30 december

I förrgår så kom Anki och hämtade upp mig efter träningen så for vi till Sundberg. Där skulle det va party men njaa enligt min mening var det snarare tvspels-turnering och dålig musik. Stannade en timme, det säger väl typ allt. Hade roligt med Anki och Vicky iaf, den stunden jag var där. När jag kom hem blev det tv-tittande med mamma och syster och sen film i sängen. Kikade på snuskigt fula bilder på mig och stephanie från våras typ? Aa, jag fattar inte hur ful man kan bli. Dock var vi trötta och dryga så vi gjorde alla möjliga miner vi kunde. Kan tyvärr inte visas, det vore en stor fara för allmänheten.

Igår for jag och Maria in på stan, uträttade lite ärenden, träffade Ida och Emil, vi 4 gick på donken och åt, Mia bjöd mig som hon lovat(Y). Vi hittade inget till Erika men vi ska "ta" det mamma köpt till henne så skulle hon fixa annat. Hon ska få ritgrejor, alltså block, pennor, spay, ja allt möjligt;P Erika är riktigt jävla grym på att rita, så att alla vet;) Mötte upp Stephanie strax efter 4, köpte sallad till henne och for till Skopunkten sen vidare till Matilda för planering. Det gick suveränt, inhandlade alla grejer och nån timme senare plockade Sanna upp oss. Jag var väl hemma vid halv 9. Hade ont i huvudet nästan hela dagen, det är bland det värsta jag vet!!

Imorse låg jag och myste lääänge med hundarna i sängen, ni anar inte hur gosiga de är=) Klev upp vid 12 och gick ut på prommis med hundarna och Mia. Hon skulle gå på Ica och köpa hårfärg, hon hittade ingen. Var väl ute cirka en timme. Kom hem för inte så länge sen. Ikväll ska vi på middag på Södra Alnö, hos våran andra familj=D Laila, Jenny och Sara. Det är på tiden må jag säga!

Puss o hejdå


29 december

Hola!

Första fotbollsträningen på flera veckor utfördes av mig idag! I Nordic. Jag kan säga att det kändes att jag inte har tränat fotboll på länge, i kroppen. Men det var inte lika jobbigt som jag trott det skulle vara, halsen sa mest ifrån pga dålig kondition!!! Måste förbättras. Var lite mör i kroppen kände jag också. Nånting jag kommer känna imorgon är träningsvärk, så in åt helvete, mest i rumpan! Jag springer som sagt med rumpan gott folk! Det är kul att se. Nej jag skoja, men rumpan hänger med väldigt bra i svängarna när jag springer;) Josse sa förresten att jag springer som en kanin, och att det var positivt! Jaja.. Det kommer iaf kännas bra med lite träningsvärk, då har jag gjort nånting vettigt! Jaja whatever.

Imorgon ska jag in på stan med Maria, skaffa fram en present till Erika sen ska vi väl kika runt på egna prylar. Äta middag där, Maria ska bjuppa!! Iaf hälften av maten, jag är i penganöd förstår ni. Ska till Matilda runt 5 för möte inför nyår ;) Haha, japp det är sant. Vi ska nämligen äta 3-rätters m.m hemma hos Matilda på nyår och vi ska dela upp vad var och en ska handla kvällen till ära. Jag hoppas nyår kommer bli fy dundrans bra! Men samtidigt kan jag inte ha för stora förhoppningar, då kommer allt skita sig. Så länge jag inte ligger i ett dike och spyr och jag träffar roligt folk så ska allt gå bra;D

Förresten, satt nyss och studerade mina händer. Satan va små de är egentligen. Självkart tycker jag själv att de är stora men näe, de är fan inte de... Minimala, som mina fötter. Livet är hårt må jag säga. Varför är allt på mig så litet?! (Förutom min rumpa och mina fotbollsben...)

Men gud, jag kan inte ligga här och filosofera mer, mår ju bara dåligt av det. Ska slå på en rulle och sova.

Godnatt people

27 december

Har precis tryckt i mig stora lass av Tacos.... Var dumt gjort känner jag, är jättedåsig och magen värker. Tror jag måste ta mig en tupplur!

På måndag ska jag och Maria in på stan. Hon har lovat att bjuppa mig på fika så nu måste hon stå för det hon sagt, annars jävlar. Ska handla present till Erika också, blir en finemang present! Sängkläder, alltså påslakan då. För det vill hon ha och det behöver de till lägenheten. Sen är det trist att köpa sånt själv.

Nä nu ni! Blir det en tupplur för min del. Hörs senare eller imorgon

Adios

27 december

Kvällen igår spenderades med Nils, Tessan och Steff hemma hos Nils. Åt popcorn, nachos, guacamole, tzatziki och baguetter och såg filmen Felon. Trevligt sällskap. For hem vid cirka halv 1.

Har damsugit hela huset idag och diskat... Ska tvätta kläder också. Ändå har jag bara varit vaken nån timme, grym jag är. Men tur att jag får pengar för slitgörat, annars hade det icke blivit av.

Vad blir det ikväll då? Myspys med Emma kanske, och nån fler om det blir av? Aa, vi får se helt enkelt.

Nu så här på lovet blandar jag ihop dagarna, de känns som måndag eller tisdag, men titt på fan. Det är lördag!

Puss amigos

26 december

Åh, jag vill på spa!! Hur underbart skulle inte det vara? Åka och slappa med brudarna. Det måste göras snart

Sitter och lyssnar på Håkan och har tråkigt. Inväntar ett samtal från Estephany. Har till och med plattat håret, som jag inte gjort på månader, och då har jag tråkigt=) Men Håkan hjälper mig, det är han bra på.

Ska kila ner och kika på tv en stund, ha en bra kväll.

----------------------------------------------------------------------

Jag äcklas bara av dig nu, det känns bra

26 december

For in till stan med 10.10 bussen med Jenny=) Blev en shoppingrunda på stan men vi båda var supertrötta. Jag köpte ett par rosa knästrumpor och en kvart midjekjol. Det var helt omöjligt att hitta en svart enkel jävla klänning?! Skit stan säger jag bara ;P Vi får väl se om kjolen blir till användning på nyår då. Vi tog kvart över 1 bussen hem, halvsov hela vägen. När jag kom hem blev det lite mys med hundarna sen gick jag och la mig runt 3 kanske. Sov till strax efter 5, var riktigt skönt=) Har precis lagt in lite julbilder på bdb och ätit middag.

Ikväll ska jag nog vara med Tres och Steff, vad som nu händer. Får se helt enkelt=)

Vill börja träna nuu! Men måste vänta till 13 januari... Funderar faktiskt på att dra på fotbollsträningen i nordic på söndag, men det återstå att se.

Pusshej

25 december

Hej håå!

Hoppas eran julafton var lika bra som min? :D Jag hade det supermysigt hemma hos mina kusiner i Matfors. Fick många bra julklappar=) Ett träningskort på Ego (som jag fick för nån månad sen), 2 bhar och 4 trosor, en stor sminklåda med massa smink i, 2 par sockar, ett sovlinne, ett ljus, en väska, en kristallskål och en bakbok med muffins. Tror det var allt=) Under middagen stog jag, Maria, Sandra och Cecilia för underhållningen =D Blev en massa skönsång som uppskattades;) Vi åt good julmat, spelade spel, sjöng och glodde på tv (plus att jag pillade med min sminklåda, hoho). Vi åkte väl hem vid halv 12 eftersom pappa skulle upp och jobba dan efter. Blev till att kika på film då och jag slocknade vid 2 kanske.

Imorse sov jag länge, till 1, gjorde mig klar, gick ut med hundarna och for till mormor. Där var det stor samling. Mormor, morfar, min familj+Ove, Maritha, Micaela, Mats, Carina och Josefin =) 13 stycken alltså. Blev en massa god mat där också, ost och kex och massa onyttigheter. Jag, Micaela, Josefin, Carina och Mats spelade plump, det gick inge vidare för mig.. ;P Alla svor åt varandra också, det är en fin släkt vi har;D Kikade på tv och snattrade. Kom väl nästan nyss hem =) Sitter och äter cheddarpopcorn!

Imorgon blir det stan med Maria ;D Måste först och främst köpa 20-års present till Erika som fyller 20 (naturligtvis) den 2 januari, om en vecka och en dag. Sen står rosa knästrumpor, en svart klänning och foundation på listan=)

Hare bra ikväll, Pusss

23 december

Fyyy satan... Har världens huvudvärk! Förhoppningsvis är den borta tills imorgon! =) Farmor o farfar ska med till kussarna imorgon =D Greeeat!! Nu är julen fullbordad.

Stötte på min gamle vän André på stan förut =) Det var längesen kan jag försäkra er om. Snackade med han för ett tag sen, fick dock höra en jättetråkig nyhet... Hans farfar dog igår ='( Han sa att hans pappa var helt förstörd, det förstår jag det. Uscha vad jag hatar sånt där, och så blev det precis inpå julen också.. Varma hälsningar till deras familj iaf<3

Jag kikade på Twilight förut också!!! Daaaaamn, man blir seriöst kär i Edward:D Ouff! Det var ganska dålig kvalité men vafan jag fick ju se filmen iaf;) Underbart bra faktiskt!!!

Alla håller på att skicka det där I LOVE YOU smset till mig.. Men om jag säger så här, jag älskar alla mina vänner och jag vill inte förlora nån nästa år, så nu vet ni=)

PUSS

23 december

Hola!

Igår innan jag gick och la mig kikade jag på The Shawshank Redemption (Nyckeln till frihet/frälsning/framgång) samtidigt som jag smsade med puddingen ;) Somnade vid halv 2. Klev upp vid 9 imorse, gjorde mig klar sen for jag in till stan med mamma och Mia. Tränade en timme på Ego sen skulle vi gå och äta lunch. Stekhuset blev det. Där jobbar nämligen Osman, hans pappa och morbror. Vi tog varsin oxfilé med fried potato till ;D Supergott vare! Och det bästa av allt. Osmans morbror BJÖD på maten =D Tack för det! Bussigt som fan;P Mätta som nå djur gick vi ner på stan. Jag & Mia fick inte gå med mamma så vi gick på Cubus. Jag köpte en halsduk åt mig själv (det var på tiden!!) och en till Erika som hon ska få i julklapp=) Kändes lite snålt med mina 150 kr julklappar mot hennes nästan 800 kr till mig ;o Har väl varit hemma i ungefär en timma nu.

Imorgon är det julafton=) Mysigt! Men min älsklings farmor har varit magsjuk och är inte så pigg så hon kanske inte kommer =( Och gör inte hon det, så gör inte jag det!! Min farmor gör julen bra=) Hon ÄR julen!!

Idag blire till att slå in de sista julklapparna, pyssla lite och kika fram en outfit för morgondagen! Viktigt;)

Ha en bra dan före dopparedan! Puss

Jag bjuder på en bild på min älskling när hon spanar ut genom fönstret=)

22 december

Blir många inlägg idag;)

Nu gott folk, har jag bytt mobilnummer!! OBSERVERA --> 073-0401967 <-- SPARA!!!! =)

På återséende

22 december

I övermorgon är det julafton?! Tiden går så otroligt snabbt;P Hinner knappt med känns det som. Scary

Förut när jag satt och tittade på tv började jag tänka tillbaka på fotbollsminnen osv. Tex då vi var i Halmstad med distriktslaget och jag, Maria och Amanda kastade oss på all den där smatter-plasten och gömde oss och allt vad vi gjorde, allihopa! Jag saknar det. Jag saknar Amanda Österströms störda skratt =D Hahaha. Jag saknar Ytterhogdal(Bea min älskling), Junsele, Halmstad, Cup Kommunal, ja allt vi gjorde var så ruskigt kul =D Visst gjorde man lite "dumma" saker men det var kul det också ;D

Jag har ju för tillfället sagt upp min fotbollskarriär och kände mig inte riktigt välkommen tillbaka efter ett kik på hemsidan men igår när Maria och pappa hade varit på träningen hade Jim börjat fråga massa om mig, och han vill att jag ska börja igen, men TJI får han. Haha skoja, jag kanske drar på nån träning nu under lovet när jag ändå inte har nån annan träning så får vi se hur det går. Kommer ha fullt upp med annat sen när skolan börjar igen. Cheerleading och streetdance =D

Imorgon blir det iaf tidig uppgång igen.. Mamma ville att vi skulle åka in till stan till 10. Vi ska träna, mamma på ett gym och jag & Mia på ett annat, sen skulle vi äta lunch på Stekhuset (?) kanske, sen blir det en sista sväng på stan innan jul. Denna månad får jag cirka 1500 kr men jag måste tyvärr lägga bort 980 kr till steetdancen ;/ That sucks. Jaja ha en bra evening gott folk.

Puss

Btw, jag saknar mina tjejer! (plus Emma o Ida)

None

22 december

Hejhopp

Jag och Maria åkte in till stan tidigt imorse för att fixa med SIM-korten på Telia men tro på fan att det inte går. Mamma måste vara med och ändra eftersom det är hon som står på abbonemangen och sen kostar det 250 kr. Jobbigt värre, kan ju säga att de pengar har inte jag nu så här innan jul. Aja får fixa det nån annan dag...

När vi kom hem blev det lunch och sen vare bara att börja städa. Jag och Mia skulle städa hela huset tillsammans och nu är vi klara, iaf jag. Har slitit som djur kan jag säga er. Nu ska jag vila och nörda lite vid datorn;)

See you later!

21 december

Jag är rastlös, otroooligt rastlös. Det bara sprätter i benen men det finns inget att göra... Sämst

21 december

Godmorgon!

Sitter och väntar på att mina systrar ska bli klara så vi kan åka till mormor =) Där blir det mys med fika och massa prat. Hon ska få hennes julklapp av oss också!

Det är väl det enda jag planerat för dagen. Ska väl slappa sen antar jag! Om inget annat dyker upp vill säga=)

Tråkigt inlägg, i know... Men här kommer en bild på min wonderfulla hörlurar =D



Puss hej!

20 december

Hejhopp

Hade lilla julafton ikväll med familjen + Osman, Malin och Jenny =) Fick lite julklappar och delade ut till Osman. Jag fick godis & en julgodis-bok av mamma, bara en rolig liten grej. Och av Osman fick jag det jag veeerkligen ville ha;D Också det enda jag önskade mig av han. Ett par rosa Skullcandy hörlurar =D Så nu har jag perfekta hörlurar till min Ipod ;D Finally!! Kan jag använda den också ;P

Jag och Jenny tränade en massa cheerleading (haha), för det är så grymt kul =D Hon lärde mig den dansen jag inte hunnit lära mig och sen hittade vi på en egen dans, skitbra varen faktiskt ;) haha. Har kikat på Die Hard II och ätit massa gotta.

De åkte hem för ett litet tag sen och nu sitter jag här, och har tråkigt... Funderar på att skicka iväg ett litet sms, om jag vågar vill säga ;D hoho.

Förresten! Mamma gjorde nåt otroligt konstigt idag. Hon köpte varsin mobil med abbonemang till mig Mia och Erika?! Va liksom? Men hon behövde bara betala för abbonemanget för 250 kr styck så varför inte tänkte hon. Mobilen är inte den bästa men det är en Samsung med lucka, röd och ganska fin faktiskt =) Får bli en nödtelefon. Vi fick ju med ett annat SIM-kort med ett annat nummer då, men på måndag ska jag och Maria in till stan och fixa satt vi har samma nummer som nu. Jag orkar/vill inte byta nummer. Så nu kommer jag ha gratis sms varje månad och ringer gratis hem till mig, till halebop och telia(Y) Toppen. Fast jag ska betala 168 kr i månaden eller nåt, men det gör jag lätt, hoho.

Jaja, ska väl slå på en film, se om ett sms slinker iväg till puddingen och sen blire väl sova efter filmen. Imorgon ska vi barn i familjen till mormor och fika! Myspys.

Godnatt people

20 december

Klockan slog precis om till den 20 december. 4 dagar kvar till jul (kan man säga..) det är inte mycket alltså. Längtar, de är så mysigt på jul =) Dessutom ska pappa bara jobba på förmiddan satt han kommer ut till oss till Matfors efter 3 =D Superbra.

Har precis placerat mig i sängen. Redo för att sova men kan inte göra det än. Vill att DU ska logga in på msn =) menmen..

Hörs imorn gott folk. Godnatt!

19 december

Imorse klev jag upp vid 8, gjorde mig klar och for in till stan. Halv 10 hade jag och mamma möte med syon. Det gick väl ganska bra. Skrev på en lapp om byte till HV Stil Hälsa och Design. Men jag ska inte byta dit, inget är bestämt. Men för att jag ska få komma dit och pröva på en vecka så var jag tvungen att göra så. Rektorn för deras program ska intervjua mig först osv. Sen efter jag testat gå HVSHD så ska jag bestämma mig. Det är alltså i början av nästa termin. Men ifall jag byter dit så betyder det att jag måste gå om ett år.. Och det är nåt jag absolut inte vill!! Känns riktigt jobbigt om jag ska vara ärlig. Jag har gått halva tiden i gymnasiet nu och har bara halva tiden kvar, byter jag dit så har jag så mycket mer kvar. Men samtidigt om jag byter dit så kommer jag inte läsa några vanliga ämnen, som de andra eleverna där gör, eftersom jag redan läst de ämnena i ettan, så jag kommer bara läsa ikapp de praktiska ämnena och det känns ju bra på ett vis. Men aa, jag har inte den blekaste om hur jag ska göra.....

Efter mötet gick iaf jag och mamma på stan en sväng tills min buss gick. Köpte julklapp till Osman.... från mig och Erika. Nu är alla julklappar klara! Känns skönt =)

Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra, hoppas jag får sällskap ;) Ida ska ju komma hit iaf, hon ska vara med Mia =) Det var på tiden må jag säga.. Jaja

Ha en bra kväll gott folk

18 december

Japp, då var skolan över för detta år!! Ska bara in till syon imorgon med mamma och snacka om futuren. Hur den blir har jag ingen jävla aning om. Har ganska mycket panik just nu... Får hoppas på att det mesta löser sig imorgon.

Dansuppvisningen/avslutningen med cheerleadingen gick jättebra! Jag råkade bara börja innan alla andra på första dansen men vafan, det var ju endast för att jag ville ha ALL EYES ON ME :D haha.. Jaja, var superroligt faktiskt. Fick fika, köpte lotter, jag vann en vattenflaska ;) hehe. Sen åkte vi hem runt 9 :) Nu börjar vi inte träna igen förrän 13 januari... Trist

Jaha, imorgon kväll då, vad händer då gott folk? ;D Vill hitta på nåt med haaan, men vågar inte fråga (A) haha, sen skulle han jobba till 7 också, men hallå, kom till mig efter? (A) hoho. jaja, det lär ju inte bli så satt jag får planera in nåt annat.

"Lilla julafton" med Osman m.fl på lördag. Jag är också tvungen att köpa en julklapp till ungen, fast jag inte vill. Haha.

Godkväll gott folk


Make my wish come true

17 december

iiiiiiiiihihi (A) förlåt..
vad glad man kan bli av något en person säger.
jag är helt upprymd nu jag! antingen kommer jag sova gott
eller inte sova alls inatt. de senaste timmarna har jag
haft ett fånigt leénde på läpparna.

godnatt, nu ska jag ligga och tänka på dig =)

16 december

Imorgon känns som en lite halvonödig dag.. Ska bara in och fika på italienskan, det är det enda jag har på hela dan. Men har lovat Jenny att komma och träna cheerleading på sporthallen. Lika bra det, har ju uppvisning på torsdag;) Har suttit och kikat på Bring it on filmerna och fått lite insperation, haha. Har bestämt mig för att träna myyycket så jag kan göra flera volter på rad (H) haha.. Vi får väl se om jag lyckas!

Vill sova, men kan inte. Är inte tröttis nog. Ska väl slå på en film om jag inte får nå roligt sällskap genom msn. Adios

16 december

Nu sitter jag här igen. Skolan idag var lite trög, den lilla tiden jag spenderade där. Gjorde FEB prov som gick bra, fick reda på resultatet när jag kom hem och då hade jag fått VG ;o Trodde Sören skrivit fel först men inte då, fick en liten chock där men kuuuul som satan eftersom FEB inte är mitt starkaste ämne!! På italienska åt vi upp pepparkakorna vi egentligen skulle ha imorgon och drack lite glögg, körde lite pyssel. Kändes onödigt menmen. For hem med halv 4 bussen, gjorde mat och läste mejlen. Syon har kanske fixat in mig på HV Stil och Hälsa programmet om jag vill. Vi ska prata mer om det på fredag då jag och mamma ska dit på möte. Jag får panik, vet inte hur jag ska göra!!!

Har iaf skrivit klart Dansanalysen nu och skickat in den. Emma den goa människan gjorde klart våran geografi-uppgift som vi ska lämna in imorgon. Då har jag bara matte omprovet kvar. Det ska jag fan i mig klara, annars dör jag.

Hejdå =D


16 december

Hejhopp

Igår på träningen kom jag nästan hela vägen ner i split! Yes, lite till så sitter jag där ;) Slog dock i knäna när vi körde en grej så jag har blåmärken på knäna;) haha snyggt..

Idag så blev det ingen organisation för mig. Orkade inte riktigt med tanke på vårat långa hål efteråt. Så jag tog en sovmorgon! Nu sitter jag här, klar och redo att gå till skolan, måste bara klä på mig. Har prov/omprov(?) i FEB nu direkt jag kommer till skolan, men det känns bra =) Hoppas det går lika bra där som hemma. Ville träna idag men måste hem till hundarna.. ;P Jaja lika bra de, ska hem och plugga matte, det behövs verkligen.

Förresten!! Torsdag 18 december 20:00 har vi uppvisning för föräldrar m.fl =D I John Bauers idrottshall. Kom och kika vettja=D

Ska kila vidare nu, plugga i 20 minuter innan jag måste rusa till bussen. Adjö

14 december

Jahapp! Då var denna kvällen över=)

For till Ewe strax före 7 och var där ett tag med henne och Emma, vid 8 for vi och hämtade Sawert sen vidare till värstaborg. Där blev det smockat med folk efter ett tag. Jag hade faktiskt jätteroligt=) Några bilder togs, inte många men några få. Efter 4 timmar nästan konstant dans med 12 cm klackar sa fötterna stopp, även huvudet. Så strax efter 12 kom mamma och hämtade mig och Simon, vi skjutsade hem han och sen hem hit. Nu har jag tvättat bort allt 50tals smink och kammat ur lockarna och krypit ner i sängen. Otroligt skönt måste jag säga. Imorgon kommer mina fötterna vara helt borta, så jag blir nog sängliggandes hela dan =D Synd, haha. Nejdå men imorgon blir det mycket plugg, jobbigt men det är ett måste. Vill klara detta.

Men tack Ewe och Nina för att jag fick komma =D Det var jätteroligt! Ni är underbara mina små jäntor<3

Nu har jag ett dilemma. Ska jag slå på en film eller ska jag sova? Svårt val alltså.

Godnatt

13 december

Tack Emma, det betyder så otroligt det du skrev och att du bryr dig så mycket, tack!

Idag har jag varit in på stan med Jenny. Vi var på Hedbergska där Danceworld hade avslutning, även våra cheer-juniorer hade en uppvisning. Min och Jennys uppgift var att hålla ordning på de småtjejerna, gick jättebra och de gjorde en bra uppvisning. Vi åt lunch på Curres med Natta och Danni sen for jag hem med 14.15 bussen. For på Ica med mamma och fixade lite tills ikväll.

Igår fyllde Nina 18 år och imorgon fyller Ewe 18. Det firar vi med en stooor fest ikväll =D Med 50-talstema, som de flesta hört. Ska bli jättekul faktiskt=) Måste väl börja locka håret snart om jag ska hinna! Detaljer om festen kommer antingen sent ikväll eller imorgon bitti =)

Puss hej

12 december

Har inte haft nån motivation alls till att skriva på de senaste dagarna. Har mycket på gång i huvudet. Men det största problemet håller på att lösas, hoppas jag. Som ni vet har jag haft det lite jobbigt de senaste dagarna och nu vill jag skriva av mig det. Så nu får ni veta.

När jag skulle välja gymnasium i 9an så hade jag ingen aning om vad jag ville bli eller vad jag ville gå. Jag kom inte in på frisör som jag ville och jag trodde inte jag kom in på hvfoto men det gjorde jag egentligen. Men mitt val blev Samhälle/Ekonomi. Det sämsta valet i mitt liv kan man säga. Jag hamnade i världens bästa och underbaraste klass som jag älskar, men själva programmet stämmer inte alls in på min kunskapsförmåga eller ork till att plugga. Men jag har pinat mig igenom detta ett och ett halvt år och kämpat och kämpat. Men i början av veckan brast det. Jag satt hemma och grinade för jag mådde så dåligt av skolan. Ni kanske tycker det låter töntigt/svagt, men jag gjorde det. Jag mådde riktigt dåligt och kände att jag inte klarade mer. Mamma kom upp och vi satt och pratade. Jag berättade hur jag kände, att jag inte orkar eller pallar skolan och allt plugg vi har, jag förstår ingenting av det vi gör. Ingen av oss visste vad vi skulle göra åt saken, men mamma gick ner och pratade med pappa medans jag gjorde mig klar för sängen. När jag kom ner ville pappa prata med mig. Han berättade att han bytte program 2 gånger för han inte hittade en linje som passade han och sedan hoppade han av skolan. Han undrade vad jag ville syssla med osv. Både mamma och pappa sa att de stödjer mig i vilket beslut jag än tar, bara jag mår bra. Jag sov nere med mamma och hundarna den natten. Men det blev inte mycket till sova. Jag och mamma låg och pratade några timmar om framtiden, vad jag ville göra, hur vi skulle hantera det här osv. Sen kunde jag inte sova, jag låg och va orolig och allting snurrade i huvudet på mig. Ska jag byta linje? Ska jag kämpa ut sista tiden? Ska jag hoppa av skolan helt och hållet? Sov väl kanske 3 timmar eller så, allt som allt den natten. På morgonen ringde mamma till syon på skolan och vi fick möte samma dag klockan 2. Vi gick dit och pratade om hur vi skulle göra. Ska jag vara ärlig så ville jag faktiskt hoppa av skolan helt, bli av med skiten och börja den utbildning jag verkligen vill gå. Men för att kunna gå den utbildningen måste man vara 18 och helst ha gått 3 år i gymnasiet. Så där sprack det. Samtidigt vill jag inte ge upp. Jag känner mig misslyckad...

Vi har fortfarande inte kommit fram till något, hur jag ska göra. Men om jag väljer att gå kvar på Ekonomi så kan jag välja bort några jobbiga kurser så jag klarar av det. Och det är ju min klass jag vill gå med och det är min klass jag vill göra guldtrofén med, gå på balen med och springa ut på trappan med, ingen annan klass. Så går detta att ordna, som jag verkligen hoppas, så går jag nog kvar på Ekonomi. Men det återstår att se.

Som jag sagt till mina vänner i klassen, jag bryr mig om vad ni tycker och tänker, men det är mitt val. Ni får säga vad ni tycker, men snälla, döm mig inte.

10 december

Faan vad detta ska vara jobbigt. En stor jävla klump i magen och allt snurrar i huvudet. Jag orkar inte med allt det här....

Rosita Stridsberg är iaf dagens hjälte!! Ska få låna hennes prickiga klänning på lördag, TACK!!!!

Ska gå och gräva ner mig ett tag. Hejdå

9 december

Jag orkar inte mer.....
Har suttit och pluggat sen jag kom hem?! Och jag kom hem halv 2... Med undantag för matpaus och kisspaus så har jag pluggat konstant. Har läst alla jävla sidor vi ska, runt en 100 skulle jag gissa på.... Och nu sitter jag och svarar på instuderingsfrågorna. Så äckligt jobbigt så det är inte sant. Fattar inget heller..............FAN vad jag vill ha lov nu  =(

Jaja lite roligare saker. Igår på cheerleading träningen så körde vi dans. Jag fick hoppa in i deras dans efter en stund, skitkul =D Jag och en till tjej ska springa och göra en rondat och efter det göra ett sånt där typiskt cheerleading hopp, man skuttar upp i luften, splittar benen och tar i benen med händer, om ni fattar =D hehe.. Det är riktigt kul i varje fall.

Nu måste jag återgå till pluggandet så att jag blir klar nån gång... Lär bli uppe hela natten! JIPPI.

Godnatt

7 december

Grattis farfar!! Hela 84 år =) Bäst för dig att det blir många fler=)

Igår kom Ida hit vid halv 7. Gjorde oss klara, jag fixade hennes hår och runt halv 9 for vi till Didrik. Inte den roligaste festen jag varit på men det dög ju bitvis =D Hände lite tråkiga saker, tårarna föll men sen blev allt bra igen. Mamma hämtade oss vid halv 2 eller nåt, då blev det kvällsfika sen sooova. Idas pappa kom och hämtade henne imorse vid 9, hon skulle jobba, men sen somnade jag om. Mamma ringde(?) och väckte mig vid 11 och sa att det var dags att kliva upp. Gjorde mig klar och sen gick vi till farmor o farfar till halv 1. Fikade tårta, lussebullar och allt vad det var =) Firade farfar! Sen gick jag, Maria och kussarna Cecilia och Sandra och övade på våra "fina" sånger till jul =D Haha.. Gick hem till 4 eller vad klockan var, åt middag och sen dess har jag suttit här. Måste skriva klart mitt repotage också =( Orkar inte....

Fick reda på en "trevlig" sak nyss. Känner mig verkligen välkommen tillbaka;) Eller? Jaja, jag bryr mig inte.

Imorgon är det skola.. Efter det så ska jag stanna på skolan/i stan och plugga geografi och äta middag. Jenny skulle också komma in till mig då. Sen blire cheer-träning =D Great.

Hare bra

6 december

Hallå bloggas.

Igår på dansen var det jättekul, skulle visa känslor när vi dansade, jag var bland annat en missbildad apa =) Haha. Efter skolan for jag hem till Emelie. Blev käk, snowracer/madrass åkning, idol, musik, ansiktsmask och prat =D Mycket trevligt. Klev upp vid 11 imorse, jag duschade, vi åt frukost sen gjorde jag mig klar. Lena skjutsade mig till 12.25 bussen som Ida senare hoppade på =) Gick och kikade på Railslide tävlingen, Didriko var med. Var några dårar med där, en kille gjorde en vålt från den där jävla tunnan och slog näsan eller munnen så han började blöda. Inte bra ;P Tog kvart över 2 bussen hem. Och nu har jag precis städat klart min del.

Ikväll bjuds det på partey =D Ida kommer hit sen efter hockeyn och sen drar vi vidare till Thoréns.

Hare bra people, det ska iaf jag

4 december

Ganska slapp dag idag. Började med bad på idrotten, det kliade sönder på min rygg, mage och bröst eftersom jag inte tål klor =( That sucks. Efter badet hade vi lång hål timme så några tjejer i klassen satt länge i bastun och åt apelsen! Tog det lugnt med att göra oss klar sen blev det lunch på åkan. Pluggade lite matte innan provet också. Jadu, hur det gick på provet har jag ingen aning om. Antingen helt fel eller så rätt. Jobbigt det dära. Slutade efter matten, träffade Jenny på bussen. Vi bestämde att jag skulle komma på en av deras träningar. Det blev redan ikväll =D Och ni kan nog aldrig gissa vad det är för något. Cheeeerleading =D Jennys tränare tyckte det skulle bli jättekul att jag ville komma och pröva på. Jenny också, så de hade nån att kasta och göra lyft med ;o haha. Så jag ska ta 7 bussen in till stan=) Blir nog superkul.

Imorgon är det fredag igen!! Guud vad veckorna går fort. Har inga större planer inför helgen, ska vara med Emelie, det är det enda jag vet =)

Have a nice evening! Adios

3 december

Idag blev jag hemma. Huvudvärk 3000 när jag vaknade och ont i nacke/axlar... Somnade om med två hundar över mig. Klev upp runt 11 för då kom en gubbe och skulle tvätta alla fönster i huset. Fick vänta till 12 innan jag kunde gå upp på rummet igen. Då var jag tvungen att skriva lite feb och skicka till Ida så vi skulle hinna klart. Vilade en stund till, såg på tv och la la la. Fick hem gjord pizza till middag, riktigt jävla gott vare idag;) haha. Nu sitter jag och pluggar matte, går äckligt dåligt. Jag hatar matte mest utav allt i hela världen......................... Sitter och lyssnar på min ipod också, där ljudet är mycket bättre än på datorn. Har suttit och varit äckligt deppad pga matten och för jag inte fattar nånting och inte klarar av det. Men helt plötsligt kommer världens bästa Håkan och förgyller min dag!!!! Håkans underbara låtar sprudlar ut ur hörlurarna och jag blev genast på bra humör. Så sant. Han gör mig lycklig :') Haha nej förlåt nu blev jag lite av en sån där liten fjortis-stalker. Men ja jag älskar Håkan och hans låtar!

Imorgon kommer jag säkerligen börja grina på matteprovet... Jag fattar ingenting :'( Mår seriöst dåligt över det här.. Menmen

Bad imorgon på idrotten =D Har ingen engelska efteråt så det blir lååååååång dusch sen bastu med apelsiner=D Längtar lite faktiskt, haha. Sen har vi matte äckelprovet och slutligen Ledarskap. Jag fick 2 poäng ifrån VG på Ledarskapsprovet. Det suger.

Adios


2 december

Jag drog årets första vurpa idag.... Pinigt

2 december

Hejhopp, nu har december månad kommit och det är 22 dagar kvar till julafton!! Wihooo. Dock kommer detta vara världens sämsta jul........ PAPPA JOBBAR!!!!? =(

Iaf.. Igår slutade vi tidigare, gick på stan med Maria och hon köpte en julklapp åt mig sen köpte vi åt mamma och pappa. Vi skiljdes åt och jag gick till mammas jobb, därifrån åkte hon, jag och Erika till Birsta. Skopunkten var egentligen vårat enda stopp men det blev såklart mer. Iaf så köpte jag 2 par skor där =D Great. For sedan och köpte mat på Max (H) Vidare till Boom för att handla lite jul stuffs och så köpte jag en julklapp till Ove från mig och Mia. Blev en svängom in på själva Birsta City, mamma och Erika skulle handla lite julklappar osså köpte jag en karta med massa ögonskuggor =D Hihi. For hem när Birsta stängde med fötter som värkte, en tå som jag knappt kunde stödja på och trött som satan. Men glad för mina inköp =D Dock hittade jag en sminkväska/låda med skitbra grejer som jag ville ha. Men näe då ska den kosta 400 kr och jag har inte pengar till det och alla andra har redan köpt mina julklappar, KUL. Får vänta och se om den finns kvar senare =D

Idag for jag in till stan, var framme 20 i 10, gick och väntade utanför Zanz. Tjejerna kom och öppnade där och jag fick börja intervjun tidigare =) Gick bra, dock sa hon inte så utvecklat oså satt det blev inte övermycket fakta.. Men om jag ville veta mer så skulle jag ringa eller komma förbi igen =) Fick reda på lite smaskiga nyheter också! Good to know =D För mig iaf. Efter intervjun som tog kanske en kvart? Så gick jag till Maria och var med på hennes klassråd och Engelska. Jag hade ingen att vara med för ingen skulle komma till skolan förrän runt 12.. Iaf så kikade vi på OTH =D=D=D Sen vare lunch sen kom Steff. Orkade inte sitta och kika på Harry Potter dubbad till italienska på lektionen så vi gick tidigare. (A) For hem till farmor och pluggade matte en timme.

Nu är jag hemma och äter lite godis, oops=) Ska plugga lite till snart, så fort jag vilat lite. Jag vill ha loooooov. Jag orkar inte plugga ihjäl mig hela tiden.

Adjöss

RSS 2.0