OFF WE GO!!

Nu tar vi vårt pick och pack och draaar! Pickin' up Olivia and Märit in the city very soon and then we're off to Vemdalen! Höhö. Lite international sådär på morgonkvisten.

Kommer inte skriva här på några dar! Satt ha det bra. GOTT NYTT ÅR :D puss

Testing testing

Ligger i sängen och försöker sova. Går dock inte som planerat! Är hungrig också så funderar på om jag ska smyga ner till köket och göra mig nåt att äta.. Passar på att försöka mig på detta med mobilblogga medans det är fri surf;-) nu får vi se om det funkar! Good to know. Ne nu måste jag nog äta nåt! Godnatt

when the night has come

Peppad peppad peppad!!!!

Emma, vår saknade föredetta tränare, var på träningen idag:) Kul att se henne, det var ett tag sen! Hårdkörning på träningen, 18-20.30.

Nu har jag nästan packat klart. Skönt de! Lite smågrejer kvar bara. Imorgon åker vi runt 12 härifrån, plockar upp Marie och Olivia i stan sen mot Veeemdalen :D Damn, vad jag är peppad!! ;)

Ska försöka somna i god tid ikväll, lycka till säger jag bara!

Nya ICA reklamen

Hahaha jag älskar den nya ICA reklamen!!


Do I really feel the way I feel?



Godmorgon världen! Vilken underbar dag! Säg vart går färden, vart åker vi idag?

Typ lite så känner jag idag:) Solen skiner som fan ute på snön, väldigt vackert. Sen så åker vi imorgooon. Och jag är så jävla peppad.

Ska ägna hela dagen åt att städa mitt rum och packa till vemdalen. Samt poppa partymusik på högsta nivå eftersom jag är all alone här hemma! Det gillar jag. Fast först måste jag ut med dogsen en sväng.


älska som bara kärlek kan



Kvällen spenderades hemma hos Jenny. Vi såg I Love You, Man, åt gotta och spelade Wii. Aa kan ju säga att jag var grym på Wii, dock visades inte det i resultatet! Lite tråkigt så där, men aja;) Det var ju roligt att Jenny och Maria skrattade åt mig iaf... Jag pussade på Malins goa bebismage! Det är fan inte långt kvar nu!!! Shit. På lördag/söndag är det beräknat :D:D Jag hoppas verkligen att hon håller sig tills jag(vi) kommit hem från Vemdalen! Annars blir jag ledsen. Vill ju va där när ungen kommer. Ååh jag längtar. Känns som att jag ska få en släkting :D haha, men lite så är det ju!

Klockan var strax efter 2 då vi insåg att det kanske var dags att åka hem. Och gott folk, det är halt ute på vägarna! Om ni inte märkt det redan;););)

Imorgon är det tisdag. TRÄNING. Är endast peppad inför att dansa, inget annat som har med träningen att göra. Lite tråkigt!!

Btw, Lille Märit ska åka upp med oss till Vemdalen. Great mate!! Så får jag en rolig kamrat i bilen upp:) haha!

Godnatt

you are my destiny

Gud vad dagarna går fort! Kanske beror på att jag sover så länge, hehehe.

Ikväll ska jag och Maria till Jenny efter Mias träning. Ska se film, äta gotta och mysa :) Var längesen.

Imorgon är det träning, det behövs. Har inte tränat på en vecka så jag håller på att bli galen nu.

Som alla andra så fick jag H&Ms spring season 2010 imorse. Och där fanns bra många gobitar, från badkläder, underkläder, smycken och kläder! Mums.


jag vet vem jag är när jag är hos dig

God morgon!

Jag och hundarna sov till halv 1 imorse. Måste skärpa mig nu, sover allt för länge på morgnarna.
Maria frestade mig och började prata om Bommen grillen till lunch. Men vi har ingen bil så då struntade vi i det. Kanske lika bra det med tanke på all julmat/godis man ätit plus att jag ska till vemdalen 4 dar snart. Nåt säger mig att jag inte kommer äta nyttigt där..?
Det blev nudlar istället. Melissa Horn sjunger lite för mig medans jag funderar på vad jag ska göra. Tänkte ta en promenad med hundarna i det mysiga vädret, men vet inte om jag ska duscha före eller efter? Tough one.

Måste tvätta lite kläder. Och börja kika på vad jag ska ha med mig till vemis(Y) Det är mina planer så långt.
Puss

Sköna sommardagar/nätter

Midsommarstången ska ner

Titta och skratta er igenom detta enormt fula videoklipp.
Medverkande: Petra Wiklund
Berättaren: Matilda Fasth
Bakom kameran: Stephanie Astby

headache

Har fått en sjuk huvudvärk... Fyfan, för långt ner till tabletterna också..

Det blev en lugn kväll med smörpopcorn och film med Maria. Vi såg Bröllopsfixaren och The Bodyguard. Mysigt. Men nånstans där fick jag huvudvärken, mindre mysigt.

Ne nu ska jag gå och tömma min otroligt fulla kissblåsa sen sova. Godnatt

cypern 09

Vill ta mitt pick och pack och dra till varmare breddgrader!! Följ med mig?

27 december

Söndag. Tråkiga söndag. Men som tur är så är det ingen skola imorgon.

Ännu en slapp dag, det är väl de som jullovet är till för? Har pratat lite med girlsen i klassen om att hitta på nåt ikväll. Vi får se om det blir av! Vi får hoppas på de:) Dock blir det inte hela gänget denna gång isånna fall.

Nu är det inte långt kvar till vemdalen. På onsdag åker vi ;) Är peppad till tusen.

tired little lady

God kväll

Är fortfarande sjukt trött. Funderar faktiskt på att sleepa väldigt snart. Vore väldigt skönt.
Har inte gjort ett skit ikväll. Suttit vid dotan, tittat på tv, smsat. Rolig kväll, ja faktiskt så. Skön kväll om inte annat!!

Nu ska jag pilla och fixa lite på datorn! natti natti

Bild snodd av Märit my friend from the förfest at Ollis!

26 december

Igår åt vi middag hos mormor och morfar, sedan fick jag skjuts till Malin vid 6. For en sväng och Victoria, Sofia och Erika tillkom i bilen. Sen hem igen och fick en drink av Palle, mycket god. Också det enda alkoholhaltiga jag drack denna kväll! Det kom allt mer folk och vi sjöng singstar och lekte lekar. Jag och några andra tjejer förklarade ord för varandra och vilket jävla liv det blev, haha. Jag och Mattan tog en sväng till Korsta och hälsade på Ida på en riktigt tattig fest. Vi stannade högst 5 min! Tillbaka till Malin och sjöng lite and so on. Sen for vi ner och kika runt lite på stan, tog en sväng på Max och sedan for vi runt och knäppte kort med Matildas nya systemkamera :D Pappa hämtade mig vid 2. Smsade mig till söms.

Mamma väckte mig 12 och sa att vi skulle på Birsta. Glad blev jag eftersom det också var min tanke med dagen. Kom dit vid 2 och åkte vid 6. En heldag på Birsta med andra ord. Med mig hem fick jag en klänning från Monki, en kofta från Gina och lite smink. Perfekt. Är sjukt trött och kommer knappast orka göra något ikväll! Hua..

Hoppas det är nå bra på tv ikväll. PUSS

God Jul

Så där! Då var julafton över. Typ.
Maria kom in rusandes och väckte mig 10 imorse. Jag var sjukt trött och fattade inte vad hon höll på med, men hon ville öppna lite julklappar. Tur att nån har kvar känslan på julafton som man hade när man var liten!

Fick en bok, godis och en trisslott i morgonpaketen, plus en dvd tillsammans. Efter jag öppnat de paketen så gick jag och la mig igen! Haha. Sov nån timme extra sen upp och duscha o raka benen. Gjorde mig klar och hjälpte till lite hemma. Farmor, farfar, Erika, Ove och Osman kom vid halv 3. Sen har vi sett Kalle Anka, ätit julmaaaat, fikat, öppnat paket och sen har jag spelat kort med Maria och Osman. Jag vann, gryym. haha. Nu är allt över typ. Vad tusan ska man göra nu? Hade gärna haft filmkväll med girlsen, men det känns fel på julafton. Too bad.

I julklapp fick jag iaf: En bok, godis, en trisslott (dock ingen vinst..), dvd, rosa påslakan, min älskade väska, pengar, presentkort, stor snygg tavla på Marilyn Monroe. Sen har jag fått flytta hemifrån grejer som: en rosa bunke, rosa duk, rosa mått, rosa skärbräda, rosa smörkniv, två röda kökshanddukar, en grym kokbok, skitsöt potatispinne, köttknivar, 4 drickglas, 6 vinglas och en kanna typ. Asfina grejer alltihop! Jag tror jag fick med allt. Jag är iaf väldigt nöjd :)

Imorgon vill jag på Biirsta. Sen ska vi till mormor och morfar, sen ska jag till Malin. Och därifrån får vi se vad som händer:) PUSS

24 december - julafton

GOD JUL. Får man väl säga.

Fick superdupermega god mat hos Erika och Ove. Låter kanske inte så speciellt men det var kycklig, potatisgratäng och en jäävulskt god sås!!! Mmmmmm, love it. Smällfet efter det! Sen var det Bingolottos uppesitterkväll. Ville ju vinna den där superfina Volvo V40 DRIVe men icke... Jag fick nöja mig med två stycken Sverigelotter.

Hade just en fin konversation med Stiffen på msn om såser. Vi tokälskar beasååås, ingen tvekan! Haha. Hon ska förresten bjuda hem mig nästa gång hennes pappa gör sin underbara hemlagade beasås. Och jag längtar! MUMS.

Nu ska jag snart sova. När jag kliver upp imorgon blir det paketöppning and so on. Mysigt. Tyvärr är det inte likadant som när man var liten! Godnatt

Dan före dopparedan

Hejhopp.
Igår blev det utgång. Träffade Malin och hela gänget på bussen in som vi hängde på lite. Drog in på stads där det inte var allt för mycket folk till en början men det ändrades ganska snabbt. Träffade massa härliga människor, dansade asset av oss och drack goda drinkar. Eller ja, jag drack av andra;) Plånboken höll inte längre än till inträdet denna gång!

Degat och städat idag.

Tänkte berätta om en grej. För några dagar sedan gick jag med i gruppen Fria Dennis på facebook. Så gick jag in på hemsidan och läste vad som hade hänt. Och jag blev riktigt förbannad måste jag säga. Det handlar alltså om att en 15 årig pojke blivit dömd för våldtäkt, med några knappa bevis som inte ens stämmer. Så som polisen agerat så är det bara pinsamt. Deras bevis håller inte och de har hittat på en egen anmälan på samma kille men en annan våldtäkt på en annan tjej. Och denna andra tjej har sagt att det aldrig hänt. Det är ju sjukt. Så på denna hemsida så är det Dennis storebror som skriver om hur det är, han skriver ut massa bevis på att detta inte har hänt, han har också skrivit ut åklagarens bevis mot Dennis som är det sämsta jag någonsin hört. Jag tycker alla ska gå in och läsa på hemsidan/bloggen. Det är sjukt.

www.friadennis.se

Jaja. Om ett tag ska vi åka till Erika och Ove i Bredsand. De ska bjuda på middag och så ska vi ha lite julmys och titta på Bingolottos uppesittarkväll! Lär nog bli mysigt:) Och imorgon är det julafton=paket!! hehehe... Puss på er


parteey

Party-pants;en åker på! Klart jag ska ut ikväll. Drar på Club K5 med Ewe, Emma, Amanda och kanske Fanny. Jag och den lilla släkten. Tänkte dansa dansa dansa ikväll ;) Japp, nu vet ni! Pussss

80 tals fest








22 december

Hmm. Det är julafton i övermorgon? Känns fel, men samtidigt mycket rätt.

Fick lite bilder av Stew igår. Ska få resten då jag gett henne ett usb!
Idag klev jag upp halv 12, jävligt glad för att ha jullov och sovmorgnar!
Har inte gjort mycket alls, varit hundvakt åt chili! Han ligger just nu vid mina
fötter här på golvet på mitt rum. Lillskiten.

Har precis färgat ögonfransarna lite grann, och ska hoppa in i duschen när
som tänkte jag. Har sjukt fett hår nu, haha. Träning 6-9, sen blir det kanske
Club K5 ikväll med Ewe o Amanda? Vi får se, vi får se:)


cheerträff


Nu är jag hemma igen.
Jag var med om min längsta busstur någonsin från Njurunda till Skönsmon.
Det tog 50 minuter!!! Det ska ta 20 min till Skönsmon. Men det stog 2 lastbilar
i bredd på vägen och en bakom, så det gick inte att komma förbi. Men tillslut
fick de undan lastbilarna och vi kom därifrån. Vandrade till Frida och träffade
tjejerna, åt chips, dansade och pratade om framtiden. Får se hur de blir;P

Pappa hämtade oss halv 10. Blev ingen sväng förbi Ida. Ska nog ses
imorgon istället!

Imorgon kommer en liten galen hund hit som vi ska ta hand. Min mosters hund
med andra ord. Han och Alice kommer jättebra överens och de är galna
i varandra, men Stella hatar han. Haha, hon bits och skäller och morrar på
han hela tiden, stackarn! Han är också liten, men ser ut som ett monster
brevid våra småkluttar, haha.

Puss m.m

21 december

Nu har jag fått jullov och jävlar vad jag ska njuta. U N D E R B A R T !

Blev en kortis på skolan idag. Gjorde prov sen ner på stan med Emma.
Det är väl så min dag sett ut. Åkte med Maria och Osman från Kvissle,
de hade köpt mat på Spicy. Självklart snodde jag typ hälften av Maria hemma;)
höhö.. Har precis sovit en stund, inte bra. Men whatever. JAG HAR JU LOV.
Ikväll ska vi iväg till Frida för cheer-möte :) Får se hur det slutar.

Imorse blev jag väckt av att mobilen ringde. Blev lite arg men det ändrades
när jag såg att det var våran lilla Thai-Ida som ringde! Hon var på Arlanda,
men vi la på ganska snabbt. Skulle egentligen ses på stan men så blev det inte.
Så när jag varit hos Frida ska jag hem till Ida en sväng och hälsa på:)

Ganska less på snön nu. Och traktorn som plogade klockan 3 inatt. Puss på de

Brittany Murphy

Läste precs att hon dött. Fick rysningar i hela kroppen. Usch va hemskt.



Imorgon är det skola 10.45 - 14.15. Börjar med fillo-prov, fyfan. Har kikat på Coyote Ugly för tusonde gången, bra film. Nu ska jag plugga lite sen sova! Godnatt


20 december

Godkväll
Igår var det fest. Jag hade väldigt kul! Även födelsedagsbarnen.
Bra bra. Jag beskriver kvällen med ord:
vin, dans, cider, sång, skratt, dans, lite mys, dans, dans och efterfest i rökrummet.
Lyckad kväll må jag säga. Mamma hämtade mig stax före 4, jag åt en macka sen bums i säng.

Idag vaknade jag av att någon dammsög nere, tänkte argt för mig själv:
vem fan dammsuger en söndag morgon!? Men då visade uret visst 12.30,
så det var inte morgon längre. Klev upp 45 minuter senare. Har klätt granen
och pluggat lite. Det där med plugget har jag gett upp, jag orkar inte.

Fårse vad som händer ikväll. Lär väl bli m y s a ;)

Fått en av 460 bilder av Steff, fan va bilder det togs!

19 december

Godmorgon.
Har varit vaken sen halv 11, städat rummet and so on.
Nu håller jag på att göra mig klar. Ska strax äta lunch.
Jag och Maria ska till stan/birsta och shoppa de sista julklapparna.
Sen ska vi på Granlos match och kika, sen hem och äta och fixa sig.
Ikväll är det 80-tals fest för en 18 åring och en blivande. Kommer bli
grymt kul tror jag. Jag är peppad.

Så ser denna lördag ut för mig!


snygg sexig singel

Kvällen kommer se ut så här. Kikar på film nu med syster, Snygg sexig singel, och äter gotta. Marias gotta. Sen ska jag färga hennes hår och efter det ska jag måla mina naglar rosa. Och jag är supertrött. Ingen bra kombo. Men allt detta ska göras innan jag lägger mig ikväll.

Nu ska jag hoppa från sängen till soffan och sno några godisar. Adios

18 december

Ja, vad var de jag sa? Det var tillochmed -18 grader också... Jag klarade inte av att vara ute på julskyltningen trots mina leggins+mjukisbyxor, linne+tröja, tjocksockar, vantar, tjockjacka och mössa. Nej det gick inte! Så vi satt mest inne och värmde fötterna.

Fick bodyn av Rossi som jag prövade till kläderna förut. Dock var den stor i axlarna... tyvärr! så får se hur jag gör :)

Har städat huset för lite kosing som vanligt, har bara mitt rum kvar. Fårse om jag orkar göra det ikväll eller om de blir imorgon. Har precis ätit middag så är proppmätt... Huwa.
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Har inte planerat nåt. Ska väl slappa och mysa framför teven och ladda inför morgonkvällen;)

Puss på er, ha en bra fredag

fyyyyyyyyy, jag hatar kyla

Godkväll

Det är äckligt kallt ute. Och jag gruvar mig inför morgondagen!!!! Då har vi 3or på Sundsvalls Gymnasium julskyltning på baksidan Hedbergska. Vi ska bjuppa på olika godsaker M.M, så kom dit:D Mellan 12.00-13.00. Iaf, det skulle tydligen vara -15 grader imorgon!? Och där ska vi stå och se glad ut. USCH. Ska tammefan klä mig vaaaarmt. Jajamen.

Förresten tycker jag att allihopa ska komma och kika på Granlos match på lördag. (dock ska inte jag vara med, ska kila därifrån tidigare) Men det är värt att kika ändå :D haha. Sen så har vi en liten överraskning i pausen. Vi brukar ju alltid dansa i nån av periodpauserna men denna gång blir det lite annorlunda;) Så: BE THERE!!

Godnatt

17 december



Sov till 11.10 idag, grymt skönt! For in och hade klassråd sen vandrade jag ner på stan med Emma. Köpte mig ett par strumpbyxor till på lördag, så nu har jag outfiten klar (Y) Great. Sjukt onödig dag, menmen. For hem vid 3 och städade kylen.
Om en halvtimme ska jag bege mig in mot stan och träna, orkar egentligen inte men jag är uttråkad! Så ska in och röra på mig.

16 december

Det var otroligt skönt med sovmorgon imorse. Låg och drog mig ett tag i sängen innan jag klev upp. Fick skjuts från bredsand av Emma, TACK för de:D Svinkallt ute ju. Skrev klart min uppsats om barnuppfostran och lämnade in den, så imorgon har jag sovmorgon:) Snorskönt. Fick lyssna ganska mycket på Davids tråkiga snack på småföretagandet också... Usch, det är PAIN in the ass kan jag lova. Drog ner på stan med Malin och kikade runt, hon shoppade och jag köpte julklappar. Mötte Emma så hämtade vi ut Vemdalen biljetterna och hade ett litet möte, peppade tjejer!! haha. Mötte sedan mamma för lite julklappsshopping och sedan middag på BIM. Åt en kalkon-foccacia. Mums.

Julklappar:
Maria - check!
Erika - check!
Ove - check!
Mamma - !
Pappa - !

Endast mor o far kvar nu. Skönt de :) Btw. Jag längtar till lördag ;) PUSS

i'm a happy happy girl, with a happy happy smile

Börjar 1 imorgon, fy fan vad jag älskar onsdagar! Dock den sista underbara onsdagen för hela 3an, men känner på mig att det kommer bli fler ändå.

GODNATT, sleep tight


15 december

Det snöar galet mycket ute. Det blir fint på träd, hus och marken:) Äntligen. Bara det håller sig 9 dagar till. Men vi vet ju alla att jag föredrar sommar och sol.

Sydde klart klänningen idag, så nu har jag den hemma och har tvättat den för att se om den krymper, annars blir det lite ändringar på torsdag:) sista lektionen innan jul. Skönt. Gjorde klar alla grejer på engelskan också, så nu har jag ingen mer engelska innan jul. Prov efter lunch som kan ha gått rätt så bra, annars åt pipsvängen, det återstår att se. La undan en julklapp till Maria innan jag drog hem. Jag kom tillochmed hem innan det blivit mörkt! Det är nåt utöver det vanliga.

Just nu känner jag mig fridfull. Sitter i soffan, äter lite godis och lyssnar på Lars Winnerbäck. Underbart.

Ikväll är det träning, fårse hur länge jag kan stanna, har ju som sagt plugg att göra. Men det ska nog gå bra ändå. P u s s  p å  e r

14 december

Grattis Eve Rask som fyller 19 år idag!

Idag drooog jag verkligen mig upp ur sängen och tog rätta bussen till skolan. Bra av mig. Sjukt seg dag på skolan, vet inte om jag fick mycket gjort? Eller jo, jag och Matilda gjorde en lång, riktigt bra rebus på fillon. Vi är grym på att rita! Tog en sväng på stan med syster och köpte julklapp till Erika. 1 av 5 avklarad =)

Sen var det ju meningen att jag skulle plugga hela dagen men självklart kom allt annat före. Jag har inte orken! Det är helt sjukt. Jag har nog gett upp för idag. Jag får nog ta ett IG imorgon, fan fan fan. Jag hatar det här. Tur att det är lov snart.

Äter godis och deppar lite framför teven just nu. Ska sova tidigt känner jag. Godnatt

13 december

Lucia idag, va trevligt. Förr lussade man jämt för farmor, men aldrig längre. Kanske lika bra de, förr tyckte de iaf att man sjöng fint hehehe.

Denna helg har minst sagt varit lugn. Har inte ansträngt mig mycket om jag säger så. Förutom idag då, då man måste plugga. Och jag känner hur stressen smyger sig på, ganska mycket. Allt som har med skolan att göra, och allt som har med julen att göra. Har två prov, lite småsaker på engelskan, en uppsats på svenskan och lite annat smått och gott att göra innan jag tar jullov. Fan! Men det är sånt man får ta.
Sen att jag känner mig pank och får lite panik över att jag inte köpt några julklappar än gör inte saken bättre. Men till veckan ska jag handla klappar iaf.

Vi har iaf bokat biljetter till krogen på nyår nu! Och jag har fixat pengar till de å. Känns mycket bra faktiskt. Till veckan ska vi girls ha ett möte om våran lilla tripp till vemdalen:)

Ne här kan jag inte sitta, måste plugga!!!! Puss på er

.t.r.ö.t.t.

Är sjukt trött, men känns tråkigt att sova? Usch, vad jobbigt.

Ligger och lyssnar på Lasse och får lite flashbacks från Nivrena tiden. Härliga tider. Men nu är det nya tider, och det är också härliga tider. Endast en sak som fattas nu, sen är allt perfekt. Vi får hoppas på att det händer snart.

Men nu är det verkligen godnatt. Så, Godnatt.

Rihanna

Gillar hennes nya låtar, speciellt denna.



Förresten, måste bara yttra mig om det här med Idol-Eriks flickvän. Jag tycker det är fjantigt med alla facebook grupper som tex Vi som skämdes för idol-eriks flickvän. Alltså, ja jag tyckte också det var pinsamt men ändå, vad skulle ni gjort i hennes situation? Hon var glad för Eriks skull och skulle hon bara springa av scenen direkt eller? Nee, jag tycker det hela blir så förstorat och jag tycker synd om henne. Jag håller med Katrin Zytomierska, inlägget hon skrev om Idol-Eriks flickvän. Jaja, det är vad jag tycker iaf.

hälften kvar till jul

Den 12e idag, alltså bara 12 dagar kvar till jul också!

Kusinerna m.m har åkt hem nu:) Jag och Sandra tog hem segern på Party Alias. Vi var grymma! Rolig kväll har det varit.
Nu vet jag dock inte vad jag ska göra. Är fan pepp på att dra ut, hehe. Men Mattan hade gjort sig klar för sängen, så ingen utgång ikväll :P haha. Annars hade vi dratt på krogas!

Imorgon blir det nog cheermys som sagt:) Härligt de! Skönt att hitta på något på en söndag liksom. Jaja ska väl kika vad som händer runt omkring mig eller dra på en rulle.

GODNATT

12 december

Igår pumpade jag på bra på idrotten(Y) Granlo hade match igår kväll ju. Och ja, de första två perioderna glänste de inte direkt, men i sista så lekte de verkligen med Alba. De vände från 3-5 till 12-5 på 15 minuter. Man kunde inte göra annat att le där man satt i trappen;)

Var hemma runt 10, låg och degade sen skulle jag och Maria slå på en film på datorn kopplad till teven men otekniska som vi är så kom vi inte på hur vi skulle göra för att få ljud från tvn också, haha. Eller jag låg bara och åt chips i Mias säng medans hon pillrade, hehe. Så vi sket i det hela och jag la mig runt 12, halv 1. Sjukt trött.

Idag ska vi fira lille farfar som fyllde 85 i måndags! Alla föräldrar m.m är på travet i Bergsåker och vi kusiner ska vara här och äta middag och senare kommer gammfolket. Vi lär spela spel and so on, as usual ;)

Imorgon - cheermys!

10 december

Lång skoldag plus träning på de. Var och kikade på lite julklappar på stan också! På träning blev det lite gymnastik på slutet. Jag toktränade på flickis och klarar nu att göra de helt själv på tjockmattan;) Gick över till att göra flickis på de blåa mattorna idag också, var lite läskigare men snart så sitter det också hoppas jag :)



Imorgon är det freeeedag. Det betyder helg för de som inte fattar de! Skönt som fan. Lucia på skolan imorn också. Sen har Granlo match mot Alba på kvällen. 19.10 - 21.10 :) Kom o kika.

Godnatt

raspberry

Kvällen till ära så drog jag på mig en ansiktsmask, och den var underbar. Luktade hallon och var jätteskön! Hoppas den ger resultat:) Jag blev riktigt sugen på hallon också, när jag kände lukten. Det bara vattnas i munnen, så tror jag måste be mamma köpa hem lite:) om vi inte redan har.

Men nu måste jag sova för klockan 08:00 står Steff och tutar utanför mitt hus. Godnatt


memories

Minns när man köpte deras singlar, och låtarna gick på repeat! Haha.
MEMORIES!


9 december

TRÖTT, HUNGRIG!

Beskriver mig perfekt just nu.

Ligger i sängen och väntar på mat! Är som sagt sjukt hungrig. Menmen. Idag började jag 13. Sjukt skönt med sovmorgon. Hade en och en halv lektion kan man väl säga. Väntade in Ewe sen skjutsade Steff hem oss:) Tack för de. Idag har jag träningverk.. haha och jag som knappt tog i igår? Härligt.

Pratade med Thai-Ida nu också. Den klanten har BRÄNT sig redan. Haha, hon ska göra som mig ;) Dra på höööög solskyddsfaktor i början sen trappar man ner. Ikväll ska jag se säsongsfinalen på Stockholm-Arlanda och hoppas att jag eller nån av tjejerna syns på nåt hörn där =D Pusss

UF-mässa

For på UF-mässan halv 9 imorse, fixade montern och allt som hade med det att göra. Klockan 10 startade allt och det kom folk. Vi höll på till klockan 17.00. Vi sålde över förväntan! Och vi har fått beställningar:) Känns grymt bra. Var helt slut i kroppen efter att inte fått sitta på 8 timmar.. Och tro mig, de värkte i fötterna. Gick ner på stan en sväng sen på träning. Seg träning med mycket tjaffs från vissa, men det löser vi alltid.

Kom hem för en timme sen, har duschat och fikat. Ska krypa ner i sängen och slå på en film tror jag. Börjar 1 imorgon:) Godnatt

7 december


Blev inte så mycket skola idag, skönt de. Började fixa massa med vårat UF. Har gjort klart broschyrer och allt sånt där. Vi for och handlade det sista sen for vi till Matildas mormor o morfar och sydde klart grejerna. Åkte sedan och köpte lite godis till morgondagen. Som de flesta kanske redan vet, så är det UF mässa imorgon. Klockan 10.00-17.00 i gamla Livings lokalen i IN-gallerian. Kom och hälsa på oss!

Vi ska befinna oss där halv 9 för att förbereda allt. Fan vilken lång dag det kommer bli! Och till råga på allt hinner jag inte åka hem emellan skolan och träningen, känns tungt.



Nu ska jag duscha sen blir det paradise sen sova och ladda inför imorgon. Godnatt

counting 1, 2, 3

Hmmm, fortfarande inte så pigg. Känner mig spyfärdig, fyfan. Hoppas de går över till imorgon.
Har legat i sängen exakt hela dagen, haha. Endast varit upp för toabesök och middag. Härligt de! Dock är jag sjukt rastlös nu, har spring i benen!

Imorgon är de måndag=skola. Fyyy jag orkar inte. Som alltid. Men jag ska pallra mig upp och gå på skolan, så de så. Ska göra klart allt inför UF-mässan på tisdag också! Mycket viktigt.

Godnatt

trappenevent


Härliga bilder man kan hitta(Y)


6 december

Ojoj, idag är jag inte pigg. Utgång igår plus att jag är förkyld, ingen bra kombination känner jag så här dagen efter.

For på förfest hos Olivia med Steff och Marie. Vi drack, sjöng och det blev lite dans. Jag känner fortfarande smaken av shotsen jag och Ollis tog igår, när jag rapar. Fyfan, haha. Tyvärr kom inte kvinnan i huset längre än till toan igår, det blev lite för mycket för henne så vi fick lämna henne hemma när vi gick. Stackarn! Vi drog till Hanna och Emilys fest, där var de mycket folk och vi dansade mest hela tiden. Det var en grymt rolig fest med härligt folk:) Hoppas Hanna och Emily också hade så roligt!
Vi drog ner på stads senare. Där tappade vi bort Steff, vettetusan vart kvinnan tog vägen. Men jag och Märit dansade häcken av oss exakt hela kvällen, med snygga killar. Speciellt en, ouff han var riktigt snygg!
Efter många om och men i garderoben då de inte hittade min jacka, så hämtade mamma mig strax efter 3.

Idag ligger jag och myser under täcket hela dan. Finns inte ork till annat;)

5 december

Var som sagt på bio igår, grym film.
Idag har jag bara degat, vaknade kvart över 1?! Blev lite tokig för att ingen väckt mig tidigare men så såg jag att alla andra som var hemma också låg o sov;P
Håller på och gör mig klar nu, lyssnar på peppmusik och om 45 min åker jag till Ollis! Där blir det förfest sen drar vi på Hanna och Emilys 18års fest:D

ADIOS


New moon


New moon var skitbra!!! Jag satt på spänn mest hela tiden, och snygga kroppar fick man se. Jag tycker den var grym iaf:D Skjutsade hem Frida efteråt sen den sega vägen hem till Njurunda. Satt nyss och skvallrade med Steff ett bra tag i telefon om allt och inget, de märks att hon varit hemma några dagar=D haha.

Fick ett sms av Ida nyss! Hon har precis landat i bangkok den grisen.... Men skönt att höra att allt var bra:) Hon lovade ju igår att skriva när hon landat och de gjorde hon, de gillar jag. Så nu kan man vara lugn igen!

Nu ska jag slå på nya American Pie sen sova och peppa inför imorgon:) Godnatt

 


4 december

Hallå hallå

Struntade i provet imorse, kändes så jävla onödigt att åka dit och få ett IG när jag inte ens hunnit tittat igenom papprena, så de får bli till veckan eller så. Labbade sen gym. Har storstädat mitt rum också! Så nu är det jättefint och tomt på skitsaker:) Det gillar jag. Har tänt ljus också, myspys. Det snöar ute och så lyser ljuskulan i fönstret, äkta julkänsla!

Ikväll blir det troligtvis bio. Ska se New moon, eller jag måste se den:) De som ska se med mig har inget val. hehe. Ska se antingen med bara Frida eller med några fler i laget:) Trevligt!
Imorgon blir det paaaaarty. Ska fira Emily och Hanna som fyllt/fyller 18 år :)

Adios

3 december

Gud så skönt med helg snart. Jag är helt slut efter denna vecka. Dåligt med sömn och massa stress! Fy fan.

Idag hann jag nästan klart med klänningen, på tisdag måste jag fan bli klar!! Gick och åt på donken med Jenny efter skolan, sen till hallen för lite träning. Klockan 19:00 kom alla föräldrar och kompisar och kikade på våran uppvisning. På fika och lotter tjänade vi in 1400 kr. Mycket bra!
Efteråt for jag upp till Ida och hämtade klasspengarna! Har sjukt ont i huvudet nu, så ska gå och tvätta bort sminket och göra mig klar för sängen sen ska jag ligga nerbäddad till imorgonbitti :) Ska se nya American Pie tänkte jag!

Godnatt

granlo bk är de bästa

Godkväll. Jag borde egentligen sova nu, men dum som jag är fastnar jag på fejjan istället...

Granlo vann ikväll! Med 7-6 eller nåt sånt? Mycket bra match av grabbarna och rätt så spännande. Våra danser gick bra, fick höra att några gjort lite småfel men så kan de gå när man är nervös! Sjukt trött är jag iaf nu. Så nu ska jag sooova. Hämtade ut körkortet förut. Har bara 2 ord att säga. Fy fan!

Godnatt

2 december

Godmorgon!!

Jag har sovit grymt skönt inatt. Denna sovmorgon behövdes verkligen. Hundarna joinade mig runt 6 imorse och myste. Jag mår bättre idag iaf! Det är skönt.

Juste! Igår kom mitt körkort :D Hann inte hämta de igår, så ska göra det idag istället! Dock fasar jag lite inför de... Fyfan va fult kortet blev;P haha.. JAJA. Så länge jag har körkortet säger jag.

Nu ska jag klä på mig och springa ut en sväng med hundarna. På schemat idag står: Skola, skynda sig hem, slänga i sig maten, in o hämta ut körkort, Sporthallen för match!!!

beatrice wilje

Vissa dagar är jobbigare än andra.


sjukling

Får ta och börja med att gratulera tre töser till körkort idag :D Maria, Stephanie och Sofia! Grattis till er! Starkt jobbat.

Har varit seg hela dagen. Kändes dock lite bättre när jag var på banken och fixade internet dosa så jag kan kolla allt som har med mitt bankkonto att göra här hemma. Körde in till träningen förut. Blev hårdträning på våran som sagt. Får se hur de går på uppvisningen imorgon, bara att hoppas på de bästa:) för min egen del alltså! Jag börjar nämligen bli sjuk. Är förkyld med ont i halsen & huvudet, snorig och hängig, fyfan..

Ja imorgon börjar jag 1, fan vad jag älskar varannan onsdag<333 Sen två lektioner, hem och plugga sen in på sporthallen för att dansa! Granlo BK - Övik klockan 20.00 - BE THERE :D Kommer bli en spännande match.

Jaja, ska slå på en film sen sova. Jag orkar inte så mycket mer.

Här har du Danne :)

1 december

Då var det 1 december. Ingen bra start på första dec heller.....

Klev upp i tid och allt, tänkte vara duktig att gå på syslöjden, men när jag kommer dit halv 9 så kommer det en annan lärare och säger att våran lärare är sjuk. Då känns det jävligt kul att ha åkt till skolan, speciellt när man bor ute i Njurunda. Mamma svarade inte heller i telefon för hon satt på utbildning så jag kunde inte hämta nyckeln och ta hennes bil hem. Så jag begav mig mot skolan och nu sitter jag här alldeles själv i datasalen, less som fan. Trött som fan också. Jag älskar lärare som inte sjukanmäler sig<3 Och som pricken över i:et håller jag på att bli sjuk också. Har sjukt ont i halsen. Fyfan.

JAJA. Idag blir det skola sen hem och plugga. Har träning 6-9, fårse om jag hinner på 6 - träningen eller om Frida får ta över den idag. Blir nog stenhårt på våran träning iaf, kan jag försäkra er om.

Fick en kommentar av en Danne i ett inlägg längre ner. Han ville att jag skulle lägga upp en spagat bild. Vi får se, vi får se. Vem är du denna Danne? Tror faktiskt jag har lagt upp en spagat-bild lite längre bak i bloggen. Annars, kika här. http://www.facebook.com/home.php?#/photo.php?pid=2762263&id=731691593

Jag ska väl fortsätta sura här i min ensamhet........ Puss på er


RSS 2.0