usch...

Jag känner att gårdagen förde med sig något mindre roligt... Jag har blivit förkyld tror jag! Eller jag är på väg. Känner i halsen att den inte mår prima. Måste ha varit för alla gånger man sprang ut för att lufta sig och för att golvet var blött och fötterna blev kalla! Fy farao

Har för övrigt städat klart mitt rum nu. Sitter och tuggar på lite godis och tittar på bilder från gårdagen. Längtar lite smått till middagen. Är hungrig och sen så serveras det tacogratäng ;D Det gillar vi.

Gårdagens pizzagäng!

172

AAAAAAAAAAJ, satan!!! =( Jag skulle nyss flytta en stol från fönstret och så slår stolen i sängen och armstödet (en lång stålpinne typ) slår till mig rätt på PUPPBENET!! Fy helvete va ont=/ Bajsstol........

Ja igår då! Såg en så jääävla bra film på info layouten!!!!!! Så sjukt bra. Freedom Writers hette den. Efter det åkte jag hem och duschade, packade och fixade mig sen till lokalen med brudarna. Vi började fixa och dona sen kom pizzan. Vid 8 nån gång började det droppa in allt mer och mer folk! Och endast folk man kände =D nästan iaf. Helt wonderbart. Jag hade störtkul och dansade som en jävla tok tills jag hade smärta i fötterna som hette duga. Emma undrade vad tusan det var med mig, helt crazy. Men det är så det ska va! Vissa drack ju mer än nödvändigt men de får skylla sig själva ;D Haha jag är bara stolt att jag kan gränserna (H) haha näe nu låter jag bara ful. Jaja, de sista skallarna lämnade lokalen med oss runt 2 tiden så blev det hem till sängen.

Imorse fick jag sms av Tessan att vi skulle och städa vid halv 11 så det var bara att kliva upp. For till lokalen och slog på lite musse och städade på. Dock hade vi städat undan det mesta innan vi åkte igår, som tur va. När vi var klar satt vi oss ned och käkade chips, drack dricka och snackade deeptalk tills Reine kom och hämtade oss.

Nu håller jag på att städa på mitt rum och renbädda. Hatar att städa men älskar att renbädda, sängen blir så frääsch då ;D Haha. Jaja ikväll blire nog filmkväll! Pusshej

174

Tjosan

Gårdagen var bara en seg dag i skolan. For till Birsta med Emma och Ewe och strosade runt där, sen for jag mamma och Ewe på Ica Maxi och handlade massa sen for vi och dansade (inte mamma!). Med mig hem från stan/birsta hade jag en tröja och en hudkräm!
Idag hade vi pingis/badminton på idrotten, lunch och psykologi. Sen blev det stan för min och Emmas del och jag inhandlade ett par strumpisar! Vidare bort till Metropol för film med Mentala träningen! När vi kikat klart for jag till stan (klockan var då halv 6) så mötte jag upp Maria och mamma så gick vi till BK och åt middag där med pappsen. Mysigt! Sen var det dags för träning för min del. 2 timmar blev det idag, utan tränare =D Så vi körde lite som vi ville. Jag och Therese körde flickisar, handvolter, brygga och frivolter =D

Nu är jag hemma och har precis ätit en Mars glass! Snart ska jag väl sova.

Imorgon fyller Tessan 18 år!! Mitt lilla hjärta=) Det blir party och skaka rumpa hela kvällen/natten lång! Godnatt

175

För en gångs skull var det inte lika jobbigt att kliva upp imorse, jag var rätt pigg! Helt sjukt. Dagen gick väl rätt så fort och den avslutades med en semla på Italienskan eftersom det är den härliga Fettisdagen idag =D

Igår innan jag gick och la mig tog jag ett mysigt mineralbad med massa skum och tända ljus. Fy så fridfullt det kändes! Sen imorse så vaknade jag med en enorm jävla träningsvärk i lår, ljumskar och triceps. Haha inte nådigt;)

Sitter och väntar på att mor min ska komma hem och göra föda åt mig. Vill ha mat. Sen bär det in mot stan och träning. Blir då fan inga gymnastiska saker för mig idag inte =D Haha usch. Imorgon har vi prov, blä.

Adios

176

Ååååh jag vill ha den här hårfärgen nuu!! Syns kanske inte så bra, men sommarblekt, ljust och härligt hår! Det är just vad jag vill ha... Bilden tog Jenny på mig när jag sov på planet hem från Spanien i somras. Och ja, som ni vet så är man inte i sitt snyggaste skick när man sover så det blev en tjusig stjärna där ;D Haha. Jaja, det jag vill säga är att jag vill ha sommar och solblekt, fräscht hår! Tack o hej


ego

Imorse blev det uppstigning klockan 10, packade väskan, gjorde mig klar och for till Ego med syster och Steff. När jag vaknade imorse hade jag träningsvärk i nacken? Då är bara frågan hur jag kunnat fått de? Jaja, på Ego blev det löpning, massa massa massa ben, armar och rygg. Jag kan försäkra er om att jag var skakis i benen efteråt. Imorgon kommer jag ha måttligt med träningsvärk ;) That for sure. Efter Ego gick jag och Steff ner på stan. Jag köpte Mineralbad/skum. Tog halv 3 bussen hem.

Har precis ätit middag och snart är det dags att plugga... Dock känns det ganska bra =) Hare bra!

natti natti

Hallåe där

Har legat och kikat på Beck och På spaning med Bridget Jones, eller Biiijiit Jones som killen i filmen sa. Är less på att bara ligga och slöa och vill ut och röra på mig. Men det blir imorgon! Håller på och laddar min ipod nu inför löpbandet(Y)

Ja som sagt så blir det gym med Steff och Maria imorgon, sen ska vi ner på stan en sväng. Sen hem och plugga. Funderar på om jag ska in på mixgruppens träning och kika och hjälpa till. Aa vi får se! Godnatt

Bjuder på en mysig kvällsbild på brinken i somras.


plugg-söndag

Godmorgon allihopa!

Jag vaknade upp vid 10 imorse av att det var nå okända ungar som var och lekte på våran snöhög här utanför och skrek som om nån stack de med kniv. Var nära på att öppna balkongdörrn och skrika åt de att hålla snattran men då såg jag att deras pappa var med och då vågade jag inte riktigt. Så jag försökte somna om och efter ett tag så gick det. Klev upp vid halv 12. Har pluggat lite grann, annars inget mer. Detta kommer bli en ytterst händelselös dag.

Imorgon har vi iaf friluftsdag och jag & Steff skrev upp oss på Ridning men ja ni förstår nog att vi inte kommer rida;D Vi ska ta oss en frukostbuffé/fika på Mias kondis och sen åka in på Ego och bränna fett. Jag har saknat gymmet, väldigt mycket. Så denna vecka hittar ni mig där nästan varje dag=)

Mitt hår är så otroligt snuskigt fett just nu. Har inte tvättat håret på sen torsdag morron och idag är det söndag. Oops! Näe men jag försöker faktiskt vänja av mitt hår, för förut tvättade jag håret varje dag. Inte bra peoples. Jag måste uppsöka en frisör som kan fixa mitt hår billigt! Jag vet en, men då har jag inte pengarna.. Damn. Får försöka smöra in mig hos mamma=) Ibland funkar det. Ha en bra dag! Pusshej

ååååh

Har suttit och tittat på tv och ätit en massa hela kvällen så jag har ont i magen. Fast jag har också dansat lite =) Är rätt så trött och uttråkad så efter att jag kikat på Real World så blir det natti natti för min del.

Jag är så otroligt partysugen nu!!!! Galet sugen på att dansa och shaka loss! Har inte festat sen nyår?! Tror jag. Men nästa helg fyller Tessan 18 så nåt party liknande måste det bli =D Bruden måste ju firas!

Nu såg jag att jag redan har sett avsnittet av Real World så jag slår nog på en film istället och somnar till den. Godnatt


köööööp!

Så här ser mina skor ut som jag vill sälja! Bara att hojta till om ni blir sugen =D Har använt de 1 eller 2 gånger kanske



ännu mera mys

Tjosan

Har bunkrat upp med godis, dricka, popcorn och dipp! Tjockt jag vet, och ännu tjockare är det för jag är ensam;P haha. Men det blir alltså en myskväll hemma ikväll =) Än så länge, får väl se om nåt annat dyker upp!

Sitter och kikar på nån film på 5an med Jessica Alba, verkar rätt okej :) Honey heter den. Sen så ligger hundarna här och myser med mig!

Imorgon blir det massa plugg! Godkväll

myspys

Godkväll!

5 i halv 6 gick jag iväg på promenix med hundarna och lämnade de hos farmor medans jag och tjejerna (Jenny, Natta, Elin, Maria o Jessica) köpte gotta på Ica. När vi väl kommit hem igen så började vi äta allt gotta och kikade på tv och pratade. När Lets Dance började så började vi spela spel och så tittade vi på teven samtidigt. Pratade och hade alltmänt mysigt=) Sen blev det lite massagestuga och sen cheerade jag & Jenny lite för brudarna och så satt typ alla och strechade för att bli vig, haha.

Alla åkte för kanske en halvtimme eller en kvart sen, så nu ligger jag i sängen och är tröttis! Tittar på lite tv och så ska jag väl sova snart. Imorgon ska jag sova uuut! Oja. Har inga planer för dagen/kvällen eftersom de flesta åkt bort och Tessan skulle ha klassfest.... Crap! Så vi får väl se vad jag gör ;P Jaja nu ska jag stänga av datorn! Godnatt

tröttis

Ligger i sängen och försöker återhämta mig och bli pigg inför kvällen. Magen putar fortfarande utåt av mätthet från maten och all energi är och jobbar i magen för att smälta maten. Vilka bekymmer jag har!

Jag har tänt lite vanilj-ljus inne på rummet så nu luktar det mums här inne! Jag älskar ljus! Allt blir så mycket mysigare då=) Hoho.

Förresten vill jag ha pengar! Loads of them! Vill shoppa, har hittat massa fint som jag vill ha. Menmen, är man pank så är man. Denna löning kommer jag göra av med mina pengar lika fort som alltid, nästan direkt jag får de... En viss Tessiluring fyller ju 18 om prick en vecka! =D Och några dar efter det fyller Emma 18. Hua ligen va besvärlig de ska vara ;p

Jaja, nu ska jag gå och kissa och plockan undan lite kraffs. Pusshej!

helg!

Fy tusan va skönt med helg. Det är alltid lika behövligt.

Skolan gick rätt så fort idag. Jag, Ida och Emma jobbar på som nå djur på Företagsekonomin nu, känns superbra! Fick sluta lite tidigare från Info Layouten, så jag och Emsan hann med halv 2 bussen hem. När vi precis svängt upp mot Skönsmon ringer mamma och undrar om jag vill åka hem med henne så jag hoppade av i Bredsand med Emma så plockade mamma upp mig där =)

Har städat hela huset förutom köket och toan nere nu ;P Är rätt slut! Och mätt! Har proppat i mig, jag vet inte hur mycket, tacos! Fy farao, men gott vare.

Om nån timme ska jag och syster möta upp tjejerna på Ica och köpa gotta! Det blir mys och spelkväll hemma hos oss :) Adios amigos!

oopsi

Hejsan hoppsan!

Igår var ännu en tråkig dag på skolan, men för ovanlighetens skull jobbade vi som djur på italienskan! Det var nåt nytt det. Streetdance på kvällen.

Idag var det bad på idrotten.. Vi skulle göra nå jävla prov och ja jag fick panik och ville inte göra om det:P Man skulle simma en längd sen 3 meter under ytan och hämta nån röd plopp (man fick inte använda simglasögon) och sen upp och simma tillbaka med en jävla docka. Näe du, det klarade inte jag. Fick panik under ytan... Menmen! Sen flöt dagen på. Åkte hem 2 timmar, åt mat, plockade undan, var ut med hundarna och sen for jag på träning. Det gick väl galant där. Efteråt gick jag och Linda till mammas jobb där de hade haft "party". Där fick vi kladdkaka, portello och chips =D Hoho. Skjutsade hem lite människor sen hem.

Åh!!! Nu är det bestämt =D Vi ska vara cheerleaders för Granlo BK när deras nästa säsong drar igång i september! =D Woho! Vi tycker det ska bli så jädrans kul! Har en massa smaskiga detaljer om detta men som jag inte orkar skriva ut här! Jag lääängtar =)

Nu ska jag strax skutta i säng och sova! Godnatt

tisdag=träning

Idag blev det inte en sån jobbig dag. Hade mental träning och engelska sen for vi till Nordic på Nolia mässan. Ganska trist men vi slapp lektion! Åkte tillbaka till Italienskan men stannade inte där så länge för vi fick åka hem. Jag har färgat Marias hår nu och väntar på att det ska sitta i klart, sen ska jag göra slingor. Dock vet jag inte hur det kommer bli eftersom hon har typ rött hår nu och färgen hon har i är röd/brun så aa vi får se ;P

Tonight är det träning. Hoppas Emma är där idag så hon får se hur långt vi har kommit =) Nu har jag inte tid med detta, ska skölja ut Mias hår. Ciao!


stjärt

Igår skrev jag ett långt och trevligt inlägg om min helg och vafan händer när jag klickar på Spara & publicera? Jo det står ERROR??? Så det försvann ju glatt iväg.

Jag hade iaf en jättetrevlig och mysig Alla hjärtans dag med mina flickor, Steff och Tres, och ett litet besök av Nils och Victor. Igår firade jag min kusin i Bosvedjan.

Idag då. Låg och funderade på om jag skulle strunta i första lektionen vid 8 imorse men bestämde mig för att vara en duktig elev så jag pallrade mig upp och iväg till skolan. Jag och Marie hade våran redovisning idag och det gick jättebra tycker jag! Slutade tidigare så vi hann med halv 3 bussen. Och konstigt nog var det lugnt och fridfullt på bussen idag.

Nu väntar jag på föda sen ska jag in till stan igen. Ska in och hjälpa Frida med en träning med yngre damer. Roligt roligt! Har ingenting att göra denna vecka, det känns sååå bra! Dock borde jag börja plugga till geografi provet nästa vecka, I TID, denna gång. Men det vet vi alla att det inte kommer bli av. Adios

ändringar

Det var tre dagar sen jag skrev sist men har inte haft lust/hunnit.

Igår på träningen blev det ny dans och lyft, alltid lika roligt. När jag kom hem slängde jag mig nästan direkt i sängen och sov. Imorse var jag dödstrött när jag vaknade och ville ligga kvar och sova, mer än alla andra mornar. Men jag drog mig upp och for till skolan, lyckligtvis hann inte jag och Marie redovisa idag på FEB;n så det blir på måndag. Skönt med tanke på att jag glömde mitt papper i skåpet igår och kunde inte plugga;P

Efter skolan gick jag bort till mammas jobb och fikade med henne och hennes jobbarkompisar. Sen runt 3 for vi ut till Ikea och handlade lite grejer. Inte allt jag ville ha, men lite grann. Köpte en klädställning, 2 stora speglar, lådor, tavlor, doftljus och lite krims krams. När vi kom hem vid halv 6 började vi fixa och dona i min Walk in closet och nu ser det faktiskt rätt så hemtrevligt ut där! =D Dock har vi inte tapetserat om där än, måste ut och leda reda på världens snyggaste rosa tapet först!! ;) Och fixa till lite. Längtar tills allt är klart, fast samtidigt är det kul att greja och göra allt klart=D

Resten av kvällen har jag inte gjort så mycket, kikat på tv och ätit bara onyttiga saker! Är dödstrött så funderar på att sova nu! Bella notte

hollabackgirl

Tjosan i trosan

Imorse var jag uppen med tuppen, eller iaf kvart i 7. 45 min senare var jag på väg till bussen. Hade metal träning, med avslappning! Så otroligt skönt=D Och på engelskan blev jag och Marie överlyckliga eftersom vi äntligen fått svar av Ybuss (efter att ha varit där 4 gånger plus ringt 1 gång) till vårat arbete! Så nu jobbar vi stenhårt för att kunna bli klar tills på fredag och kunna redovisa det då. Vi jobbade tillochmed på lunchen?! Jag tror aldrig det hänt förut. Sen hade vi psykologi och sen slutade vi. Jag väntade på mammis sen hade vi möte klockan 2 med Jörgen, syon. Så nu vet jag på ett ungefär vad jag ska välja i 3an. Dessutom har jag valt bort Matte B nu, helt och hållet, och kommer ersätta den kursen med en annan i 3an! Ett mycket mycket roligare ämne, nämligen syslöjd! =D Mötet tog bara 20 minuter så efter det pallrade jag mig ner till bussen som även systeryster också tog. Väl hemma så la jag mig och sov en sisådär en och en halv timme. Väl behövligt. Tror Maria börjar lite lätt med maten nu också.

Sen blir det iväg på träning, måste dock fixa till mig lite, haha ser ut som en häxa i håret nu efter att ha sovit. Imorgon börjar vi inte förrän 12.15! Himmelriket med sovmorgon. Dock slutar vi 16.15, sent och jävligt. Blir kanske en sväng på ego medans jag inväntar streetdancen, orkar inte betala massa buss! Adios amigos

huvudvärk och mensvärk=helvetet

Imorse kom min "kära" röda vän på besök för nåra dar. Och den tog med sig smärta också.. Har så jävla ont =( Höll på att dö på skolan idag och Matilda hade inte hennes magiska menspiller med sig;/ Sen som ett plus på det så har jag huvudvärk! Fy farao vad livet är härligt just nu. Jävla bajs

Jag har iaf målat naglarna svarta och sett på film. Det är väl i princip så min eftermiddag sett ut plus en middag. Nu ligger lilla jag i sängen och tittar på tv.

Imorgon blir det tidig uppgång, skola, ännu ett möte med Jörgen om 3an, hem och vila/äta sen in till stan för cheerleading. Imorgon skulle vi göra oss fina för 2 stycken fotografer kommer och ska plåta oss! Superkul. Hoppas de får bra bilder.

Nu ska jag värma en värmekudde och lägga på mig käraste mage. Adios

blääää

Hela dagen har jag legat på rummet och tittat på tv. Förutom den halvtimmen jag var ute och gick med hundarna. Vet inte vad det är men jag har varit jättetrött idag. Känns typ som sjuk-trött... Bara jag inte blir sjuk, det orkar jag inte.
Idag har det varit Top Model marathon och My sweet sixteen marathon. Och jävlar vad alla sweet sixteenare är bortskämda!! Fy farao. Fast det visste man ju redan. Sean Kingston hade förresten en 18 års fest. På Jamaica, och dit vill jag åka!!! Underbart såg det ut att vara.

Imorgon är det skola och allt jag kan säga om det är att jag inte orkar....... Adios

hallååå

Vart är alla när jag vill prata med nån!? Haha;)

Jaa, just när jag satt och tittade på tv för mig själv och trodde att planerna för kvällen skulle skita sig så fick jag ett sms och en kvart senare ringer telefonen och jag fick förklara vägen. Andreas kom alltså hit vid halv 1 typ ;P Efter att ha skjutsat hem lite kompisar från krogen, så slog vi på Taken. Låg och kika på film och pratade =) Nu åkte hem precis hem, stackarn som har så långt hem ;P Iaf så hade jag det trevligt!

Nu ligger jag i sängen, magen kurrrar men jag orkar inte gå ner och ta mig nåt att äta, klockan är ju trots allt halv 3. Så jag ligger nog kvar här, slår på en film om jag inte somnar på stört när jag lagt ifrån mig datorn.

Imorgon är det återigen söndag och mamma & pappa kommer hem! Har faktiskt saknat de. Mest mammis då eftersom pappa jämt ska retas, hoho ;) Närå men vad som hitts på imorgon har jag ingen aning om. Det återstår att se.

Godnatt

saturday

GRATTIS FILIP, 18 år!!
GRATTIS JOSEFIN, 17 år!!

Guten morgen!

Igår efter skolan for vi till Birsta, Steff shoppade lite sen for vi till stan igen, handlade lite grejer på Ica sen for vi hem till mig. Fixade maten, tacos!! Mums. Under kvällen åt vi massa gotta, såg Lets Dance, filmer osså masserade jag Stew.

Inatt sov jag nästa ingenting, kanske 2 timmar totalt. Vettefan vad det var alltså. Förresten Steff, du pratade en massa i sömnen;) haha. Var uppe klockan 6 och 8 för att hundarna behövde gå ut.. Sen klev vi upp vid 9 för Steff skulle iväg på Yoga. Jag började städa efter frukosten och blev klar klockan 12. Nu ligger jag trött som ett as i sängen och kikar på My sweet sixten.

Hoppas planerna håller sig ikväll! Adios

oooooja

Tjenis penis!

Är på toppenhumör nu efter träningen =D Gick jättebra! Vi körde på med dansen oså sen körde vi också ett nytt lyft =D Då jag sitter i spagat på Lindas och Fridas axlar (se bild nedan). Askul var det verkligen. Dock har jag lite ont i högra skinkan nu eftersom jag måste spänna mig så mycket på det nya lyftet, haha.

Imorgon efter skolan blire en birsta tripp med my girl S (var bara tvungen eftersom hon kallade mig P i hennes blogg) =D Sen blir det hem till mig för middag, mys och godis! Kan det bli bättre, njaa tvekis faktiskt.

Nej gurselov, nu måste jag sova. Godnatt!



jobbig torsdag

Vet inte riktigt vad det var med mig idag, men jag var döless, trött och deppig. Vet inte ens anledningen, skolless antar jag! Så jag for hem tidigare från skolan. Kändes som jag skulle börja grina, då äre illa.

Har iaf städat lite nu satt jag slipper göra så mycket i helgen. Skönt, ja ja ja! Nu så håller jag iaf på att göra mat. Maria och Jenny är nog snart hemma. Sen får jag o Jenny skjuts in till träningen av farfar=) Gullfarfar min.

Imorgon är det äntligen helg! Och jag ser verkligen fram emot denna helg =D Mer än andra helger. PUSSHEJ

underbar kusin!!

Hejsan hoppsan.

Idag var jag less och trött när jag for till skolan. Hade italienska prov på morronen och det gick bättre än väntat eftersom vi lätt kunde fuska. Blev en sväng nere på stan, hittade massa fina saker på Lagerhouse men inget jag kände att jag ville lägga pengar på själv, i nuläget. Lektionerna fortsatte och på FEB var nästan första gången jag tyckte Sören var rolig. Sen så var jag och Märit väldigt trött också så det måste nog ha hjälpt att vi skrattade också. Tog 4 bussen med Mia hem till farmor och farfar där det bjöds på middag och en glasspinne. Sen spelade vi kort =D Jag och Mia vann, som alltid=) hoho. Farfar skjutsade hem oss vid halv 7 och jag hann nästan bara in och byta om sen gick jag till bussen. Både jag och Ewe var slöö som nå as, skittrötta var vi och inge peppade alls för att dansa. Men det var kul! Efteråt såg jag att nån hade skickat ett sms som löd: Behöver du skjuts? Jag måste vara ute och åka nån timme och har inget att göra ;P. Och jag hade ingen aning om vem det var. Trodde det var nån stalker men det visade sig vara min kusin! =D Så hon kom och skjutsade hem mig och Ewe! Är hon inte underbar så säg? Hoho. Fick dessutom pengar av farfar till bussen in så denna dag blev det en gratis tur och retur till stan.

Jaja, har fikat osv med Maria. Det är ju bara hon och jag hemma nu =D Fram tills på söndag! Fy farao vad skönt säger jag bara. Inte ens hundarna är hemma;o Eller de kommer hem på fredag eftermiddag. Rätt skönt att de också är borta ett tag men jag saknar de ändå =/

Imorgon har vi skridskor på idrotten... Jag hatar skridskor..... Jättemycket.... Men jag ska vara med ändå, ÄVEN fast det bara finns skridskor som är 3 storlekar förstora för mig=) Kuuuuuuuuul... Näe nu ska jag sova. Godnatt

monday

Vaknade nån gång mitt i natten av att det blinkade i rummet, jag hade somnat med teven på.. När jag vaknade sen imorse var jag dödstrött. Kände verkligen inte för att gå till skolan! Icke.. Men dit gick jag iaf. Plågades genom hela dagen och efter skolan blev det en tripp på stan med Stew. Min foundation från Make up Store var helt slut i butiken och de skulle inte få in de förrän i slutet av nästa vecka... Och min är helt slut! Så jag gick på Kicks och fixade mig en aning billigare, dock inte lika bra. Har heller inte sett i dagsljus om färgen passar bra, men det hoppas jag verkligen att den gör! Borde egentligen ha stenpluggat Italiano hela eftermiddan, men det har icke hänt. Har kikat igenom det lite. Men jag har faktiskt ont i huvudet som en gris och är trött, jag skyller på det.

Ååååh vad jag vill tjäna extra kosing!!! Fy tusan.. Är verkligen i behov. Ska söka lite jobb nu så får jag hålla tummen att jag får ett =) Ska också försöka sälja ett par skor jag typ aldrig använt som är 3 storlekar förstora än vad mina fötter är i nuläget och jag tycker inte heller skorna är så fina. Men hur fan ska jag sälja de? Det är frågan. Jaja, ska väl ta och dra mig bortöver till italiano böckerna... Arrividerci

spa dagen

Ja dagen då. Klev upp ur sängen närmare 12, åt frukost och gjorde ingenting. For på affären med mamma och inhandlade lite saker. Steff kom vid 3 och jag gjorde hennes ansiktsmask nästan direkt. Len hud fick hon iaf=D Vi gick ut med Alice på prommis sen vare middag. Ja det blev ju ingen massage idag då;) Men en annan gång, jag lovar. Hon åkte hem för en lite stund sen och här ligger jag och kikar på tv.

Imorgon är det skola igen.. Men denna vecka blir lite skönare iaf, jag och Maria kommer nämligen vara ensamma hemma från onsdag till söndag=D Love it!

Trist inlägg av en trist människa för dagen. Känner mig måttligt dryg.....

Godkväll

RSS 2.0