party-bildregn








första advent

Sitter och tittar på El clásico, Zlatan gjorde nyss mål, så jävla snyggt. Man blir ju lite stolt när han är svensk;)

Igår var vi som sagt ut. Var ett grymt bra gäng på brandstation i Kvissle först sen till stads. Gick före den långa jobbiga kön tack vare Matilda :D Hon fixar hon! Jag hade sjukt kul igår, dansade fötterna av mig och träffade härliga människor. Emelie vår gudinna skjutsade hem oss till 3 ungefär.

Idag har jag städat mitt rum, sen for familjen till Birsta. Jag hittade ingenting, blääää less. Men Maria hittade en massa till hennes rum. Jag hatar henne för hon tjänade så himla mycket på hennes sommarjobb, dock hade hon bara 2 veckor sommarlov tror jag. Men hon köpte en platteve idag iaf, den grisen. Så köpte hon en datakabel att koppla till teven, och den kommer jag få låna tills jag köpt en egen! :D mycket bra.

Har möblerat om på mitt rum, blev mycket mysigare nu. Har tänt doftljus och kikar på fotbollen. gud så mysigt!!

28 november

Idag fyller Sebbe 21 år. Vi höjer glaset för dig ikväll! Vi saknar dig<3

nu kör vi

Ikväll korkar vi upp och dansar loss på krogen! I och med att Ofelia rättade mig på krogen förra helgen så ändrar jag min mening; Vi slår klackarna i golvet och skakar rompa hela natten lång!! :D Tydligen så kunde man inte slå klackarna i taket.. Haha. Kommer nog bli en grym kväll.

Nu ska jag måla naglarna på syster. Godkväll PARTY PEOPLE

biteline med de bästa

Godkväll

Tog bilen in till stan förut, när jag Steff och Tessan kom till Biteline satt där även Matilda, Ida, Ewe och Emma och skulle äta med oss =D en liten surprise för Steff och hon blev jätteglad! Marie kom även lite senare:) Hon fick presenter av oss. Helkroppsmassage av mig och Tessan och cocos produkter av tjejerna i klassen! Åt tacobuffe och glassbuffe tills vi storknade sen for vi hem. Eller ja... När vi satte oss i bilen så ville den inte starta. Batteriet hade dött och jag blev snortokig! Fattade inte vad det var, för jag hade inte glömt lyset på? Ringde mamma och hon sa att det troligtvis var för att vi lämnade fläkten på högsta fräs när vi stängde av bilen och det klarar den inte av tydligen... Lilla skruttbilen! Men Idas pappa var räddaren i nöden och kom med startkablar så vi kunde ta oss hem :D Nu har jag Steff o Tres kikat på film här hemma hos mig, Borta bäst, Hemma värst hette den. Bra men frustrerande! Nu har de åkt hem efter att alla legat däckade i min säng. Sjukt trötta!!!! Ska nog ta och sova och ladda inför en sjuk partykväll imorgon.

Godnatt

27 november

Hallå hallå

Dumma klasstjejer idag. Jag var ensam fram till 1! inge kul. Men jag och Tessan gick ner på stan och köpte present till Steffe. Gick brabra! Pumpade lite muskler på idrotten. Träffade sen Natta på bussen hem, alltid lika kul att träffa den tösen! Allt för sällan nu för tiden..

Har varit och kört lite idag. Blir även så ikväll. Ska bjuppa Steff på middag sen så vet jag inte hur det blir. Utgång för vissa, mys för andra? Själv så ska jag köra bil, så inge dricka eller nåt för mig =D Jag drar ut imorgon istället.

Ha en bra fredag, pusss

äntligen

Jag har tagit KÖRKORT, och jag är lycklig som fan:D Slipper körskolan och allt som har med den att göra. Nu är jag friii! Tack och lov:)

Idag fyller Anna Stephanie Astby Röding hela 18 år :D Grattis gumman!

Hade teoriprovet imorse, hade lite skola, uppkörning kvart i 3. Halv 4 hade jag "körkortet" i handen :D
Träning från 6-9 as always, jag körde Jennys automat-bil hem;) Fan va skönt att slippa koppla och växla!
Imorgon är det skola sen ska jag och Tessan bjuda Steff på middag sen blir det krooogen :D Great mate.

Adios


bestämt

Nu är det bestämt. Jag, Malin och Emma åker till vemdalen på nyår :D Om vi tar med grabbarna eller inte bestämmer vi så småningom. Stannar väl kanske onsdag-lördag eller liknande;) Kommer bli gryymt tror jag!!


25 november

Goddag

Igår var jag hemma och vilade. Träning på kvällen.
Idag hade körlektion på morgonen, lektion och utvecklingssamtal som gick finemang, jag klagade som fan på David iaf! Och jag är absolut inte den enda som gjort de. Satt på körskolan tills de stängde typ, tog bussen hem och åt thaiiiiimat, fan va gott. Har pluggat teori och nu äter jag Brago choklad och dricker saft.

Imorgon är det en lång skoldag som alltid på torsdagar. Usch, orkar inte detta. Adios

Miranda Kerr

Kanske världens snyggaste tjej


beslutsångest

Hooola

Pratar med Malin på msn som för tillfället ligger i badkaret? Varför har hon datorn med!? haha..

Blev en kort skoldag idag! Åkte in för körlektion 07.15, gick sedan på skolan och sov i bibblan en timme. Hade 2 lektioner, varav en jag fick reda på att jag fick G på det andra filosofi provet också. Kommer med allra högsta grad få G på kursjäveln!!!! Känns sjukt bra. Åt lunch sen ner på stan med Malin. Vi köpte lite underkläder och hon lite annat! Åt lite strips på Donken sen tog vi bussen upp till henne, hehe. Busschaffisen trodde han var pilot också, skön kille. Vi låg och nördade vid datorn, pratade om vårat Vemdalen dilemma och strax efter 6 fick jag hämtning.

Pluggar lite teori nu! Jobbigt... GODNATT

cream cheese

Söndag söndag söndag. Det blir vad man gör det till.

For till stan och övningskörde med pappa. Gick väldigt bra. Körde även med lilla gulingen till affären. Och gud vilken skillnad det är på den och den stora blåa. Annars så har Erika och Ove varit här och ätit middag. Sen har jag och Maria kikat på Gossip Girl och Top Model och käkat gotta. Håller på att storka nu!

Var även tvungen att dammsuga här hemma för imorgon kommer Steff och Matilda hit och då ska vi jobba med vårat UF! Vi ska nämligen börja med våran produkt ;) Den ni.

Ska snart sova, äckligt tidig uppgång imorgon också. Körlektion 07.15. Godnatt

saknad

Jag smörjde nyss in mig med samma lotion jag hade i Ayia Napa. Fan vad alla känslor och minnen kommer tillbaka. flaaaashbacks! Jag vill tillbaka!! Sjukt mycket. En av de roligaste veckorna i mitt liv. Men det kommer komma fler gånger, det är jag säker på. Vi har redan pratat om en ny resa till sommarn, great.

Nu ska jag sova och drömma om Ayia Napas vilda nätter. Godnatt

match dag

Igår blev det utgång! Förfest i Sidsjön sen ner på Stads. Jag hade mina klackar så jag blev helt plötsligt 13 cm längre, ändå kallade Viktor mig midgetgirl... haha;) Jag träffade massa härligt folk och jag dansade tills fötterna värkte. Efter lite komplikationer här och var så hämtade pappa mig och Fia. Sov väl en timme innan jag vaknade 4 av ett sms och låg och smsade till kvart över 5. Gaanska trött då.

Idag var det dags för match. Peppade tjejerna satt de skulle göra mycket bra ifrån sig, och de gjorde de :) Jag är stolt. Publiken var mycket bättre nu också! De hjälpte till och peppade. Vinst för Granlo med 9-5.

Nu är jag hemma och ska inte göra nånting. Ganska less på omgivningen nu:) Pusshej 


19 november

Idag har jag varit hemma från skolan, eller jag var på skolan en sväng och gjorde marknadsföringsprovet som gick ganska bra tror jag. Har städat nedervåningen också, så slipper jag imorgon.

Igår hämtade Malin mig efter skolan vi for och mötte hennes mamma på Axfood där de köpte en massa godis till Malins lillebrors fotbollslag. Sen hem till Malin för middag, plugg och chips och dipp ;) Perfekt. Vi pluggade tills vi inte orkade mer och åt chips och dipp tills vi storknade. Runt 8 for jag hem och låg i sängen. Mådde piss.

Ikväll ska jag träna littlegirlsen sen träna själv, eller jag ska titta på. Med min arm osv kan jag knappast va med. På lördag har vi match men vi kommer va sjukt lite folk, pinsamt lite. MENMEN har man skrivit på ett kontrakt så har man.

Imorgon blir det PARTY!

svinsprutan in my ass

Ååååh. Den där jävla sprutan. Sen igår har jag mått illa från och till, men när de kommer så är det verkligen ILLA. Jag har cp-ont i armen, kan knappt röra den. Känner mig invalid. Pga illamåendet så vill jag spy. Jag har spykänslan, jag har en konstig känsla i magen men det vill inte komma upp??? Jag blir galen. Vill inte gå och må så här. Jävla fan. Ska ringa mamma nu. Adios

what if god was one of us, just a slob like one of us

Hallå hallå

Har varit en tröttsam dag idag. Kvart i 2 skulle vi ta spruta hos skolsyster. Den där jävla svininfluensa sprutan. Efter allt jag hört om sprutan, alla bieffekter och skit så var jag skiträdd! Jag skakade och var nära på att börja grina. Visst, jag är spruträdd annars men denna gång var sjukt. Men jag gick in och förvarnade tjejen om att jag är rädd och kan svimma. Så hämtade hon en annan som höll mina händer och pratade om cheerleadingen med mig. Sprutan gjorde ju inge ont men det kändes. Kan knappast påstå att man inte märkte av den. Blev illamående när jag satt på bussen hem, har ont i armen också! Får väl se om det stannar här eller om det blir värre.

Nu ska jag laga mat, Adios.

Förresten; förlåt för att jag aldrig lägger upp bilder nu. Men jag har som sagt lagt över alla bilder på ett USB så det är lite jobbigt att sätta i det varje gång jag ska lägga in en bild... Men här kommer en iaf

Denna bild kommer synas i vårat vardagsrum snart.
Mamma har gjort canvas tavlor på mig, Maria och Erika
som hon ska ha i vardsrummet nere! Tjusigt tjusigt ;)

trött tjej har tid över

Godmorgon.

Igår blev det lite spontant att jag och Matilda möttes i stan runt halv 7, köpte med oss kladdkaka och godis och åkte hem till Marie, blev massa deeptalk och även en massa skratt! Kändes bra. Lite senare drog vi ut med deppomobilen för att hämta upp Ida. Vi körde runt i hela stan tror jag och lättade våra hjärtan. Jag har en film från våran tripp men den kommer tyvärr inte visas för allmänheten ;D

Nu ligger jag här i sängen, trött som ett jävla as. Skulle egentligen gå till bussen om 5 min men pappa frågade om jag ville köra till stan och det är ju så mycket skönare. Så vi ska åka strax efter 8. Så nu har jag lite tid över, så tänkte skriva lite här.

Ska förresten ta svin-sprutan idag. Usch, jag är så rädd!!! Jag hatar sprutor och är nästan livrädd för de, extra rädd för denna pga alla bieffekter man kan få! Fast jag hoppas lite att jag får feber och måste ligga hemma ons-tors ;) Vore ju ganska skönt.

Försökte hitta en bra bild som beskriver hur trött jag är, jag hittade ingen! Goodbye.

16 november - lång dag.........

Lång dag idag, hemsk dag idag.
Var nästan inga på skolan idag, 14 av 24 var på första lektionen. Sen minskade de ännu mer. Hade föreläsning 13.00 som jag inte hörde ett skit från, han pratade jättetyst om tråkiga saker så jag spelade lite spel på telefonen;D Gick tillbaka till skolan och gjorde det sista på affärsplanen, skrev på sen for jag och Mattan och lämnade in de på kontoret. Köpte lite material till produkten också.

Ikväll är det tänkt att jag ska plugga lite. Har kanske andra planer men aa, får se hur det blir med det.

Fan, jag är på otroligt dåligt humör, har ont i magen också. Jag hatar när mina nära och kära är ledsna, mår dåligt osv. Det är det värsta jag vet. Och när jag inte kan göra nåt för att det ska bli bättre, känns allt sämre. Jag vill kunna hjälpa de att må bra igen, men nu känner jag mig maktlös. Jag antar att du läser detta gumman, och jag älskar dig och finns här för dig, det vet du.<3

Jaja, ska försöka göra nå nytta nu. Adios

godnatt

Höll nyss på att dö inne på toan.. Satt och kissade sen när jag skulle ta papper så tittade jag åt höger där mina jeans hängde och rakt framför mina ögon, högst 2 decimeter ifrån så sitter det en fet jävla spindel på jeansen. Höll på få en hjärtattack och skrek till. Hoppas jag inte väckte de där nere. USCH, så fick jag skaka ner spindeln SJÄLV i toan. Sen skyndade jag mig därifrån. Fyfan.

Nu ska jag sova så jag kommer upp imorgon. Godnatt


15 november

Och så var helgen över! Fan att de ska gå så fort..

I fredags körde jag till kusinerna i Matfors, fick gofika och gotta och så spelade vi Vad ritar Picasso? Askul ;) haha. Som Med andra ord fast man ritar istället för förklara! Sen var jag tvungen att lämna de, for till Broman där vi var 6 st från klassen som kikade på Idol, bastade och bubblade och spelade spel till halv 2 på natten. Var inte hemma förrän halv 3! Slocknade ganska direkt.

Igår var det dags för Granlo match. Jag vet inte vad det var med oss, men vi var sjukt dåliga iaf. Pinsamt att se! Menmen.. Granlo förlorade tyvärr också.. Men det var en spännande match. For hem och åt, gjorde mig klar och åkte sedan in till Emma för förfest. Där träffade vi lite nytt folk, lite äldre än oss men det var skoj! Pinsam som Emma är så hade hon suttit och skrytit om mig och min vighet och tillslut tvingade hon ner mig i splitt och spagat framför kameran, haha jag skämdes men ville få tyst på kvinnan! Kommer sakna henne grymt mycket nu när hon flyttar. Jag Frida och Jenny åkte därifrån, skjutsade Jenny till haga sen for vi till Frida. Där lekte jag med hennes små supersöta kaninungar;D drack lite sen for vi till stan. Virrade runt och visste inte vart vi skulle, hamnade på Stads där vi dansade och hade oss! Runt halv 3 hämtade pappa oss.

Idag sov jag till kvart över 1.. Mycket skönt mycket skönt! Har tvättat och städat och haft mig. Ikväll blir det kika på tv/film och mysa bara. Puss på er


12 november

Uffa, vilken dag. Var äckligt trött imorse men for in på svenskan och skrev en insändare, sen var det ganska lugnt fram till 1. Klassråd - engelska - syslöjd där jag nästan hann klart med min klänning:) toppen. Träffade Malin och hon var så snäll och följde med mig på donken och satt med mig när jag åt ;D vilken söt vän jag har. Gick upp på körskolan och pluggade lite sen begav jag mig bort till hallen och dansade lite för mig själv, skönt! Sen kom småtjejerna plus Jenny så tränade vi de. Sen var de våran grupps tur och vi körde stenhårt, match på lördag!

Kom hem för en timme sen efter lite mer än 12 timmar inne i stan. Jag är hyfsat trött nu, skönt som fan att jag börjar 1 imorgon, då kan jag sova uuuut. Har endast idrott imorn, sen hem och städa rummet - till matfors för att fira min kusin - till broman för klassmys? :D vi håller tummarna.

PUSS


comhem

Hahaha, jag bara älskar Comhem's nya reklam! Så härlig. Min humor

11 november

Börjar med att säga; Grattis kussen, 20 år idag :D

Hela dagen har vi haft föreläsningar. Första föreläsningen blev lite dramatisk då Steff mådde skit och fick åka till sjukhuset, men det slutade bra:D Ni kan va lugna! Rätt så tråkiga föreläsningar men ändå lite givande? Jaja, for hem med mamma runt 4.

Åh! Erika har fått jobb:D:D Eller hon jobbar ju på Bolagsverket nu men hon har sökt massa olika och nu har hon fått jobb på Åklagarmyndigheten och ska börja jobba 1 december! Skitbra ju. Väldigt bra jobb och så kommer hon jobba nära polisen, den ni ;P

Imorgon är det torsdag=nära helg! Grymt skönt. Lite jobbig dag imorgon bara. Kommer troligtvis stanna i stan efter skolan också för jag ska träna småtjejerna. Stan från halv 9 på morron till 9 på kvällen, kul :)

Till Anonym som kommenterade mitt förra inlägg: Du kan vara lugn. Jag var inte seriös:) Ett litet internskämt mellan mig och tjejerna! haha. Så ingen provocerande här inte! Mer kärlek till världen.

PUSS


en fundering

Har förresten tänkt på en sak. Att bli bitchig och provocera mer i bloggen? Jag är ju en bitch i verkligheten har jag hört x antal gånger och det verkar ju höja läsarantalet! Låter det som en bra idé? Vissa skulle ju behöva få sig en törn ibland känner jag ;) Don't you agree?

Sen tänkte jag också börja uppdatera min status på fejjan minst 5 gånger om dagen.

10 november

Godkväll!

Kämpade mig upp till skolan idag. Sydde nästan klart min klänning på syslöjden också! Känns bra. Hoppas jag blir klar med den på torsdag och att den blir snygg nog att bära, men det tror jag. På engelskan fick jag reda på att jag fick MVG på min logg osv med boken vi läste! Kändes mycket bra. Hade ingen IE idag så jag och Emmsan satte oss och pluggade i bibblan, mycket effektiva måste jag säga. Provet gick faktiskt bra känner jag, hoppas jag bara inte missuppfattade skiten men det tror jag inte, dock vet man aldrig med David... Tog bussen hem och slängde mig i sängen, bestämde mig lite sent för att äta thaimat så ringde farfar efter skjuts osså beställade farmor åt mig =D haha, mycket snälla och söta farföräldrar jag har!

For sedan in till träningen med Jenny, en liten nyhet är att vi har blivit tränare för de yngre tjejerna:) Känns jättekul, kommer dock missa ibland då jag har så mycket i skolan! Gjorde om våran seniordans på våran egna träning. Måste köra den igen på lördag eftersom det hänt olyckor i laget. Men de blir skitbra!

Imorgon är det föreläsningar heela dagen lång. Långtråkigt så det sjunger om det.

Puss på er

23:35

Vafan gör jag uppe nu? Jag borde redan ligga och sova.. Less jag blir! Har verkligen noll motivation till skolan, allt känns så otroligt onödigt. Längtar tills skiten är över. Godnatt

9 november

Sjukt trött, går inte att beskriva fan.
Tog lång tid att somna igår, trodde inte de var sant när alarmet ringde imorse. Jag och Steff redovisade idag på IE, gick bra de där! Nästan alla hade gjort på samma sätt. Fick fetinghålet från halv 10 till 13. Kul. Satt och spelade kort, åt lunch och gick på stan. Gick sedan till åkersviks aula för föreläsning av Försvarsmakten, kul.. Nej jag sov största delen! Sov på bussen hem också. Skulle vilja sova nu också men det går inte för sig. Måste plugga! Men går ganska dåligt med tanke på hur trött jag är. Blir till att sova tidigt ikväll!

Och Sanna, jag ska pierca tungan! :D Har dock inte pengar nu, men efter nästa lön så hoppas jag det blir av! :)

Adios amigos

Fan, jag saknar italienskan lite!!!! haha, trodde aldrig jag skulle säga det!

driver

Blev en väldigt lyckad finmiddag till pappa. Till förrätt blev det toast med romröra, sallad, räääkor och citron - skitgott, till varmrätt blev det tortillas på ett litet speciellt vis - skitgott, sen fikade vi till efterrätt kan man säga. Jag var sjukt mätt! Sen skulle jag sätta mig och plugga lite men var så sjukt trött så jag la mig i soffan och vilade. Sen åkte jag och pappa ut och övningskörde i stan, granloholm och bydalen. Gick bra de. Kikade på Ensam mamma söker när jag kom hem och jag tycker alla valen var rätt ;D hehe. Nu är jag sjuuukt rastlös, vet inte vart jag ska ta vägen. Tittar på filmen på 3an, men tror jag ska hoppa in i duschen typ nu. Sen plugga lite sen sova.

Imorgon börjar ännu en skolvecka och jag fasar inför den. Jag orkar inte med skolan mer, vill bara strunta i den. Sjukt jobbigt!

Godnatt

fars dag

Godmorgon

Igår var jag på bio med Marie och Olivia. Vi såg This is it. Otroligt bra tycker jag! For sedan hem och slog på en film, Frida ringde och vi snackade länge om mycket sen blev det lite sms sen sova! Vaknade nu halv 1...

Haha fick förresten en jättesöt kommentar igår;) I förra inlägget skrev jag ju att jag fått höra att jag var lik Scarlett Johansson, sen var den en tös som kallar sig själv Anna, troligtvis heter hon inte så men vågar inte säga vad hon heter, fine by me! Hon tyckte inte jag var i närheten av lika snygg som Scarlett, jag är äckligt liten och äckligt ful! Jag säger bara; Tack så mycket "Anna", du gjorde min kväll ;) Jag hade ganska kul ut det där med Olivia! Osäkerheten skiner tyvärr igenom ganska mycket tösen.

Idag ska jag plugga Fillo sen ska vi till Erika och laga middag åt pappa! Adios

7 november

God afton

Igår blev det väldigt kort skoldag igår, for in på småföretaganden och fick närvaro sen gjorde jag och Steff klar våran sketch, sen tog jag 10 bussen hem. fick besök ett tag och såg film sen duschade jag och allt, stressade till bussen med två väskor och en påse. Kom till Ida runt 4, vi fixade oss och lagade mat och sen rullade folket in allt eftersom. Hade otroligt trevligt där med goa människor, som vanligt blev det lite deeptalk men det tycker jag hör till lite haha;) blev lite dans, lite galen dans och en fin film på Matilda som spelar piano nå så jävulskt. Jag Cillen och Emma åkte ner på stads, dock hann vi inte innan 12.... Och det var inte värt pengarna för fem öre, rap-kvällen var sämst. Så vi drog vi vidare på *BEEEP* haha. Träffade på Frida och Jenny, även girlsen som var hos Ida innan! Drack tequila och cider, dansade mycket och sen fick jag höra att jag var sjukt lik Scarlett Johansson? Haha, har killen rätt som sa det? Tveksamt. Men jag tacka och tog emot! Det är ju en jävla komplimang eftersom hon är väldigt snygg;) När krogarna stängde begav vi oss till skjutsen sen på Max sen hem till sängen. Underbart.

Sov till 12 idag, klev upp och började städa. Drog ut på det ganska mycket och blev klar vid halv 5... Har precis ätit mat, lax och pressad potatis<3 Ikväll blir det bio med Marie och Ollis! Michael Jackson's This is it blir det. Toppen toppen. Ne nu ska jag hoppa ur morgonrocken och klä på mig samt sminka mig, höhö. Puss på er
 
Så här så jag ut kvällen till ära. Eller? haha

black nails

Nu är det dags att sova! Tänkte bara skriva lite om dagen.
Började med ett besök hos tandläkarn i 20 min. Tänderna och tandköttet var mycket fint dock är det en visdomstand som växer snett som de kanske måste dra bort.... Jaja, vi får se, hör de av sig innan nästa års besök så måste den bort, annars inte! Underbara farfar skjutsade mig dit och hem<3 La mig och sov med två lyckliga hundar när jag kom hem, klev upp kvart i 11. Gjorde mig klar, åt en majskolv, gick på prommis och busade med hundarna sen till skolan till 1. Blev inte mycket gjort på svenskan, vi hittade inget plus att vi inte orkade. Så vi som satt i datasalen lekte en lek, Maffia eller vad den hette? Rätt så kul faktiskt! Blev inte mycket gjort på Småföretagandet heller, fick tillbaka proven, jag fick 1 poäng under G men behöver inte göra omprov, känns bra.

Tog en tripp på stan i min ensamhet medans jag väntade på Maria och mamma. Fick med mig 3 nagellack och torrschampoo hem(Y) Alltid bra att ha. Ett svart, ett röd/orange och ett turkost. Som ni ser på rubriken så blev naglarna svarta ikväll.

Blev mycket tomsnack nu såg jag, men whatever. Nu ska jag sova. Lååångdag imorgon.. Godnatt

walk with me

Självklart var jag med på träningen.. Haha, huvudvärken kände jag knappt av faktiskt! Skönt de. Jag och Frida började på en ny dans, skitbra. Jag tror den kommer bli häftig! Lite mer hiphop stil ;D Tränade flickis på slutet men jag fick ont i handen på nåt vänster så gick inte så bra.. Jaja!

Satt och kikade runt på youtube och hittade detta. Varför gör aldrig Linda så där med mig???



Godnatt

headache like hell

Ussssssch, vilken jävla huvudvärk jag har. Vilken jävla skitdag detta varit. Tillbringat hela förmiddan på körskolan sen tog huvudvärken över och jag for hem. Men innan jag åkte hem så svängde jag in på Pleasure. Snackade med karln som jobbade där om tungpiercing. Det kostade 500 kr där, men det lät jävligt bra där, sen fick jag höra av Emelie att det var bra där:) Kraven var då som så att jag fick inte röka/snusa/dricka alkohol på 2-4 veckor (tror jag de var) och inte pussas/kyssas/ha oralsex på 4-6 veckor. Ja, det gäller då att anpassa sig;) Om man vill ha denna piercing. Nu till helgen kommer jag förtära alkohol för då ska vi fira Ida, feting mycket. Men sen till veckan så ;) Hoppas jag.

Ja jag åkte som sagt hem förut, klarade inte att gå på skolan men denna huvudvärk... La mig i soffan nere och vilade framför teven med en hund hopkrupen till en boll på magen och en tätt breve huvudet. De är bra go mina jyckar. Har nyss ätit middag, väntar på besked från Frida sen ska jag iväg på träning. Ska dock inte vara med, mitt huvud pallar inte det!

Puss

2 november

Nerverna börjar kännas nu;) Det är inte långt kvar alls. Dock får vi se hur de går! Man hoppas ju på det bästa såklart, men det är inte hela världen att misslyckas:)

Btw, jag tror jag bestämt mig;) Det blir ganska säkert piercing i tungan för min del;D höhö. Ska på pleasure och snacka lite om allt kring piercingen. Gruvar mig dock inför den där jävla nålen, haha! Den var inte liten..

Godnatt people


i really want to

Ska jag?

1 november

Och då var november månad påbörjad!

Det blev mys ikväll. Steff och Malin kom hit och vi såg en skräckis och åt gotta. Hör på fan, JAG såg en skräckis. The Uninvited. Grymt bra faktiskt, det gick inte att förutse vad som skulle hända, eller jo lite men slutet tog en helt ny vändning och man blev helt paff. Jag har ju skräckisar men denna var bra, dock höll jag på att skita på mig men jag var inte den enda. Hade en tjej tryckandes mot varsin axel vissa stunder! haha. Blev lite kortspel då Malin åkt hem också.

Nu ligger jag bara i sängen, lyssnar lite på musik på tv. Tokio Hotel spelar, och de är fan inte så dålig som jag trodde. Jag trodde de var värdelösa och konstiga men vissa låtar är rätt okej. Och nej, jag ska inte bli ett tokigt flick-Tokio Hotel fan. Absolut inte.

Nu ska jag nog slå på en film och sen sova. Aa lär bli så. Godnatt

RSS 2.0