i'm home...

Jag är hemma från Cypern och jag lever! Dock har jag ingen dator, för den är på lagning.. Jag lånar för tillfället Marias, min borde vara tillbaka senast imorgon! Annars blir jag less..

Ja, skolan har ju börjat. Det känns rent ut sagt förjävligt! Vi har tunga ämnen och ett äckligt schema. Långa dagar nästan varje dag... JAJA.

Mer hör ni av mig när min dator är tillbaka.

PUSS

11 timmar

Om 11 timmar åker vi med tåget till Arlanda. Om 24 timmar har vi suttit på planet runt 4-5 timmar och ska strax landa om vi inte redan gjort det. Jag är i extas! Fattar ni att inom ett dygn kommer jag befinna mig i Cypern med världens bästa tjejer? Det är knappt att jag fattar det själv.
Lite resfeber har jag allt fått. Man är ju självklart pirrig men jag har också varit nervös inför flygresa och allt. Men nu är resväskan färdigpackad, handbagaget likaså, båda under dessa 20 kg man icke får överskrida, mobilen är påfylld med cash som borde räcka för denna vecka, vem mer än mamma behöver jag höra av mig till liksom? Sen har jag fixat tidning plus fika till tåget. Allt är fixat och klart vill säga! Nu ska jag slå på Baksmällan och bli trött så jag somnar nån gång. Imorgon blir det tidig uppgång, cirka 8 skulle jag tro, jag vill ju inte glömma något. Sen väntar jag på att Mamma Astby och hennes avkomma plus Tessan ska hämta upp mig så far vi till tågstationen. Det här kommer bli en underbar vecka. Ha det bra, vi hörs om lite mer än en vecka! PUSS


2

God kväll.

Sitter i skrivande stund och tittar på Snuten i Hollywood 3 med Stephanie. Vi har ätit en massa supergoda kräftor och haft skattjakt. Askul.

Imorgon kommer jag måsta packa. Har endast packat trosor än så länge och jag förmodar att jag måste ha med lite mer. Så jag kommer städa lite och packaaa och peppa då såklart.

adios

3

Igår ville jag springa några glädjevarv runt huset! Fick ett brev från Skatteverket (?) och jag fick en check på 2000 kr. Tror ni jag fick en dålig chock? Tydligen hade de dragit skatt på mitt kommunjobb förra året och detta år fick jag tillbaka pengarna =D Lite överlycklig var jag igår då. Superskönt med 2000 extra kronor man inte väntat sig(Y)

Ja Steff kom iaf hit och vi poppade popcorn, drack saft och såg Zorro. Mycket bra film må jag säga;) Sen tror jag Ayia-suget har gjort oss cp-störda! Men det gör absolut ingenting.

Idag har jag övningskört med mamsen! Gick asbra faktiskt. Sen for jag till stan för att göra synundersökning till driverlicens. Gick också asbra. Sen har jag spenderat kvällen ute i Skärsätt med ett helt gäng goa människor. Jag Ewe och Emma for till Statoil och köpte karra sen hem. Osman och Maria förgyllde min kväll genom att bjuda mig på massa donken strips, gud så gott!

Nu ska jag smaska i mig godis och se en film. Endast sällskapet som fattas nu!

Godnatt

4

Ja ni kan ju ignorera det jag skrev igår om att det skulle bli en nyttig kväll.. Det sket sig ju! Inte oväntat.

Vi kikade iaf på filmen då, Steff hade inte sett den(!?). Grym film ju.
Väcktes imorse av att Erika ringde tusen signaler hem och ingen svarade för ingen var hemma. Förutom jag som sov.. Klockan var då 11 så det var inte så farligt. Jag har pysslat lite med symaskinen denna morgon! För nån dag sen gjorde jag ett par rosa cykelbyxor. Idag gjorde jag ett par svarta med typ läder på eller vad det är, och så lagade jag ett linne! Lite händig är jag ju. Har mer lust att klippa sönder saker hemma, men det får bli en annan dag. Sen har jag rensat lite ogräs också.. Tråkigt med sant.

Ikväll ska jag titta på fotboll. Njurunda-Söråker. Sen ska jag för ovanlighetens skull vara med Steff.

Puss

5

Idag har jag varit på stan och Ikea med mamsen! Jag köpte ögonfransfärgning till mig och Maria så nu har vi färgat ögonfransarna! Sen köptes det solskydd för läppar och näsa, eftersol, lotion, schampoo, balsam, rengöringsmedel, desinficerande våtservettet, handsprit och resorb. Tror det var allt! Så nu tror jag att jag har handlat klart alla praktiska saker =D Håller på och tvättar, har tvättat två tvättar redan! Så allt är rent och fint när jag åker=) Fan, det är 5 dagar kvar! Det är nära nu.

Ikväll kommer Steff hit, vi ska se Hur man blir av med en kille på 10 dagar =D Blir en nyttig och mysig kväll.

Puss på er

6

God kväll

Mamma väckte mig imorse för hon ville sätta igång med mitt rum. Så jag klev upp och började plocka ur saker ur bokhyllan och skåpet. Vi har plockat ur de ur rummet för de ska veck. Fast skåpet ska vi måla svart så behåller jag det. Vi har även beställt ett beiget överdrag till soffan! En ny tv-bänk ska också införskaffas! Hade ställt in mig på en kväll hemma för mig själv men det ändrades! Steff ringde och vi bestämde en tacochips och dipp kväll och det blev det. Vi kikade på Just My Luck, en bra film!

Igår kunde jag inte somna men ikväll hoppas jag att det är ändring. Imorgon blir det stan med mamma för att inhandla de sista sakerna inför Cypern!

Godnatt

7

Idag blev det stan med Emma! Jag köpte ett par skor, rakhyvlar+gel, en hårspray och lite armbands prylar! För under 300 kr, det är inte dåligt. För att vara lite nördig och samtidigt lägga ut bilder så har jag sökt på google efter bilder på det jag köpt (Y) förutom armbands prylarna. Haha. Vi tog även en fika på Waynes, det blev självklart en morotskaka!


Vi åkte hem hit efter stan och åt middag, vi gjorde våra armband, jag gjorde 4 stycken asfina =D Sen har vi planerat inför Ayia Napa och kikat på tv & ätit popcorn! Mycket trevligt. Nu ska jag se film sen sova tänkte jag.

Godnatt


sommaren med göran

Tog bussen till Kuben för att spana på SDFF-Lucksta. Där var även Elin, Malin, Rebecka och Thom! Trevligt sällskap. Lucksta förlorade tyvärr. Tog bussen hem, åt middag och tog bussen till stan igen. Denna gång skulle jag på bio med ett gäng härliga typer. Vi såg Sommeren med Göran. Grymt bra film om ni frågar mig, haha sjukt rolig! Min humor så det sjöng om det. Värd att se mina vänner. Nu ligger jag hemma i sängen och glor på teven.

Imorgon blir det en tripp till stan med Emma min vän! Endast en vecka kvar nu. Jag är så lycklig!!!


8

Goddag

Igår blev det som sagt degning framför Snuten i Hollywood 2 med Maria. Idag vaknade jag 11, tog på mig bikinin och gick ut. Skulle egentligen bada men hade inte hunnit så länge för klockan 15 ska jag titta på match på Kuben med Malin. Blir istället ett kvällsdopp med Steff tror jag. Vädret är underbart!

9

Och nu var vi nere på en-siffrigt!!


God afton

Igår samlades vi hos Frida, hela gänget. Gjorde oss iordning med hår, smink och kläder. Tränade igenom allt en gång, knäppte lite kort sen gick vi ner på stan. Så mycket uppmärksamhet som vi fick på vägen ner till stan och på stan vet jag inte om nån av oss har fått förut :P haha. Alla stirrade och kom och pratade med oss. Vi fick mat som tyvärr inte var så god! Men mätt blev jag iaf. Sen värmde vi upp och försökte locka dit folk och det lyckades vi bra med. Jag var dödspeppad! Själva uppvisningen gick jättebra! Alla gjorde jättebra ifrån sig. Det lite tråkiga var bara att det tog slut så fort.. :P Men riktigt kul var det. Och publiken gillade det de såg! Pappa kom iaf och hämtade mig och så for jag direkt till Steff. Där var alla brudarna och vi åt tacos, spelade kort, åt gotta och pratade en massa. Hade riktigt mysigt! Tessan skjutsade hem mig vid ett nån gång. Satt vid datorn och nördade Bubble shooter och smsade tills klockan var halv 3 och det var dags att sova.

Imorse klev jag upp 11 och städade huset. Var tokvarmt så jag höll på att svettas ihjäl.. fy farao. Sen kom grannarna över och jag lekte med Victor, vi grillade till middagen och nu är vi barnvakt åt Victor. Fast han och mamma är inne hos de nu för lillgrabben ska snart sova!

Ikväll blir det lugnt för min del. Har inget att göra så jag lär väl dega med Maria eller nåt. Sitter för tillfället och läser i teoriboken =D En bra start på körkortet (Y) haha..



adios

woho

GRATTIS BÄSTA MATILDA FASTH TILL KÖRKORTET =D

fy farao

Kikade på film med Steven ikväll. The Boy In The Striped Pyjamas. Helt sjuk film ;o Mådde dåligt av att titta, men den var väldigt bra! Spelade lite kort också.

Just nu sitter jag och trycker i min walk-in-closet! Det är så äckligt varmt i mitt rum så jag sitter här medans jag vädrar på rummet. Om 1 timme och 7 minuter tar batteriet slut på datorn och då hoppas jag att det går att vistas på mitt rum!

Imorgon ska jag hålla tummarna för både mitt lag och för en koooompis! =D hihi..

godnatt

11

God afton

Har varit på Berga hela dagen! Underbart väder måste jag säga, sällskapet var inte helt fel heller! Dock brände jag mig på ryggen, men det är smällar man får ta! Så illa är det inte. Åkte in och tränade en timme bara. Var sjukt slapp i kroppen idag, haha pinsamt slapp... Ikväll blir det kanske Steff och Tessan?

Imorgon ska vi till Frida klockan 12 och sminka oss m.m sen ner på stan och äta och klockan 18:00 har vi uppvisning på Fisketorgsparkeringen. Sedan blir det grilla eller Biteline? och så tror jag en del skulle ner och göra stan men då åker jag nog hem till "mina tjejer". Haha, interngrej från idag på Berga!

Hörs later!

12

Goddag allihopa

Igår tog jag det lugnt och såg Dream girls med Maria. Det behövdes tror jag.
Idag ska jag in på stan, med eller utan Jenny ;) Sedan blir det tränig. Och sen? Aa vi får se=) Päronen kommer iaf inte hem förrän imorgon så det blir en kväll till för oss själva.

Nu ska jag ta en sväng med hundarna.

adios

jaaaaaaa!

Min första lönespecifikation för iår kom idag =D Och imorgon har jag 6.752 kr på kontot! Gud så lycklig jag är. Så imorgon blir det nog shopping för min del! Dock går 5000 kr till resan men det är det värt varenda öre. Jag är på toppenhumör nu! WOHO.

hehe

13

I söndags kom Steff hit så kikade vi på film, sjukt trötta tjejer. Igår stekte solen på, så jag låg ute på altanen med hundarna hela dagen. Och jag fick färg! Lagade middagen och senare kom Ida, Emma och Steff. Vi åt godis och spelade kort och skvallrade, senare kom också Marie och Matilda! Gänget var samlat =) De är bra, mina tjejer. Det sista året kommer bli bra, det känner jag på mig. Mycket slit, men det är det värt. Iaf så blev det mer tjatter när de kom och så kikade vi på Coyote Ugly. Sisten åkte hem strax efter 12.

Imorse vaknade jag 6!? Hade jättesvårt för att sova. Men sov till 9, då gick jag ner med hundarna till Erika och Ove för att få sova en stund. Vaknade sen 12. Mycket skönt! Vad dagen har att erbjuda vet jag icke. Har träning ikväll iaf!

pusshej

15

Igår blev det mycket pill med garderoben. For sen till Amanda, på ICA, titta på Bert, sen till stugan. Stackars båten orkade knappt oss 8 pers men fram kom vi! Utforskade stället oså. Vi grillade till middag, badade badtunna flera timmar, åt gotta, tjattrade, hade massagetåg och myste på! Jag slocknade först av alla tydligen, haha. Idag plockade jag Ewe och Emma blåbär medans de andra girlsen metade, Maggan gjorde blåbärspaj som vi sedan åt. Blev lite stekning på bryggan innan jag och Tres begav oss hemåt!

Tränade två timmar borta på tennisplanen. Man blev sjukt trött i kroppen av värmen! Men det gick bra. Knäpptes lite kort! Jag är ytterst nära på att komma ner i split nu också. Och så klarade jag typ scorpion! Asbra ju. Ikväll blir det bara slappa framför teven skulle jag tro. Är sjukt trött.



adios

17/16

Exhalterad tjej skriver!

Tidigt imorse kom mamma och knackade på dörren, då skulle hon ha med mig på Ikea. Hoppade upp direkt då hon sa att vi skulle köpa till min garderob! Så runt 11 var vi framme och började leta. Tre timmar senare hade vi plockat på oss en bokhylla till skor m.m, blommor, doftljus, galgar, spegel, lådor, sminklådor, en vas och lite smått och gott. Ville shoppa kläder också men pengarna räcker inte till för tillfället. For hem och sov en stund sen började jag och mamsen snickra! Det blev skitsnyggt det vi fixade till idag. Tycker jag då! Imorgon ska vi fixa resten.

Blev middag hos grannarna idag. Fick för-varm-och efterrätt! Allt var jättegott. Efter ett tag pyste jag iväg till Tessan där hon Steff och Nisse var. Spelade kort och skrattade åt Nisses otroligt fula hår. Haha, de hade klippt honom och gjort blonda "slingor" som inte blev slingor utan fläckar, gula också. Inte så fint, nej. Sen blev det tärning med Mia och Reine när Nils åkt. Tittade på Naked Mile också. På vägen hem sprang jag för jag var livrädd att stöta på jävla grävlingen som tydligen strosar runt här! Usch. Men jag klarade mig och här ligger jag i sängen och myser. Ska nog sova nu, Är måttligt trött.

godnatt

RSS 2.0