i'm so happy, i'm so glad that i've got you

Mamma och pappa renoverar, vilket betyder att hundarna blir uttråkade. Alice kom precis upp på mitt rum med en leksak i munnen, kastade den på min mage och började skälla och skutta omkring. Inte speciellt busig? Nej aldrig Alice:) Hon är ju lugn som en filbunke. Eller så var det kanske inte?

Blev en sväng på Birsta idag! Hittade inga kläder men självklart hittade jag skor! Fick med mig ett par nya high heels på 13 cm skulle jag tro. Ursprungliga priset 799:-, jag köpte de för 639:-! Känns bra. Jävligt snygga är de också. Fast fråga inte mamma vad hon tycker om dem. Haha.

Ikväll blir det middag hemma hos farmor och farfar.


jag har mera tålamod än vad du har hårda ord

En mysig skön slapp hemmakväll.
Blev lite popcorn och trocadero framför Melodifestivalen.
Har tränat lite också.

Imorgon blir det först Birsta.
Tänkte dra med mig dig Malin, bakis eller inte :)
Sen blir det middag hos farmor och farfar.

Fick ett samtal förut, en person vill ha skjuts hem från krogen inatt.
Undra vad syftet är!


ice ice baby

Igår var det som sagt klassfest! Vi bubblade, bastade och drack. Spelade twister i badkläder och jag hamnade gränsle över Sanna där ett tag;) Haha, sjukt roligt. Tyvärr så finns det bilder på det! haha. Lär komma upp lite här och var. Farligt! Jag hade sjukt mysigt och roligt. Ingen vanlig klassfest direkt, men det var bra ändå tycker jag! Slutade lite illa för Ida där tyvärr.. Hon fick åka på akuten pga att hon halkade/snubblade och vred knät. Hennes knäskål hade hoppat ur led och ledbandet var kanske uttöjt! Fan va tråkigt... Vi andra fortsatte klassfesten till klockan 2! Vi var några tappra kvar som satt och drack och begav oss sedan ut en sväng. Malin och Elin hämtade mig då när vi splittrades och vi drog på Max sen hem till Malin och såg film. Efter att ha kört folk (Elin körde, jag satt brevid) i 2 timmar var jag äntligen hemma klockan 05:00 imorse.

Skulle egentligen till Rossi ikväll, men blev tyvärr inte så :( Trist som fan, men vi får gottgöra det till veckan. Så det blir bara lugnt ikväll! Fårse om det blir mys med sällskap eller mys själv!

one step at a time

Good evening

Kom lite sent till idrotten, blev bara 45 minuters gym. Bilen hem, grymt skönt. Tröck nyss en pizza! Mmmmm, gott.

Ikväll är det klassfest som gäller ;) Vi ska bubbla, basta, dricka och göra galna saker som bara våran klass gör! Det gillar jag.

Imorgon blir det kanske en sväng på birsta? I really hope so. SHOPPA!!! he-he.

livin' on a prayer

Jobbig dag idag, fast ganska skön ändå.
Lektion 10.00-11.00. Lunchrast till 13.45. Engelska i en halvtimme. Det var min skoldag!
Gick och fikade på Charm med Jessica, satt där i två timmar typ. Sen blev det en runda på stan innan jag och Ida gick till UM. Köpte mig en stickad lovely tröja på Gina. Träning mellan 6 och 8.

Imorgon har jag endast idrott klockan 13. Typ. Vi valde det själva:) Klassfest på kvällen! Bubbla och basta, fan va grymt.

ojoj

runaway train

Runaway train med Soul Asylum är en fin låt men också känslosam för mig. För snart 4 år sedan så tog ju Bea livet av sig. Då hade jag aldrig hört den låten. Nån vecka efter detta hänt, då det fortfarande var färskt och sjukt jobbigt så spelade min lärare upp denna låt på svenskan och berättade att den hjälpt många och gjort de starkare när de velat tagit självmord. Jag sprang direkt på toan, klarade inte av att vara där. Då tyckte jag min lärare var en idiot som slog på den låten vid just detta tillfälle. Men när jag kom tillbaka till klassrummet kom hon och bad så mycket om ursäkt och sa att det var respektlöst av henne och att hon inte tänkte på det. Efter det så är den låten lite speciell, som många andra låtar. Men det är en väldigt bra och fin låt.

Andra låtar är
Heaven - minnesstunden på bergsåkers skola
My heart will go on - begravningen
But I do love you - en låt hon älskade

nolia mässan/UF mässan

UF mässa idag. Jag och tjejerna åkte dit utan förväntningar och inga riktiga planer över hur montern skulle se ut, sen blev skitsnygg faktiskt! Mycket nöjda var vi. Vilken jävla plats vi fick också! Nästan precis vid ingången, rätt så bra. Fick lite sålt så där. Blev en lunch på donken med Malin och Rossi. Dagen gick ändå rätt så fort för att ha varit där från 08.00-17.30.

Frida ringde även strax före 6 och berättade att hon krockat! Stackarn, men det var bra med henne iaf bara i chocktillstånd då. Så jag fick ta hand om träningarna. Blev mest gymnastik och lugnt idag med tanke på att vi inte hade musik eller nåt!

Imorgon blir en ledig dag för mig. Det förtjänar jag. Det gör alla som var på mässan idag, med deras företag alltså. Måste bara in och hämta lite inför torsdagen!

NATTI

give a little bit

-26 grader? Alltså tar detta aldrig slut?
Jag blir nå jävulskt galen på denna kyla. FAN. Bort med snön och kylan. Hit med solen och värmen. Tack.

Nu ska jag slå på The notebook för tredje gången på en vecka och somna till den. Har sett den bit för bit. Somnar alltid för jag är så trött. Sen att jag älskar den filmen gör bara saken bättre. Satt -

Godnatt

back in the days

I fredags blev det jobb. Efteråt for jag till Erika där resten av familjen var, umgicks lite med deras grannar sen hem runt halv 1. Dödstrött.

I lördags blev det också jobb. Mellan 12-18. Var lite sugen på utgång, men det slutade med att jag tog bilen till Julia där det var massa tjejer eftersom hon fyllde 18 år igår, GRATTIS :D, var där ett tag och sjöng oså. Skjutsade sedan ner lite girls på krogen sen upp till Malin för lite skitsnack och mys.

Igår blev det städning sen till Korsta där vi skulle fira min kusin som fyllde 20 år i onsdags :) Åt glass med chokladsås och maränger<3<3 Spelade lite Buzz också. Sedan chips och dipp framför Wallander.

Idag blev det skola, godisköp och portanda produktion inför morgondagens mässa! Är lite smått irriterad över att vi ska vara där så tidigt... De öppnar 07:00 på morgonen!!!! Dock tar vårat företag "sovmorgon" och åker dit till 08:00. Klockan 17:00 är mässan slut, idiotiskt? JA.


if we ever meet again

Some good shit.



Sovmorgon till kvart i 2 idag. Funderade igår på om jag skulle stanna uppe och se hockeyn men det var inte mycket att fundera på egentligen. Sjukt trött men la mig runt halv 1 och slocknade direkt. Hade engelska och syslöjd idag.

Sitter och disskuterar med Malin. Båda vill äta chips och dipp, men jag kan inte ta mig till henne och hon har plugg. Men när hon pluggat klart tycker jag hon kan komma hit och äta;);) Eller hur Malin? Bra.

Den 2 mars är det äntligen dags. Jag ska klippa och slinga mig. Bokade tid imorse. Har behövt göra detta ganska länge nu men pengarna har gått till annat! Men denna månad måste jag och nu blir det av. Perfekt.

Ted Gärdestad

Fina låtar med Teddan.
Ge mig sommar tack.






när du vill, precis när du vill

Guuuuud så trött jag är! Crazy.

Igår blev det klassfest hos Challe som sagt. Sjukt kul hade jag! Vi var nästan hela klassen, spelade spel, drack, sjöng, dansade, gjorde musikvideor bland annat. Och ja, det blev dricka trots allt. Haha, men sjukt kul var det. Imorse var alla typ döda. For på Donken allihopa och drog en brunch. Inte många var pigg på skolan idag, men vi tog oss igenom dagen iaf;) haha.

Helt död nu typ. Jag sov i linne inatt med en jacka som täcke så självklart vaknade jag upp ännu mer förkyld.. Skulle egentligen på modevisning med balklänningar ikväll men det har jag ingen ork till ;o Ska sova som fan inatt, haha.

Puss på er

put your hands up in the air

Pallrade mig upp till skolan. Gjorde nästan klar min klänning på syslöjden, ska börja tänka på nåt nytt nu! Typ ett par shorts eller nåt. Blev inte mycket gjort på religionen, jag Steff och Matte ritade gubbar och gjorde historier istället(Y)

Ikväll är det klassfest hos Challe och även sleepover där! ;) Kung klass vi har. Vi gillar att göra såna här saker. Börjar 10.40 imorgon så skönt med sovmorgon =D Har inget att dricka så lär bli nyktert ikväll, men man vet aldrig.

Nu ska jag åka på träning en snabbis innan! PUSS

skor skor skor

Jag älskar skor.
Hittade två par idag på stan som jag vill ha. Ett par höga kilklackar på Scorett och ett par converse på Stadium. Båda paren kring 600 lappen.

Kikar runt på vårskor på internet nu. Hittade tre par från Eurosko.
1. Gillar att det var olika färger/mönster på remmarna. 
Vissa kan tycka att de ser barnsliga ut, jag tycker dem var coola.
2. Lite "sötare" sandaler.
3. De snyggaste. 
  

I can't believe what God has done

Gårdagen/kvällen blev grym. For till Marielle och började lite lätt med henne Malin Rebecka och Issa. Körde våghals och lite sanning o konka. Dala Hampus och Alex kom senare. Mattan min baby skjutsade oss till stads. Blev inge Krunegård för våran del. 160 kr kändes lite för mycket när vi inte är såna fans. Så vi dansade loss på stads, hade sjukt kul. Jag och Marielle hoppade ner i spagat kanske 3 gånger på krogen... Haha vad sysslade vi med? Mamma hämtade oss halv 4, blev Max sen droppade jag ner i sängen, hyfsat trött.

Vaknade imorse, lite bakis..... Men det var bara att kliva upp, göra sig klar och fara till Sporthallen. Granlo mötte KAIS Mora. Granlo vann med 10-9 efter en sjukt jävla spännande match. Helt galen, den höll på från 3 till halv 6. Pga av massa tjaffs så drog matchen ut på en halvtimme. Älskade publiken idag också, de hängde med och hjälpte till att peppa grabbarna till vinst. Sjukt bra stämning. När matchen var slut gick vi ut och gjorde vågen med grabbarna! Fan va uppspelt och glad man var.

For på Donken och köpte lite mat sen såg jag på film med Malin och Rebecka medans Maria tränade. Nu är jag hemma, trött som en gris. Natti natti

shake that booty!

Ibland gör man rätt, ibland gör man fel, LEV MED DET.

Ganska peppad, lär bli ännu mer peppad senare. Hoppas på en grym kväll (såklart)! Vi börjar hos Marre med gott folk sen krogeen! Kör hårt, finns inget annat.

PUSS

Haha söta tjejer för nån helg sen. Är jag trött?


please don't leave me



Godmorgon allesammans!

Slog på Dirty dancing runt 2 igår och tänkte mys-somna till den, men gud så trött jag var. Slog av filmen nästan direkt och somnade på studs.

Vaknade för en halvtimme sedan. Blev superlycklig när jag kikade mot fönstrena och såg blå himmel och soooool(genom mina svarta drag-gardiner)! Fick ett lyckorus genom hela kroppen. Att det sen är ungefär -15 grader skiter jag fullständigt i ;)

Lyssnade iaf på lite Krunegård igår innan jag skulle sova. Varför har jag inte lyssnat mer på honom förut? ;o Grym musik ju.

Sen ett litet dilemma inför kvällen. Ska jag sova hemma eller borta..?
Skönast att sova borta i stan så man slipper åka hela vägen hem ikväll. Men Granlo har match imorgon och har samling 1 på Sporthallen...
Sover jag hemma så måste jag anpassa mig efter Maria när hon vill hem. Hon ska ha lagfest sen dra ut, och mina päron vill inte hämta 2 gånger, ganska förståeligt!
Hjälp mig!

låt mig komma in, jag vill bli din

Blev en absolut lugn kväll. Fick främmade av Erika, Ove, Annki, Bosse, Malin och Engla =) Myste på med lilltösen. Sen började jag och Maria köra rit-charader. Hon ritade en tecknad figur och jag skulle gissa vem det var och sen var det min tur. Jag var grym! Har den rätta taktiken. Jag var assnabb på att se vilken hon ritade sen ritade jag själv asfult satt hon inte fattade vem det var :D haha. Vi höll iaf på att dö åt mina teckningar. Lägger in 3 imorgon då jag har ork. Sen körde vi lite "vilken pryl i detta rum tänker jag på?" haha.

Skjutsade hem Erika och Ove runt halv 2. Tog en sväng in till stan och kikade, såg inge vidare drag nånstans. Hem igen och nu ligger jag i sängen. Är dödstrött. Funderar på att dra på en film och mys-somna (he-he) eller om jag ska somna på en gång. Blir nog lite film.

Utgång imorgon! Vi ska troligtvis se Krunegård, dock kan jag typ 1 låt.... Hehe. Men ska ut med Malin och boxen satt blir grymt ändå ;D hahaha.

Natti

nothing can bring me down

Vi jobbade ganska hårt imorse, företaget och jag. Haha tror inte vi jobbat så mycket nån gång? Och detta var inte överdrift. haha. Äsch jag älskar mitt företag och mina tjejer. Vi funkar så bra ihop ;)
Jag och Steff jobbade även hårt på Naturen. Helt klar med redovisningen till fredag nästa vecka. Ska bara memorera allting nu. Eller lära mig det mesta.
Och slutligen jobbade vi hårt på idrotten, i gymmet. Vi ska va stolt över oss själva idag! ;)

Blev en sväng på stan sen Ica på vägen hem. Köpte oss varsin trocadero sen brass hem. Blev snack om Cypern! Och guud vad jag vill till värmen. Cypen med mina absolut bästa tjejer var det bästa i mitt liv tror jag. Och jag är redo för en ny resa till sommarn? Tror dock inte alla "ordinarie" kommer va med.. Lite trist isånna fall. Jag är sjukt pepp iaf och vill boka en resa NU? Are you with me? :D

Blir lugnt ikväll. Om jag är med en vän eller inte, det återstår att se. Puss på er

take a chance

Underbart med sovmorgon imorse och igår. Galet!

Igår for jag och mamma till Veda. Hälsade på familjen Björk. Jag och Jenny snackade massa skit och skvaller och så myste jag med lilla Engla. Fick lite fika!

Idag så har jag haft lite fullt upp från då jag klev upp tills jag kom hem efter träningen. Skolan 10.00-16.10. Hem, byta om, varva ner lite och käka på en halvtimme, bilen till stan/träning i 2 timmar sen hem igen. Ganska skönt ändå.

Skulle precis slå på 500 days of summer men tamefan, då funkar inte filmen såklart. Menmen, klockan är 11 och jag är ganska trött! Känns bra faktiskt, eftersom vi börjar halv 9 imorgon. Somna i tid ikväll Petra!

Helg imorgon, puss på de

Och justja, studentmössorna har kommit =D Lycklig tjej. I slutet av nästa vecka (tror jag) ska de delas ut!!!

shake that ramalama

God afton

Tung skoldag, tråkig skoldag. Sanna och kloka ord på Stephanies blogg om skolan och hur dagarna ser ut. 

Otroligt proppfull buss på vägen hem, inte den minsta lediga plats fanns över. Då menar jag över hela bussen, hela ytan... Kul att stå nästan hela vägen från stan till Njurunda efter en seg dag i skolan, oja.

Blev träning, orkar knappt åka dit längre, men när jag väl är där kör jag på men kan lalla runt ganska mycket. Kul också att alla mina lagkamrater böjer och bänder på mig hur som helst, hur de vill. De tänker inte på att det kanske gör ont på mig utan de bara slänger omkring mig, böjer och drar i mina ben hur som helst. Haha, lite kul är det faktiskt. Tur man är flexibel.

Sovmorgon imorgon, love it. Sen ska jag umgås med bästaste Jenny boo. Natti natti

get yourself a badboy

Ne nu ni.

Ska göra mig redo för sängen, slå på en film sen somna djupt. Börjar ju halv 9 imorgon och jag är alltid lika körd då... Usch, hatar det. Så härmed säger jag Godnatt.

talk about it

Igår åkte jag till Malin. Vi såg jordens dåligaste film, I skuggan av värmen, hette den. Sjukt dålig. Vi åt gotta och fick sällskap av Johan. Han åkte halv 2 och vi la oss väl halv 3. Söt som Malin är så skjutsade hon mig till skolan imorse! Tack för det! Blev en kortis på skolan. Men jag och Rossi gjorde klart säljuppgiften sen drog vi ner på stan.

Var och kikade på inomhusligan ikväll. Fick en boll på mig.. Haha, jag pratade i telefon så jag kunde typ inte ta emot bollen, pinigt! nejrå.

Har planer inför alla hjärtans dag. Eller ja, planer och planer, det kan bli ;) haha.

Tidig uppgång imorn, fy fan. Poess på er

mycket grattis idag!

Grattis till Rossi, Jill och Filip som fyller 19 år idag :D Grattis till min kusin Josefine som fyller 18 år idag :D

OCH

Grattis till mina (favorit)grannar som fick en liten flicka igår!! :D Längtar tills de kommer hem så man får gosa med den lilla tösen. Vad hon ska heta har jag inte hört än.

Och så nånting uppiggande en tråkig söndag! Det är 1 PLUSGRAD ute!! Med massa sol. Jag blir så lycklig. För tillfället skiter jag fullständigt i att det kommer bli massa slask ute, bara snön försvinner! Jag vill ha sol sol sol och sommar sommar sommar.

Tack på förhand.

let's go fucking mental

Igår blev det lite spel hos Ida, sen pulkåkning i Södrabacken. Sjukt kul var det! Härliga och sjuka människor var vi. Efter några åk så stog vi och gjorde lite gympa och böghög och allt vad det var. Ner på Donken en sväng sen for alla hem och jag och Ida for till henne och såg film och åt chips och dipp :) Runt 1 for jag hem till sängen.

Vaknade imorse av att pappa och Ove började såga och hammra nere i köket. Vi har börjat renovera där nere... Jaja, klockan var iaf närmare halv 11.

Just chillin right now. Ska väl hitta på nåt med Malin sen? Verkar så gott folk.

someday, I'm gonna be that girl

Halv 4 inatt ringde Andre mig, två gånger... Tack för att du väckte mig ;) haha.

Har tagit det lugnt nu över dan, gick på prommis i solen med hundarna och Maria. Superskönt. Sen var vi iväg och köpte kebabtallrik, he-he-he.

Ska packa ihop lite grejer och bege mig till Ida. Ikväll blir det pulkrace i Sidsjön eller Södra. Har fått ihop lite goingar. Ska springa upp för backen så jag bränner bort kebaben, hihihihihihi.

Puss på er


i can't get you off my mind

Godkväll!!

Kom hem från jobbet för en timme sen. Hoppade direkt in i duschen, luktade inte så gott efter kiosken... Jobbade med Charlotte idag, gick jättebra. Fick även stå själv och Malin, jag var jätteduktig. Haha;)

Blev inge bus med Olivia och Julia efteråt. Kom därifrån kvart i 11, så kändes lite meningslöst. Så for min kos hemåt, sjungandes. Älskar poppa hög musik och skrika/sjunga till musiken. He-he.

Har ätit lite chips och dipp. Måste bränna bort detta sen, paniiik, hihihihihihihihih.

Godnatt

people always leave

Blev superlugnt igår. Träning där vi var jättefå. Därför kunde jag och Ronja goofa runt bäst vi ville, haha. Senare blev det grönsaker, dipp, popcorn och citronvatten med syster. Gott gott.

Städat idag. Och om en liten stund ska jag hoppa in i bilen och bege mig till Bergsåker. Dags för jobb! Sen efteråt blir det kanske bus med Olivia med flera? Vi får se, vi får se ;)

Parta lugnt ikväll, ni som ska ut! Haha. Puss

party all night and sleep all day

Ojoj. Klockan är redan halv 4 strax. Så jävla skönt att vara ledig. Två extra dagar gör så jädrans mycket.

Igår blev en superduper awsome kväll. Förfest hos Matilda med massa härliga klassisar! Grym förfest, och självklart körde vi Pandoras! Ett måste med våran klass. På vägen till bussen trodde jag att jag gick på en stig men det var fetaste djupsnön så jag hade snö upp till rumpan.. Och för att krydda på det lite grann så ramlade jag såklart och satte mig i snön. Allt finns på film på Maries mobil har jag hört!

Stads var grymt roligt. Det bjöds på tequila och jag bara njöt. Dansade häcken av mig så jag tror jag kommer få träningsvärk snart i benen. Hade ingen kontroll över kroppen alls igår, kul som fan.
Sen såklart. Hände en mindre rolig grej. Linus blev sugen på lite Wet T-shirt och hällde en cider över mig och några andra. Jag fick nog halva på mig, i håret och på ena bröstet. Min ljusgråa tröja var inte längre ljusgrå. Den var ljusgrå OCH mörkgrå. Tjusigt! De tackar jag för Linus. Men fan så roligt jag hade igår =D Galet.

Medans vi väntade på skjuts hem så stog en hel drös med folk utanför stads. Jag hade ont i mina fötter efter all dans i mina älskade 13 cm klackar, så det blev ett och annat möte där! Haha, Emma du fattar vad jag menar :D Lite intert sådär.

Galet kul att båda mina vemdalen roommates var där!!! :D De är bland mina favorit tjejer<3

Har varit på en låååångprommis med hundarna nu. Snön är inte blyg idag. Dyngblöt när jag kom in. Hoppsan, det blev ett långt inlägg idag ;) Höhö. Har mycket att säga vet ni. Idag är de träning som gäller! Tjing

långhelg i mitt hjärta

Sista skoldagen för denna vecka avklarad. Sovmorgon på de också, perfekt.

Sitter och peppar nu. Ikväll blir det först klassfest hos Matilda sen vidare till stads! Perfekt känner jag. Tråkigt dock att de bara har öppet till 2... Men vi får göra nåt bra av det istället. Och som Matilda sa, vart jag avslutar kvällen, det vet man aldrig! ;)

Släpp loss ikväll. Pusss

i wish you understood

Idag klev jag upp och gick på syslöjden, sjukt bra av mig. he-he. Varit en lång dag.

Vi bestämde oss iaf för att köra en Paradise hotel kväll hos Matilda ikväll (Y) Grymt bra. Nu kommer Steff och hämtar mig! TJING

drop dead diva

Termometern visade -28 i Sundsvall imorse. Jag trodde jag skulle börja gråta. Steff räddade mig och sa att hon hade bil idag. Så jag slapp den hemska kalla biten från och till bussen.

Hade 2 lektioner sen åkte jag och mitt företag till Rossi. Åt fruktsallad och producerade litegrann. Bra gjort av oss.
Det är så jädrans kallt så jag ska strax krypa ner i ett mycket varmt badkar. Med eller utan skum? Det får vi se.

Ingen inomhusliga ikväll. Finns ingen ork till det, är sjukt trött. Så ikväll blir det slappa, se PH och sova tidigt.

Älska att denna skolvecka är kort kort kort. PUSS


RSS 2.0