***

Tjaa

Jag känner inte alls för att skriva men jag har inget annat för mig och så
väntar jag på att en film ska ladda klart om ungefär 25 minuter så det är lika bra.

Igår kom Emelie till mig runt halv 1 och en halvtimme senare kom Laila, Jenny och Sara =) Vi fikade jordgubbar, glass och en lite bränd chokladkaka;p Efter det spelade vi alla barn, utom Maria, kort. Neger/President och Bubblan. Åt godis, chips och skrattade!  Det var väldigt trevligt och mysigt faktiskt. Sen var det middag, vi fick grillat. Mummmmms. Efter maten satt vi i solen och stekte och pratade och smälte maten. Senare åkte Jenny, Sara och Laila hem och jag och Emelie tog det lugnt. Vid 8 gick vi på statoil och köpte lite godis sen hem och kika på Bröllopsfixarn. Blev lite fotboll där emellan också. Sen gick vi och la oss och kikade på Good Luck Chuck och slocknade strax efter 2.

Vaknade runt 11 imorse och degade bara på. Hon skulle ta 13.20 bussen så jag vandrade dit med henne men så ringde hennes mamma och sa att hon kunde hämta henne så hon gick till Statoil och jag hem. Tog det lugnt resten av dagen fram till träningen. Jag var aspeppad för att träna eftersom jag inte gjort det på nästan 4 veckor tror jag????? Och jag hade längtat hela dan. Träningen gick jättebra fram till slutet. Då spelade vi match men det funkade bra med mina fötter tills jag fick en ganska hård boll ute på tåna på vänsterfoten. Och det kändes som om nån sköt mig med en pistol i foten. Smärta smärta smärta kände jag! Jahapp, då var denna säsongen över då. Stukad fot igen, jippi! Det enda jag tänkte på var att jag skulle sluta. Jag ville sluta för alltid, aldrig mer spela fotboll igen. Jag var så jävla less. Men nu har jag lugnat ner mig lite och har bestämt mig för att lägga fotbollen på hyllan ett tag framöver och bara träna styrka och löpning. Om några dar när svullnaden oså har gått ner ska jag till Leif och kolla foten. Fårse vad han säger.

Jajaaaaa sånt är livet! Ikväll ska jag bara se film och tröstäta. Typ =) Imorgon ska vi till mormor o morfar över dan sen har vi träning på kvällen så vi måste hem för Mia ska dit. Vad jag själv ska jag är ännu oklart. Aao det blev ett ganska långt inlägg nu, men what the heck, jag behöver inte läsa det =)

/Little P

***

Hola

Idag blev jag väckt av mina två små goskitar. Mamma släppte in de
på mitt rum och de rusade såklart upp i sängen och slickade mig i hela ansiktet =) Sen la sig Alice på mitt bröst och låg kvar där tills mamma ropade på na. Mysigt sätt att vakna på! Klockan var då mellan 11 och halv 12. Så jag steg upp och fixade lite på rummet, duschade, åt frukost och for iväg till Kullen. Där var det full fart kan jag lova er. Nästan fullsmockat med människor och självklart den längsta kön till våran kiosk. Jippie sa vi! Mycket pengar till oss. Vi fick inte en lugn stund på 2 timmar, kön bara fylldes på hela tiden och tog aldrig slut. Vi sålde över 1000 hamburgare faktiskt=) Sen dricka, festis, kakor, korv, godis och ja gud vet vad. Det var faktiskt ganska roligt att kika när de skulle ta sig upp för backen med deras MC och det gick riktigt bra för vissa och lite dåligare för andra som tyvärr voltade och bröt nacken. Nej, de bröt inte nacken men de voltade faktiskt och flög åt alla håll och kanter. Synd för de. Sen hände nåt jättehemskt! Det var en liten kille på 3 år som lekte ute vid kanten på läktaren och helt plötsligt så ramlar han ner därifrån och det är faktiskt högt där och speciellt när man bara är 3 år och 3 äpplen höga! Osså låg han där och grina och skrek och rörde sig knappt, fyfan läskigt var det. Han hade inga yttre skador såg det ut som men han klagade på ont i magen så ja vem vet vad de var. Så efter ett tag kom ambulansen och tog hand om honom. Usch det var hemskt att se en sån liten unge göra illa sig så där. Men gud vilken dum mamma egentligen som lät ungen leka där och inte såg riktigt efter han. Fast visst, hon kanske såg efter honom men hade det varit jag som var mamman hade jag inte låtit ungen lekt där. Usch och fy

Väl hemma så började mamma med maten och jag gick för att städa rummet. Blev inte så mycket av det utan jag satt och nördade vid dotan istället (A) Sen efter maten gick jag och la mig och somnade en timme. Så nu har jag städat klart mitt rum! Ikväll vet jag inte vad som händer, men jag är jättetrött, vet inte varför? Så jag tar det nog lugnt =)

/På återseénde, Little P

***

Tja tja!

Sitter och smaskar på lite snarra och ska snart se SATC avsnitt =)
Ni tänker säkert, åååh du vill bara vara som alla andra och titta på SATC, men näe vet ni vad. Jag tittar på det för att jag tycker det är grymt bra faktiskt. Tro på fan alltså. Haha ni kanske inte alls tänkte så men om ni gjorde det fick ni svar på tal där.

Igår så tog jag det bara lugnt och kikade på lite soccer med systra mi på teve. Sen närmare 1 gick jag in på rummet och kikade på SATC (surprise!). Idag ville ju Oskar dra med mig till Didrik för att bada men konstigt nog tackade jag nej för jag kände att jag inte hade orken till det. Så jag har bara tagit det lugnt hela dagen. Vid 10 så bestämde Mia och Ida att hon skulle komma hit och sova så vi gick och mötte henne vid Statoil, köpte gotta och gick hem. En liten stund senare fick vi besök av en drös pojkar. 4 stycken vill säga. Det var Oskar, Simon, Linus och Brussa. De hade med sig en äckelfilm, vettefan vad den hette. Den handlade om några som åkte ut på vatten i typ Australien och så var det en bauta krokodil där osså dog alla utom 1 (3 st dog). Aa den var ganska dryg men äcklig. Nu har grabbarna åkt hem och jag ska strax krypa till kojs och kika på avsnitt=)

Och ja, jag längtar till på söndag! För då kommer min goskit Emelie hit och ska sova här! Var jättelänge sen sist jag var med henne så nu är det på tiden. Vem vet vad vi hittar på! Det blir alltid nånting skoj. Näe nu ska jag tvätta bort mitt smink och säga nighty nighty till töserna där nere

GODNATT

***

Hola!

Det känns verkligen inte som att jag kom hem från Spanien
i förrgår. Det känns knappt som jag varit där. Helt sjukt ;p

Igår åkte jag till Didrik och umgicks med några vänner. Mycket trevligt hade vi. Spelade fotboll och tv-spel för det mesta. Övernattning blev det också för min, Steffs och Oskars del. Vet inte riktigt när vi gick och la oss men sist jag tittade på klockan innan vi slocknade var runt halv 4 tiden. Vaknade imorse av att Oskar och Steff ringer och väcker oss och tjuter. Så vi släpade oss ner och spelade ytterligare lite tv-spel. Runt 12 kom mamma och hämtade mig så for vi in till stan för att hämta min plånbok osv. Väl på Hittegods så fick jag tillbaka min kort men ingen plånbok? Jaha tänkte jag, nån gillade iaf min plånkis! Så när vi senare drog in på staden så inhandlade jag en ny börs. Jag "beställde" också ett nytt bankkort som jag nog kommer få på måndag! Det är bra, innan Gatufesten lovade han på banken iaf. När vi kom hem så la jag mig och sov för jag var så nedrans trött. Sen vare käk och så slockade jag igen efter maten. Frågan är varför jag var så trött? Jag sov ju ändå några timmar inatt.. Jag vaknade runt halv 6 och då hade la familia försvunnit till stor del. Pappa och Mia hade åkt på match i Stöde, som vi förövrigt vann med 2-1 =D och mamma på syjunta. Så jag tog mig lite godis och satte mig med mina jyckar framför teven. Kvällen lär väl bestå av tevetittande och gotta-ätande med min syster. Dock tveksamt om det är nåt bra på teven! Just nu spelar iaf Spanien mot Ryssland och jag hejar på Ryssland kan jag säga er. Ne nu ska jag kiiiila

/Petra

***

Hejhopp!

Nu är jag tillbaka! 10 dagar i Spanien satt helt perfekt, men
tiden gick otroligt fort. Jag hade det helt underbart, ni förstår inte. Dock var jag sjuk hela resan, men det hindrade inte mig från att njuta och ha roligt fullt ut.

Jag orkar inte berätta hela resan in i minsta detalj så jag tar det lite fort sådär.
Alla dagar var det närmare 40 grader varmt ute och stekande sol, nån gång då och då kunde det komma en vindpust som var ganska fjuttig men gud så skönt det var. När det blev för varmt, vilket var var 10onde minut, så kastade sig alla ner i poolen och svalkade sig. Runt 5 tiden varje dag gick vi in och gjorde oss klar, man fick börja i tid att duscha eftersom vi var 8 pers på 1 dusch och 1 badkar. Men det gick jättebra faktiskt. Sen blev det ut och äta middag, Don Federico blev favoritstället även denna gång!

Vi lärde känna många nya människor där. Vi träffade en familj från Göteborg med 3 barn. Johannes 17 år, Erik 14 år och Hanna 12 år. Riktigt roliga typer =D Sen hade vi ju familjerna från sist vi var där som vi umgicks med. Sen en jättekonstig kille från Bräcke och 2 äckliga typer från Fucking Åmål. Haha.

På midsommarafton drog allihopa som bodde i vårat område ihop alla bord och stolar som fanns och ställde det vid poolen och så åt vi middag tillsammans! Senare på kvällen drog alla barnen en bit ifrån de vuxna som drack, sjöng och spelade gitarr och munspel. Vi satte oss vid ett bord och lyssnade på musik, pratade, skrattade och kollade på Lars när han gav Johannes en lapdance =D Haha.

Sen var vi också och shoppade 3 eftermiddagar. Vi drog till Habaneras och shoppade loss! Hittade rätt så mycket faktiskt men hann inte köpa allt jag ville =/ Sen var vi på Tivolimarknad inne i stan. Där knäppte två äckel-spanjorer kort på mig och Jenny, helt seriöst var jag på väg fram och ta kameran och slänga den i backen men Jenny stoppade mig. Fyfan! På vägen hem därifrån stannade vi på den enorma glassbaren och köpte stora glassar. Och jag måste säga det, Red Bull glass är gudomligt gott!!!! =D Fy tusan, har nog aldrig ätit så god glass förut;p

På tisdag morron packade vi klart det sista, åt brunch och packade in i bilen. Sen blev det fullt hus hemma hos oss. Alla i området kom för att säga hejdå och vinka av oss! Närmare 30 pers alltså =) Det var trevligt! 10.20 åkte vi till flygplatsen och checkade sedan in. Direkt till Tax-Free;n och shoppade lite godis och sånt där sen blev det Burger King. Vårat plan skulle egentligen lyfta 13.10 men inte då. Halv 2 fick vi kliva på planet och 14:00 lyfte vi. Resan gick riktigt fort och halv 6 hade vi landat. Fick vänta väldigt länge på våra väskor och sen hämtade vi bilen och sen raka vägen hem! Stannade i Gävle och åt en korv sen for vi hem till Anki och Bosse och hämtade hundarna. Och fy tusan, ni skulle sett jyckarna! Helt galna var de =D Aldrig sett de så glada. Stella var superglad en halvtimme och hälsade på oss hela tiden, pussade på oss. Sen åkte vi hem och datanörd som jag är så satte jag mig nästan direkt vid datorn. Haha!

Idag vaknade jag runt 11 och fikade. Sen har jag bara packat upp och kastat kläder i tvätt. Det hade ju läckt in nåt blött i min väska på flygplanet för min väska hade öppnats! Daaaamn säger jag bara. En tröja är helt förstörd, en av mina favorit tröjor. Den rosa och vita från Monki. Jävla skit! Jaja, jag har shoppat nytt i Spanien nu så jag får väl vara glad ändå =) Steff var förbi en sväng förut också. Lämnade pengar och kikade på bilder och mina kläder jag köpt=) Idag/ikväll har jag ingen aning om vad som händer, fårse helt enkelt. Ska höra med Steven om hon vill hitta på nåt när hon städat klart i huset =D Haha

/Petra

***

Jaa gott folk! Klockan är nu strax efter 12 och om en timme åker vi =) Det känns bra faktiskt, jag längtar så otroligt mycket. Det här kommer lätt bli den näst bästa resan jag gjort! Efter Turkiet då =) Ska jag va ärlig så börjar jag faktiskt bli lite nervös nu, jag vet inte varför men ja, nu är jag det ;p Jag har laddat upp som fan inför bilresan/tågresan. I bilen kommer jag ha myyyycket musik, kudde, på personer att luta mig mot (hoho), sovgrej för ögonen, riktigt sköna kläder, bubblisar, jordgubbar och ramlösa =D Känns perfekt. Sen på flyget kommer jag ju ha Sara och Maria breve mig så då blir det inte en lugn stund. Eller kanske, flyget går ju 7 på morron så vi lär nog va lite trött. Jaja måste köpa nån Sverige tröja på Arlanda också =D Vi ska ju se Sverige - Spanien matchen på en spansk restaurang så vi måste ju visa upp att vi är svenskar!! Nej nu ska jag kila ner till mamsen. Ha det så bra här hemma!


Jag kommer sakna er mina älsklingar! Jag älskar er<3 Eran älskade Petra


***

Hejhopp!!!

Idag är det varmt och gosigt ute. Solen skiner. Men min fråga är,
kunde det inte varit så igår istället? Aja, vi fick ju ändå hyffsat väder igår.

Igår åkte vi in och kikade på Guldtrofén sen hade vi avslutning där vi sjung och fikade. Det varade kanske en halvtimme sen fick vi gå. Jag gick ner på stan med Märit och Steff sen vidare till bussen. När jag kom hem fick jag hjälpa mamma att fixa. Så jag fick blåsa upp cirka 40 ballonger, knyta upp de och sen damsuga huset. Sen bytte jag om lite sen åkte vi in till stan. När vi kom in så hade vi missat Erika när hon gått ut på trappan? Förbannad blev vi. Erika sa att de troligtvis skulle komma ut vid 4 eller så eftersom det började 3. Men icke, alla klasser kom ut på cirka en halvtimme! Jaja, vi hittade Erika och grattade henne och sånt därnt ni vet. Mamma, pappa, Mia och Ida åkte hem och jag & Steff gick efter studenterna och knäppte kort på lite folk i lastbilarna. Sen var Pontus Winstén så trevlig att han sprutade ner mig, Ewe och Steff med champagne ;) Tack Pontus. Sen tog vi bussen hem och allt eftersom kom det mer och mer folk hem till oss. Åt och så öppnade Erika presenter, hon fick hur mycket som helst! 

Sen tog vi kvart i 8 bussen in till stan. Jag och Steff vandrade upp till Busbacken och mötte våra kära vänner Marie och Matilda. Vi började röja med musik oså =D Hade det jättetrevligt. Allt eftersom timmarna drog förbi så kom det allt mer folk dit. Sen runt halv 11 gick vi ner till ån och dansade och sjung så in i bomben! Hade förjävla kul faktiskt! Dock är jag jättehes nu och låter som en knarkare när jag pratar, det är skoj. Tyvärr slutade musiken runt 12 snåret och vi blev besvikna såklart. Efter att detta skoj blev allting sämst. Har ingen lust att prata om det.

Nu sitter jag bara och väntar på att tiden ska gå så det ska bli natt och vi åker till Arlanda =) Jag längtar som en kossa nuuu! Förut imorse var jag och mamma in på stan och köpte de sista grejerna. Och så hittade jag ett par underbart söta rosa typ ballerina skor =D För bara 69 kr! Den ni ;) Det lönar sig att köpa skor på barnavdelningen =D Haha. Nu har jag packat klart det mesta, har bara nessesären kvar. Hihiiii. Osså läste jag nyss på vädret att det kommer va runt 30 grader och sol varje dag ungefär och det tycker jag är helt perfekt =D Inte för varmt liksom

/Petra

***

Hallåååå

Åååh ni fattar inte vad glad jag är!! Mamma ropade nerifrån att jag hade fått
brev från polisen. Först fick jag panik och tänkte, vafan har jag gjort. Men när jag öppnar det så står det att de har min plånbok där på station! NÅGON SNÄLL HJÄRTLIG UNDERBAR SJÄL HAR LÄMNAT IN MIN PLÅNBOK =D TAAAAAAAAACK! Fy tusan vad glad jag blev. Sen hade jag också fått ett brev från kyrkan där det stog vilka jag skulle jobba med i Galtström. Jag höll på att börja grina, seriöst! Förra året fick jag jobba med Magnus Bergfall och Elin. Elin var helt okej, men fyfan vad jag hatar Magnus! Jaha osså kollar jag vilka jag ska jobba med. Och tro på fan att jag ska jobba med Magnus IGEN!! Jag blir galen! Sen var det nån Caroline H också, vettefan vem det är. Skiiit också. Jaja, jag får stå ut en vecka igen då!

Har städat här hemma heeela dagen! Usch vad det tar på krafterna. Sen runt 5 åkte vi till Matfors. Där blev det käk nästan på en gång, vääääldigt god mat och massa mat också! Haha kan ju inte säga annat eftersom min kusin läser min blogg! Haha skoja Cicci, det var verkligen skit gott =D Sen blev det paketöppning och efter det blev det kladdkaka, grädde och jordgubbar! Kände mig ganska felplacerad där faktiskt eftersom typ halva Matfors damlag kom dit och fikade oså. Haha men de var jättetrevliga =D Åkte hem runt 8, halv 9 nångång. 

Ikväll ska jag bara ta det lugnt =) Är väl snart läggdags eftersom vi börjar halv 9! Vi måste in och KOLLA på Guldtrofén ;s Fattar fan inte varför, men aja. Det är endast Ekonomiare som är där och kollar, varje år! Haha. Sen har vi avslutning. Efter det ska väl jag och Steff vandra på stan eftersom vi inte hinner hem emellan. Sen blire studentfirande för hela slanten! På kvällen blire väl att vi drar in till stan och partar! Hoppas på hyffsat väder iaf

/Petra

***

Hejhopp

JAG ÄR SÅ GLAAAAD! JAG ÄÄÄÄÄÄLSKAR SVEEERIGE =D=D
Haha helt seriöst. Jag är helt galen i Sverige =D Svenska landslaget, vårat land som helthet, folket och nationalsången ;) Störd jag vet! Jaa som alla i hela vårat land vet så vann ju Sverige med 2-0 mot Grekland. När Zlatan, även kallad Zlatte, gjorde första målet skriiiiiiker jag ut allt vad jag kan tills rösten skär sig, Maria hoppar upp och kramar mig stenhårt så jag krossade bröstkorgen, helt serri ;o Haha. Sen när jag tagit några andetag så hoppar jag upp ur soffan och springer ett glädjevarv runt huset =D Helt wonderful! Dock blev mina hundar skitskraja för mig och sprang iväg och typ gömde sig =D Haha. Sen satt jag och syster spända framför teven igen. När andra målet kom till skrek vi oss hesa ännu en gång =D Blev inget glädjevarv där eftersom pappa sagt ifrån =/ Hoho. För övrigt tyckte jag att Grekland sög!

Idag iaf, så hade vi kanske en av årets onödigaste dag på skolan! Åkte in till Sporthallsbadet, det duggade bara lite. Jag och Marie bestämde oss på morron för att inte bada men ångrade oss när vi kom dit. Men vi ångrade oss snabbt igen när de började ösregna ;) Så vi tog bussen till skolan, åt lunch och satt sen i bibblan i 50 min och snackade skit. På historian hade vi betygssnack, G på mig där, osså kollade vi på en urtrist film om Finlands comeback eller vad det var medans andra hade betygssnack. Sen slutade vi, då gick jag på stan med systra mi och Ida och köpte en present åt Erika =) Jag gillade presenten faktiskt. Jaa sen när jag kom hem så gjorde jag absolut ingenting, åt mat, sov 2 timmar sen har jag kikat på fotboll, tagit ett bad och nu ligger jag nergosad i sängen ;) Imorgon orkar jag inte åka in på skolan, känns mycket onödigt så jag skiter i det. Ska istället vara hemma och hjälpa mamma lite inför torsdag. Hon har så mycket bestyr för sig! Sen runt 5 halv 6 ska jag till Matfors till min kusin på student fika =D Fika sitter ju aldrig fel liksom. Sen äre torsdag, avslutning och student! Sköööööönt. Nu ska jag slå på en rulle och sedan sussa så gott

/Godnatt

***

Godmorgon!

Imorse när jag vaknade blev jag besviken på vädret. Sture
bestämde igår att vi skulle bada på idrotten idag och ha lite skoj sådär sista idrottslektionen för detta år. Men då är det mulet och ska typ regna? Va skoj! Verkligen. Jaja, får åka in och se glad ut ;)

Igår vid 8 sa Oskar och Didrik att de skulle komma hit och en halvtimme senare stog de och plingade på min dörr. Vi kikade på EM, Holland - Italien, och lite annat. Men Oskar lämnade oss efter 45 minuter den surmuttan. Han sa att han skulle hem och se matchen i lugn och ro. Jaja. Vi fortsatte kika på tv, Pimp my ride. Sen på Norges Herligaste, haha fult program. Wannabe Filip och Fredrik!! Runt halv 11 åkte Didrik hem och jag packade ihop mig och la mig i sängen. Kikade på Enough sen slocknade jag.

Det känns riktigt onödigt att åka in till skolan idag. Ska till Sporthallen och dega på idrotten sen tillbaka till skolan och ha betygssnack med Ulf. Sen slutar vi. Sååå meningslöst. Sen ska jag på stan med Maria och köpa en present till Erika! Nu är det nära gott folk =) Nej, nu ska jag ta och gå ner & fika!

/Petra

***

Denna dag för precis ett år sen, är en dag många vill glömma. Dagen Sebastian lämnde oss. Jag själv stod inte så jättenära honom men jag står väldigt nära hans familj och vänner. Jag kommer ihåg alla gånger jag såg han på fotbollsplanen, på Essvik, hemma hos familjen Rask, ja överallt. Och han var alltid så glad! Ett léende på läpparna varje gång jag såg honom. Det är så jag alltid kommer minnas honom. En glädjespridande person som inte ville en människa ont! Och det gör verkligen ont i mig att detta skulle hända honom. Han som allra minst förtjänade det av alla på denna jord? Jag förstår inte. Jag förstog inte då och jag förstår inte nu. Varför? Jag kan inte hålla igen tårarna när jag skriver detta för jag tänker på dig Sebbe, jag tänker på din familj som måste lida. Men de är stark, riktigt stark. Du försvann ifrån oss alldeles för tidigt. Du hade ju hela livet framför dig. Jag tror att du skulle ha blivit en stor, stark och en framgångsrik man med underbar familj. Men nu kommer du tyvärr inte få uppleva det. Om du bara kunde komma tillbaka? Då skulle allting bli som förut igen och allting skulle bli bra. Vi saknar dig Sebbe, allihopa. Så grymt mycket

Livet är orättvist - så sanna ord

***

Det är helt fucking unbelievable =D=D Haha okej det där lät väldigt töntigt men det skiter jag i nu!! JAG HAR FÅTT SOMMARJOBB INOM KOMMUNEN =D Och jag är såååååååå glad! Imorse när jag stog i duschen så kom Mia och knackade på och sa att jag skulle skynda mig. Jag trodde såklart att hon försovit sig som vanligt och skulle in i badrummet och göra nåt. Men då sa hon att jag hade telefon så jag skyndade mig ur, torkade händerna och tog telefonen. Med min vackra morgonröst och krassliga röst eftersom jag börjar bli förkyld så sa jag; Hallå. Osså vare en gubbe från Sundsvalls kommun som sa att jag har ju varit reserv till jobb och att nu hade nån lämnat återbud. Så på måndagen vecka 31 så ska jag infinna mig på Svartviksvägen 20 klockan 08:00 med arbetskläder och matsäck! Låter ju finfint det ;) Hoppas bara på bra väder!! Näe nu måste jag göra mig klar inför skolan

/Petra


***

Hola amigos

Sitter och tankar hem musik och lyssnar igenom vad jag har
för nåt redan. Måste ladda både telefon och iPod:en med mucho music till Spanien =D Tankar hem både nya och gamla låtar. Jag älskar fan gamla låtar. De är ju asbra! Haha. Sen har jag märkt att jag fortfarande verkligen älskar Alicia Keys - No One. Jag vet inte vad det är men jag älskar den låten så jävulskt! Haha. Sitter och lyssnar på den nu och bara njuuuuter.

Den här veckan kommer jag verkligen ha fullt upp. Måndag/Tisdag så måste vi fixa inför Erikas student, köpa sista grejerna till Spanien osv. Jag och Maria måste leta en present till henne, smycken är väl vanligast och bäst på studenten. Onsdag ska det "finputsas" här hemma och sen ska vi på min kusin Cecilias student och va där hela kvällen i princip. Sen på torsdag så ska vi in på skolan, kika på Guldtrofén, ha avslutning sen ska jag och Steff vandra en stund på stan sen gå tillbaka till Hedbergska och träffa min släkt. Sen börjar studenten! Efter det ska alla hem till oss och fira Erika. Mot kvällen ska jäntan ut och festa med alla andra studenter så då ska jag hitta på nåt skoj med mina kompisar innan jag åker tror jag! På fredag så ska jag kanske va med nåra kompisar eller nåt, packa och sen på natten så åker vi bil till Arlanda. Då måste jag ju ha bra musik i öronen så kan jag sova gott hela vägen till Arlanda! Sen åker vi!!!!!!!!!!!!!!! =D=D Laila, Jenny & Sara kommer åka tåg ner på fredagen och sova på Arlanda hotell över natten så ses vi på Arlanda sen. Åååååh ni fattar inte hur mycket jag längtar! Helt galet mycket.

Ni får gärna tipsa om nån bra låt!! =D Vill ha så mycket musik som möjligt så jag inte tråkar ut mig med den musiken jag har!

/Petra

***

Hejhopp!

Min blogg har flyttats så därför har jag inte skrivit nånting. Min
helg har varit lugn och skönt. I torsdags var jag på dyket med Steff och åt jordgubbar sen åkte jag in till stan runt halv 3 med Emil och Erika och så gjorde jag ett prov sen åkte jag hem. Kikade på våran match som inte gick så där bra. Jag och Emma gjorde iaf ett bra jobb i kiosken! Efter matchen var jag bara hemma och tog det lugnt. På fredan kom Steff hit och räddade mig sen åkte vi till dyket där vi träffade de flesta. Var skönt väder men det blåste lite! Och så brände jag mig på axlarna ;/ På kvällen åkte jag och Steff till Svartvik och lirade lite fotboll med Ewe Emma Amanda och Olle =D Riktigt kul hade vi. Sen kikade vi på film i Ewes basement. Igår så jobbade jag på som fan här hemma. Rensade ogräs osv i trädgården för mamma vill att det ska va fint här till Erikas student. Sen på kvällen kom Steff hit och vi gjorde guacamole (vet ej hur det stavas) och nachos =D Kikade på film osv. Idag har jag varit på dyket en sväng med Mia Ida Steff Tessan Emma och Matilda.

Nu ska jag kolla igenom mina kläder vad jag ska ta med mig till Spanien. Får en härlig känsla eftersom nu är det nära =D Ska bli helt underbart! Sen vet jag inte alls vad dagen erbjuder, fårse helt enkelt.

/Petra

***

Hejhopp bloggen

Har inte skrivit på ett tag men det beror på att jag har haft fullt upp!
I fredags gjorde jag ingenting, åkte på träningen men hade så ont i foten så det gick inge bra. Tog det lugnt bara och såg på Ondskan. Igår så klev jag upp och städade mitt rum, Steff kom till mig och sen åkte vi på Jesse's kiosk och mötte Fia så köpte vi glasssss. Direkt efteråt blev vi sugen på Sibylla så vi slängde i oss lite strips därifrån. Sen bestämde vi oss för att ta årets första dopp! Så vi åkte hem och hämtade kläder sen direkt till Dyket. Det var faktiskt inte så fasligt kallt. Efter det åkte Fia hem till sig och jag och Steff hem till henne och duschade, gjorde oss klar sen skjutsade Anna in oss till stan. Där mötte vi Matilda så gick vi och handlade gosaker på Hemköp. Träffade Marie och gick till hamnen. Där myste vi på, knäppte kort och pratade gamla partyminnen. Detta fick oss att bli på riktigt party humör så vi drog hem till Matilda och hade lite skoj sen drog vi in till stan igen och mötte Olivia. Så gick vi till nån Sebbe som de kände på party. Där sög det ganska hårt så vi drog till innerstan istället till Liquid. Konstigt nog kom vi in men vi var superglad för de =D Där inne hade vi riktigt kul och vi dansade som nå galningar! När de stängde vid 1 så ställde sig nästan alla som varit där inne där utanför vid gräset och pratade på. Sen bestämde vi oss för att dra på efterfest hos Sebbe igen. Där sög det IGEN så jag och Steff gick därifrån och vandrade sakta ner mot navet. Sen när bussen äntligen kommer kvart över 2 så märker jag att jag har tappat min plånbok! Så jag ringer Matilda och får numret till Jossa och ringde henne så letade hon i lägenheten men hittade den inte. Jag fick såklart panik panik panik men var tvungen att hoppa på bussen eftersom det var sista bussen. Jag ringde till mamma som var på väg till Bredsand för att hämta Erika och så berättade jag för henne att jag tappat plånboken och att vi måste spärra bankomatkortet. Jag började såklart grina, men mamma försökte lugna mig även fast hon var besviken på mig eftersom jag ljugit för henne. Men det ordnade sig till slut. Mamma ringde senare och sa att hon hade spärrat kortet så jag kunde sova lugnt! Dock måste jag fixa nytt ID-kort och Bankkort och shit.. DAMN!!! Jaja, det är sånt som händer. När jag kom hem imorse så pratade jag med mamma och jag trodde jag skulle få typ utegångsförbud eller nåt sånt men mamma är så snäll så jag fick inte det ;)

Idag har det varit riktigt jävla varmt!! =D Bestämde med Steff att vi skulle dra och bada på Dyket. Hon kom till mig och åt lite kycklingsallad och jordgubbar, grädde och hallon =D Sen drog vi vidare. På Dyket träffade vi tre trevliga pojkar vid namn Oskar, Filip och Arvid ;) Jag och Steff hade redan doppat oss så de fick bada själv medans vi solade ;) Åkte hem runt halv 3 och gjorde mig lite klar, åt middag och åkte iväg på match i Matfors. Vi vann med 1-0 =D Yesssss sa jag då! Jag tittade bara på matchen eftersom jag är skaaaadad. Men förhoppningsvis är jag tillbaka till veckan!! Nu ska jag ta en huvudvärk tablett och sätta mig och kika på lite tv =) Inatt ska det ju åska också ;o Bajs, då kommer jag inte kunna sova. Jaja jag får göra det bästa av situationen

/Petra

RSS 2.0