benjamin buttons otroliga liv

Hejsan hoppsan!!

Igår kom Emelie hit vid 2 tiden och vi kikade på Bring it on filmer eftersom kvinnan inte sett en enda?!?! Jag har alla på datorn(A) Iaf, sedan blev det middag, statoil, en till Bring it on film sen Lets dance =D Sminkade och hade oss. Sen skulle jag lära henne cheerleading:D Gick bra fast hon blev tjurig när det inte gick hennes väg, haha. Kikade lite på The Guardigan innan vi la oss runt 1.

Klev upp tidigt imorse och for till Birsta. Jag och Emelie var inne på Birsta city medans mamma och Mia var på Ikea. Jag shoppade ett linne och en typ trekvartströja på Cubus=D For hem vid 2 och gick ut med hundarna och åt middag sen tog jag bussen in till stan igen med Emma Stone! Gick upp till bion för att kika på Benjamin Buttons otroliga liv! Braaa varen ju. Träffade många kända ansikten på bion! Satt på Subway med Emma, Amanda och Marcus(hennes boyfriend) medans vi väntade på bussen, där vi också träffade Simon och Emma!
Stone följde med hem hit ett tag men för en stund sen kom hennes mami och hämtade henne.

Imorgon ska jag och Steff ha en liten SPA-dag hon och jag. Jag ska utföra lite SPA grejer på henne som träning =D Egentligen skulle hela tjejgänget från klassen komma men hälften kunde inte så det sket sig.

Nu ska jag kika på film och sen sova. Godnatt

drama!

Vårshowen idag var rätt bra. Eller jag ska säga, bättre än förväntat. Hade fått höra att den inte var bra alls men jag tyckte det var rätt så bra. Även fast man inte kände igen alla låtar så är ju alla som är med grymt duktiga! Önskar jag också hade en starkt sångröst men jag har så långt ifrån det som man kan komma;) När alla andra i klassen gjorde prov så kilade jag iväg till mammas jobb. Satte mig och fikade med henne där och tjattrade på. Sen ringde Märit och så möttes vi upp vid Y-buss. Fixade lite där sen vandrade vi vidare på stan. Hon köpte 2 kavajer tror jag de va? Och jag köpte världens finaste och mysigaste myströja=D Hoho. Allt var på rean på Cubus. När hon tog bussen hem gick jag runt själv på stan, i väntan på träning. Efter att ha gått 2 timmar på stan var jag less som en gris och klockan var då kvart i 5 så jag bestämde mig för att åka hem innan träningen ändå.

Och herregud. På träningen! DRAMA. Vi höll på och tränade att hjula och stå på händer och göra volter. Och så ska Jonna prova att stå på händer och på nåt vis så vrider hon knät och höften i luften och så ramlar hon ner. Sen ligger och bara och gallskriker och vi har ingen aning om vad vi ska göra?! Alla springer fram och hör hur det är med henne men hon bara skriker och grinar. Så berättade hon vad som hade hänt och då skulle Frida köra upp henne på Akuten men då ville vi inte röra henne dessutom hade hon så ont. Så då ringde vi ambulansen som fick komma och hämta henne. Och herrejävlar vilket ståhej det var. När hon åkt iväg med ambulansen så tog jag bussen hem och nu ligger jag i sängen.

Imorgon är jag ledig!!!! Så himla skönt. Ska sova ut läänge;) Sen städa och sen kommer Emeliejäveln hit=D

Godkväll mina vänner

längtar som ett as

200 dagar kvar


vårshow

Streetdancen var extra jobbig idag! Kul kul, dock körde vi styrka, haha..

Sitter just nu och surar lite på en viss Anna Stephanie Astby Röding eftersom hon inte svarar i telefonen, är det bra stil det Stephanie? Eller ska jag kanske säga StephEnie? Haha (nöjd tjej).

Imorgon börjar vi 40 min tidigare för att vi ska se vårshowen! Det är annars ett plus också eftersom vi missar idrotten där vi skulle åkt skridskor, som jag hatar!! Sen ska jag snacka med Jörgas när han kommer till klassen, jag vill byta bort Matte B, så jävla mycket. Slutar kvart i 3 tror jag och då ska jag och Märit ner på Y-buss och intervjua de till ett skolarbete. Sen tror jag att jag stannar i stan tills träningen börjar, orkar inte betala massa bussresor.

Förresten!! Jag är 50 kr rikare! Hittade en 50-lapp på golvet på Danceworld =D Vilken lycka jag kände då! Haha. Ewe surade för att det inte var hon som hittade den;) Haha.

Nu ska jag plugga liiiite Matte utifall att jag måste göra provet ändå.. Godnatt


streetdance

Träningen igår gick superbra. Det knäpptes lite kort också som jag hoppas på att få snart =D Blev en kexchoklad efteråt, hoho.

Dagen har varit lite seg men ändå hade vi bara 3 lektioner. Åkte med mamma hem efter skolan. Skulle plugga matte när jag kom hem, men tror ni det blev så? Njäääe inte direkt. Jag vill inte ens göra provet, jag ska nog inte ens ha kvar matte B så hallååååååå! Hehe.

Ska in på träning om ett tag. Jensan kunde skjutsa in oss och hem =D TACK JENS!! Ska kolla om de har bra dansskor där också, svarta och småa skulle va perfekt=D

Ska kila ner i köket en sväng. ADIOS

Ayia Napa

Gårdagen bestod mestadels av skola och inget annat. Imorse gick jag på Mental träning och det var underbart! Haha, näe men skithärligt vare. Och jag fick byta dit;D Asbra. Sen var det bara en jobbig dag.. Tog bussen hem och nån timme senare hör Stefan jäveln av sig och säger att hon har bokat resan nu! =D Hell yeah. Fy farao vad jag längtar! Sick ju. Det blev Ayia Napa, Cypern, till slut iaf =D Hittade ett asbra hotell till bra pris! (Y)

Nu väntar jag bara på att tiden ska gå så jag kan åka in till våran träning! Cheerleading ofcourse.

Imorgon har vi sovmorron till 12.15. Skönt, oja!

äntligen!!

Jajamen!!! Nu har jag flyttat in i det nya rummet =D Och det var tillochmed mamma som föreslog det imorse! Så nu är jag inpackad och klar här i vardagsrummet. Endast mina kläder som är kvar i gamla rummet. Rätt så mysigt här faktiskt.

Aja, förutom att flytta in här så har jag ätit ett skrovmål idag=D haha. Sen har jag spenderat några timmar uppe på övfre klockarberget med Stephanie och Ewelina. Kikar på tonvis med resor och fikat. Mumsfilibaba. Nu har vi nog äntligen bestämt oss också!! Toppen!

Nu sitter jag och kikar på America's Best Dance Crew på MTV och nördar framför dotan. Imorgon har vi ett jobbigt hål innan sista lektionen men jag hörde rykten om att vi skulle dra ner på stan en sväng.

Adios amigos nu blir det film

lördag/söndag

Igår blev det ju inte som vi tänkt. Men jag for till Bommen vid 5 iaf. Där var Jenny och Natta och senare kom Jessica. Gick ner på Rimini och beställde pizza(de, inte jag). Där träffade vi Fia girl ;) Gick upp till lägenheten och åt, sen satt vi och snacka lite. Linda kom också och då blev det spel. Halv 8 kom Osman och Mia och hämtade mig, de andra skulle till stan. Vi for på Ica och köpte godis (de, inte jag).. När vi kom hem sprang jag över till grannarna för att säga hej, där var ju även mina päron och Erika. Stannade där nån timme och pladdrade på. Sen blev det tv tittandes och popcorn ätandes. Hamnade i sängen vid 2 och slocknade nästan direkt. Drömde en konstig och jobbigt dröm..

Imorse kom Erika in och väckte mig halv 10 ungefär, kramade henne hejdå och pussade på henne. Nu har hon åkt till Mellerud... Den skiten. Jaja, jag somnade om och klev upp runt 12. Har precis sminkat mig och ska gå ner och ta ett snack med mamma. Senare bär det av upp till Stefan.

Pusshej

tjosan i trosan

Hela förmiddan städade jag huset.. Eller ja, från halv 12 till halv 2 men det är ändå lång tid. Har också dammsugit min dator!! Låter kanske wierd, men saaaatan vilken skillnad det är nu. Förut lät datorn jättemycket för det var antagligen massa damm och skit i fläkten, men nu har jag dammsugit den och nu hörs det inte ens att den är på? Skitbra =) Kör hårt på det om eran dator låter mycket(Y)

Ikväll skulle jag egentligen på partaj med Jenny, Natta och Jessica eftersom min lilla plutt Jenny fyller 18 idag!! =D Grattis gumman min<3. Men då vare så att de bestämt sig för att dra till Nacksta på fest. Och ja, ta det som ni vill, men Nacksta är inte riktigt mina trakter om jag säger så. Drar inte alla över en kam men aa, det finns gott om folk där som jag hellre undviker. Men jag ska iaf snart till Malins lägenhet där Jenny, Natta och Jessica kommer befinna sig. (Malin är förresten i Turkiet det är därför Jenny lånat lägenheten så mycket). Så jag ska sitta där och mysa på med brudarna medans de peppar inför fest. Jag ska bara umgås, för Jenny ville åtminstone träffa mig. Sen drar jag hem. Och då vet jag inte vad jag ska göra? Jag får se. Lär väl bara bli en hemmakväll säkerligen, men man vet aldrig.

Pusshej


flyttar lådor

Sitter och tittar på Let's Dance och tränar cheerleading samtidigt =D Yes I do. Dock är det lite plats här uppe i vardagsrummet just nu.. Det märks verkligen på riktigt att Erika ska flytta nu! Det står fullt med flyttkartonger proppfulla med saker i vardagsrummet, plus en massa resväskor. Usch, lite hemskt är det att hon ska flytta... Hon åker ju på söndag och då bor hon där! Nu är det oss hon åker hem till över en helg bara =/ JAJA, jag deppar inte alltför mycket över det eftersom jag själv får en bonus (det nya mycket större rummet) =D

Jag funderar faktiskt på att fråga mamma ifall jag kan flytta in där redan på måndag eller så! Haha. Flyttkartongerna kan stå inne på "Erikas" gamla rum så får jag ha en vanlig garderob så länge, mohaha. Näe känns taskigt, men vi får se ;D Annars flyttar jag bannemig in där direkt den 4e!

Nu ska jag plocka undan på rummet, have a nice friday evening

morotskaka

Hola!

Dagen bestod endast av 2 lektioner, Feb och Info Layout. Efter det blev det stan, en mysig fika på Waynes med brudarna! Marie fick sina 18 presenter med rim till var och en! Perfekt. För min del blev det en fet morotskaka som man verkligen blev mätt i magen på. Lite för mätt.. For hem vid 4 tiden.

Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra. Blir väl en slappardag antar jag. Imorgon blir det troligtvis utgång? Aa, vi får se.

Pusshej

coco pops

Ååååh herrejistanes vad jag är sugen på godis!!!! Vill ha, vill ha, vill ha! Surisar, salta, neutrala, ja allt möjligt vill jag ha. Fast jag tror det finns choklad nere! Ska nog sneaka lite. Är fortfarande ensam hemma... Maria åkte upp till mormor med de andra. Men de kommer väl hem snart! Rätt så skönt att vara ensam hemma, men jag är så rädd av mig! Jag är faktiskt sjukligt rädd av mig, fy fan va jobbigt det är. Jaja, ska ner och ta lite chocolate innan familyn kommer hem.

Adios

dum förkylning

Hej och hå

Har inte skrivit sen måndags men skitsamma. I tisdags var det skola sen cheerleading, gick jättebra med dansen, lyften och ramsan. Igår var det också skola, en lång jävla sådan. Senare in till stan för streetdance!!


Idag är jag hemma från skolan... Vaknade imorse av att huvudet värkte på ett jättekonstigt sätt, det sved oså i näsan och så var jag hängig. Usch och fy. Så jag har mest legat och vilat framför teven. Åt en specialar macka som Steff lärt mig (så jävla god!), hårdbrömacka med smält ost på(Y) Pröva de!


Juste! Igår när vi skulle kliva av bussen inne i stan till skolan så börjar bussen åka? Så både jag och Steff fick hoppa ut i farten och tro mig, det var inte roligt. Idiot till busschafför.


Missar träningen ikväll... Trist som fan, menmen. Sen så jobbar pappa sent, Maria går seent i skolan pga en dum kurs och mamma & Erika ska till mormor o morfar med hundarna. Så jag blir lämnad ensam hemma?? Det är snällt..


Filmtajm! Pusshej


Ps. JAG VILL FLYTTA IN I MITT NYA RUM NU!!! Ds.


idrottsgalan

Hejhopp

Dagen idag har varit slö med hål och lektioner. Fick mig ett och annat gott skratt på engelskan med Marie och Ida. For hem med 3 bussen och när jag kom hem fick jag smaka lite pizza med Mia! Ingenting speciellt har hänt idag, en vanlig tråkig dag alltså.

Sitter och kikar på Idrottsgalan nu. Robert Gustavsson kom precis in med en barnvagn. HAHAHA, Björn Gustavsson låg i den! Fy farao. Haha.

Imorgon är det också en tråkig dag.. Har inge roligt att skriva. Hejdå

utlandsresa

Hoppsan, såg nu att inlägget jag skrev igår publicerades idag, men whatever!

Ewe ringde mig för en halvtimme sen när jag fortfarande låg i sängen och sa att vi skulle träffas klockan 12 hos henne. Nu har jag gjort mig klar och ska klä på mig. Vi ska planera våran utlandsresa idag=D Wiie jag längtar;P

Jaja. Ska ta och röra mig mot garderoben. Adios


syskonkväll

Japp, det är just vad vi har haft ikväll! Maria och jag. Eftersom vi var ensamma hemma så passade vi på att bre ut oss så gott vi kunde. Vi kikade på filmer, åt godis och chips, jag sminkade henne osså pratade vi om våra nya rum, hur de skulle se ut och bestämde att vi skulle ha en "ta-hand-om-dig kväll" med ansiktsmask, peeling av kroppen, hårinpackning och hela köret. Även fast vi bor under samma tak och ses varje dag så är vi ändå aldrig med varandra. Vi "träffas" väl nån gång då och då men aa, vi umgås aldrig riktigt. Men ikväll så =) Det var mysigt.

Jag har precis gjort en honungs-ansiktsmask så nu är mitt ansikte lent som en barnrumpa =) Nu ska jag slå på en film eller läsa en bok. Godnatt!

home alone

Ingenting nytt har dykt upp för kvällen. Bara det att mamma och pappa åker till Anki och Bosse så jag och Mia är ensam hemma. Skönt =) Blir väl kanske bara en hemmakväll med Maria? Aa, vi får se.

Juste! Har glömt och sagt det. Erika har fått jobb i Vänersborg! =D Så hon har i princip flyttat nu. Hon är just nu nere i Mellerud och jobbar lite oså men kommer hem på tisdag och är hemma till söndag. Då tar hon med alla hennes kläder till Mellerud och den 4 februari ska mamma och pappa ner dit med alla hennes andra saker! Och det betyder att efter nästa helg får jag flytta in i vardagsrummet!! =D Äntligen! Haha. Jag längtar ganska mycket.

Nu ska jag gå och göra nån nytta.

Adios

saturday

Godmorgon

Igår blev det en fetarkväll med Steff framför teven, jag sminkade henne, vi knäppte otroligt fula kort as usual och hittade på en massa rim! Seriöst så skrattade jag tills tårarna sprutade när vi kikade på våra kort.. Pinsamt fula. När Steff gått hem så la jag mig för att sova, var dödstrött!

Vaknade nu imorse klockan halv 12. Har inte gjort någon nytta alls utan bara suttit vid datorn och ätit. Kvällens planer sprack dessvärre! Det blir imorgon istället.. Så nu har jag ingen aning om vad jag ska göra =)

Tjing tjong

lets dance

Har precis proppat i mig strips och kycklig, mumsigt. Ska strax fara och hämta upp Steffe för att åka på ICA och spendera mina sista kronor. Sen ska vi hem hit och titta på Let's dance och Runaway bride tror jag. Snacka skit som alltid läre väl bli. Fan va elaka hon och jag kan vara ibland, haha. Jaja, ska väl ta och klä på mig och åka. Om bara tjockisen (S) kan äta upp snart;)

Have a nice night

Disco inferno

Tjosan i trosan.

Igår gick träningen galant. For hem och duschade sen åkte jag hem till Malins lägenhet och sov där med Jenny! =) Myspys. Vi hade sovmorron till halv 11 imorse så jag låg kvar läänge efter att Jenny åkt till skolan. Klev upp, fixade frukost, gjorde mig klar och for till skolan. Fy satan va snuskigt kallt det är ute!!! Det var -22 grader imorse och det måste nästan ha blive mer under dan.. Efter skolan blev det present shopping med brudarna =D

Idag är det fredag, vilket innebär helg. Och jag har inga måsten alls denna helg, känns skönt. Ikväll har jag ingen aning om vad som händer, fårse.

Förresten fyller min lilla älskling Natta 18 år idag!! :D GRATTIS

streetdance/cheerleading

Igår for vi in till stan vid halv 6, mötte upp mamma Jenny Bosse och Anki på Kina och så blev det käk där! Ewe kom in vid halv 8 och satt med oss en stund sen gick hon och jag ner på Danceworld. Vi började ju i Streetdance igår ;D Aaaaskul är det;) Dock var jag väldigt mätt i magen efter kinamaten och efterätten..

Dagen har gått rätt så fort ändå, hade prov sista timmen som gick rätt okej. När jag kom hem och ätit så hade jag 2 lugna timmar utan plugg och stress =D Så har kikat på lite serier och gjort ingenting. Nu ska pappa skjutsa ut mig till bussen och jag ska iväg på cheerleading träning!

Puss på er

cheerleading

Började sent idag också. Hade FEB och Italienska sen for jag hem med mamma. Gick bort till Malins lägenhet runt halv 6 där Jenny och Natta var. Slöade framför teven och dansade lite. For in till stan till 8 för cheerleading =) När vi var i Skönsmon vid brandstation så stannar Polisen bussen. Så får busschafförn kliva ut och göra ett alkoholtest, haha. Gick snabbt och sen körde vi vidare. Träningen var riktigt kul =D Körde lite dans och sen blev det lyft. Jag älskar att göra lyft ;D Alltså, jag blir lyft. Linda och Jonna lyfte varsin fot och jag stog upp i luften med armarna uppåt, skit kul ;D Tiden rann förbi och så var träningen slut. Nu har jag ätit lite skorpor och ska strax hoppa i säng. Är helt slut.

Hörs imorgon, puss

Skit dag

När jag vaknade imorse kändes det som att det skulle vara en bra dag eftersom vi hade fetaste sovmorgonen och slutade tidigt, men tji fick jag. Det var blank isbana hela jävla vägen till bussen och när jag och Steff står och ska gå över vägen så åker bussen förbi?! 4 minuter innan den ens ska vara på våran hållplats!!! Fy satan vad arga vi blev. Gick bort på Staoil och köpte tröstgodis för det förtjänade vi. Kom en halvtimme försent till svenskan som vi inte ens gjorde nåt på. Såg inte ens skymten av Strutsen. På engelskan blev det en massa snack om Sverige och jag muntrade upp mina vänner med det otroliga vackra ordet Wiener (snopp);D Marie verkade iaf gilla det för hon satt och sa det flera gånger, haha. Slutade efter det och det blev en kortis på stan sen sov vi nästan på bussen. Dåligt humör nästan hela dagen... Haha det fula var ändå på bussen hem. Tjejen som satt på sätet brevid oss hostade till och Steff bara blänger på tjejen. Jag väntade bara på att hon skulle kasta ur sig; Håll käften!! Ful hon är!

Har pluggat lite Ledarskap, sovit, ätit och tittat på tv. Är snor trött.... Vill att klockan ska slå Sovdags.

Godkväll


Metso cup

Blev tidig uppgång vid 8 och for till Nordic vid kvart i 9. Vi spelade 5 matcher idag, eller jag kikade på alla då. Nervigt så in i helvete, usch ;P Jag kan inte bara sitta och titta, då vill jag in och spela. Aja det blev 3 vinster, 1 oavgjord och 1 förlust=Vi kom 2a i cupen =) Det duger ju. Ville ju vinna men man kan ju inte alltid göra det. Anki fick en jävla pärla på käken så hon har väl stukat den, stackarn!! Och Ewe fick sig också en, så hon blev yr i bollen.. Hua ligen säger jag bara. Sen så fick vi höra att en målvakt från hockeymatchen inne på Gärde hade fått nå knä i nacken så han har förstört nånting där. Fy fan! Killarna som spelade var 95or! Stackars liten.

Just nu så sitter jag här och nackar. Det ligger en chipspåse nere och väntar på mig som jag strax ska hämta, mums. På tisdag börjar cheerleadingen igen, äntligen! =) Ska köra hårt nu, hoho.

Peace and love, haha


Hola

Igår umgicks jag med Stephanie. Spelade kort med Basse, såg Let's Dance, kikade på Mad Money och åt onyttiga saker. Inga nyheter alltså. Mobbade folk som vanligt också. Pappa hämtade upp mig vid 12 (ja jag vet att jag bor 500 meter ifrån henne men han var påväg hem från stan efter att ha hämtat Mia). Blev sängen nästan direkt.

Idag skuttade jag upp ur sängen vid halv 12, städade mitt rum, duschade och gjorde mig klar och slängde i mig lite mat innan jag for till stan. Mötte upp Emelie där och strosade runt. Klockan 18.00 hade vi parkerat våra rumpor i biosalongen med varsin snacks & dricka för att titta på Yes man! Den var faktiskt bra tycker jag;) Självklart var det nå jobbiga snorungar som satt en bit bakom och skulle va rolig och la in en kommentar då och då. Jag skrattar lika mycket varje gång, eller? Är iaf hemma nu och har tryckt i mig ännu mer gooodis. Har ont i huvudet, kan det bero på att jag inte använt mina glasögon framför bion, teven och datorn. Aa, kan vara därför.

Imorgon blir det tidig uppstigning för att fara på Nordic och spela cup. Eller ja, jag ska titta på men mina kamrater spelar ju. Så där blir jag hela dagen och kikar på fotboll och spanar efter grabbar på läktarn. Slå en pling om ni känner för det

Adios amigos

Let's dance

2 timmar dans idag. Snuskigt roligt! Vi körde Disco ;D Svängde runt där i salen. Våran enda lektion för dagen. Gick på Donken och åt med Steff o Mattan. Emma kom förbi med min kofta sen blev det en liten runda på stan för mig o Steff. När jag kom hem blev det till att städa huset. Nu ska jag strax gå och möta Steff för att köpa gotta o hyra film sen hem till henne och mysa framför Let's Dance och diverse saker.

Adios

händig tjej

Som alltid är mina jeans minst 1 dm för långa, så idag bestämde jag mig för att sy upp ett par =D Var inte så svårt men fick panik att det inte skulle bli bra, men det blev det. Man tittar ju inte heller sååå noga längst ner på ett par jeans.

Har nästan nyss duschat och gjort hårinpackning och målat naglarna=) Känner mig fräsch och go nu. Måste ner och fika nånting så magen klarar sig. Förresten är ju magen helt bra nu fast ändå när jag äter så typ mullrar den ;P Som om jag vore hungrig fast jag inte är det. Wierd.

Jaja, Godnatt

lite huvudvärk bara

Nuså! Mår magen prima och jag mår prima, fast jag har lite ont i huvudet nu. Hoppas en tablett hjälper, det gjorde inte det igår.. Ja, det blev sent igår också, inte gick jag och la mig i tid inte. Men whatever jag har ju ändå bara varit hemma idag så. Myst med hundarna framför teven och inte gjort nånting alls. 

Imorgon ska jag gå på skolan iaf! Dans första timmen, näst sista danslektionen =/ Trist för det har verkligen varit dunderkul. Efter skolan blir det nog en tripp på stan. Min pappis fyller 51 på onsdag. Nå förslag på en bra present? =) 

Kisses 


7 januari

Håller på att bli frisk nu! Känns bra. Fast nu har jag ont i magen efter att jag ätit nån sörja mamma gjorde åt mig. Fil, havregryn, hallon och blåbär. Mättande kan jag säga er!! Hoppas jag får behålla detta i magen bara.

För en stund tänkte jag att jag skulle gå på skolan imorgon. Men sen ändrade jag mig. Whatever om jag missar en dag till, Emma skulle hjälpa mig med Ledarskapen så jag får skriva av henne sen=) Tack sötis. Så imorgon blir jag hemma och kurerar mig lite extra. Har sovit nästan hela dagen men ändå är jag trött. Ska strax sussa, först måste jag fixa lite stuffs. Godnatt

Crap

Jahaa, det blev som jag inte ville.. Varnar känsliga läsare redan nu ;) Äckligt inlägg kommer

Igår hade jag jätteont i magen på ett konstigt vis. Försökte somna men det gick inte. Maria gick ner och "vispade" cola så kolsyran skulle försvinna så värmde vi en värmekudde. Fick en hink med mig upp på rummet också. En liten stund efter att jag lagt mig med kudden på magen så känner jag att det är på väg upp. Och fy satan, det bara sprutade ut spya. Haha förlåt, äckligt jag vet men lite faschinerande var det faktiskt. Det var seriöst som på film när nån spyr jättemycket. Aa fyfan va äckligt det var, men skönt att få ut det. Gick och la mig igen och somnade om, vaknade en timme senare för att göra det igen.. Dock var det bara cola denna gång. Somnade om efter ett tag och så sov jag väldigt oroligt hela natten.

Hela dan idag har jag varit alldeles konstig i magen, har inte kastat upp nåt som tur är. Har inte ätit nåt på hela dagen heller, det går inte. Pappa har varit iväg och köpt blåbärssoppa och skorpor så ska försöka trycka i mig lite sånt. Blir nog hemma från skolan imorgon också, för att vara säker.

Förlåt för ett äckligt inlägg men jag tvingar er inte att läsa ;D Vill också säga att jag saknar mina flickor! Ses nog på fredag<3

hejhopp

Mår skit just nu. Inte bara för att det är skola imorgon utan jag har satans ont i huvudet och magen. Vet inte vad det är, så länge det inte är magsjuka på gång, då blir jag galen.

Grannarna Erica och Viktor kom över på middag förut idag, Håkan låg hemma med hög feber så han följde inte med. Så jag har väl suttit och kikat på Brum och Djungeldjuret Hugo nästan hela kvällen ;) Myste på med Viktor. Kikade på vårat schema inför vårterminen nu, fy satan vilket helvete. Slutar typ halv 5 tre dar i veckan, vid 3 en dag och halv 2 en dag. Tufft...

Ne satan, nu känner jag mig skakis... Slår på en film nu och somnar. Godnatt

6 januari

Hello there

Dagen har gått åt till att städa till på rummet, plocka undan kläder och tvättat, samtidigt som ABBA sjungit lite för mig. Nu är jag vrålhungrig, har bara ätit en macka idag så det skulle sitta bra med mat nu.

Fick nyss reda på att det är min granne Erikas mamma som ska intervjua mig till Stil Hälsa Design programmet;) Världen är liten, haha. Aa ikväll då, ska väl bara slappa såhär sista dagen på lovet... Jag vill inte tillbaka till skolan!! Pain in the ass är det.. Men vad gör man inte för utbildningen.

Adjö

6 januari

Godkväll

Efter middagen kom Emma och Ewsan förbi, vi for på Ica och hyrde film plus köpte godsaker. Vi kikade på He's the girl, eller vad den heter. Rätt så okej film. Skvallrade lite och sen kom Mia så spelade vi spel, jag och Emma vann =D (Y). De for hem för en timme sen och jag har placerat mig i sängen för att kika på en rulle ;)

Det blåser ute, låter det som.. Men det börjar på att bli varmare =) Endast -2 grader nu. Åherrejesus vad jag vill ha sommar!! Helt sjukt. Vill dra till varmare länder;D Inte ett dugg avis på min kusin och moster som är i Thailand, nejdå..

Godnatt hörs imorgon

christina aguilera - keeps gettin' better


5 januari

Idag är jag på liite bättre humör iaf. Solen skiner ute och det har blivit lite varmare, toppen!

Igår var jag som sagt på dåligt humör, ville inte göra nånting alls, haha jag låter som en liten 5åring.. Iaf så spelade jag lite kort med mamma, Mia och pappa. Somnade ovanligt tidigt för att vara jag och för att vara lov.

Idag ska jag vara med Emma=) Och kanske Ewe, om hon kan. Får väl se vad som hittas på.

I övermorgon börjar skolan igen.. Varför?! Jag orkar seriöst inte.. Denna vecka måste jag hålla ett extra öga på min gamla telefon för jag kommer kanske få ett samtal från en viktig person, som jag inte vill missa. Även fast jag i princip redan har bestämt hur jag ska göra så tänker jag nog pröva på en vecka på Stil Hälsa Design. Vad har jag att förlora liksom;)

Ha en bra dag people

4 januari

Som ni ser har jag mixtrat med bloggen.. Jag kan absolut ingenting så jag går på lätta saker;) Haha. Steff du vet att du kommer få hjälpa mig med detta snart!

Är iaf på riktigt dåligt humör ikväll. Finns olika orsaker men de struntar jag i att ta upp.

Godkväll

2 januari

Igår somnade jag inte förrän halv 5.... Klev upp vid 1 och då var det bara att sätta igång med städningen. Idag är alltså dagen jag länge väntat på! Erikas 20 års dag =D haha. Grattis gumman! Gästerna kom vid 5 och det blev presentöppning och fika! Har bara myst på hela kvällen. Inget annat har hänt.. Men jag är trött

Imorgon är det lördag, vad ska jag göra då? Jaa.. Antingen om han KAN så kanske jag ska vara med han=) Eller så får jag hitta på något annat. Innan lovet är slut blire av iaf:)

Jag får panik förresten!!!!!!!! Snart börjar skolan, tillbaka till helvetet.. Godnatt

2 januari

är det kul att klockan snart är halv 4 och jag kan inte sova??? näääe faktiskt inte.


1 januari 2009

Då var vi inne på år 2009!

Grattis Emma Stone=D 17 år idag!


Jag skrev nyss jordens längsta inlägg om gårdagen, men självklart publicerades inte det!! Så jag summerar det lite kort.

For till Matilda, åt god mat, drack oss vilda, spelade spel, dansade, sjöng, piffade till oss en sista gång och for till stan. Bussresan var värst! Smockfullt med folk, de satt och rökte längst bak, några började slåss och jag blev puttad ner i Joannas knä(Y) Vi kunde inte göra annat än att skratta åt de stackars idioterna på bussen. Vi samlade ihop oss och gick sjungandes på ABBA ner till hamnen och träffade ett och annat trevligt nylle. Smällde våra party-poppers med konfetti på 12-slaget och det pussades och kramades. Vårat gäng splittrades och det var bara jag och Tessan kvar. Vi stötte på Putte och hängde på han till Max. Där kom vi inte in.. Tänkte dra upp till Jeppe men på nåt vänster blev det inte så. Med istappar till tår, fingrar och näsa så for jag och Tres hem vid 1. Jag gjorde iordning några morätter, tog på mig mjukiskläder och kröp ner i sängen med 2 duntäcken över mig. Kikade på film tills jag blev varm och trött, vid 3 halv 4 nån gång.

Idag har vi bakat hela dagen, en massa godsaker. Morgondagen är nämligen lite speciell. Min lilla Erika fyller hela 20 år! ;D Det är inte dåligt. Så vi bjuder på kalas här hemma för släkt och vänner med fika! Underbart.

Ikväll blir det kanske film med några? Får se, får se.

Nu ska jag vila lite, är riktigt trött. Bye for now

RSS 2.0