29 november

Världens bästa helg. Världens bästa avslutning på helgen!!!!

Berättar om gårdagen lite senare..

Men IDAG. For in till stan med 13.10 bussen. Mötte upp Tetzan, tog ut pengar och sen fick Steff dra ner luvan över ansiktet. Snurrade henne några varv sen begav vi oss upp mot våran slutdestination. Zanz spa!!! Där skulle vi spendera 2 timmar på Relaxavdelningen. Vi bubblade jacuzzi, bastade, åt frukter, drack juice, skvallrade och duschade. Var uuunderbar. Ni kan inte ens tänka er. Steff blev iaf väldigt förvånad men också väääldigt glad. Den bästa presenten ever!! =D När vi var klar kände man verkligen lugnet. Man var jättemjuk och len! Love it. Gick och handlade massa gotta på Hemmakväll. Ett kilo godis, en dricka och en påse stjärnor. Pirjo kom och hämtade oss och skjutsade hem oss hit. Har ätit middag, pluggat (vi var tvungen) och nu tjockar vi occh kikar på tv. Miami ink, grymt bra. Kommer sova gott inatt iaf! Like a baby. Jaja hörs later!!

Puss


timber falls

Fy faaaaaaaan vilken äcklig film. Ni alla skräckis/thriller/rysare älskare borde se filmen!!! Timber Falls. Äh, fy farao.

For upp till Stew vid 10 kanske. Då var Stew, Tres och Arvid där, hade laddat upp med lite gotta och 2 filmer. Ena filmen sög totalt, har sett den förut men sämst som satan. Den andra filmen var en skräckis såklart!!! Iaf så kom Oskar efter ett tag. Vi slog på filmen och ja, jag satt  väl på spänn exakt hela filmen. Måste dock erkänna att den var bra EMELLANÅT, alltså då det inte hände nåt äckligt. Men alltså det där var en sjuk film. UUUUUUUSCH. Men faktiskt, se den. Jag höll iaf på att börja grina, det kan mina vänner intyga er om.

Fick skjuts hem av Pappa Backlund. Nu har jag krypit till kojs och nördar vid datorn. Ska väl antingen sitta uppe hela natten eftersom jag är SJÄLV och om jag somnar kommer jag säkerligen drömma mardrömmar... Om jag ens somnar vill säga. Blir väl till att smsa och kika på roliga filmer hela natten då tills jag somnar av mig själv. Snälla gud gör så att jag inte drömmer mardrömmar, SNÄLLA!!

Jaja, tråkigt inlägg, jag vet. Men imorgon blir det nog inte så mycket roligare heller. Drar till Matilda till 5. Sen vankas det klassfest där. Vi får väl se vad som händer på denna fest. Only god knows!!


GODNATT

28 november

Vill börja med att säga Grattis till Sebbe, idag skulle du ha fyllt 20 år. Det är inte rättvist, du hör hemma här nere bland oss andra. Hoppas du har världens bästa födelsedag i himlen<3

Var riktigt roligt på dansen imorse. Vi improviserade mest och fick hitta på allt själv =D Skitskoj. Innan vi skulle sluta hade vi betygssamtal och då fick jag höra att jag har VG+ i Dans =D Hihih, glad vart jag. Hon tyckte jag är jätteduktigt och det är ju alltid kul att höra!

Jag kom hem för ett litet tag sen och snart vankas det middag. Efter maten måste jag sätta igång med huset..

Tonight ska jag väl vara med Steff Tres och Oskar, kanske nåra fler;P Hör av er

PUSS

27 november

Idag fyller kanske världens snyggaste kille år =D=D=D Dock har han inte varit inne på msn så jag har inte kunnat säga grattis.. Aa snygg som fan är han ;) 19 år, GRATTIS BABE

Jag har iaf ont i huvudet som sataaaan. Fattar inte varför, jag har ju haft på mig glasögonen hela dagen! Menmen, så äre iaf.. Ska lägga mig tidigt ikväll. Eller innan 12 iaf. Igår slog jag av filmen The Blue Lagoon kvart i 1. Trött som ett as var jag imorse. Jag behöver min sömn!

Imorgon är det fredag = Daaaaaaaans på morgonen sen HELG!!! Underbart. Modern dans, tror det kan va svinkul =D Sen imorgon tror jag att jag skulle vara med Steff Tres och Oskar! Trevligt.

Har färgat håret på Maria ikväll. Guldbrun färg vare, men hon hade ju typ rött innan så vem vet vilken färg det blev ;) Hoppas hon blir nöjd iaf, hon fönar håret nu satt jag får väl snart veta. Nu ska jag gå och banka in huvudet i väggen så jag får lite mer ont i huvudet.

Viva la vida


27 november

Den 13e december har jag blivit bjuden på 18-års party med 50 tals tema, av Nina och Ewe. Men vad tusan ska jag ha på mig?! Börjar få panik nu alltså ;P Orkar ju inte lägga så mycket pengar åt kläder som jag ska använda 1 gång..

GE MIG TIPS !!!!!

26 november

Slamsig skoldag idag, jajamen. Det är de bästa dagarna. Kikade på Harry Potter på Italienskan, DUBBAD till italienska. Så jävulskt tråkigt =D Men vi slipper jobba iaf(Y)

Har jag inte världens bästa syster? Joo jag har tamefan det =D När jag vandrar hem från bussen så ser jag att Erika ringt 2 ggr så jag ringer upp. Då säger hon; Jag tänkte bjuda dig och Mia på thaimat, skynda dig hem så vi kan åka och köpa! Ja som ni förstår så sprang jag hela vägen hem. Haha nästan iaf. Det satt så otroligt bra i kistan det, älskat thaimat, lätt den bästa maten<3

Har pluggat lite Ledarskap. Känns inte som jag behöver plugga så mycket, känns som allt redan sitter i huvudet=D Får hoppas på det! Möte imorgon på kullen, viktigt viktigt att gå på. Ska berätta min lilla nyhet då, så alla i laget vet. Har inte ens sagt det till mamma eller pappa. Måste göra det nu..

JAJA, snart ska jag väl gå och göra mig klar för sängen, krypa till kojs och sova lite inför morgondagen. Dagen kommer vara lååång imorgon!

Arrividerci! 

26 november

JA MÅ DU LEVA UTI HUNDRADE ÅR!!

ETT FYRFALLIGT LEVE FÖR STEPHANIE, HON LEVE

HIPP HIPP, HURRA HURRA HURRA HURRA!!!!!!!

GRATTIS MIN FULE VÄN :) 17 JORDSNURR IDAG

(förlåt för bilden, var bara tvungen :D)

25 november

Ja kära Stephanie. Du har endast några timmar kvar som 16 åring. Sen kommer du ikapp oss andra ;) Lilljäntan, hohoho.

Idag då. Skolan sög, as usual. Sista timmen stod Italienskan för och när vi kom dit orkade vi inte ha lektion, så lätt som en plätt övertalade vi Livia om att få läxa istället, så vi fick gå hem. Jag och Stefan vandrade ner på stan, jag köpte en jättefin oversize kofta till mig själv och Erikas julklapp/ar =D Känns bra. Tog bussen hem. Blev det nå av simningen? Nja, njo, njäe det blev visst inte det ;) Vi orkade inte, får bli en annan dag.

Om en half-timme är de DH och det måste ses, ofcourse!! =)

Prov imorgon i Italienska, redovisning imorn i FEB, prov i Organisation på torsdag. Fy fan va roligt.... Längtar till helgen!

Adios

24 november

God afton

Dagen har bestått av skola och gym. Skolan sög ganska hårt som vanligt. Fast på engelskan satt vi i språkstudion och jag, Marie och Ida flamsade på så in i bomben, det var väl lite skoj.

Efter skolan gick jag och syster till Ego. Fick lite hjälp av en instruktör om övningar som är bra för knäna! Sen blev det styrka och cykling =D Dusch sen kom papi och hämtade oss. Blev en french hot dog från statoil till middag, mer än så behövs inte för att mätta min mage;) Kom hem vid halv 7, tiden har rusat iväg och är nu 21 ;o Wierd. 

Imorgon efter skolan blir det simning med Stew och sen plugggg.. Hata skolan, den kan dö.

Adjöss

23 november

Kvällen igår spenderades hemma hos Ida med mina härliga flickor. Vi gick på Coop och köpte lite gotta och sen blev det hem och kika på film. Fick damp på de andra för de ville se Strandvaskaren, men jag var tvungen att ge upp så vi såg den. Jag som fullkomligt hatar sträckisar mådde dåligt av den där filmen. Den var bra stundvis då det inte hände nåt äckligt. Aa störd film vare iaf. Satt och snacka goja och kikade på lite mer tv. Mamma kom och hämtade mig och Stew vid 11, var tvungen att hämta Erika och Ove i Korsta och sen for vi hem. Eftersom jag sett skräckis var jag tvungen att slå på en annan film, en braa film (alltså en komedi eller liknande). Somnade nån gång efter 12.

Imorse vaknade jag först vid halv 12 men orkade inte kliva upp så jag låg och halvsov och drog mig fram till 13. Fikade och gick upp på rummet igen. Här har jag spenderat min tid idag. Jag orkar inte gå ner och vara social, är för trött för de. Tänkte slå på en movie nu och halvsova lite till. Söndagar är nåt slags mellanting. Både bra och dåligt

Adios amigos

22 november

Hejhopp!

Imorse klev jag upp klockan 9, trött som ett as. Gjorde mig klar och strax före 10 for vi in till stan jag, mammsen och pappsen! Jag fixade in min mailadress där på Ego så jag kan boka pass på internet, fick en biljett och sen kom Malin! Afro-dansen var skitkul. Haha, man skakade rumpan och slängde med armarna och allt vad det var, skitkul faktiskt. Nu till veckan ska vi gå på nåt Yoga pass också =D Great säger jag. Jag har kommit underfund med att jag älskar att träna på Ego. Passen och gymmet(Y)

Nu har jag städat mitt och Erikas rum, tjänat lite kosing där. Fått lite läska till nästa helg också! Snart blir det förhoppningsvis mat för jag är hungrig ;o Blir till att fara till Ida senare och se film och mysa med brudarna =D Hörs

Hare bra ikväll

21 november

Idag på dansen fick vi göra lite eget där på slutet av dansen vi alla kör. Svinkul som alltid =D Längtar tills jag ska börja med streetdance på riktigt =D Hoho.. Sista gången vi körde det nu, blir modern dans nästa gång! Vid lunchen satt vi och pratade osså sa jag att jag ville ha morotskaka, några minuter senare plockar en mattant fram en bricka med morotskakor! Dåååligt glad jag blev då =D Haha. Vi var 7 tjejer plus 2 till andra som satt där då och alla vi 7 sprang, och då menar jag sprang, fram till brickan och slet åt oss. Haha tjocka tjejer

Just nu har vi lite besök av våra grannar, Erica och Håkan. Viktor min älskling gjorde oss sällskap förut men han sover sen nåra timmar tillbaka. Jag tog ett break från de nu ett tag och gick upp hit. De snackar jobbiga vuxen grejer nu, haha.

Imorgon ska jag in till stan och köra Afrodance med Malin på Ego =D Ska faktiskt bli svinkul! Men jobbigt som fan kommer det nog vara. Och hon har gjort det förr, menmen jag är ju grym på allt satt det ska nog gå galant! Hahaha, skämt å sido gott folk. Ja tiden är väl inte den bästa... 10.40 börjar den! Det betyder tidig uppgång för mig. Fast det är väl ganska bra ändå. På kvällen blir det iaf umgås med mina bästa tjejer i klassen! =)

Hare bra peoples!

19 november

Hejhopp

Var svintrött imorse när vi for till skolan, halvsov lite där på bussen. Vi slapp iaf göra italienska provet idag, hon sa inte ett ord om provet tror jag. På lunchen blev det käk på Kebabcity för mig, Steff, Matilda och Emmas del. Fel av mig men hade ni varit i min sits så skulle ni gjort samma sak ;) Hungrig flicka, sugen på god mat, det var fisk på skolan. Det säger allt. Slutade vid 3 och tog bussen hem. Jag och syster gick ut en sväng med hundarna, åt middag sen for vi in till stan, Maria & jag. Blev en timmes träning på Ego! Skönt så in i bomben. Har fått ett terminskort där av mamma i en tidig julklapp. Så jävulskt bra;) Efter träningen blev det dusch och bastu! Pappa hämtade oss och nu är jag hemma =) Ganska så trött, men när jag tvättar ansiktet sen så kommer jag bli pigg igen... That sucks. Borde egentligen göra klart engelska frågorna nu och läsa några sidor i boken, men boken är så gammal så den faller isär, vågar knappt röra den...

Imorgon är det redan torsdag! Veckorna flyger fram.. Snart jul gott folk =D Adios

17 november

Var helt död imorse. Åkte till skolan, hade sån jävla mensvärk så jag höll på att börja grina. Och då överdriver jag inte det minsta. Hade kunnat spy där ett tag också. Men jag höll ut hela dagen, fick också en alvedon av Mattan, tack gode gud för det. På lunchen satt jag och brudarna och planerade våran Eurotrip. Kommer bli så jävulskt kul =D Alla är superpepp på det så det kommer bli av, det lovar jag. Ska börja spara pengar efter jul, inge skämt heller =D Haha. Nils den gode skjutsade hem mig och Steff efter skolan, så man slapp ta bussen och sedan gå långa vägen hem. Lätt dagens hjälte!

Nu borde jag egentligen sitta och plugga italienska men jag har inte den minsta lusten till det. Nej faan, jag orkar inte. Jag får gå på känsla imorgon. Dessutom har vi prov i svenska imorgon också, i retorik. Jag hatar det också!! Och som ett plus på det hela så börjar vi halv 9 =) FAN vad jag hatar tisdagar. Jag hatar alla dagar i skolan. Jag hatar skolan. SÅ nu har jag det sagt!

Adjö

100 frågor

1. Fullständigt namn? - Petra Sofie Wiklund
2. Exakt ålder? 17 år och 2 månader
3. Vart bor du? - Sundsvall, Njurunda
4. Bor tillsammans med? - Mamma, pappa, storasyster, tvillingsyster
5. Husdjur? - 2 hundar
6. Färg på ditt hus? - Vitt med lite grått
7. När är du född? - 19 september 1991
8. Klass? - Spe07a <3
9. Vilket år tar du studenten? - 2010
10. Något jobb? - Nej, eller lite här hemma
11. När gick du upp i morse? - typ 13
12. När ska du sova ikväll? - När jag blir trött
13. Duschat idag? - Japp, nyss
14. Kramat någon idag? - Yes
15. Pussat någon idag? - Yes
16. Vad har du ätit idag? - Brunch, middag
17. Dagens klädsel? - Mjukisar och kofta
18. Dagens smink? - Ingenting
19. Dagens sötnos? - Alice & Stella delar den platsen
20. Dagens roligaste? - Vet ej

SOCIALT

21. Har du många vänner? - Ja
22. Hur många har du kysst? -  Inte en susning 
23. Vem kramade du senast? - Mamma
24. Hur många har du haft sex med? - 1
25. Hur många har varit otrogna med dig? - Ingen
27. Har du pojk/flickvän? - Nej
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Emma tror jag
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - "Du måste ju säga förlåt..." /Oskar

FAVORIT

31. Film? - Finns många de =)
32. Låt? - Samma där
33. Mat? - Oj.. Potatisgratäng och kött kanske?
34. Dryck? - Just nu, päronsoda
35. Färg? - Rooosa
37. Stad? - Sthlm och Gbg
38. Land? - Spanien skulle jag tro
39. Ämne i skolan? - Idrott
40. År? - 2006/2007

SENASTE

41. Personen du tänkte på? - Erika
42. Personen du kysste? - Hemlis
43. Gången du spydde? - Nåra veckor sen
44. Gången du grät? - Inte så länge sen
45. Pizzan du åt? - Hawaii med beasås för nån vecka sen
46. Gången du var i Göteborg? - Sommarlovet till 7an
47. Gången du var i Stockholm? - I somras
48. Gången du var full? - Det var ett tag sen
49. Gången du var hög? - Aldrig
50. Personen som såg dig gråta? - Mamma

ANTINGEN ELLER

51. Svart eller vitt? - Doesn't matter
52. Hund eller katt? - Hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Jag gillar båda
54. Tv-spel eller datorspel? - Båda
55. Singel eller upptagen? - Singel
56. Hångla eller puss? - En mix kanske?
57. Lunarstorm, helgon eller Playahead? - Inget
58. Ragga eller bli uppraggad? - Uppraggad
59. Big Brother eller Paradise Hotel? - Big Brother
60. Svart hår eller blont? - Blondie
61. Blåa ögon eller bruna? - Båda är ju fina
62. Choklad eller lakrits? - Choklad för fan
63. Göteborg eller Stockholm? - Göteborg tror jag nog
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Höger
65. Coca cola eller fanta? - Båda
66. Pizza eller kebab? - Pizza
67. Randigt eller prickigt? - Randigt
68. Älska eller älskas? - Självklart båda
69. Leva eller dö? - Leva

ANTAL

70. Personer du älskar? - Många
71. Personer du hatar? - Tror inte jag hatar nån, eller jo det skulle va 1 person isånna fall
72. Pojk/flickvänner du haft senaste månaden? - Ingen
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? - 1
74. Glassar du ätit på en dag? - Det går inte att räkna med händerna ens
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - 1
76. Gånger du haft minnesluckor? - A few
77. Gånger du varit hög? - Aldrig
78. Personer du saknar just nu? - 2
79. Gånger ditt hjärta brustit? - 1

VEM

80. Vill du kyssa nu? - Zac Efron maybe
81. Ska du träffa imorgon? - Min klass
82. Sjöng du senast för? - Mamma och Mia
83. Hade du senast en msn konversation med? - Ewelina
84. Spelade du tv-spel med senast ? - Oskar, Didrik och Steff
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? - Mina brudar
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - Maria, alltid
87. Förtjänar att dö? - Ingen
88. Är söt? - Månda
89. Vill du sova med inatt? - En gospropp

VAD

90. Gör dig glad? - Mina vänner
91. Gör dig ledsen? - Döden, tråkiga saker
92. Vad vill du helst göra nu? - Sova
93. Önskar du att du slapp göra? - Gå i skolan
94. Vill du ha nu? - Pengar Pengar Pengar Pengar
95. Önskar du dig i julklapp? - Pengar
96. Längtar du till? - Klassfesten =D haha och söndag den 30e
97. Tycker du om dina betyg? - De duger
98. Ångrar du i ditt liv? - En enda sak
99. Är det bästa som hänt dig? - Svårt att säga
100. Hur mycket är klockan? - 22.12

hard week week

Snart börjar månadens jobbigaste vecka.. Veckan jag helst av allt slipper men det vore inte så bra ;) Crap.. Jag bönar och ber att jag inte kommer ha mensvärk!! Det är bland det värsta som finns..

JAJA. Idag då, vad har jag gjort då. Jag har sovit, pluggat ytterst lite italienska, tittat på tv och duschat. Inte så händelserik dag, men såna behövs de också =) Har laddat hem Step brothers som jag ska kika på lite senare när jag ska hoppa i säng. Får väl se om den är bra! Slutar sent imorgon... Hatar det

Adios

16 november

Italienska in my ass

16 november

Emma kom hit igår vid 4a tiden. Vi började våffla håret så det blev stort och sen gick vi ut med hundarna. När vi sen kom tillbaka så hade gästerna redan kommit;P Under kvällens gång så diskade vi, plockade undan, hjälpte till med lekar och lite annat smått och gått. Emellan så gick vi och kikade på tv! Närmare 2 åkte Emma hem och jag gick och la mig. Vaknade strax före 1 imorse. Åt frukost och nu sitter jag här. Har inga planer för dagen. Eller jo, plugga lite italienska(Y) Det är ett måste.

That's it for now, byee

14 november

Huvudvärk 3000... Oja, det är jobbigt. Fattar inte varför, har haft ont i huvudet hela dagen nästan.. Menmen, får sova bort det tills imorgon! Har kikat på Idol. "Snygg"-Robin eller Johan ska ut, tycker jag. Fattar inte varför han kallas Snygg-Robin ens, ful är han iaf! hoho.. Nej nu ska jag sluta klaga och slå på en film istället

Have a good friday night

Ps. Jag är partysugen!!! Ds.

14 november

Hejhopp, rätt så händelserik dag idag

Var halt ute vilket medförde att många halkade, jag var inte en av de! Hiphop på dansen, svinkul som alltid;) Dock hände en lite sorglig sak där mot slutet. Kimpan min lilla tjej landade med all kraft på stortån eller hur det var och nu har hon kanske brutit den eller stukat.. Hon har otur den tjejen;P Fick sluta tidigare eftersom fröken skulle iväg, så vi fick jättelång rast. Satt och åt och babblade i matsalen ungefär hela tiden. På klassrådet bestämde vi äääntligen att vi ska ha klassfest;) Kommer bli jättekul, får vi hoppas! De flesta bussarna var inställda pga halkan så jag ringde papi så fick han hämta oss. Skjutsade hem Ewe, sen Steff och sen hem. Nu har jag städat mitt rum och vet inte vad jag ska göra.. Lär bli en hemmakväll med popcorn framför teven =) Får duga. Imorgon blir det jobb med Emma =D

Hare bra

13 november

Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Jag måste/ska sluta äta godis och chips. Det enda jag får äta är naturgodis och popcorn. Endast dricka läsk 1 gång i veckan. Om jag inte håller det här så får jag damp på mig själv, helt serri... Då får ni straffa mig!

Hann inte äta nån frukost imorse, så det blev en macka påväg till idrotten. Var inte med eftersom jag varit sjuk och fortfarande är lite grann, men jag ville. Såg svinkul ut (det var fotboll) hehe! Såg på Frankenstein på engelskan, sämst film.. Utvecklingssamtalet gick väl okej. Fick damp på Sören för han har sagt en sak till Lena och en annan till mig, ÄCKEL GUBBE... Seriöst jag hatar han. Jaja

Har inte gjort nånting särskillt sen jag kom hem, degat på. Blev plötsligt super trött! Men vilar jag nu så kommer jag inte kunna somna ikväll. Så äre ba. Men jag avslutar väl så här: Välkommen nyttiga liv!

12 november

Orkade inte skriva igår.. Men mitt liv rullar på som vanligt. Har varit hemma två dar i rad nu, sjuk och jävlig. Men imorgon måste jag på skolan, kan inte hålla på så här;P

Ja, eftersom jag varit hemma så har jag inte så mycket att säga. Fick en tröja hemskickad med Maria från Emelie. Hon undra ifall jag ville köpa den, och det vill jag!! Det är en ljusrosa Adidas kofta. Mmhmm, jättefin varen =D Maria hade också köpt 2 kinder maxi åt mig =) Mums.

Snart mat! Det längtar jag efter. Har endast ätit två hårdbrö mackor med smält ost på och lite glass idag. Hoho

Nej imorgon ska jag pallra min rompa till skolan och senare på dagen har jag utvecklingssamtal! Fårse hur det går.. :P Nu ska jag återgå till mitt nysande och hostande!

Hare bra

10 november

Jag orkar inte komma på olika rubriker varje dag jag kör orginellt! Dagens datum helt enkelt;)

Imorse när jag vaknade hade jag ont (med stort O) i halsen. Hade inga halstabletter alls hemma.. For till skolan. Efter geografin hade vi lunch och sen hål i 2 timmar. Gick och fixade lite med Tetzan och sen tog jag och tjejerna i klassen död på de två timmarna på stan. Var två konstiga karlar som kom fram till oss osså frågade ena vart han kunde ladda hans telefon och den andra verkade va full och trodde han raggade på oss.. Aja, tragiska pojkar! Halv 2 skulle vi kika på en konsert i aulan. Världsmusik spelade de. URKASST om jag får säga det själv. Fy farao. Och saken blev inte bättre av att det satte sig lite mindre "normala" människor brevid mig.. När vi slutat dagen 16.10 så åkte vi hem med Anna, tack och lov! Slapp regnet och äckel vädret, plus den jobbiga vägen hem från bussen.

Var precis iväg på affärn med mamma och köpte halstabletter m.m. Jag köpte två olika. Ingen hjälper direkt, eller jo nu känns det bättre efter cirka 5 tabletter på raken... Snart tänkte jag gå ner och fika och sen glida ner i ett varmt bad. FÖRRESTEN! Jag köpte min älskade väska idag =D Jajamen, nu är den min! Endast halsduk kvar så har jag det mesta jag vill ha. Plus lite till.....
 
Hejdå

9 november

Igår kom Laila Jenny och Sara hit runt 5 tiden. Åt tacogratäng till middag. Kvällen gick åt till att äta gott, prata minnen, se på tv och titta på bilder från spanien =D Sara hade med sig hennes och Jennys bilder så jag la in de på datorn=) De åkte hem runt halv 12 snåret och då blev det nacka lite dator för min del. Strax efter 2 stängde jag av datorn och sov.

Vaknade imorse vid 12, fikade osv. Har i princip inte gjort nånting idag, sett på Tingeling, söt film =D Pappa kom hem vid 7 och då blev det fika och presenter! Han fick en parfym och strumpor av oss =)

Igår på stan fick jag och Erika lite tid över till att shoppa till oss själva. Jag inhandlade en ny mascara, hittils är den svinbra;) Tänkte också köpa en uuuunderbar väska men det blev inte så, ska köpa den imorgon istället =D Dock är det mer en sommarväska, men jag SKA ha den! Erika köpte en halsduk och lite andra saker. Hon köpte även en julklapp åt mig =D Jag hittade en till väska som jag verkligen älskade, en lite större som man kan ha mycket mycket saker i. Så den köpte hon åt mig!! Hihi.

Ikväll blir det tv-tittande och film-tittande =)  Usch.. Känner att jag måste ta på mig glasögonen snart! Hörs, adios

8 november

Mötet hos kuratorn igår gick bra. Var ganska jobbigt ibland när vi pratade om känsliga saker men det var skönt att prata ut. Vi bestämde ett till möte på fredag nästa vecka, samma tid, så skulle jag känna då ifall jag vill och känner att jag behöver fortsätta. =)

Är megatrött idag, kostigt nog. Sov 9-10 timmar inatt. Ska ta 13.10 bussen in till stan med syster=) Hare braa

8 november

Hallååe

Min kväll har sett ut så här: Ewe och Emma kom vid 7, vi vandrade bort till ICA med hundarna, köpte gotta, gick hem. Idol började typ precis vi kom hem så vi bänkade oss framför det. Feta och glada. Sen blev det spel med syster Maria. Jag och Emma mot Ewe o Mia på Så ska det låta. Mitt lag vann, såklart;) Sen körde vi med andra ord, denna gång var jag med Mia. Vi vann båda gångerna, yess;) Blev lite mer tv-tittande och sånt innan de for hem halv 12 typ. Fy tyyysan vad vi har skrattat ikväll. Kommer ha ont i magen imorn, for sure;D Underbara brudar!!

Nu ligger jag i sängen och ska väl slå på en film kanske. Eller så går jag direkt till sovandet. Fårse. Blir stan imorgon med Erika, farsdagspresent ska inköpas! Sen kommer våra Spanien polare hit! Laila, Sara och Jenny =D Var superlänge sen sist vi sågs så det ska bli jättekul.

Hörs imorn, pusss

7 november

Howdi friends

Har precis målat naglarna hallonrosa =D I love it. Ursnyggt är det;) hoho. Snart kommer Ewe och Emma över hit så ska vi äta gotta, spela spel och mysa på som aldrig förr! Det ser jag fram emot. Nu ska det här bara torka så är jag klar för kvällen. Delade en pizza med Mia nyss, mmmmmmmums! Ha en bra weekend

MTV Europe Music Awards

Sitter och kikar på MTV EMA. Beyonce uppträdde nyss och hon är ju så snygg! Men... hennes klänning var gräslig ;P Ur min syn iaf. Uscha... Jaja Pink vann det första priset, det förtjänade hon! Hejrå

6 november

God kväll!!

Vaknade av att jag fick ungefär 10 sms på raken av en viss André... Klockan var då cirka en timme innan jag skulle kliva upp. I smsen står det; Vakna! Kliv upp!! Solen är fan helt uppe snart, kliv upp nu! Och när jag väl vaknat och klivit upp så skriver han: Äntligen=)! Det var på tiden! Skynda dig till skolan nu så du kommer i tid. Aaww tänkte jag, han låter som en pappa ;) Började 10.10 med idrott, basket stog på schemat och jag och Stefan hamnade i samma lag. Vi tänkte köra så att jag har bollen, hon skyddar mig. Ni som sett OTH på senare tid och vet hur Owen och Nathan gör i slamball vet vad vi menar =D Hoho. Blev dock inte så mycket av det.. Fanns varken tid eller plats för det. Sen var det dags för engelska prov. Kändes väldigt bra med tanke på att jag inte pluggat så mycket som jag egentligen skulle ha gjort, annars. Kände mig helt lost på matten, fick knappt 1 tal gjort. Jag är tillbaka helt enkelt. O&L var lika intressant idag som sist. Känns bra det här. Väl hemma så var jag helt slut och tröck i mig lite mat. Låg och sov med Alice en stund förut också, det behövdes.

Imorgon har vi Hiphop på dansen =D Det ser jag verkligen fram emot, det är svinkul! Sen klockan 13.00 ska jag till kuratorn för att prata ut. Vet dock inte vad jag ska säga men det kommer väl kanske av sig självt då. Lets wait and see. Sen blir det en sväng på stan efter skolan. Bland annat ska en fet påse godis från hemmakväll inhandlas! Och en rosa underbar halsduk =) Förhoppningsvis går planerna för kvällen som smort =D Adios

5 november

Jag håller på att bli sjuk, inte bra alls gott folk.

Imorse klev jag upp strax efter 12, vi var som sagt lediga idag =D Satt och tittade på tv och myste med hundarna. Halv 2 kom jag på att jag kanske borde plugga. Sagt och gjort, jag pluggade i 3 timmar i sträck ;o Fattar inte hur jag orkar. Nu kan jag orden utan och innan och nu är det bara att läsa igenom texterna. Det får bli mina 3 godnattsagor ikväll =)

Supersugen på godis!! Om det finns nån hjärtlig fin människa där ute så kan du väl komma hit med en fet påse? (A) Vore ypperligt ;D Hoho. Snart är det helg också! Fy farao vad skönt. 3 dagar i skolan den här veckan, varför kan det inte vara så varje vecka? Jaja, ska ta mitt pick och pack och förflytta mig till teven! Adios

4 november

Hejhopp allihopa

Inatt sov jag suuuuperdjupt och när klockan ringde imorse så fick jag en hjärtattack tror jag. Fick panik och stängde av telefon fort som fan. Tog en stund innan jag fattade att jag skulle kliva upp... Skyndade mig och for iväg till bussen. Konstigt nog var inte Stefan på bussen och när jag kliver av så ringer jag människan och hör vart fan hon är. Ja då är hon hemma hos pappa sin och tror att klockan är en timme mindre än vad den är? Bra där Steff =D Så jag skyndade mig till O&L men läraren var sen så det gick bra. Vi fick ju tillbaka våran riktiga lärare idag, Johan =) Han verkar superbra! Tillochmed jag var intresserad av det han sa och tiden gick asfort ;o Skitbra! Hoppas han är så hela tiden, men det tror jag. Talet gick väl bra, jag var inte lika nervös som jag alltid är!=D Det kändes mycket bättre. Orkade inte gå på Italienskan, mådde konstigt så medans jag väntade på bussen shoppade jag 2 tishor från Cubus och ett par knästrumpor från H&M (Y) Nån gång i futuren kommer ni få se grejerna.

Förut fick jag ett glädjande besked från Stephanie Anna Astby Röding. Vi är lediga imorgon! =D Yippi säger jag. Då har jag hela långa dan på mig att plugga till engelska provet, super! Nu kom Erika hem så jag måste springa och pussa henne välkommen hem! =D Hejdåå

mmmmm

Nu ska jag krypa ner i ett bad =) Bara njuta och känna lugnet........ Haha, snyggt ;) Aja, efter badet ska mamma få hjälpa mig lite med finishen på talet! Hoppas Biggan nöjer sig med det hon får. Adios

3 november,

Nu är det inte långt kvar till jul! 50 eller 51 dar kvar =D Mhmmm, det gillar vi.

Det blev ingen tripp på stan idag, har stannat hemma, gjort lite sysslor och pluggat. Myst med hundarna också. Ja skolkatalogen fick vi ju idag också ;) Dock var jag inte lika exhalterad som alla andra år.

Imorgon är det back to school som gäller, har inget att säga om det. Bara att jag inte vill! Vi börjar halv 9 imorgon, ska hålla ett 5 minuters långt tal andra timmen som kommer ta knappt 3 minuter, på torsdag har vi ett stort jävla prov i engelska. Närmare 140 ord vi ska kunna för G sen kunna återberätta en av fyra texter och så var det nå mer. Fy farao, jag orkar inte. Sen nästa vecka har vi Italienska prov, det kommer gå åt pipan. Ussssch vad jag mår dåligt av allt detta snack. Nu vill jag shoppa =) Bye for now

det börjar verka kärlek banne mig

Imorgon blir det nog en tripp på stan! Om jag orkar. Jag, liksom alla andra ekonomer, är lediga =D Så jag har tid på mig. Gjorde aldrig klart talet förut så det blir snart. Ska ner och be mamma om lite hjälp ;) Hon är bra på det.

Har laddat ner lite filmer och efter parlamentet, halv 9, så ska jag kika på Föräldrafällan! =)


svenska tal

Tar en paus från pluggandet.. Håller på att skriva klart mitt svenska tal jag ska redovisa på tisdag(Y) Skitkul.. Det blir sämst men vafan det får duga. Är i princip klar med allt utom avslutningen som är svårast!! Usssssssch vad jag hatar det här. Skitgrejer, aja ska strax återgå till arbetet så jag blir klar nån gång =D Adios

blääääää

Jag är trött och orklös. Vettefasen vad jag ska göra. Sitter just nu och kikar på teve men det är inget bra alls. Sen har jag märkt att jag blir galen när jag är ensam, jag klarar inte av det ;o Sick..

Well well. Klockan är ändå strax efter midnatt så snart ska jag väl gå in på rummet och slå på en film. Vill bara att en speciell person ska ut härifrån först.

Adios

gosungar

Igår fick jag träffa mina pinglor Linda, Cillen, Kim och Tova =D De kom till partyt, alltid lika glada och jag behövde en liten dos av de allihopa =D Goa ungar är det verkligen. Saknar medelpads-tjejerna ganska mycket! Förr träffades vi rätt ofta på träningar, läger, cuper och allt vad det var men nu är det slut på det ;o Får dra till med en lagfest Linda!! ;)

Ikväll agerar jag barnvakt en liten stund till lille Viktor ska sova =) Blir en hemmakväll skulle jag tro! Haet bra

1 november

Godmorgon!

Kom nästan nyss hem, tänkte äta lite lunch sen sova..
Gårdagen då! Hade panik mest hela dagen eftersom jag inte visste vad jag skulle klä ut mig till. Men då kom Filip med idéen att jag skulle vara Tingeling(tinkerbell), och det var ju lätt som en plätt att fixa =D Så jag sprang över till grannarna och fick låna ett par vingar och ett trollspö så var det klart. Hade en turkos/grön klänning som jag hade också då. For till Sofia vid halv 8 och löpte på Ica med henne och Elin strax innan det stängde. Senare anlände Tres och Steff. Jag och de två jäntorna tog kvart i 9 bussen till kvissle där vi åkte med Amanda till Didrik. Det blev mest dans och sång hela kvällen så rösten inte längre bar. Ända tills några idiot jävlar (fjortisar från stan) sprängde högtalarna nere så det inte gick att lyssna. SKITBRA tjejer (Y) Det förstörde lätt hela festen. Strax efter halv 4 hade alla stuckit, utom jag Didrik och Viktor. Sängdags nästan på en gång, efter en hamburgare. Vaknade av att Amanda ringde vid 10 imorse, men somnade om direkt efter. Klev upp och städade det grisiga huset vid 12 nångång, blev mycket fint;) Sen kom pappa och hämtade mig vid halv 2.

Idag har jag ingen som helst aning om vad som händer. Funderar på att köpa på mig en massa gotta och tjocka framför teven. Kanske ringer en god vän =) Aja, vi får väl se vad som erbjuds! Adjöss

RSS 2.0