ju som en gris så fort man går utanför dörren.. Och inte är det bättre inne i skolan, där är det också kallt, förutom i datasalarna.

Jaja. Jag har iaf börjat lite smått med min klänning nu på syslöjden, klippt ut möster och sånt där. Måste köpa en dragkedja också sen är det bara att börja sy;D
Fick reda på provresultatet i Internationell ekonomi och jag satte ett VG på de :D Grymt nöjd är jag med tanke på att jag inte pluggade så mycket och att jag är ett G barn, ibland VG. hehe.
Dagen flöt på, jag orkade inte stanna hela filosofin så jag begav mig till kvart i 3 bussen (vi slutade 3!).
Var ut och körde lite mera bil idag, gick bra men jag var inte på humör! Hinner nog inte köra mer innan torsdag, pirrigt! Tränade småkluttarna idag, jättekul att bossa över de ;) haha. Sen körde vi stenhårt med våran nya dans då vi ska shaka ass, i looove it :D haha.

Imorgon börjar jag 10.40, mmmm så skönt. Godnatt

28 september

Min dator är tillbaka och nu känns det bra igen, hehe. Håller på och rensar den från massa skit. Ska förhoppningsvis till Birsta nån dag snart med mamsen och då ska jag shoppa samt köpa skivor så jag kan bränna över mina bilder på en massa skivor ;P De tar upp sån sjukt stor plats på datorn, måste ändras.

Idag körde jag på och gjorde filosofi provet, jag vettefan hur det gick men jag chansade iaf och vi får väl se om nån vecka eller så om det gick åt pipsvängen eller inte. Gick ner på stan med tjejerna och Broman på lunchen och tillbringde stor del på Affären där jag Ida och Marie köpte jeans och Steff en Emil-mössa. Sen smet jag in på City och bokade en körlektion nu på torsdag 16.45, och pratade lite om intensivkurs för min del. Så blir det! Känns bra att pressa in allt på två veckor. Jag jobbar bäst så ;)

När jag kom hem så åt jag middag sen for jag och pappa och övningskörde, gick bra tycker både jag och papsen. Jag körde till och med på E4an ;o Inte mycket, men det räckte för mig haha. Nu är det Idol som gäller.

hmmm

Ja vad ska jag säga. Filosofi är inte min grej. Jag har prov imorgon och hur mycket har jag pluggat? Hm, kanske 5 sidor har jag läst i boken. Jag känner att jag orkar verkligen inte bry mig. Det är fel, jag vet, men vafan ska man göra? Ämnet är konstigt och stört. Läraren är konstig och störd. Behöver jag säga mer än så?

27 september

Gårdagen blev lyckad känner jag.
Började med att åka till Sporthallen och sminka sig och byta om, tränade igenom danserna, värmde upp och strechade. Matchen drog igång 15:00, vi dansade in grabbarna, vi dansade i trapporna under matchen och i andra pausen så körde vi en dans =D Superkul var det. Var självklart nervös i början när man såg allt folk men sedan släppte det som tur var. Dock höll jag på att hungra ihjäl!! Hann bara äta 2 limpmackor halv 1 sedan åt jag inte förrens 6 på kvällen..

När jag kom hem blev det till att fixa sig och äta. For in till Emelie till 8 och där var det ett gäng brudar. Vi förfestade och hade det trevligt. Halv 12 kom taxin och hämtade oss, for till stads och shakade ass hela kvällen. När jag kom hem blev det tacos, massa vatten+resorb sen sängen, gudomligt skönt!

Dagen idag ser ut som så att jag måste plugga... Har filosofi prov imorgon, helt stört prov. kommer gå helt åt pipsvängen för mig men aja.. Jag lär inte vara den enda som svär över detta! Är sjukt sugen på pizza så det kanske slinker ner en sådan till middag! =D

Adios


25 september

Ja som ni märker så blir det inte uppdatering allt för ofta. Men min dator har inte kommit tillbaka ÄN! Jag får damp. 5 veckor sen jag lämnade in den snart...

Igår tränade vi iaf 3 timmar! Tränade med Granlo, och de verkade gilla det de såg iaf =D Jag var hyfsat sliten i kroppen när jag kom hem.

Idag blev det inte mycket skola. Första lektionen stannade vi kanske en halvtimme på som högst, sen for vi ut och letade material till vårat UF företag! Gick fan asbra. Hittade ett grymt ställe också! Känns bra brudar. Det enda som fattas nu är pengar och ett namn! Hehe. Pumpade muskler på idrotten sen hem! Jag köpte mig även en grå underbar mjukisdress idag på Bikbok =D 400 kr. I Love It!

Idag blir det mys hemma med Maria och Jenny, och imorgon ska jag ut =D Grymt peppad!!

23 september

Hallå

Idag var det orientering på schemat. Jag och brudarna kämpade på som djur, dock blev det lite fusk, men det bortser vi från. Tog 12 bussen hem men hann bara vara hemma en halvtimme innan jag var tvungen att åka tillbaka till stan. Klipp och slingning var det dags för. Resultatet en och en halv timme senare är jag ganska nöjd med. Färgen blev jättebra men sjävklart tyckte jag det blev för kort! Hon klippte kanske 6 cm? Ja hua, men det är fint ändå. Otroligt mycket fräschare nu iaf.

Det jag har gjort idag är diskat, varit på prommis med hundarna tittat på tv och strukit kläder. Borde ha satt igång en tvätt men det får bli imorgon. Nu har vi huset för oss själva, jag och min syster.

GODNATT

21 september

Godkväll

Imorse åkte mamsen till sthlm och åker till Mellerud på tisdag kväll och kommer sen hem till helgen troligtvis. På onsdag åker även pappa, Erika och Ove ner till Mellerud, så jag och Maria blir ensam hemma till helgen och kanske i helgen =D Skönt som fan.

Måndag nu igen då.. Trött som fan idag på skolan. Var helt körd. Kom hem strax efter 3, la mig och sov nån timme, lagade mat och sen har jag pluggat av och till. Dock tagit många pauser för att sitta vid datorn, lite dåligt av mig men vafan, jag orkar inte sitta och plugga som ett as hela tiden. Sjukt tråkigt. Känns ändå helt okej inför imorgon!

Imorgon är det skola och prov! Hoppas det går bra. Sen blir det träning på kvällen! Kanske kommer goda nyheter? Vi får hoppas på de;)

Nu: PLUGGA!
Godnatt

20 september

Jaha, då var man 18 då.
TACK allihopa för en underbar födelsedag!! Den var verkligen grym, kunde nog inte bli bättre. Jag fick en massa presenter, och skitfina allihopa också. TACK TACK TACK. Festen var också grym.

Idag for vi och städade lokalen, det var grymt mycket att städa men hela familjen körde på så det tog inte för lång tid. Efteråt for vi till Bommen grillen och köpte skrovmål, otroligt gott! Jag och Mia köpte också chips och dipp som vi nu har suttit och slukat framför teven. Sjukt trött idag.

Måste plugga också, prov på tisdag!

Godnatt

30 minuter

Ja, endast 30 minuter kvar ungefär, tills jag är 18. Inget WOW direkt, haha. Men jag blir ju myndig, det är väl lite coolt iaf?

Ja idag blev det ingen skola för mig.. Eller jag for in och redovisade en grej på Småföretagandet men magen sa ifrån. Så jag åkte hem med pappa 20 minuter senare. Somnade två timmar eller så, var otroligt skönt. Var lite bättre i magen då. Började fixa med högtalarna och allt sånt där och nu funkar allt! Började bränna skivor också. Brände två förut och Steff brände en åt mig också, snällt :) Så nu ska jag bränna en fjärde. Det behövs mycket musik vettni =D Detta ska bli grymt.

Släkt och vänner kom vid 18, fick presenter, pengar, presentkort och lite flytta hemifrån grejer! Fikade, pratade och skrattade! Kikade på idol oså.

Nu ska jag strax gå och tvätta ansiktet och göra mig klar för sängen. Slå på en rulle eller läsa en bok. Lille Alice ligger här i sängen och myser också =D Gosan min.

Imorgon kommer jag vara upptagen hela dagen. Ska väl börja med att bli firad av familjen, duscha, raka benen och allt sånt där viktigt! Sen blir det till att åka och fixa i lokalen. Först blir det middag med några sen kommer resten och då blir de festa loss! Grymt.

GODNATT

4

Godkväll mina friends.

Skolan rullar på som vanligt, mycket plugg och det suger. Min dator har inte kommit tillbaka ÄNNU. Förhoppningsvis står den på mitt skrivbord innan lördag, men tveksamt..

Igår tog jag och Maria sista livmoderhalscancer sprutan! Och denna gång gjorde nålen ont. Fy farao. Har ont idag också! Fick ta det lugnt på träning för att inte få ont, det hatar jag. Det gick bra iaf, as usual. Jag pressar ner mig själv i splitt men mitt högra ben vill inte riktigt:P Sen jag slet av ledbandet i knät i 7an så har det blivit ett ärr där och det går typ inte att töja ledbandet vilket gör det lite svårt att gå ner lite splitt! men vafan, jag töjer och töjer. Jag ska ner :D haha.

Anledningen till att jag sitter uppe vid den här tiden är att jag börjar 1 imorgon =D Så otroligt skönt. Men jag tror nog jag tar en lite tidigare buss så jag kan träna på redovisningen med Märit och Steff. Vore rätt så bra.

Längtar iaf till helgen, är sjukt peppad. Krogen på fredag och partyparty på lördag:D kommer bli grymt. GODNATT

7

Godkväll.

Igår blev det en lugn hemmakväll för mig själv. Underhölls av Idol och roliga sms, så jag klarade kvällen:)
Idag blev det en sväng ut till Birsta med mamma, Erika och Ove. Med mig hem fick jag 3 par skor (ett par sneakers och två par till vintertiderna) och en rosa klänning till partyyyyt =D Eftersom Nelly.com vägrar fungera så kör vi på de säkra och köper i butik(Y) Jag ringde hit Jenny till 8. Köpte lite gotta och hyrde filmen Fired Up. En cheerleading film, väldigt bra tycker jag ;D Värd att se. Sen har vi knopat ihop en dans, den blev grym! Vi är inte klar, men vi är väldigt nöjda än så länge! Måste bara hitta en passande låt.

Hon åkte hem för en liten stund sen och här sitter jag nu. Är rätt så trött så ska väl slå på nya Bring it on filmen och sedan sussa=)

Godnatt

8

God afton.

Ännu en skolvecka över! Helg helg helg. Och det känns underbart. Jag tål inte skolan.

Igår på träning strechade jag som fan och Ellinor gjorde en övning med mig så nu kommer jag nästan ner i split =D Det är kanske 4 cm kvar, och det är inte mycket. Dock gör det jävligt ont ;) Men snart så sitter jag där. Kung. Nu är det endast 4 träningazr (2 veckor) kvar tills första seriematchen för Granlo =D Och då står vi och hejar fram de till vinst! Kom och titta, allihopa! Det är gratis första matchen, Granlos sponsorer bjuder=) Så nu kan inget hindra er.

Idag blev det lite godis på hemmakväll innan jag tog bussen hem. Låg och degade en stund innan jag kände att jag var tvungen att köra igång med städningen.. Och nu är jag klar med den, skönt de!

Ikväll har jag inga planer, får se vad som dyker upp ;) Har inga planer alls för denna helg faktiskt. Jag peppar mest inför nästa helg, gryyyymt kommer det bli.
Detta är förresten min sista helg som 17åring, åh va det känns bra ;) haha

pusshej

10

Idag har jag träningsverk i mina armbågar. Inte i armarna utan i armbågarna. Vi körde hårt på träningen igår ;) Skulle egentligen till Matte efteråt för klassfest men eftersom Maria så gulligt skallade mig i bakhuvudet (dock inte med mening) så fick jag jätteont i huvudet och jag tror jag hade lite feber. Så var inte så pigg på det. Hörde imorse att de 8 som varit där hade haft det jävligt kul med en jävla fylla och lite naket;) haha.. Det var kanske tur att jag inte åkte dit? ;)

Idag hade jag sovmorgon iaf! Super jävla skönt. Labbade på duktigt med Marie på naturen, jobbade mindre flitigt på svenskan pga att jag hade allt arbete hemma. Sedan gick jag och Steff ner på stan en sväng. UTAN fångst.. Lite tråkigt, men det finns fler dagar;)

Väl hemma lyckades jag övertala mamma om att vi skulle äta thaimat till middag =D Och gud så gott det var. Speciellt när jag var så otroligt hungrig. Jag ska egentligen ha läst min engelska bok, men det har inte blivit av! Jag ska nog lägga mig och läsa en snutt innan jag släcker.

Imorgon är det torsdag vilket betyder lång dag. Fy fan. Fick sovmorgon iaf och dagen är nerkortad till 16.20 istället för 16.45. Känns jävligt bra! Så det blev helt plötsligt inte sån lång dag =D Godnatt

12

Godkväll

Jag gillar inte skolan så värst mycket.
Stan däremot gillar jag mycket.
Skulle mycket hellre spendera mina dagar på stan.
Men det går ju inte.

Försökte klicka hem en fin klänning förut.
Hemsidan fick error så det sket sig.

Haha förlåt;) Jag orkar bara inte. Jag är tokless på skolan, jag har sånt jävla shoppingsug och så vill jag ha den 19 september NU. Livet är inte lätt alltså! Vi har iaf skickat ut nästan alla inbjudningarna nu, och lite mer än hälften har svarat ja. Resten väntar vi svar av. Känns bra det här. Som sagt försökte jag beställa en klänning på Nelly men deras hemsida krånglade. KUL. Så det gick inte att beställa... Får försöka imorgon.

Morgondagen ser ut så här: Skolan 08.30-15.00, staden för att inhandla lite smått och gott, hem och äta, in till stan igen för träning. Treeeeevligt.

Bokade för övrigt klipp och sling tid idag. Den 23 september 14.30. Toppen, pussshej

firande

Ja då ligger jag hemma i sängen då. For till Emelie och var där halv 6. Blev mingel med en massa brudar! Det bjöds på god 3 rätters och en massa roliga lekar. Emelie skulle bland annat ha ögonbindel och känna på allas bröst och berätta vem det var och sen likadant på rumpan! haha stackarn, men jag tror hon njöt lite;) Dock trodde hon att det var min rumpa tre gånger? Det hängde jag inte med på, haha. Det blev dans och lite mer lekar och sedan tog vi bussen till stan. Resten av gänget drog på krogen men jag for hem jag. Och vad gör jag nu? Jo ligger i sängen och gör ingenting. Ingen rolig människa inne på msn heller, suger ju.

Imorgon blir det till att plugga lite teori. Sen ska jag nog läsa igenom min svenska text som jag ska kunna utantill på onsdag! Fast det lär ju inte bli av. Gör mig kanske en frukfsallad att avnjuta medans jag pluggar teorin =D Låter som en bra idé tycker jag.

Äsch, godnatt.

14

Nu är det bara 2 veckor kvar tills den stora dagen!

Förlåt för den usla uppdateringen men som ni alla vet så är min dator på lagning och den har inte kommit tillbaka ÄNNU! En vecka skulle det ta och det har snart gått 2 veckor.. Aja, hoppas den är fin när den kommer tillbaka då.

Igår var det fredag och jag var på Birsta största delen av dagen med Ida, Mattan och Marie. Köpte med mig torrschampoo hem så nu är det upp till bevis om den funkar;) I really hope so! På kvällen kom Laila, Jenny och Sara hit. Åt middag och allt sånt därnt. Jag och Sara planerade inför min och Mias födelsedag! Detta blir super =D

Idag då! Ska strax hoppa in i duschen, raka benen och måla om naglarna. Fixa smink och hår, på med klänning och klackar sen beger jag mig till Kvällsjön! Vi ska fira Emelie i efterskott för att hon fyllt 18 =D Blir middag, lekar och förfest sen drar de flesta på krogen! Men jag får vänta två veckor tills jag kommer in där ;) Dock gör det inte så mycket, har inte så stort behov av det just nu.

Och inatt då... Då drömde jag att vi tjejer bokade en resa till Cypern igen.. Vi skulle åka samma dag som vi bokade och vi satt på flygplatsen och allt. Jag hade inte växlat några pengar men jag hade bankkortet med 5000 kr på så jag kunde växla där. haha. Tyvärr vaknade jag så vi kom aldrig längre än till flygplatsen.. FAN jag vill verkligen tillbaka! Blir galen. Sen lyssnade jag på låtar därifrån på Steffs blogg. Det pirrar i hela kroppen av alla minnen =D Jag vill tillbaka!!!!!

Jag har även beställt min studentmössa och lite andra prylar! Extaaaaaaaaaas!!! Vill ha studenten NU.

Jaja, hejdå allesammans ;P Ha en bra lördag!

17

Nu börjar nästa nedräkning;) höhö..

I måndag var jag, pappa och maria på handledarutbildningen för körkortet, och ja vi är lite sena men whatever. Jag ska börja plugga nu och så fort vi fått tillbaka körkortstillståndet så ska jag köra som fan. Jag har ett mål att bli klar innan en viss månad;) Dock säger jag inte vilken.

Igår var vi och kikade på Granlo BKs träningsmatch mot Hudik. De vann med 8-1 tror jag. Så tränade vi lite i trapporna för att känna om det gick bra, och det gjorde det. Imorgon är det träning och fotografering till nån innebandy tidning =D

Idag efter skolan gick jag på stan med Maria. Käkade på Donken sen shoppade jag två baströjor på Gina och så fick jag 3i1 örhängen av Mia =D hihi.

Och ja, om ni inte fattade vad nedräkningen är till för så är det tills jag fyller 18 =D Inte långt kvar. Och det blir ett jävla party då =D Det lovar jag.

RSS 2.0