***

Pepp pepp pepp pepp!!

Håller på att fixa mig lite lätt =D Ska strax platta håret satt jag har det gjort!
Om cirka 20 minuter kommer Steff och Tres och hämtar mig sen ska vi på affärn och handla lite till sen! Sen drar vi vidare och grillar hos Ewe =) Jag är riktigt pepp nu kan jag lova ;) Dock vet vi inte vart vi ska sen men jaja, det ordnar sig alltid! Nu är plattången varm. Vi hörs imorn, jag ska sova hos Steff inatt

H A  E N  B R A   S I S T A   A P R I L  I K V Ä L L !

/Hejdå

***

It's always sunny in Njurunda! Som man brukar säga ;) Haha. Ligger i sängen och har verkligen gosat ner mig. Jag kan lova att ni skulle vilja va jag just nu (H) Har tittat på Eva och Adam avsnitt =D Alltid lika bra. Förut idag fick jag och Maria såna här Solbrun tabletter av mamma =D Inte fatt Maria behöver såna eftersom hon blir neger när hon solar men tydligen så ville hon också ha. Så får se om det funkar! Och sen så har mamma bokat klipp + sling tid hos frissan åt mig =D=D Den 15 maj ska jag dit. Vill dit NU! Jaja, den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge. Men som vanligt kommer jag nog komma hem gråtandes pga längdes. Haha ;) Nu tänker väl ni; Töntig tjej som grinar över sitt hår! ;S Och då svarar jag; Bite me! Inte det minsta töntigt ;) (H) Haha. Jaja ska se nån film jag har på datorn, får väl se vad det blir. Sen ska jag sussa så gott och upp och springa imorn

/Godnatt

***

Tjolahopp!

Har inget att göra så jag slänger in ett inlägg
;) Annars orkar jag inte. Nationella provet imorse gick väl sådär, fick damp på hörförståelsen för man hörde knappt vad de sa men aja! Vi får se hur det slutar. Historian och matten var otroligt dryga och jag gjorde i princip ingenting på de lektionerna =) Sen slutade vi och då vare lov som gällde! Tog bussen hem och när jag väl kom hem så tog jag med Stella och Alice ut på en promenad i det sköna vädret! Efter maten såg jag på Eva och Adam avsnitt och sen har jag inte gjort så mycket mer. Slappat.. Har precis varit ner och ätit lite chips (H) Haha. Juste, jag måste passa på att skriva det här så ni alla andra vet om det och kan hjälpa mig. Från och med 1 maj så ska jag inte äta godis eller chips eller dricka läsk. Jag får endast äta typ glass, popcorn och salta pinnar fast inte så ofta. Heeela maj ska jag hålla mig ;o Då får jag 500 kr av mamma till Spanien =D Och jaa, jag ska klara det! Jag kan bara jag vill. Haha

Imorgon så äre ju sista april som alla redan vet. Då blire grillning hos Ewe sen så vet jag inte. Vi ska dra vidare nånstans men fårse vart det blir ;) Norra berget är iaf uteslutet. Hur det än blir så kommer jag iaf ha det superskoj med mina babes =D Sen ska jag ju inte spela matchen på torsdag heller satt det är fritt fram för mig ;) Haha. Jag önskar iaf mitt lag LYCKA TILL! Jag vet att vi kan vinna över Alnö ;)

På fredag fyller min morfar 75 år! =D Grattis till han! Då kommer han va med i tidningen för de kom och intervjuade han, så håll ögonen öppna på fredag ;) Haha. Då ska vi till Saffran (som min granne förövrigt äger) och käka mat och fira honom=D Mammas kompis har skrivit en låt om morfar också som vi ska sjunga för han =) Ska jag va ärlig så tror jag att han kommer börja gråta =) Min älsklings morfar! Jaja hat bra

/Hejdå

***

Hallå hallå!

Passar på att skriva ett inlägg nu när jag ändå inte har nåt att göra =)
Skulle precis gå till bussen men Steff ringde och stoppade mig och sa att vi kunde åka med hennes mamma in =) Tack för det!

Idag har vi nationella prov i engelska, reading and listening, som nog de flesta ettor i landet har! Vi får väl se hur det går, jag hatar reading för jag blir bara stressad! Men det går nog bra till slut. Ska gå förbi Pressbyrån inne i stan och köpa en Red Bull för att bli pigg! Det negativa med det är att jag får myror i brallan och kan inte sitta still.. Hoho.

I förrgår så smörjde jag in mina ben med brun utan sol för att testa hur det blev och det blev ju bra =) Men igår till träningen så tejpade jag ju foten som vanligt och sen på kvällen i duschen så såg jag att det var ju inte så smart. Där tejpen hade suttit så var det nu vitt där det förut varit brunt från b-u-s;en ;) Riktigt tjusigt mina vänner. Men nu är det borta! Juste, jag rakade benen igår också, och fy tusan! Jag skar mig på fotknölen, ett riktigt köttsår. Eller nästan iaf! Och guuud vad det svider. Hatar det =( Jaja ska kila neråt nu. De kanske kommer snart =)

/Hejdå

***

Ont i magen, hjärtat, överallt. Känns tomt i hela kroppen. Vill bara gråta. Faaan

***

Godkväll!

Har inget vettigt att säga så jag förstår egentligen inte varför jag satte
mig här för att skriva. Jag antar att det är pga brist på nånting att göra. Jag ska iaf göra inbakadeflätor snart, tänkte köra på lockigt hår imorgon för omväxlings skull =) Film ska jag också se på strax. Även fast jag har sovmorgon imorn så måste jag upp och hjälpa mamma med hundarna =/ Hon ska jobba hemifrån så då måste jag ta hand om de medans.. Kul liv. Näe nu ska jag göra flätor!

/Godnatt

***

Hola amigos!

Har precis pratat med Maria som är på väg hem från våran match, vi vann
med 8-1 mot Kovland =) Ganska skönt. Min dag har inte bestått av mycket alls! Har tittat på massa Eva och Adam avsnitt och degat i sängen. Mamma håller på med maten nu och när Maria kommer hem så äre käk. Men jag är inte så sugen för jag smällde i mig lite fruktsallad alldeles nyss =) Gott vare. Ikväll måste jag duscha för jag känner mig som ett äckligt smörpaket i håret! Usch. Sen så imorgon har vi sovmorgon till 12.10 =D Jag klagar inte!

/Hejdå

***

Godmorgon allesammans!

Jag har precis ätit frukost och en vaniljmunk =) Det satt finfint i kistan!

Igår så kom Steff hit och nästan direkt (efter att jag lagat mina älskade jeans) så åkte vi på Ica och skulle handla inför kvällen. Ni alla som känner mig och Steff tar för givet att vi köpte godis, chips, dricka, sånt där tjockt nivet. Men icke! Vi köpte naturgodis, frukter till  fruktsallad, vaniljvisp osså köpte Steff en kladdkaka. Så det blev en ganska nyttig kväll för oss! Dock åt vi popcorn också, men det kan vi bortse! Vi slog på Alla vi barn i Bullerbyn och kikade på den. Jag verkligen älskar barnfilmer! Jag fattar inte varför men så är det. Haha! Efter filmen så slappade vi bara. Jag låg i princip död(av mätthet) i min säng och Steff målade hennes naglar och spelade spel på min dator. Hon åkte hem nångång runt halv 12 tror jag och jag la mig i sängen och kikade på Titanic. Det är nog den bästa film som någonsin har gjorts! Runt halv 3 slocknade jag och har sovit djupt hela natten. Klev upp halv 12 idag, så jag är ganska utvilad =)

Idag måste jag skriva min svenska logg och historia grejen som skulle vart inne i tisdags. Vad händer med mig? Visst jag brukar skjuta upp saker jag ska göra till sista minuten, men jag gör det ändå i tid! Men näe, nu har jag 2 grejer som är försenade. Jag hatar sånt. Men istället för att sitta här och klaga på mig själv så kanske jag ska sätta mig och skriva!

/Adjö

***

Jag har såååååå tråkigt. Har typ precis städat klart mitt rum och nu har jag inget att göra. Jag orkar inte göra nåt, är jättetrött! Usch:p Jag får väl nörda framför dotan tills Steff kommer förbi. När det är har jag ingen aning om. Jaja

/Hejdå

***

Godmorgon!

Solen skiner inte idag och det gör mig ledsen =( Jag vill ha sol jämt jämt jämt.
Jaja, man kan ju inte alltid få de man vill ha ;P

Igår så var jag ju med mina beloved friends =D Mycket mysigt. Efter att de åkt hem så tittade jag på Georgia rule, var faktiskt ganska bra tyckte jag =) Somnade runt 2. Imorse vaknade jag runt 6 och då trodde jag att det var skola men hade samtidigt för mig att det var lördag, så jag var tvungen att titta i kalendern på mobilen och då vare ju lördag =) Så jag somnade gott om och vaknade inte förrän 10 över 12. Låg kvar i sängen och drog mig till kvart i 1 och gick ner och fikade. Nu ska jag byta om, gå ner och hjälpa mamma lite i köket sen ska vi fika! Mamma köpte lite gotta från affärn =)

Lite senare idag kommer Steff förbi så ska va med henne en stund, annars vet jag inte vad som händer! Fårse helt enkelt =) Slå en pling om ni vill de.

/Hejdå

***

Godkväll!

Nu, för en liten stund sen, så har mina pinglor åkt hem =) Det
var Steff, Tres, Ewe, Emma och Amanda som var på besök =) Kändes som en liten reunion faktiskt =D Vi såg på tv, snackade osså lekte Ewe och Emma väldigt mycket med Alice ;p De är riktigt mysiga mina girls asså =D På onsdag möts vi allihopa igen eftersom det är sista april och då ska vi nämligen grilla osv! Riktigt kul kommer det bli. Jaja, ska slå på en film sen sussa så gott jag kan!

/Godnatt

***

Hejsan hoppsan!!

Lill-eva har precis varit här och hämtat stereon sen partyt här!
Hon är trevlig hon! :D Just nu väntar jag på Steff och lite senare kommer även Tres, Ewe och Amanda :D Kung kul! Vi ska iväg och spela kubb oså sen ;) haha! Jaja, ska kasta mig in i duschen nu!

/Ha en bra fredagkväll!

***

Gokväll!

Har ätit ännu en utsökt middag i huset på klockarberget =) Det blev
fläskfilé och pressad potatis med jättegod sallad till! Min dag i övrigt har varit booooring! Skolan är inte min grej, om jag fick så skulle jag nästan hoppa av skolan för evigt och skaffa jobb osv! Gud så skönt. Jaja, jag och Steff i princip rusade till navet för att hinna med bussen och det gjorde vi! My big sis hoppade på bussen lite längre upp och hon hade köpt godis som jag och Steff så snällt nästan åt upp =D Men hey! Hon sa att vi fick ta hur mycket vi ville (H) Systrarna Wiklund hoppade av vid Ica Nivrena för att träffa mamma och Lonely Astby åkte vidare hem. Det blev mycket handla för mammas del! 1400 kr ;o Galenpanna, men jag tackar ju inte nej till fullproppat skafferi =D

Ikväll så ska jag vara med Stefan tha man! Jag ska strax gå ner och baka äppelpaj, MUMS! Sen så kommer hon hit och ska få smaka ;) Och Steff, jag lovar att du kommer tycka om de! Haha. Jag har inte den blekaste vad vi ska göra ikväll, det lär bli en dunder slappar kväll ;) Det är våran specialitet! Juste, jag har också fått en glass av mami =D Ska trycka i mig den snart också. I övrigt har jag inte så mycket att säga förutom att jag verkligen älskar mina nya rosa skor =D Jag lovar er, de kommer va utslitna redan om några veckor! Nejdå, jag ska ta god hand om de =) Haha. Jaaaaja

/Hejdå


***

Hallå där!

Kom nästan nyss hem från Birsta city =) Åkte dit med mamma efter
skolan och åt och shoppade! Jag shoppade 3 par skor från Skopunkten, en tunn lila jacka, en BH och 2 par tights från H&M, en hög pennkjol, blekrosa tights och ett korallfärgat linne från Gina Tricot =) Jag är nöjd iaf! Åt en tacotallrik på Charm också + att jag fick godis av mamsingen =) Nu är jag hemma och har ont i fötterna och är bomb trött! Skolan idag har jag inget att säga om! Tråkigt som vanligt, endast mina tjejer som gör det värt att gå dit.

Jag borde egentligen skriva min boklogg 4 men jag har verkligen ingen ork till det! Dessutom borde jag skriva Historian som skulle vart inne i tisdags. Det är verkligen ett måste! Det lär väl bli att jag skriver klart det inatt nångång.. Nej, nu ska jag städa på mitt rum och hänga upp alla kläder på galgar!

/Hejdå

***

Goddag!!

Idag är det riktigt varmt ute och jag bara njuuuter! Det är fan 15 grader ute :D
Blir helt överlycklig! På skolan idag så handlade jag och Matilda varsin mjukglass med strössel, och det satt riktigt fint i kistan :D Dagen i övrigt har varit tråkig! Efter skolan åkte jag och Steff och simmade, 40 längder blev det! Bastade sen blev det hem. Väl hemma så visste inte jag att min familj redan ätit så jag gick upp på rummet och väntade på att mamma skulle ropa att det var mat. Men nej, inte ropade hon nån gång. Utan jag fick ropa och fråga när det var mat och till svar får jag ; Men vi har redan ätit, du får äta när du vill! Taaaack för att ni sa det min älskade familj :')

Jag håller på att ladda ner 2 stycken Pippi Långstrump filmer =D Jag älskar faktiskt Pippi! Så jävla bra ;) Haha. Så när de har laddat klart (om ca. 40 minuter) så ska jag kika på de! Men tror nästan jag måste gå ut i solen och ta vara på den! Om jag orkar dra mig neråt. Ååååh, jag har världens jävla benhinneinflammation! Det gör svinont bara jag sätter ner foten på golvet... Det suger jävla bajs! Jaja, jag ska inte tråka ut er med mina så kallade problem ;)

/Godkväll

***

Klockan är 22.00 och jag är jättetrött! Det innebär att jag strax placerar mig ypperligt skönt i min underbara säng =) Min kväll har bestått av film och lite Desperate men konstigt nog så tittade jag inte klart på det ;o Wierd. Jaja! Imorgon har vi sovmorgon till 10.05, skönt att slippa italienska!! Sen går vi en låångdag, dessutom 2 lektioner med Sören. A pain in the ass ska jag säga er! Efter det ska jag väl dra och simma med Steff om hon inte bangar ;) Fårse det sen dårå! Nej, nu ska jag tvätta bort sminket och krya ner i säng.

/Godnatt!

Lauren Conrad

Hon är så jävla snygg =) Sen så verkar hon leva drömlivet. Jag vill
också ha det så! Glida fram i livet på en räkmacka, få det jobb jag vill ha och kunna köpa det jag vill! Aja, hon är riktigt fin iaf =)

Lauren Conrad

image23



Bilden är från Posh24.se

Dagens

Dagens humör: Glad, men trötttt
Dagens frisyr: Knut
Dagens klädsel: Leggins, svart linne, turkost linne, kofta
Dagens borde: Ut och springa
Dagens planer: Gå en promenad iaf
Dagens vill ha: Lista ut det ni =)
Dagens längtan: En pojkvän
Dagens beroende: Lypsyl, varje dag
Dagens tråkigaste: Skolan
Dagens personer:  Mina tjejer
Dagens irritation: Kan inte nämnas här ;)
Dagens händelse: Ehm... ingenting?
Dagens köp: Godis..
Dagens låt: Magnus Uggla - 24 timmar
Dagens vän: Det är alltid de där 3 brudarna, Ub<3
Dagens saknad: En pojkvän
Dagens onyttiga: Godis till filmen på skolan, skrovmål
Dagens dryck: Water and Coca cola
Dagens middag: Skrovmål
Dagens bästa: Att jag bestämt med mamma att vi ska gå och shoppa nåt i veckan(hoppas det blir av)
Dagens sämsta: Skoldagen i sig
Dagens babe: Han =)<3

pojken som kallades det

Tjaaa

Har precis tryckt i mig ett skrovmål från Njurundas kära Bommengrillen
och rapar coca cola! =) Varken mamma eller pappa orkade laga mat så då blev det skräpmat! Jag tackar ju inte direkt nej =)

Igår skrev jag ingenting för jag kände ingen lust alls. Dessutom hann jag knappt. Efter skolan kom Svenne och hämtade oss och vi åkte hem till Steff. Vi skulle ju egentligen plugga histora och det gick ju sämst. Vi typ sov, åt mat och tittade på nyaste avsnittet av OTH =D=D Fyfan vad jag älskar det! Blir helt galet beroende av det;) Pappa hämtade mig strax efter 7 och jag bytte om direkt när jag kom hem sen for vi till träningen. Var inte fullt så roligt på träningen men det var skönt att röra på sig.

Denna dag har varit extremt tråkigt om jag får uttrycka mig som jag vill. Började med idrott där vi körde nåt konstig Kungboll som var en Spökboll wannabe som sög. Efter det var det hinderbana och sen frisbee. Det sög också. Lunch, historia där vi fick se film, På västfronten intet nytt, och sen hade vi matte i ca 10 min innan vi skulle se språkfilm. Jag, Steff och Anna byggde först en liten koja som vi tänkte ligga och kolla i, den bestod av 3 bord och gardiner runt om, men sen kom det mer folk än väntat så vi fick bara ha borden kvar. Jag kan säga så här; Jag somnade. Så bra var filmen. Sen var jag jävligt less på att vi skulle ha slutat halv 3 men slutade istället 10 över 4. Kul dag. Svenne skjutsade hem mig och sen dess har jag bara varit ute i solen och sen ätit!

Kvällen kommer bestå av filmtittande =) Kom gärna och gör mig sällskap! Aja, ska dra min kos ner till mina älskade hundar och sitta ute i solen!

/Ciao!

parlamentet

Snart så börjar det efterlängtade Parlamentet, eller rättare sagt om en timme och sjugo minuter! Det är ett måste att se idag för Björn Gustavsson ska ju vara med! =D Det kan man inte missa helt enkelt. Min dag/kväll har bestått av extrem slöhet och kommer fortsätta så skulle jag tro! Förövrigt måste jag säga; SNYGG!!! Fan va arg jag blir. Hur tänker man som? Matilda, du vet vad jag menar. Aja, arg är jag iaf!

Tyvärr så har jag inget intressant att berätta för er! Så jag slutar detta inlägg med ett -

Hejdå!


Sen bjuder jag också på en mycket tjusig bild på mig från i somras. Tagen av Amanda Stone!
image22

film

Förresten! GE MIG FILMTIPS! Jag vet hur många som läser min blogg, så det är lika bra att lämna en liten kommentar med ett filmtips ;) Annars... Ja, det får ni veta då ;)

tomsnack

Eftersom jag verkligen inte har nåt att göra så kan jag lika gärna kika in här och knappra in ett inlägg. Dock har jag inget att skriva om så det läju bli tomsnack! Jag blir lite sur på vädret om jag ska vara ärlig. Det är 10 grader ute och solen skiner bara då och då. Och så blåser det kyligt, då kan man inte sitta ute och njuta... Sen läste jag att strax utanför Sthlm var det 21 grader ute ;o Helt sick.. Aja, jag får väl slå på en film eller nåt för att få tiden att gå. Snart är det väl mat också får jag hoppas på! Hasselbacks potatis och kött blire =D Mummms, det vattnas i munnen på mig (H) Haha. Desperat kvinna här, ja!

Ja nu fick ni ett onödigt inlägg att läsa också! Och jag fick nåt att göra för en stund. Och om ni inte förstog det i mitt förra inlägg så vill jag så otroligt jävla gärna ha sommarlov nu! Menmen. Slutet gott, allting gott!

/Hejdå

jag vill ha sommarlov

Sommarlov, solen lyser skönt!
Sommarlov, gräset är så grönt!
Himlen blå, vill jag nå, när jag fångas
utav vinden, sommarlov. Sköna sommarlov

Havets vågor, sakta rullar in
Och jag känner, att sommaren är min!

Sommarlov, solen lyser skönt!
Sommarlov, gräset är så grönt!
Himlen blå, vill jag nå, när jag fångas
utav vinden, sommarlov. Sköna sommarlov

hola

Hallååe!

Är hemkommen sen en timme tillbaka ungefär! Kvällen igår vart mycket
lyckad =) Lite krossade glas oså men det räknas man ju med! Började med bara vi brudar från klassen och åt mat från Titanic =) Riktigt gott! Spela spel och dansade och det droppade in folk hela tiden. Både roligt och tråkigt folk. Vissa satt bara vid ett bord och sa inte ett knyst. Men jag hade iaf riktigt roligt med mina homies ;) När klockan slog halv 2 ungefär var jag gaanska trött och det värkte i mina fötter! Huaa. De flesta drog till 20 i 2 bussen men det var några busar som stannade längre och härjade ;) Till slut fick vi ut de, några timmar senare, och vi kunde sova =) Klockan var då halv 4! Vaknade runt 11 men klev upp vid halv 12 och fikade. Pappa kom och hämtade mig och Steff kanske halv 1 och vi åkte hem.

Det är verkligen hääärligt väder ute idag =D Fast solen spelar mig ett spratt och gömmer sig! Ganska besviken.. Haha, skulle egentligen gå ut på långprommis med Steff men nej, vädret är inte riktigt på våran sida så vi skiter i det ;) Maria ville gå ut med jyckarna med mig men jag vet inte om jag orkar nu ;) Haha.. Fårse asså! Idag blir en slappar dag gånger tusen. Jag vill faktiskt på Birsta men mamma lär ju inte vilja.

/Hejdå

jag dansar aldrig nykter

Ååååh nu jävlar är jag pepp =D Just nu sprudlar Magnus Uggla - Dansar aldrig nykter ut ur mina högtalare :D Vill dra till Matilda och köra igång nuu! Haha. Men näe, jag får vänta några timmar till =) Hoppas kvällen blir kung men det tror jag att den kommer bli! Vad kan gå snett när vi är igång? ;) Jaja, ska fortsätta sminka mig =D

/Hejdå

runaway train

Godmorgon/Goddag!

Kvällen igår slutade lyckligt! Jag somnade som en stock direkt
jag stängt av datorn och lagt huvudet på kudden! Slängde också iväg ett Lycka till sms till Didrik som är i Schweiz och tävlar ;) Pappa väckte mig imorse runt halv 12 och tyckte det var dags att kliva upp! Juste! Mamma och pappa har köpt en plattv till köket. Och var den liten? Nääe den var ganska stor ja ;p Har inte kollat upp hur stor den var men det ser kanske lite konstigt ut att ha en stor plattv inne i köket? Jaja, fårse om de ska byta ut den mot en mindre. Erika har fått nåt brev av Mitt Hem om ja jag vet inte vad men det lär ju va nåt om att kolla på lägenheter! Och ja, jag längtar tills hon flyttar hemifrån =D Haha. Då får ju jag större rum, tillochmed  två i ett (H) Skönt. Men samtidigt så kommer ju hon ha lägenhet i stan och vem kommer va där ofta om inte jag? =D Great. Jaja.

Idag har jag bara städat mitt rum och snart ska jag väl duscha och klä på mig. Sen är det bara att vänta på att Steff ringer så sen drar vi till Matilda! =D Juste, måste skicka sms till Ida och Emma nu också! Sådärja. Aa men om ni vill nåt ikväll så får ni ringa mig! Ska sova hos Matilda också. Ha en bra dag/kväll! Det ska jag =D

/Hejdå

hell no

Åh fy bubblan! Jag är så trött så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Men ändå måste jag hålla mig vaken i några timmar till. Jag håller på att ladda ner en film som jag ska se när den är klar. Om sisådär 3 timmar. Kuuul va? Det är ju inget tvång, men vafan, har man inget att göra så får man ta till såna här knep ;) Min kväll har bestått av popcorn, iskallt vatten med is, tvtittande med twin! Det var väl mysigt en stund, förutom att Maria klagade så in i bomben! Jag såg typ nyss klart på Förtrollad. Och ja, jag blev uttråkad vissa delar av filmen men annars var den bra =)

Jag längtar faktiskt jättemycket tills imorgon =D Först middag med alla mina 5 babes och sen partaj! Kan det bli bättre? ;) Njäe, jag tror fan inte det. Nej men nu ska jag förflytta mig till sängen, jag kanske somnar men jaa, då får jag väl göra det då. Jag lär ändå få ett samtal lite senare!

/Hejdå



Bjuder på en partybild från nåra helger sen!!! I like you guys<3
image21


worlds greatest

Vilken förbannad härligt dag! =D Solen skiner som bara den, dock blåser det lite men det ignorerar vi! Skolan idag gick bra, hade utvecklingssamtal sista timmen och det gick förbannad bra asså ;D Trodde jag skulle ha hur mycket frånvaro som helst från Italienskan men icke ;o Hade bara 1 ogiltlig frånvaro där. Sen började mamma nästan grina när Lena berättade vad jag fått på allt jag gjort i engelskan. Så glad blev hon över betygen :D Hihi. Samtalet tog typ 50 min ;o Brukar ta cirka 30 min men jag vet inte vad vi pratade om som tog sån lång tid, menmen. Gick runt på stan lite själv tills bussen gick. Åkte hem och möttes av världens sötaste hundar - nämligen mina egna hundar! Åt nästan nyss middag, kyckling och strips, satan vad gott det blev ;) Mmmm. Ikväll har jag inga planer alls. Skulle kanske få besök ikväll men det är ju ytterst tveksamt ;) Mamma är ute med några kompisar och pappa spelar poker med hans kompisar ;P Så ja, det blir väl lugnt för mig idag.

Däremot imorgon har vi planerat party! =D Ska hem till Matilda med mina brudar + mina två andra brudar, Emma och Ida från klassen =D Jag tror vi kommer riktigt roligt! Vet ni nåt party är det bara att ringa ;) 073-8343338! Tack på förhand.

/Hejdå

Barbie Girl



- Hiya, Barbie!
- Hi, Ken!
- You wanna go for a ride?
- Sure, Ken!
- Jump in!


I'm a Barbie girl in a Barbie world
life in plastic, it's fantastic
You can brush my hair, undress me everywhere
Imagination, life is your creation


Come on Barbie, let's go party!


I'm a blond bimbo girl in a fantasy world
Dress me up, make me talk, I'm your dollie
(ken)
You're my doll, rock'n'roll, feel the glamour and pain
Kiss me here, touch me there, hanky panky


You can touch, you can play
if you say I'm always yours, oohoh


Come on Barbie, let's go party!
Ah ah ah yeah
Come on Barbie, let's go party!
Ooh woa, ooh woa
Come on Barbie, let's go party!
Ah ah ah yeah
Come on Barbie, let's go party!
Ooh woa, ooh woa


Make me walk, make me talk, do whatever you please
I can act like a star, I can beg on my knees


Come jump in, be my friend, let us do it again
Hit the town, fool around, let's go party


You can touch, you can play
if you can sayI'm always yours
You can touch, you can play
if you can sayI'm always yours


- Oh, I'm having so much fun!
- Well Barbie, we're just gettin' started
- Oh, I love you Ken!

what a beautiful morning

Tjaaaa

Solen skiner, så otroligt härligt! Vädret kan jag verkligen inte
klaga på! Har precis tryckt i mig nästan ett halvt paket glass nu, med choklad- och cola sås =D Det var ûbergott för er som inte förstog det.

Åkte in till skolan med Steffs låtsas father Peter och mötte Ida och Emma sen på den lilla vägen till porten. Det brann i nån bil i stan idag, synd! Nationella provet i engelska gick bra! Jag skrev om när jag var till Turkiet med Didrik i somras =) När vi var klar med det så hade vi 3 timmars hål så vi drog hem till Matildas place och åt lite mat och myste på. Sen var det back to reality igen. Sista timmen fick vi igång en jävla diskussion om jämnställdhet i Sverige. Hualigen! Vi rusade till bussen där vi träffade på många trevliga ansikten =) Väl hemma var det mat på G så det var bara att slå sig ner vid matbordet på en gång. Kycklingwok stog på menyn idag! Nu ska jag försöka skriva min läslogg som skulle vart inne igår. Jaja, får väl se hur det går!

Imorgon är det fredag ja. Vad händer då? Jag har träning men jag vet inte ens om jag har lust att träna. Fyfan har ingen lust alls med fotbollen längre. Men suget kommer tillbaka snart, det känner jag redan =) På lördag har jag planer!

/See ya

John Blund

Hallå där!

En trött och sliten tjej här! Jag ligger i sängen som en
död fisk och har ögonen halvt öppna. Jag fattar inte, jag är helt utmattad! Det är skolan som tär på mig det är en sak som är säker. Tillochmed Maria säger att jag är utbränd snart! Usch.. Jaja dagen på skolan har gått både segt och fort. På italienskan var jag och Steff ännu mer inaktiva än vanligt och så var vi borta nästan en kvart på våran "lilla paus" vi fick. Sen fick jag reda på att jag fick G på Företagsekonomin!! Fy bövelen vad glad jag blev =D Var helt bombsäker på att jag skulle få IG! Men icke (H) Hade ingen engelska så gick ner på stan med mina brudar där typ hela våran klass var! Såg på allas svenska filmer idag och alla var faktiskt bra ;) Fick sluta tidigare så vi hann med 3 bussen!! Skönt. :D Aja ska dra!

/Hejdå

fotboooooooooll

Hallååå!

Vet ni vad jag verkligen hatar med måndagar och torsdagar? Jag slutar så jävla sent. Måndag - 16.10 och Torsdag - 16.00. Och då är jag inte hemma förrän kvart över 5 och då är klockan nästan 6! Visst, då går tiden fort och jag får sova snart men ändå ;o Usch. Dessutom har jag italienska sista timmen på måndagar och det är lika med döden! Aja. Nu sitter jag och lyssnar på NRJ och sjunger med! Ska träna ikväll och ni anar inte hur glad jag är över det =D=D=D=D=D Hihi. Måste förresten plugga lite historia =/ Har komplettering imorn. Jaja! Det finns tid för det ikväll efter träningen. Ett ganska stort minus med träningen är att det är bajs kallt ute och jag hatar att träna när det är kallt. Haha dock är det 2+ ute men ändå ;)

Imorgon är det tisdag. Det betyder idrott + kort dag. Skönt =) Sen äre träning på kvällen men jag funderar på om jag ska ut och springa istället för att dra dit, jag hatar att träna på grus. Jaja, fårse det då ;) En sak är säker och det är att jag vill ha sommar! Sommar sommar sommar. Fan va härligt =) Ajaaa

/Hejdå


what a terrible day

Tjabba tjena hallå!!

Kommer precis från middagsbordet! Idag serverades det lax och potatis på Familjen Wiklund bord. Och vet ni hur mycket jag älskar lax? Så häääääär mycket =D Det är så jävla gott.

Jaja. Igår efter att flickorna hade åkt så satt jag mest vid datorn och gjorde ingenting. När Erika hade hämtat mamma och pappa(och jag kände mig trygg!) :D Så la jag mig i sängen och slog på en film. Daltry Calhoun tror jag den hette. Den var väl ganska bra, sorligt när mamman dog bara! Då grät jag, som vanligt ;P Sen såg jag slutet på Hot Rod. När jag stängt av datorn så låg jag och smsade men runt kvart över 3 slocknade jag med lampan tänd och grejer runt omkring mig i sängen. Detta märkte jag såklart när jag vaknade. Fick ett godmorgon sms runt 10 men det såg jag inte förrän vid 11 då jag svarade med lite hackande svenska så där på morron. Somnade om och vaknade halv 1 då jag steg upp och gick ner och fikade. Sen var det bara bums upp på rummet och plugga. Har ju samhälleprov imorgon första timmen! Blää. Sen dess har jag knappt gjort nåt, sett på The hills avsnitt och Eva och Adam avsnitt ;) Håller också på att ladda ner Lejonkungen 2 som jag ska se ikväll.

Snart kommer väl Steff förbi och hämtar hennes mobil som hon så klantigt glömde här igår ;) Den kvinnan har inte stor koll på hennes mobil inte! Hon tappar jämt ur den ur byxfickan osså märker hon det inte. Det är alltid jag som ser den. Vad ska det bli av henne? =/ Ne skämt åsido. Näe jag har faktiskt inge mer att säga nu!

/Hejdå

Hmmmm

Måste bara få säga en sak! Jag saknar min Evelina Rask =( Jag träffade henne på bussen nån dag i veckan och fy satan vad jag saknar kvinnan. Jag kände det då. Men på måndag, får jag träffa min gos! =D Då mina vänner ska jag krama henne hååårt. Sen ska jag bestämma en dag då jag ska va med henne =)

<333

image20

once upon a december

Lyssna och njut!
 

saturday night

Hejhå! Nu har mina älsklingar åkt =D Och jag sitter här. Våran kväll bestod av godis, chips, dricka och tv =) Matilda hade med sig en film men det var nå fel på min dvd satt det gick inte att titta! Fan då, men vi tittade på tv och det gick lika bra ;) Skrattar alltid lika mycket med mina brudar. Dock var inte Lillen med =( Ett stort minus. Jaja, det är bara jag och syster Erika hemma nu och hon spelar bara CS, den nörden. Så jag är själv och har inget att göra! Ska väl slå på en film och mysa till det=) Ha en bra lördagkväll! Det ska iaf jag ha.

/Hejdå

Ps. Steff, jag vet att du läser så kom ihåg att hämta din mobil imorgon! Satt du inte glömmer. Ds



image19
Ni är de bästa som finns!

hur orkar man?

Hallå! Jag har precis ätit och sitter här i matkoma! Är proppmätt.. Vi åt nå tortilla/tacos grejs, asgott =)

Igår så åket jag ju till Stephanie, efter ett tag, runt 9 gick vi ner till Stadins house och skulle fika. När vi kom dit hade födelsedagsbarnet åkt men skulle komma tillbaka strax. Steff tog sig en tårtbit och en kaka medans jag bara åt lite smarties (H) Haha. Emma kom och fick grattiskramar. Senare satt jag, Steff, Matilda och Emma på rummet och snackade deep talk medans Tres och Nils tittade på hockey. Tror vi snackade om allt mellan himmel och jord faktiskt ;) Nån gång efter 12 slaget gick vi hemåt och då gjorde vi en till videoblogg (som vi också gjorde på vägen dit) haha ;) Kaanske, om ni har tur, så lägger vi ut de. Väl hemma var jag astrött och låg och smsade i sängen medans Steff nördade vid dotan. Sen somnade vi väl runt 2 nångång. Klev upp runt 12 och gjorde gröt till frukost med mackor och ägg! Det satt riktigt fint =) Pappa hämtade mig och jag åkte hem och ploppade ner i ett varmt skumbad =) Olyckligtvis höll jag inte koll på skummet när jag tappade i vatten så när jag sen kom tillbaka för att stänga av så hade det skummat över kanten! Oops (a)

Ikväll kommer Steff hit! Och förhoppningsvis Matilda och Oliwia också =) Vi ska väl mysa på här hemma antar jag. Se nån film och prata som alltid. Jag älskar verkligen mina flickor<3 Dock saknas Marie på listan ikväll =( Mina föräldrar ska iväg och typ dricka vin och umgås med Bosse och Anki ikväll och Maria är hos Ida. Så det är bara jag och Erika hemma =D Fast sen kommer ju tjejerna också. Jaja, ska gå och göra nå nytta =)

/Hejdå

as usual

Gókväll! Detta blir troligtvis mitt sista inlägg för idag om jag inte snor Stews dator ;) Ska nämligen dra till henne nu och sova där. Sen kanske vi drar ner till Stadin's house och fikar =) Lill Emma fyller ju år! Grattis goskit :D Detta blir väl ännu en lugn helg för mig! Men jag gillar det. Aja ska kila nu.

/Hejdå


weekend

Hemkommen nu! Fast det har jag varit ett tag men jag har inte orkat skrivit något. Dagen har väl gått ganska fort. Började halv 9 och slutade halv 2 med en lång håltimme där emellan. FEB provet gick förjävla sämst.. Men det har jag lagt bakom mig nu! Ska få privatlektioner av Matilda så jag förstår nånting (H) Sören kan ju bara gå och dö han. Åt på Sibylla idag, dålig vana för oss måste jag säga!

Ikväll blir det bara att jag tar det lugnt skulle jag tro. Har inget annat på schemat satt. Men det är skönt det! Måste plugga samhälle i helgen också. Har prov det första vi gör på måndag morron! Kul start på veckan va. Jaja. På måndag ska jag träna :D Fyfan va jag längtar! Kommer nog bli jobbigt eftersom jag inte tränat på ett tag men det är smällar man får ta.

/Hejdå

kiss kiss

Hejhå! Är inte på lika bra humör idag. Det är kallt och jävligt ute och då får jag damp!! Riktig damp menar jag då. Skoldagen har varit riktigt slapp idag, det gillar jag. Åkte in och hade engelska, fick skriva klart uppsatsen och sen hade vi lunch och datakunskap. Matten var inställd och man får jobba vart man vill på svenskan. Great tänkte vi ;) Steff lämnade oss tidigare eftersom hon hade utvecklingssamtal så jag gick ner till navet med Matilda och träffade även My och Amanda. Steff kom till bussen och sen Jansson också. Väl hemma möttes jag av doften från nybakade bullar =D Så jag tryckte i mig nåra och gick upp på rummet. Nu sitter jag här. I min ensamhet och tänker på dig. Nej, jag skoja. Är trött som ett as är jag också =( Mätt efter bullarna... Haha! Tror jag ska ta med mig dotan och lägga mig i sängen, fast då kommer jag bara somna och så får jag inget gjort! Måste göra svenska filmen och plugga FEB.

/Hejdå

oh my!

Asså vad är det här?! Håller jag på att förvandlas till en liten blond tjej med stora svarta kläder och ton med svart eyeliner runt ögonen?! Nej fan, aldrig jag. Hahaha skulle aldrig falla mig in ;) Men om man bara skulle lyssna på vad jag har för låtar på min Winamp lista så man nästan kunna tro att jag är en blandning mellan hårdrockare och en riktig girly girly. Haha! :D Hua.. Men mina vänner, om den hemska dagen någonsin skulle komma så RÄDDA MIG! Men ska jag va ärlig så skulle det aldrig falla mig in. Jag älskar ju mig som jag är just nu =D=D=D Så med detta inlägg säger jag GODNATT! Ska ner och fika sen krypa till sängs..

/PUSS GODNATT

baddare

Godkväll :D Är på superbra humör faktiskt! Vettefan varför. Gick ju till Steff efter tandis imorse, åkte till skolan, hade FEB där Emma drog till med den bästa kommentaren till Sören: Men säg att vi är dum i huvve då! Hahaha.. På lunchen var det äcklig mat så jag och Emma gick på Sibylla (ja, jag vet...) och köpte varsitt Super Meal som vi knappt åt upp halva var av. På engelskan drog vi igång en debatt om att vi inte gillar Sören! Haha, sen skrev vi nån uppsats. På svenskan fick jag veta att jag ligger på VG och det var ju dugligt ;) Drog ner till bussen och mötte Stew som slutat tidigare än mig. Tres följde med oss och badade och den här gången blev det hela 50 längder ;) Fyfan va bra av oss. Plus att Tessan lärde mig fjärilsim (H) Haha, kanske inte så bra men! Sen blev det snax och bastu! Pappa hämtade mig, åt middag och sen dess har jag inte gjort nåt. Försökt meka med filmen vi gör i svenskan och när jag var klar så klantar jag mig så alla bilder försvinner. Kul va? ;) Jaja............. Har ju hela helgen på mig ;) Hoho.

/Hejdå

Godmorgon!!

Hallå där "alla" trogna läsare ;) Jag sitter hemma hos Stephanie nu! Hon står och sminkar sig och här sitter jag och dunkar musik och kikar runt på hennes dota! Anledningen till att jag är hemma hos henne denna tid och dag är att jag har precis varit hos Dentista och kollat mina tänder. De var finfina sa hon ;D Förresten heter min tandläkare Gunilla Viklund. Den ni ;) Vem vet, vi kanske är släkt? ;o Haha. Jaja, missar italienskan idag, syyynd! Inte ett dugg kan jag försäkra er om! Dessutom hade vi ett läxförhör idag som jag inte kunde så det var ju skönt ;) Ska in och ha jävla företagsekonomi nu... Det suger jävla balle. Asså seriöst, jag fattar inte ett skit! Och vi har prov på 3 kapitel på fredag. Om gud finns, snälla hjälp mig!!!!!!!!!!!!! Ska gå och platta mitt hår nu =D

/Hejdå


En gammal goding på mig & steff!
image17

jävla bajs

Hallå där :D Känner att mitt humör inte är det bästa även fast det borde det med tanke på mina köp idag! Berättar mer om det senare i inlägget. For till skolan och hade plintboll och fys på idrotten =D Riktigt kul med tanke på min underbara klass. Och hurrni, jag pumpade 10 kg =D=D Inte dåååålit för att heta Petra Wiklund med pinnar till armar ;) Haha, det var dock inte det lättaste. Fick hjälp av Steff då man skulle ligga på rygg och dra stången till pannan och sen bakom, inte fan klarade jag det eller ;) Då kom även en annan idrottslärare och skrattade åt mig?! Haha. Historia stog näst på listan och jag visste fan inte vart jag skulle ta vägen?! Seriöst! PungUlf stog och pratade exakt hela lektionen och sånt klarar inte jag av! Och dessutom måste jag sitta still och lyssna. Fick riktigt många myror i benen så efter lektonen sprang jag från klassrummet till skåpen ;D Haha. Sen vare dags för matteprov som gick helt åt pipsvängen! IG på mig där om inte Tompa kan vara snäll. Efter skolan kom mamma in till stan osså började vi våran shoppingtur.

Jag köpte:
Ett par skor från H&M
En bikini
från H&M
Korta sportshorts från H&M
En T-shirt från H&M
Ett par svart tights
från H&M och ett par från Kappahl
Ett linne
från Gina Tricot
En T-shirt från Bikbok
En tjocktröja
från Bikbok
Ett par converse skor
från Stadium (som ska lämnas tillbaka)

Väl hemma åt jag knappt nån mat, var ej hungrig. Och sen dess (klockan halv7) har jag suttit här! Har daaaamp... Jag är så less på ALLT.. Fyfan asså. Ne nu ska jag gå och göra nå nytta! Tandläkaren imorgon också. Bajs

/Hejdå

Godmorgon!

Har precis blivit klar ;) Så snart ska mamma skjutsa mig till bussen och sen ska jag pumpa hårt på idrotten =) Har styrke och sen skulle vi göra nåt annat på slutet. Tror nästan det bara är jag som är peppad på fys (A) haha. Jaja, idag har vi matteprov..... Det gäller att gå på känsla då ;) Kan absolut ingenting och det känns ju bra. Efter skolan så ska jag kanske på stan och kika lite på grejer sen hem och plugga.. Om vädret tillåter så går jag väl ut och springer också men just nu känns det inte så lovande. Jaja, ska kila nuja!

/Hejdå

Gókväll!

Buongiorno =D

Som ni redan vet så är jag på topphumör nu =D Magnus Uggla gjorde min dag där ;) Har typ precis proppat i min massa glass, mummmms! Och nere väntar chips och Pepsi Max. Mamma (!!!!) hade haft så tråkigt idag så hon åkte och köpte chips förut =D Och inte gnäller jag inte, men förvånad det blev jag! Hon äter nämligen inte sånt, absolut inte på veckodagarna.

Kvällen har inte bestått av så mycket. Har mest suttit här framför dumburken osså har jag pluggat liiiite matte. Sen innan jag ska sova så blir träning =D Alltså styrke, och sen ett långt jävla skönt bad =D Med såna där badkulor eller vad det är så det luktar gott! mmmm (H) Har inget mer att berätta för er nu.

/Arrividerci

Magnus Uggla

JAAAAAAAAAA!!!! Är riktigt jävla glad nu kan jag lova er alla =D=D=D=D=D=D Läste precis att min och Steffs typ DRÖM har gått i uppfyllelse!! Magnus Uggla kommer på Gatufesten till sommarn =D=D=D Ååååååååh vad jag blir glad!!!!! Både Håkan och Uggla, helt wuuunderbart =D

image16

Hola

Goddag!!

Fast det är inte en sån god dag =/ Dagen började riktigt jävla dåligt och har i princip bara fortsatt så. Jag la mig lite hungrig (gör aldrig det!!) osså drömde jag att jag mådde illa typ, sen när jag vaknade så mådde jag illa på riktigt! Hade asont i magen och mådde illa.. Mamma trodde jag hade magkatarr, fast ett tag trodde hon att jag var gravid?! Haha. Så jag tog en tablett och så blev det lite bättre. Dock höll jag på att dö av hunger på bussen in eftersom jag inte kunde äta nån frukost. Sen så var vädret ett jävla piss väder! Skulle vilja kissa på gud just nu... Efter lunchen fick vi springa till datakunskapen på GA för att det regnade/snöade så mycket, så jag fick gömma mig under Matildas halsduk =) Efter skolan drog jag och Steff ner på stan och kikade sen tog vi bussen hem. Jag gick i slasket från bussen och sen så hör jag bakom mig; Du har inte växt nånting ser jag ;) ... Så är det Andreas Andersson som klämmer ur sig det. Jag vände mig bara om och pekade fuck you åt han. Fick kyckling och potatisklyftor till middag=D satt finfint i kistan! Nu sitter jag och leker dotanörd och tänkte göra det i princip hela kvällen (H)

/Hejdå

Spanien

image15

Hit ska jag den 14 juni mina kära vänner, och jag längtar som fasen!

Gókväll!

Mina dearest friends =)

Gör absolut ingenting och är ganska uttråkad ;) Men alldeles snart är det Parlamentet så jag ska se det =D Även fast inte Björn älskling är med =( Förresten! Nåt som jag inte har sagt är att jag ska få 1500 kr av mamma =D Eller ja, jag ska köpa saker som jag verkligen behöver, till sommarn och speciellt till Spanien när vi ska dit =D Och om det blir pengar över så fick jag de i sparpengar! Det är helt great förstår ni!! Så jag ska med mamma nån dag i veckan eller så och shoppa loss (H) Den ni hoho. Har ingenting alls att komma med förutom att jag saknar min kära storasyster men hon borde vara hemma snart =D=D Hon har varit borta hela helgen och hälsat på nåra kompisar i typ Skellefteå eller nåt sånt. Jaja hat bra!

/Hejdå

Hallå dagen

Jag sitter och "pluggar matte" just nu, vilket betyder att jag sitter med matteböckera öppna men jag smsar och sitter vid datorn istället. Vilken framtid va?

Igår så kom Steff hit, jag gjorde mig klar, vi gick till Ica där vi mötte Marie och Matilda, köpte grejer sen gick vi hem till Steff och lagade mat. Det blev riktigt jävla gott ska jag säga er! Vi satt jättelänge vid bordet och pratade om allt möjligt! Ni vet hur vi blir när vi väl satt igång =) Sen tog vi på oss kläderna och gick ner till Statoil och köpte dricka, Matilda köpte mjölk! När vi kom tillbaka blev det kladdkaka med grädde och vi fortsatte snacket. Tiden bara rann iväg och helt plötsligt skulle Marie och Matilda gå till bussen. När de kilat så diskade vi lite och slog på diskmaskin. Satte oss och tittade på tv och nördade vid datorn. Dock fanns det inget bra på teven så vi gick upp och la oss i sängen. Runt halv 1 bestämde vi oss för att sova men inte fan gick det. Tror jag sov runt 3 timmar inatt men det konstiga är att jag inte är trött nu;oo Jag höll iaf på att dö inatt ;) Haha..

Steff "hoppar" på mig, tänder lampan och säger:
S: Men jag vill inte! Seriöst, jag vill inte!
P: Va? Vad vill du inte?
S: Men jag vill inte att han ska komma!
P: Men, vem då?!
S: *mummlar lite*.... Kungen!!

hahahaha jag skrattade gott åt det och mobbade sen Steff för det på morgonen dels för att det var så fult och dels för att hon inte kom ihåg det ;) Haha!

Vi låg kvar i sängen och pratade, kikade på datorn sen gick vi ner och jag tog en macka och Steff plockade ur diskmaskin. Sen blev det tvtittande; Talang 2008 med chips och ostkrokar. Efter det gick vi ner till mig och en stund efter kom Steffs pappa och hämtade henne. Och nu sitter jag här med matteböckerna......... Ska kanske ta och göra lite nytta istället för att sitta här? Fast, jag orkar inte..

/Hejdå

trötta människa

Goddag!

Igår åkte jag till Steff runt 6 tiden. Efter en stund vandrade vi ner till Ica där vi köpte olika godispåsar, såna där man jämt åt när man var liten =D När vi kom tillbaka slog vi på en riktigt bra och rolig film, Bachelor Party 2 the last temptation. Värd att se gott folk ;) Efter det så tittade vi på ett avsnitt av Myggan sen gick vi upp och spelade Chicago med Svenne. Dock gick det inte så bra för mig! Steff vann första och Svenne de andra 3 gångerna... Och jag ingen! ;D Haha. Tog halv 1 bussen hem och slog på en film och la mig runt 2, helt utslagen! Mamma väckte mig runt 11 imorse, fy tusan för henne. Jag har städat hela övervåningen förutom Marias rum. Inte dålit av mig (H) Nu ska jag strax hoppa in i duschen. Känner mig inte ett dugg fräsch ;)

Om ett tag kommer väl Steff hit, tror hon skulle gå till mig från Nolby? Ni tänker säkert whaaat?! Och ja, det gjorde jag också när hon sa det ;) Haha.. Sen går vi till Ica där vi möter Marie och Matilda. Vi ska laga middag och mysa på ikväll =D En helt perfekt kväll med mina underbaraste!

/Ha en bra lördag!

jamen juste

Hola!

Nörden här! Sitter just nu och fryser asset av mig, är riktigt kallt i mitt rum! Men jag ska ju snart ner och tigga skjuts till Stew. Ska ju till henne ikväll som ni nog redan vet =) Men orkar inte pallra mig ner än, är så trött. Ska nog ta en tupplur innan jag åker (H) Ja, som ni redan nog förstått så ska jag och Steff ta det lugnt och de innebär nog godsaker också! Dock sa Hampus att vi var tjockisar och vi sa; men icke!! Men tyvärr, det är den bittra sanningen. Känner att det här verkligen blev tomsnack men jag vill ändå skriva =D Svårt det där asså. Näfan jag hoppar i säng och slumrar till en stund!

Btw Stew, du förstår väl att en "ta det lugnt" kväll betyder mjukiskläder ;) Så var redo när jag kommer! För inte fan kommer jag klä upp mig när jag ska till dig (H) =D

/Ciaooo

Tjooo

Hemma hos Stefan nu jao! Ungen sitter och trycker på toa nu och jag sitter här =D Nejdå skoja bah! Ikväll ska jag vara med Stephanie dåe, vi ska väl bara ta det lugnt och liksom njuta av varandras sällskap =D Bra de! Aja, nu kommer hon (H)

/Hejdå


Godnatt för idag

Nu säger jag godnatt för idag! Ska nämligen skutta i säng och pressa in "lite" historia nu tänkte jag! Sen ska jag sova riktigt jävla gott, plåga mig själv med att kliva upp tidigt och gå till skolan. Men sen, då jävlar är det helg! ;) På lördag brudar, så smäller det =D Jaja..

/Hejdå

image14

Ojoj

Jag gjorde det! Jag tog steget och raderade alla mina sms i inkorgen =) Det var fan starkt gjort av mig kan jag lova er alla där ute i världen. Har haft kvar massa sms som minne och shit men nu! Nu var jag stark och tog mod till mig och tog bort allihopa ;) Haha.. Ni kanske tycker det är töntigt, men inte fan bryr jag mig (H)

/Hejdoooo

Gaaaah

Asså jag tror seriöst att jag börjar grina snart!!! =( Jag orkar inte plugga mer. Så inihelvete jobbigt! Sen är jag trött som ett as så det fastnar ändå inget i skallen. Så jävla meningslöst! Fanfanfan................................. =(

Dagens

Dagens humör: Dagen började dåligt och har i princip fortsatt så
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens klädsel: Svarta leggins, svart/turkos typ tunika, svart kofta
Dagens händelse: Ingenting
Dagens låt: Cassie - Is it you
Dagens planer: Plugga historia så det ryker ur öronen
Dagens vill ha: Ett kilo godis
Dagens saknad: Sängen
Dagens drog: Mina tjejer
Dagens finaste: Alltid mina brudar
Dagens måste: Historia........
Dagens mat: Pannkakor och Chiliconcarne
Dagens köp: Nothing
Dagens kärlek: My gang
Dagens bästa: Utan tvekan UB, vad skulle jag göra utan de? =)
Dagens sämsta: Mattelektionen
Dagens kommentar: "Simmar inte laxarna till varmare länder på vintern?" Sagt av mig själv, dum chick ;)

No air

Godkväll!

Som vanligt borde jag egentligen sitta och plugga just nu, läsa historia, men tror ni att jag gör det? Nej, självklart inte. Ärligt talat så blir jag galen på mig själv! Jaja, dagen har väl gått fort. Började dagen med engelska sen lång lunch. Data där jag fick veta att jag fick VG på dataprovet, 1,5 poäng ifrån MVG. Inte dååålit (H) Sen var det dags för matte, och tro på fan att jag inte jobbade ett dugg då heller. Men seriöst, jag fattar inte ett jävla piss, blir insane!!! Sen hade vi svenska och efter typ halva lektionen fick man gå hem om man ville så jag strosade över till mammas jobb och åkte hem med henne. På matbordet idag serverades det chili con carne, inte min favorit... Nu har jag hamnat här på nåt konstigt vis när jag egentligen borde plugga. Fyfan vad jag är lat! Jaja, duty calls ;)

/Hejdå

Kvällskvisten

Slänger in ett litet inlägg på begäran av Sofia Hellsén ;) Gó tös det där, så kunde inte motstå henne! Blir inget långt inlägg för jag måste plugga... Har varit riktigt dålig på det idag! Jag bara inbillar mig att jag har pluggat tillräckligt. Önsketänkande liksom ;) Imorgon börjar vi 10.10 som tuuur är! Orkar inte kliva upp tidigt. En dag närmare helgen är det ju också =D Blir riktigt glad då jag tänker så. Hmmm vad ska jag skriva mer? ;) Jo, imorn viiiiiiiill jag träna, men blir det nåt av med det? Näe, för jag har en jävla skola att sköta som jag inte ens vill gå! BAJS! =( Förresten tänker jag snacka med min matte lärare imorgon om att få byta till special matte. Jag suger verkligen på matte och jag fattar inte ett skit. Sen så har jag ju fått höra att det är slappt på specen ;D Yeeey! Aja, sängen kallar mina mates =D

/Godnatt

                En bild på Sofia da man
image13

Historia suger

Hallådär!

Ska berätta lite smått om min dag så där ;) Somnade runt kvart över 11 igår kväll, riktigt skönt ;D Och vaknade inte förrän klockan ringde halv 7. Då var jag typ död. Drog mig upp, fixade mig och drog till skolan. Hade italienska prov första timmen som gick helt okej faktiskt. Hade jättelång rast så jag och Steff gick på kurres och drog varsin stripsmeny! Företagsekonomi stog sen på listan och fyfan vilket helvete.... Men jag och Matilda jobbade riktigt bra=) Jag blev otroligt stolt. Dock börjar jag bli riktigt rädd för Sören! När jag och Matilda frågade om hjälp som kom han till oss. Då kittlade han först mig sen smekte han både mig och Matte över ryggen! Whaaaat?! Jaja, lunch sen då och då gick vi ner på stan så Steff fick shoppa en tröja sen gick vi till Donken där våra vänner va. Engelska, där Monika fortsatte plåga Steff ;) Hahaha, så kul att se på. Svenska, där vi inte gjorde ett skit, tittade på Ugly People.com hoho. Åså till slut Samhälle med Sören. Vilken plåga! Till att börja med fick han ett utbrott på Challe när han skämtade och sen var han bara allmänt äcklig. Drog ner till bussen där vi träffade Didrik och Sofia, snyltade lite chips av de på bussen sen hoppade vi av i Kvissle. På med badkläderna och simmade 40 längder bara så där. Lätt som en plätt ;) Nja, men det var fan inge jobbigt. När jag kom hem så blev det käk sen har jag i princip pluggat och suttit vid datorn. Är riktigt hungrig nu så ska ner och äta!!

/Adios Amigos

Björn Gustavsson

HAHAHA JAG ÄLSKAR BJÖRN!!!!

Plugg plugg plugg

Detta är vad jag har att göra inom 2 veckor;

Onsdag: Italienskaprov, Läslogg i svenska
Fredag: Stort prov i Historia om Franska revolutionen
Tisdag: Matteprov
Onsdag: Samhälleprov om EU, Läslogg i svenska

Och tro mig! Det kommer komma mera... Har säkert glömt nånting nu också..

Baaaaaaaaaaaajs

Gooodday

Hola!

Egentligen borde jag sitta och råplugga vid det här laget. Men icke, vad gör jag istället? Jo, jag sitter och gör ingenting framför datorn och skriver ett meningslöst inlägg bara för att ha nånting att göra. Perfekt. Måste verkligen skärpa mig asså! Men vad ska man göra om man är uttråkad och riktigt trött? Gaaah... Jaja, måste sätta igång med pluggningen.

Jag sa ju att det var ett meningslöst inlägg ;) HAHA..........

/Hejdå

Sunny day

Det är helt underbart väder!!! Solen skiner, all snö är snart borta och lyssna på det här; det är 11 grader ute! Plus, inte minus! Jag blir glad bara jag tittar ut genom fönstret=D

Äntligen

Hallååå
Nu när blogg äntligen funkar så ska
jag ta och berätta om mina äventyr dessa dagar! 

Fredag - så kom Emelie hit och sov här. Vi köpte chips & dipp och lite godis! Kikade på dans filmer och sen slocknade vi. Jag klev upp på morron och duschade och Emelie låg kvar. Runt 12 åkte vi in till stan, träffade Steff på bussen osså gick Emelie till henns far och jag & Steff gick runt på stan för att hitta fynd åt Steff. Åkte hem till varsitt hus men strax efter att jag kommit hem så bestämdes det att jag skulle ta 16.10 bussen (det bestämde vi 15.45) så jag fick runna till bussen. Väl hemma hos Steff så lagade hon och jag maten. Utsökt mina damer och herrar ;) Åkte till André på party och hade kul med mina käraste vänner! Jag, André och Steff tog bussen ner till stan för att jag & Steff sedan skulle ta bussen till Njurunda. André trodde att vi skulle på Subway och äta så därför följde han med. Dumt gjort av han och till slut gick han hem till Bosvedjan från stan ;) Dum kille..

Sov hos Steff denna lördagsnatt och vi myste på tills klockan halv 5 så vi somnade! När vi sedan vaknade runt 1 av att mamma ringde så klev vi upp och åt våfflor med grädde & sylt och bestämde oss för att ta en långpromenad eftersom det var ett helt underbart väder! Gick från nolby, backvägen till svartvik, till kvissle, in på ica och köpte glass som vi var riktigt väl förtjänta! Detta tog oss en och en halv timme. Riktigt skönt var det! Mami kom och hämtade mig runt 5 nångång för käk och efter det tog jag det bara lugnt.

Måndag - Skolan började igen och jag var helt jävla död eftersom jag inte somnade förrän halv 3, 3 kvällen innan. Klarade mig igenom dagen finfint och åkte hem och pluggade. Fyfan! Slockade 20 i 12 och sov som en stock till klockan 20 i 8! 8 timmars sömn alltså.

Tisdag/Idag - Klev som sagt upp tjugo i åtta och duschade, packade väskan, sminkade mig och drog till bussen. Hade badminton på idrotten och jag & Marie var lätt bäst av alla ;) I promise you! Till våran besvikelse så var det pyttipanna till lunch istället för makaroner och köttbullar som Ida sagt. Hade historia och sedan matte som jag inte gjorde ett skit på förutom att terra Steff och smsa med André ;D Efter skolan vandrade jag med Steff ner på stan så hon fick kika och inhandla lite sen tog vi bussen hem. När jag kom hem bytte jag om och drog ut och sprang. Hahaha kändes så jävla fult! Byxorna jag hade tagit på mig hade blivit lite små runt stjärten så det stramade åt och på tillbaka vägen hem så kändes det som om jag var världens tjockis! Hahaha. Jag hade motvind, med tajta byxor och uppförsbackar. Det såg nog måttligt kul ut ;) Nu har jag precis ätit middag och ligger som en död fisk i sängen. Måste plugga... Kan ej sitta här någe mer =/

Ett långt och kanske inte fullt så roligt inlägg :D Men skyll er själva ifall ni läst det!

/Hejdå

RSS 2.0