stefans place

Nu är jag framme! Sket i att äta hemma och bestämde att jag skulle äta här. Mycket bra val eftersom de ska äta tacos ;) Är riktigt hungrig nu kan jag lova er! Jahapp, nu sprang Steff ifrån mig.. Schysst tjej va? ;) Ska runna efter henne.

/Hejdå

hurry up

Hejhopp!

Slänger in ett inlägg så här lite snabbt innan
jag måste dra. Håller på att göra majskolvar innan jag ska gå till bussen! Måste skynda mig väldigt mycket eftersom bussen går om 20 min. Utgång ikväll hoppas jag på!

Men ska dra. Sover hos Steff inatt!

/Hejdå

vilken härlig dag

Godmorgon!

Sitter hemma och lyssnar på mina hundar som busar eller har ihjäl varandra och det låter inte ljuvt i öronen om jag säger så. Kom hem från Carrou för en liten stund sen för hon skulle på Birsta City med hennes mamma.

Igår så slingade ju jag Carrous hår men tror ni att det blev nån färg eller? Näe. Dock kan det bero på att färgen var över ett år gammal men ;) Efter det så fixade vi fotbad och medans vi hade fötterna i det så målade vi naglarna sen var det fötternas tur =) För min del blev det svart nagellack och guld för Carrous ;) Vi käkade chips oså sen tittade vi på film sen Scrubs och How I Met Your Mother sen blev det sovdags. Och gud va Carrous mun gick då ;) Haha hua. Vi somnade väldigt tidigt iaf och väcktes imorse av at hennes mamma ringde. Och nu sitter jag här =)

Nu ska jag städa mitt rum & så och ikväll kommer Emelie hit =) Har ingen aning om vad vi ska göra! Hoppas på att det finns nåt roligt ni folk har att erbjuda. Jaja, måste köra igång med städningen!

/Hejdå




1. Carrou i egen hög person
2. Nagellacken m.m
3. Mina inte så fagra fötter
4. Carrous resultat
5. Petras resultat

hos caroline svensson

Hejhopp!

Sitter ute i Carrous frigge och väntar på att hon ska komma tillbaka :D Jag har nämligen gjort slingor på henne så hoppas det blir bra ;) Ikväll blir det myspys för fulla muggar :D Fotbadet väntar + massa annat mys och gott ;) Aja. Hörs imorgon!

/Hejdå


helt underbart

Det här blir en helt kanonhelg =D + torsdag då!

Ikväll ska jag vara med Carrou och ha en myskväll inne i hennes frigge. Hahaha, vi tänkte först dra typ ner till ljungan och tända en brasa och mysa framför den, men det skulle bli för kallt så vi ska vara i hennes frigge och tända ljus, dricka varmchoklad, måla naglarna och sånt =D Haha.

Imorgon ska jag vara med Emelie, hon kommer nog komma hit och sova =D Fårse vad vi hittar på!

På lördag så blire party med Steff, Marie, Matilda, Olivia, Oliwia, André, Jens och kanske mer folk =D Kommer bli riktigt jävla kul! ;)

/Hejdå


how do you do?

Haha jag läste nyss tidningen. Och vem blir myndig idag om inte Cykel killen ;) Hahaha, fick mig ett gott skratt då eftersom jag tänkte på mina kära vänner =D Grattis till dig Cykel killen!


snart är slutet nära

Godmorgon!

Igår åkte jag som sagt in till stan och träffade mina kära vänner Steff, Matilda och Marie. Vi gick på Charm och tog en lunch och satt och pratade i 2 timmar. Det var som om vi inte träffat varann på evigheter. Efteråt gick vi på stan lite och kikade, hyrde en film och sen åkte de hem. Jag stannade och gick runt lite själv, mötte sen Maria och Osman tills jag skulle träffa Erika. När jag träffade henne så gick vi runt och kikade på stan och jag shoppade en väska och två linnen. Tog en lilla menyn på Donken sen när vi gick till bussen så träffade jag Ewe och Emma =D Pratade lite sen skulle jag gå till min hållplats (mot ljustadalen) men då ringde pappa och sa att han ändå skulle dit ut så jag åkte med han. Matilda skulle äta nästan direkt när jag kom så jag satte mig vid hennes dator och fixade lite musik åt henne. Vi började skala morötter osså kom Lillen och hjälpte till. Senare kom Steff också och vi kunde börja våran myskväll. Dock sa Steff att filmen vi hyrt var sämst så vi tittade på Tretton istället. När den var slut blev det ännu mera prat fram tills vi skulle gå till bussen.

Runt 12 var jag hemma och då satte jag mig vid datorn tills jag kände att jag var jättehungrig så jag tog med mig Maria ner och fikade lite. Satte mig lite vid datorn igen och lekte nörd sen bestämde jag mig för att sova! Pappa väckte mig imorse halv 12 för han tyckte det var dags att kliva upp... Vilket inte jag tyckte men. Nu ligger jag här i sängen igen och kikar runt.

Ikväll ska jag vara med Carrou =D Vi tänkte hitta på nåt bus, så hör av er ifall ni vet nåt ;)

/Hejdå

my day

Hejhopp!

Jag berättar mer om min dag imorgon! Orkar inte det nu. Ska gå ner och ta nåt att äta med Maria nu sen se film! =)

/Hejdå

ub for life

Godmorgon!

Igår var jag ju som sagt på bio med Carrou! Vi såg 10,000 BC som faktiskt var riktigt bra :D Dock lite små äcklig ibland med de som känner mig vet ju att jag är lite skraj av mig (A) Efter bio tog vi bussen hem till Carrou, och när vi kommer hem så smsar André och vill att vi ska komma dit! No way sa vi för inte fan orkade vi åka till Bosvedjan när vi väl kommit hem till vårat kära Njurunda ;) Efter lite prat och så i hennes frigge så beslöt vi oss för att vandra bort till Statoil.Carrou köpte en glass och jag lite godis =) Sen gick vi åt varsitt håll när vi kom till våran korsning.

Låg och smsade lite i sängen och så råkade jag somna och sen på morron när jag vaknade hade jag 7 st sms.. Oops ;) Pappa kom och väckte mig för jag skulle ner och vara med Sally medans han gick på långpromenad med Stella. Så jag klev upp och gick och la mig på madrassen nere. Nu har jag precis sminkat mig och klätt på mig, endast håret kvar ;)

Ska ta 12.20 bussen in till stan och träffa Steff, Marie och Matilda för att fika med jäntorna =D Sen när Erika slutat jobbet så ska jag träffa henne och gå och shoppa, om jag hittar nåt! Sen kanske jag ska va med jäntorna igen på kvällen! Har saknat UB nu ;oo Har inte träffat de på en hel vecka idag! Men nu måste jag fixa håret.

/Hejdå

äntligen

Goder afton!

Sitter och väntar på käk nu! Sen bär det av till Biografen i stan där jag ska se på bio med Carrou =D Vilken vi ska se har vi inte bestämt ännu, men det blir antingen 10,000 BC eller Horton ;) Hoho. Ska självklart vara med henne efteråt också! André ville att vi skulle höra av oss efter bion men fårse om vi orkar va med de ;)

Nej, nu börjar jag bli hungrig! Har inte ätit nåt sen frukosten vid halv 11 imorse... =/ Jag är raaastlös! Riktigt rasklös.. Väntar på att klockan ska ticka mat och sen 17.10 så jag kan dra mig till tha bus med Carrou! Blir en myspys kväll =)

/Hejdå

världens bästa moviemakers

Hahaha så jävla grym :D Verklighetsbaserad!!!

early morning

Hejhopp!

Som ni ser så har Steff hjälpt med lite med bloggdesignen men vi hann inte göra klart den för mamma drog ur internet pga min nörd till syster som bara sitter på rummet och spelar CS... Mamma vill alltså få ut henne ur rummet och det drabbar oss andra! Aja. 

Gick och mötte Stewie igår så gick vi bort på Statoil och jag kan säga er en sak, hon hade damp! Haha ;) Men det gick snabbt över. Vi hyrde världens sämsta film tror jag, I Want Candy. Osså köpte vi lite tillbehör till filmen. Väl hemma tittade vi på Bjööööööörn<3333 på Parlamentet och lite på So You Think You Can Dance Skandinavium =) Vi la oss runt halv 1 nångång och jag höll på att få daaaaaamp. Jag kunde inte somna ;s Klockan 2 klev jag upp och gick på toa och då trodde jag att jag skulle kunna somna när jag kom tillbaka, men icke! Så jag gick ner och hämtade hörlurar och slog på musik och somnade jag =) Vaknade ganska tidigt imorse. Runt halv 10. Så vi gick ner och fikade. Steff berättade att hon hade drömt att jag hade sagt typ; Åh, jag är jätteblöt under armarna! Jag tror jag har kissat på mig. Hahaha så jävla fult ;) Hon tog bussen hem för en stund sen och nu ska jag gå och duscha!

Ska vara med Carrou babe idag =D Hihi. Ha en bra dag!!

/Hejdå

***

Tjooolen!

Ojdå, jag ser att jag får fler och fler besökare ;) haha.. 16 st nu, det är inte dåligt! Höhö. Har precis varit nere och tryckt i mig lite hemgjord pizza =D Smarrigt vill jag lova.

Hemma hos mormor och morfar fick vi fika och sedan satt vi och smällde i oss godis och annat gott medans vi kikade igenom kort från gamla goda tiden ;) Fick se militärkort på morfar och hans bröder med såna där stridsvagnar ;P Nu sitter jag bara och väntar på att Steff ska ringa så ska jag gå och möta henne... Som ni kanske läste i hennes blogg ;) Fick nyss en rapport om att hon precis har ätit osså ska hon packa hennes väskor, hon ska ju till Svenne ikväll =P

/Hejdå

***

Godmorgon!

Fick sova lite längre imorse, skönt =) Klev upp nästan halv 12 och gick ner och myste med vovvarna sen åt jag frukost. Mamma bestämde att vi skulle åka till mormor och morfar en sväng så nu strax ska jag göra mig klar. Halv 3 ska vi vara där =) Igår kväll gjorde jag inte så mycket, umgicks lite med Maria och Ida sen såg jag på film tills jag somnade. Ikväll har jag inga planer heller.. Jag är öppen för förslag gott folk ;) Imorgon ska jag iaf vara med min efterlängtade Carrou =D Det var år och dar sen känns det som!

Och Steff, säg till när du är redo att göra om min bloggdesign =D Måste kila nu!

/Hejdå

***

I fredags när jag gick och la mig märkte jag att min vän Stephanie hade lämnat ett "meddelande" på min whiteboard på rummet. Det löd så här;

"The story about Petra och Steff"
"Petra är en bajskorv som luktar bajs.
Petra tycker om att leka i parken med
sin kompis Steff.
Steff är en prupp som stinker fislukt."

Söt hon är va? :')

***

Godmorgon!!

Jag klev upp runt kvart i 10 för att det är ganska omöjligt att sova på mornarna för att en viss liten Sally låter ju hela tiden! Hon "pratar, alltså typ gnäller/skäller hon. Låter jättetöntigt eftersom hon är så liten men det skär i öronen, det kan jag lova er ;) Det är ungefär som att ha en liten bebis. Har bara ätit frukost och myst med Sally i soffan framför MTV idag och snart ska jag hoppa in i duschen. Ikväll bär det av till farmor och farfar på påskmiddag =)

/Hejdå

***

Haha, det där med bloggdesign var inte riktigt min grej alltså =D Ni ser ju profilbilden och allt.. Hua! Imorgon får jag fråga Steff eller Fia ifall nån av de kan fixa bloggen =) Nu ska jag ner och ta ett stort glas Pepsi Max!

/Hejdå

***

Hejhopp!

Jag har gjort en ny blogg för jag märkte att helt fel personer läste min förra blogg! Fresh new start nu liksom ;) Sen tänkte jag att jag skulle lära mig det där med bloggdesign så jag slipper tigga om hjälp varje gång jag vill göra om bloggen ;) Får se hur det går. Wish me luck! Aja, kikar på tv med mamma och hundarna!

/Hejdå

RSS 2.0