life is a mystery

Varit en lugn dag idag. Städade mitt rum och renbäddat! <3

Har laddat ner The Ugly Truth som jag och Maria ska kika på och äta lite chips. Mums filibabba.


we like to party

Tog bussen till Emelie igår där Emelie gånger 2, Issa, Maria och Carro var. Förfest med massa singstar som mitt lag vann på, kortspel och massa dans. Felix och Adrian skjutsade ner oss på stads senare där vi dansade loss hela kvällen. Träffade sjukt mycket härligt folk!! Jag hade superkul. En annan sak också, Marie var fullare än någonsin igår!! Haha, fan va vi skrattade.

Nåt som var mindre roligt var väl att Tommy lyfte upp mig så att min kjol åkte upp och jag visade stjärten, dock hade jag svarta genomskinliga strumpisar på mig så det var ju inte blottning på hög nivå. Meeen självklart kom fotografen och knäppte kort då! Haha, jag hoppas bara jag hann hålla för rumpan, annars kommer jag skämmas ihjäl.

Det luktar ljuvligt i vårat hus just nu! Pappa lagar mat. Fläskfilé och potatisgratäng, muuums.

Btw, ska försöka knäppa kort på gårdagens inköp och lägga upp! Nånting jag aldrig brukar göra, men det kan ju va kul.

Puss

all eyes on me

Blev Birsta idag. Hela dagen. Kom dit 11 och åkte halv 4. Med mig hem fick jag 2 par leggins, en skjorta, en ring, en t-shirt och en kjol! Mycket nöjd faktiskt. Var sugen på bra många skor också, men så långt räckte inte plånboken.

Ikväll tar jag på mig klackarna och svänger loss på stads. PUSS


SHOE WHORE

Jag älskar skor, speciellt high heals! Ge mig alla som finns. Typ. Hittade ännu ett par.

PRETTY AWSOME SHOES!


give me

Vill ha dessa skor. De finns i storlek 35. Kärlek till det. 499 kr, det är de väl värda? Nja, kanske. Dock jag vet inte om de finns kvar i 35 i butik..


a drop in the ocean

Godkväll!

Blivit bortskämd denna vecka med mycket bil till och från skolan. Men jag klagar inte! :)

Rätt så skön skoldag förutom att det var stressigt imorse! Men vi klarade det, duktiga som vi är i vårat UF. Efter skolan fick jag reda på att jag skulle jobba ikväll, om jag kunde då. Så när jag kom hem fick jag slänga i mig maten, byta om och ta bilen till Bergsåker. Vilken jävla trafik!!!!

Jobbet gick brabra! Jag och Malin jobbade flitigt! Lite tråkigt mellan kunderna så vi gjorde en liten kiosksång och lite videos ;) Dock hemlighetsstämplade!!

Nu är jag hemma och känner mig lite äcklig. Luktar inte gott, så ska duscha av mig lite nu! Trodde jag skulle bli galen på vägen hem. Från Granlo fram till rondellen i stan så körde jag på 2an hela vägen!!! Körde mellan 20-50 km/h. Det var helt tomt på vägen, inte speciellt spårig eller så men bilen framför mig måste varit nån tattare! Så långsamt han körde....

Imorgon blir det nog Birsta och kanske bio senare? Eller utgång? Aa, vi får se. Puss

jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Helt onödig dag på skolan idag.. Less man blir.

Blev iaf en donken frulle med Steff imorse, he-he. Gott med toast(L)

Åkte hem vid halv 1. Värmde en bit äppelpaj med vanlijsås och mumsade i mig.

Nu tänkte jag bara ligga och slappa i sängen och lyssna på ljuvlig musik. Förresten jag letar massa musik till spotify, eftersom jag har en ny inloggning så är alla mina listor+musiken borta! Sååå

Ge mig tips på musik! Kommentera vilt tack.


she's been faking since day one

Oj, mina läsare ökar och ökar! Roligt :) Vilka är allihopa? Kommentera mera.

Ledsen att de inte blir så mycket bilder i min blogg, men jag har ingen bra kamera att knäppa kort med! Så jag "snor" mest bilder av mina friends ;)

Blev lugnt ikväll. Bakade äppelpaj med Maria, gottgott. Ligger och kikar på So You Think You Can Dance nu, ska väl sova snart.

Imorgon är det torsdag. Börjar egentligen halv 12 men ska åka in till 10 och göra lite småsaker!! Alltid bra:) Får åka bil med Steff imorgon också. Superbra.

Får hoppas på att det inte kommer så mycket mer snö nu va!!!!!


Ett litet spagatlyft från Granlos match i lördags :)

it's a fools game

Jag blir äcklad av all snö. Sjukt äcklad.

Fick åka bil till skolan idag, dock blev vi lite sena. Redovisningen gick bra, förutom att vi började skratta mitt uppi, he-he.

Ju längre dagen gick, ju dåligare humör blev jag på. Vädret, våran äckliga lärare, bussarna, mamma. Allt sket sig bara. Så jag är inte på det bästa humöret. MENMEN, sånt man får ta.

Ikväll ska jag och Maria baka äppelpaj. Eller snart ska vi väl. Dock har jag ingen ork alls, men måste väl.

gratisbio

Jag är medlem i gratisbio, en grym sida där man samlar poäng på många olika sätt som man sedan kan växla till en mängd olika presentkort! Det är helt gratis att gå med och det mesta man gör på hemsidan är gratis.

Jag tycker detta är en superbra sida! Gå med ni också på! Klicka på länken för att bli medlem.



i'm hooked on a feeling

Nu har Jennifer fixat designen. Tack för det!


Gick grymt bra på träning, blev ingen gymnastik dock, det blir på torsdag.

Paradise var grymt ikväll, dock blev jag förbannad när Cimon åkte... Men nu hejar jag på Greta sen Andreas. Love till dem.

Det ryktas om snöstorm imorgon? Hur fan kan detta ske??? Jag vill inte... ÅH.

Får åka bil till skolan iaf. Skönt. Blir kanske en sväng på Birsta efteråt, det vet man aldrig.

Puss, natti

who's that bimbo?

Mamma gjorde min dag förut när hon kom hem med thaimat. Jag älskar det, så sjukt gott. Äggnudlar och kyckling plus vårrullar! Mums.

Åkte in till skolan till 10 i onödan... Tydligen hade jag ingen lektion då! Men jag smet in på vårshowen och kikade på första delen då. Stog längst bak och myste med alla esteter, haha. En snygging fanns där iaf. Blev mycket bestämt till dansen på Guldtrofén också, kommer bli sjukt grymt. Bästa danscrewet också.

Om en stund ska jag byta om och fara på träning. Tänkte köra hårt på gymnastiken idag. Oja.

remember me

Blev inomhusligan för fulla muggar förut med Olivia, Emma och Ewe! Toppen kul.

Har precis kikat på Paradise och min älskling kom tillbaka idag!! WOHO. Andreas in my heart. Nu är det spel igen.

Imorgon börjar jag tidigt, halv 9, uscha. Det är inte mina dagar! Tur jag har slappt första med syslöjd<3

pjymasparty forever in my heart

Älskar spontana människor, och det är just vad vi tjejer i klassen är. TOPPEN!

Ida, Steff, Marie och Matilda kom hit igår, såg film och tjattrade på långt in på småtimmarna trots skola idag. Vi skickade även kärleks-sms till Challe vår man:) Jag tror ingen av oss sov mer än kanske 3-4 timmar inatt, om ens det. haha

Vi brassade iaf in till skolan och alla kom i tid, vilket aldrig hänt förut denna tid. Mycket bra. Otroligt trötta tjejer på svenskan. Jag skrattade så tårarna rann åt Ida, och det rann verkligen tårar. Söt man var efter det.

Har kikat på skolans vårshow också, eller halva då.. Man fick ju inte se mer. Fick sedan sällis av Ewe på bussen hem :D

Nu väntar jag på föda samtidigt som jag fixar till mina naglar så de ser äkta ut. Just nu verkar det lovande iaf:) Brabra. Ikväll är det inomhusligan som väntar! TJING


i'm ready for you, come let me show you

Igår blev det myskväll hos Julia med girlsen. Vi kom inte på nåt bus utan satt och pratade en hel del sen tog vi bilen ut på en sväng, he-he ;) Blev sedan Max med tjejerna plus Matte. Mycket gott. Skjutsade hem Marie och Matte sen ut till kära Njurunda. Var hemma runt halv 1, blev lite dota och tv sen slocknade jag gott.

Idag har jag bara tagit det lugnt, inte gjort mycket alls. Gjorde tippar på mina naglar förut, blev rätt så bra för att vara första gången, dock inte så snyggt som jag ville men jaja.

Nu har Björnen kommit hit och sedan kommer resten av tjejerna. Pyjamasparty hemma hos mig på en söndag, det kan inte bli bättre! :)

PUSS

grymmebra kväll igår

Galet galet bra kväll igår. Grymma människor på förfesten här som gjorde det hela grymt roligt med spel, sång och Pandoras ask! hahaha. Det var lika grymt på stads med mycket folk, härligt folk. Humöret var på topp och jag tror fan jag var uppe i luften mer än på dansgolvet. Folk drog upp mig på axlarna och lyfte upp mig i luften hela tiden, men jag gillar det ;) Haha. Jag var nog den enda där igår som slog huvudet i taklampan. Snyggt! Jag Emma Steff och Ewe drog en drive på Max och satt på parkeringen och åt sen allsång på vägen hem. Var hemma 4, inte helt nykter, men det var bara att hoppa i säng med bultande fötter.

Vaknade upp och såg hur rummet mitt såg ut. Bombnedslag! Flaskor överallt och kapsyler och allt vad det var. Bakis och skakis for jag på Granlos match och gjorde mitt bästa och det blev mycket bra faktiskt, haha. För allas del.

Ikväll blire bus med Marie Olivia och Julia! Vad det blir, det vet man aldrig.

Puss

vi korkar upp

Mina underbara tjejer är på väg hit, två av de iaf! Jag, Ida och Matilda ska äta tacos och korka upp i väntan på de andra;) Grym förfest --> grymt stads. Hoppas vi på. Men klart det blir så!

Men nu är tjejerna här. Hare bra ikväll! Det ska jaaaag.


vi två hör hemma i ett rum med inga andra

Va otroligt segt det är att vara hemma från skolan. Visst, det är skönt en dag men sen blir det bara segt. Jag blir så rastlös så det är inte sant.

Tog en välbehövlig dusch förut. Underbart. Känner mig inte fräsch efter två sjukdagar. Men nuså är jag på topp.

Tänkte också säga grattis till Marie, Matte, Mariam och Jennifer som fyller år idag :D extra stort grattis till Jennifer som blir 18!! ;)

Nu ska jag sova. Imorgon är det freeedag. Kort dag. Stan med Ida och shoppa lite. Sen blir det party all night long!! (Y)

Godnatt


Dorion Chang

Jag är med och tävlar om en Paul Brown Ceramic Ion Flat Iron, plattång med keramiska plattor, reglerbar temperatur och med infraröd värme. Värde: 1299kr.

Den verkar mycket bra och jag är i behov av en ny plattång! Var med och tävla ni också :)



HHHshopen http://www.hhhshopen.se/
Dorion Chang http://daredesign.se/blogg/

today when I walk out my door I won't be the girl I was before

Godmorgon

Blev hemma idag också. Idag är det bättre iaf, men har huvudvärk... Men det känns som att den är på väg bort så det är ju bra.

Hundarna ligger som vanligt klistrad vid min sida. Och jag ligger och tittar på Ellen ofcourse.

Ikväll är det träning, måste åka dit och ställa allt till rätta! Haha nej skoja, men jag måste vara med och fixa till på lördag. Men det blir bara en kortis.

Imorgon ska jag släpa mitt arsle till skolan och göra nytta. Sen på kvällen blir det PARTY. Älskar att alla är så peppade :D:D

Puss

håkan hellström

Många inlägg idag! Så går det när man inte har mycket för sig.

Har precis löst lite korsord, haha ja ni läste rätt. Det är rätt kul att göra de faktiskt men jag hatar när man fastnar på ett ord. Ska fortsätta alldeles strax, tänkte bara säga godnatt och att jag älskar Håkan Hellström. Han sjunger till mitt hjärta.

Godnatt

my future


from the moment I met you

Jag har världens bästa vän, Malin. Hon fixar hon =D PUSS PÅ DIG

Mamma och Maria kom hem med SOLO till mig förut. God bless them. Nu fick jag lite tidsfördriv iaf.

Blev biff och potatis till middag. Usch och fy. Ingen favorit om jag säger så.

Min spotify har fått en ny playlist. SPE07A heter den och den fylls just nu med en maaaassa partymusik! Peppning till på fredag. Vi ska supa oss fulla och skaka rompa på stads till de måste dra ut oss därifrån för stängning (Y) he-he. Typ.


klassisar

Så otroligt charmig bild.... Eller?


Mina favoriter


Bilder tagna av Matte Fasth

all by myself

Blev hemma idag! Så otroligt skönt att ligga kvar i sängen så länge man vill. Jag älskar det. Jag mår iaf lite bättre idag. Känner inte av bihålorna så mycket men känner mig trött och är snorig. Nyser hela tiden och om jag inte nyser så vill jag nysa men det går inte....

Jaja, har legat och kikat på Ellen DeGeneres show nu, hon är så härlig. Sen måste jag säga att jag har nog världens knähundar. Man får inte vara ifred en sekund haha. Även fast jag har datorn i knät så kryper de upp i knät och tränger ner sig. Mysig är de iaf.  

Nu ska jag kila ner och göra lunch. Puss på er

godis + paradise hotel = TUMMEN UPP

Kan ju säga så här. Mår jag så här imorgon så stannar jag hemma i sängen. FY.

Skippade ju träningen idag, får köra lite hemma istället. Dock kan jag redan allt som ska va med på lördag men alltid bra med extra träning. Har legat och tittat på tv och suttit vid datorn bara. Tagit det så lugnt som det bara går.

Nu kom Maria precis hem med godis till mig. Perfekt när man är sjuk och perfekt till PH ikväll.

Facebook funkar inte för mig. ARG blir jag... Heh-he


GODNATT

did i throw it away?

Va en sväng på vårdcentralen idag och kolla knät, såg väl bra ut kan man säga. Dock stör jag mig på det!! När jag tex ska gå ner i splitt så töjer man ju på hela insidan benet, från puppan till tårna kan man säga. Det inre ledbandet i knät töjs ju ut som det ska på vänstra benet, MEN på det högra benet så går det inte. Det vänsta ledbandet är som ett gummiband medan mitt högra ledband är stumt. När jag slet av det i 7an så läkte det ihop av sig själv och det blev som en "sårskorpa" på ledbandet. Och det gör att jag inte kan töja ut det som man ska. Det är sjukt irriterande!! Menmen..

For till skolan och målade på svenskan, min och Maries fina dikt blev klar och vi målade den också. Ska sättas upp imorgon i ett klassrum på Åkersvik! haha. Vi planerade till Guldtrofén också. Detta ska nog gå bra.

Sista lektionen var ett hell. Mådde inge vidare. Är förkyld och det verkar ha satt sig i bihålorna också, och huvudvärk på det. ROLIGT. Nu har jag ätit lite middag och från och med nu tänker jag nog inte röra mig ur fläcken på hela kvällen. Ingen träning för min del.

Puss


when love takes over

Fick åka bil till och hem från skolan idag med Steff. Mucho tack för det! Började med religion idag, sämst. Vi fick en läxa FÖRSTA lektionen, haha gosigt. Men ska ändra inställning och försöka tycka det är roligt iaf. Blev en lunch på Subway med tjejerna.

Var och kikade på inomhusligan idag också. Roligt och jävlar vad jag saknar fotbollen!! Måste gå och träna nånting och se om suget finns där.

Imorgon är det tisdag, börjar tidigt USCH... Träning på kvällsningen.


VILL HA FREDAG NU!!! Är sjukt peppad för fest =D Blir klassfest/förfest hemma hos mig sen drar vi på 150-dagarsfesten... WOHO. Japp, jag är peppad.

Paradise nyss. Fan vad tänker de med?? Skicka ut Catja... Mycket dåligt.

NU: Godnatt.

ge mig







snygga eller fula?


längtan

Sitter och kikar på olika hyresrätter och bostadsrätter i Sundsvall. Är så sjukt sugen på att flytta hemifrån. Har velat det väldigt länge såklart men pengarna räcker inte till tyvärr. Men snart snart snart hoppas jag;D Har hittat en toppen lägenhet på tivolivägen!! Dit vill jag flytta, he-he.

Btw. I torsdags blev min kusin legitimerad sjuksköterska :D Grattis till dig Sandra!!! Även min förra tränare Jim blev det. Grattis till han också :)

tell me what you se when you look at me

Godmorgon allesammans

Dålig uppdatering, i know!

Men i fredags var jag hemma och tog det lugnt med Maria. Såg film, åt gotta, färgade hennes hår och sen stog jag och strök kläder klockan halv 1 på natten..? Vet inte varför, men just då hade jag orken att göra det!

Igår var vi hos Erika på dan och firade pappsen. Sen fixade jag Marias hår, dock blev det kaos för hennes hår ville inte som vi! Så det blev vanligt platt med volym istället. Jag skjutsade henne till Emelie där det var förfest och jag hängde på där med min cola ett tag. Var ute och körde bil, skjutsade Ida, sen hämta tjejerna och skjutsa de till krogen. Seeen efter det for jag till Malin. Vi slappade gärnet sen for vi och hämtade några kompisar till henne och gasade runt ute i staden. Haha, söta tjejer. Jag hämtade Mia och Osman, stopp på MAX sen hem och godnatt klockan 4.

Idag är en otroligt slapp dag!! Skönt som fan att få slappa på en söndag. Det gillar jag skarpt. Har inget plugg, vad jag vet. Men om jag skulle haft plugg så hade jag inte haft nå böcker med mig vilket fall som helst, he-he.

Men PÖSS på er och mys på idag.

nu är humöret på topp

Gud vad livet känns bra nu.

Fick skjuts till skolan av mamma Astby, slutade tidigt, fick en kebabtallrik av farfar som jag och syster delade på, jag har ingenting att göra och jag ligger slappt i soffan. Och det är HELG! Fan vad det känns bra.

Enda negativa är att jag är så trött. Ska ta och förflytta mig till sängen och slå på en film och sova!!

Natti natti..?

at school

Godmorgon allesammans

Sitter i datasalen på hebba (såklart) och jobbar med vårat företags rapport and so on. Vi har faktiskt kommit långt, vi har jobbat hårt med detta.

Idag är jag ruskigt trött. Usch och fy. Efter den här lektionen är det naturprov som kommer gå åt hell tror jag. Sen åker jag hem och lägger mig. Nu är det helg, ska njuta varje sekund av den!!!!!!!!

Puss på er

this shit is bananas

God afton

Blev en sen kväll igår av plugg vilket resulterade i att jag inte orkade mig upp i tid imorse. Missade svenskan och for in till 10 istället. Dödstrött ändå. Trots mycket facebookande lyckades jag och Rossi skriva en väldans massa på projektarbetet/marknadsföringen. Credd till oss!!

Iaf så hade vi Try out ikväll. Kom en hel del nya och även sköna människor. Haha, en söt liten tjej på 12 år som drog ur sig hur sköna kommentarer som helst. haha love it.

Nu ligger jag här i soffan och leker med datorn. Dumt av mig när jag har hur mycket som helst att lära mig tills imorgon. Men jag vet att det kommer inte fastna nåt mer i mitt huvud så det känns inte som det är nån idé. Men lite ska jag allt plugga. Åsa sa skarpt idag att jag ska fan inte få ig i denna kurs, det skulle hon se till! Det gillar jag.

Med det säger jag PUSS och godnatt.

so you think you can dance

Jag älskar det programmet. Sjukt bra. Skulle lätt vilja va med, dock skulle jag inte hålla samma klass, men whatever? ;)

Efter middan så låg jag i koma. Jag var så där äckligt övermätt så jag kände mig gravid. Usch och fy! Har pluggat natur också. Dock så gör man ju allt för att slippa plugga så jag tog tag i mitt stökiga rum och städade undan och fixade ett riktigt lakan till sängen. Har kört med ett 80 lakan till min 160 säng (Y) he-he.

Vaknade ju imorse med ont i halsen, fyfan. Ska dricka lite té ikväll så kanske det går bort. Känner inte så mycket av halsen nu, men det gör ju ondast på morgonen.

Nu blir det duschen sen lite plugg o sova! Natti natti

Jeanine Mason, förra säsongens vinnare

wake up in the morning feeling like P.Diddy

Godday

Har inte gjort mycket alls idag på skolan. Eller på naturen, bra jobbat av mig. Vi har prov på fredag och det kommer gå åt helvete för min del! Natur är det enda ämnet som jag skulle kunna ta ett ig i. Självklart vill jag inte det, men har jag absolut inget intresse för att lära mig natur och sen vill ingenting fastna i mitt huvud, kul!

Jag sitter iaf och väntar på mat nu. Fläskfilé, potatisklyftor och beasås! Mumsfilibaba. Sen efter det blir det plugg!

Det kommer blir en ändring i bloggen very soon. Jag vann en bloggdesign på Jennifers blogg (www.pilofig.blogg.se!). Det tackar jag för! :)

Idag kommer det bara bli plugg och tv. Tyvärr! Hatar detta. Btw.

TRY OUT imorgon på John Bauer klockan 18.30!!! Alltså för att börja med cheerleading :) KOM och va med!! Askul.

Puss

alone i datasalen

Godmorgon peeps

Imorse hade jag och syster turen att få skjuts till skolan med våra grannar. Dock så kom vi 35 min för tidigt... Så här sitter jag alldeles själv i datasalen och väntar på att jag ska börja 10.40. Kul kul. Men skönt med skjuts iaf!

Lång skoldag idag.. Har dock bara 3 lektioner men långa sådana. Slutar 16.10 sen hem och plugga. Jävla roligt med natur, mmm älska biomolekyler! <3

Ska återgå till käraste facebook nu och nörda lite tills nån annan trevlig själ kommer hit. Puss på er

men är du skön eller?

Älska paradise ännu mer nu! RAMI ÄR UTE UR LEKEN. Äntligen!!

Jag gillar att Stefan hela tiden säger; men är du skön eller? Haha härlig kommentar.

Trött som ett as plus huvudvärk. Usch vad jobbigt. Ska sova mycket snart känner jag!

Sovmorgon imorgon till 10.40, sköönt. Blir till att jobba hårt sedan på småföretaganden för mig och tjejerna. Vi lär väl göra nån fler videoblogg också, de hör ju till? ;)

pöss o kram


12 januari

Blev mest lite slams från min och Jessicas sida på engelska, skönt de så man slapp va så seriös ;) Jag och Mattan for på Ego och var med om ett poweryoga pass! Jobbigt men skönt som fan. Man stretchar kroppen och det gillar jag! For hem och slappade gärnet bara.

Kikade på njurunda iks träning förut, blev rätt sugen på att börja igen! Sen min egen, men där stannade jag inte länge för jag hade inte tålamod eller ork med nån där... He-he.

Kikar på So you think you can dance men snart byter jag till Paradiiise såklart. We love it.

Har blivit erbjuden ett jobb! Som danslärare i Matfors, för pengar. Det ska jag fundera starkt på. Förmodligen lär jag ta't!

PÖSS

paradise hotel

Man blir som i trans när man tittar på PH. På nåt sätt så sjukt dåligt program men ändå så sjukt bra! haha. Och nu när Francesca kom in igen... Jag tror alla som läser min blogg (som är så många *flört*) är lika arg som jag!!! UT MED HENNE. Henne hatar vi, usch usch usch.. haha

Nu ska jag sova och njuta av min korta skoldag imorgon! Plus en power yoga klockan 11.45 med Matilda :D Love it.

Godnatt


11 januari

Godkväll

Blev en sovmorgon imorse. Filosofi prov det första man gjorde på skolan, gick ju galant. Fick G så nu är den kursen avklarad med ett G!!!! Så äckligt jävla skönt.

Blev mycket tid i datasalen idag, skönt det. Slippa sitta och nöta pennan i skrivhäftet hela dagen!

Jag och Maria for och köpte vaniljmunkar förut för att "fira" att jag klarade fillo-kursen, he-he-he. Söta tjejer. Så nu har vi ätit upp de framför lite tv.

Imorgon blir en kort dag. Har inget att göra på syslöjden så ska inte dit. Sen har jag inte de två sista. Så jag har bara engelska imorgon! Sjukt skönt. 10-11.25 :D

PUSS PÅ ER

studenten i tankarna

Kan inte göra annat än att tänka på studenten såna här tider! Vill slippa skolan nu, nu, nu. Plugget vill säga.

Har räknat lite och om jag har räknat rätt så är det

22 veckor kvar till studenten
157 dagar kvar till studenten
96 dagar kvar i skolan

Det låter ju helt sjukt? Men jävlar va skönt.



ingen vidare rolig dag

"Inte stressa du, då kan man dö på kuppen!" haha hon är härlig, Linda, i En annan del av köping ;)

Idag hade Granlo match. Tyvärr gick det sämst för de! De förlorade med 9-3 hehe.. Och haha jag skämde väl ut mig lite jag också. I andra pausen när vi dansade så glömde jag några danssteg och började springa för tidigt ;) Men vafan, den bjuder jag på, haha.

Kom hem vid 6, åt middag oså. Jag har försökt plugga lite men självklart kommer datorn ivägen! Hehehe. Men ska plugga mer innan jag ska sova.

Har otrolig träningsverk i kroppen, i wonder why;) I benen och rumpan. Men det är bra, betyder att jag har jobbat hårt!

Nu blir det plugg. Tjing

little baby girl

Skulle plugga filosofi förut men det resulterade i att jag somnade? Bra där petra!! Både pga att jag inte fick mycket sömn inatt och att jag tycker det är så jävla tråkigt och ointressant med filosofi...

For till familjen Björk runt halv 6. Och Engla var världens sötaste unge!! Fy farao vad söt hon var:) Gullade med henne hela kvällen. Vi spelade även Wii och lite annat smått o gott. Lilltjejen kommer heta Engla Lale Celic tror jag. Efternamnet är jag osäker på. Men jättefint för och mellannamn tycker jag!! For därifrån vid halv 11.

Har städat på mitt rum nu efter bombnedslaget av kläder här inne! Fick klagomål igår av en viss herre... Haha;) Sen har jag prövat olika frisyrer på Maria. Det slutade med en vanlig fläta i luggen som hon ville ha eftersom hon har cup imorgon!

För mig och x antal andra är det Granlomatch imorgon! Ska försöka cheera fram de till vinst denna gång! Gick ju mindre bra sist då jag inte var med;) höhö.

Men nu ska jag ta och läsa min godnattbok (fillo-boken) och sen sova! GODNATT


9 januari

Godmorgon, kan man väl säga.

Igår blev det party. Förfest hos Matilda med Steff och Ida. Spelade spel och drack och sjöng. Cillen och Julia kom på besök en sväng också! For sedan till stan, gick en sväng på Svenssons där jag såg en snygging, mums. Sen vidare på Stads. Och ja, det var väl inte mycket att hänga i julgranen om jag säger så. Menmen! Jag träffade många härliga människor och dansade så gott de gick.. Vi åkte hem strax efter 3 tror jag. Myspys.

Idag ska vi till Malin och hälsa på henne och Engla, som deras dotter ska heta!! Hörde att hon var supersöt och det kan jag tänka mig! Hoppas bara hon är mest lik Malin ;) haha.

Bilder kommer kanske så småningom, om jag får de av Math! Adios amigos

8 december

Det var rena plågan att kliva upp klockan 07.00 imorse när man inte gjort det på en månad??? Fyfan.. Men jag tog mig upp och det är jag stolt över. Pappa skjutsade oss till skolan, tack och lov. Blev en kort dag idag! Love it.

Har städat hela huset också, inget nytt egentligen. Tog en dusch för en stund sen, otroligt skönt och behövande för mitt hår.

Ikväll är det utgång som gäller, jävlar va pepp jag är. Hoppas alla andra är det bara? Syster hämtar mig ikväll. Om jag ska hem det-vill-säga;)

Fick höra lite skvaller idag, och ja vad ska man säga... Jag skrattar bara ännu mer åt dig :) Värdelös är vad du är.

PUSS

it's out!

07/01-2010 09:58 kom Malins och Cengiz dotter till världen!


Åh jag är så glad för deras skull. Jenny ringde mig knappt en timme efter födseln och berättade! Tyvärr får vi inte komma och hälsa på idag, men imorgon tänker jag bannemig göra de :)

Äcklig jävla kyla imorse när man gick från bussen till skolan, småsprang sista biten!! Hade marknadsföring där vi inte gjorde ett skit? Lunch - kortspel - klassråd. Sen bussen hem vid kvart över 2. Fick sitta och vänta 20 min på bussen.... I KYLAN!! Inte acceptabelt..

Ikväll är det träning som gäller.

if tomorrow never comes

Otroligt slö dag.

Blev tacos till middag framför tvn. Jag mamma och Maria låg i soffan och åt som ett par tjockisar. Slog sedan på Ingloriuos basterds, dock somnade jag till efter ett tag. Bra film men så satan va äcklig. Haha, ni som känner mig vet vilken mes jag är. Sjukt äckliga saker de gjorde plus att man fick se allt i detalj.

Imorgon är det skola. Vet inte än hur lång dagen blir, börjar ju 10 iaf. Ska bli sjukt kallt imorgon så jag gruvar mig ganska mycket... Vi får väl se om man klarar biten från bussen till skolan!!

Två drömresmål som jag ska besöka snarast möjligt, Bahamas och Hawaii

Bahamas



Hawaii


hold me close

Falsk alarm.. Malin fick åka hem igen.

Igår åt jag och Maria på Max efter träningen sen på Ica Maxi och köpte lite godis sen till Alnö. Vi spelade spel, åt gotta och sånt där. Närmare 1 for vi hem.

Idag är en slödag. En "söndag". Sista lovdagen. Fan, jag har ångest. Har verkligen förträngt allt som har med skolan att göra...

Ska strax se på film med mamma och Maria, Ingloriuos bastards ska ses:)

det är nära nu

Fick just en rapport om att Malin åkte in på BB för ett tag sen!! Nu är det nära :D Så fort de fått höra något mer så ringer Jenny, no matter vad klockan är! Jag vill veta :D Åååh längtar till att få träffa lillbebben.

payback is a bitch

Igår blev det pyjamasparty hos Matilda med girlsen i klassen (minus Emma). Vi skvallrade en massa som bara tjejer kan, skrattade, åt gotta, såg Paradise såklart och sedan slog vi på en film då Stephanie lämnat oss. Alla andra var supertrötta, men inte jag. Så jag låg vaken till halv 5-5 nån gång sedan kunde jag somna... Mindre roligt! Åkte med 12.05 bussen hem i kylan.

Ikväll agerar jag skjuts. Först Maria på hennes träning vid sporthallen, Mamma till Alnö sen jag själv till John Bauer på träning. Hämta Maria, tillbaka på träningen. Sen åka och köpa nåt att äta sen vidare till Alnö. Sen hem igen. Blir en jädrans massa åkande. Det är iaf mina planer för idag.

Vemdalen ;) jajamen!

my future

Efter skolan finns det ingen chans i världen att jag tänker sätta mig bakom skolbänken igen. Inte på ett tag iaf! Jag ska jobba och tjäna pengar ett bra tag först. Sen ska jag bosätta mig i Stockholm och gå en Make-up artist utbildning:) Det är iaf mina planer just nu. Jag älskar ju smink och sånt, och fått höra att jag är duktig på de. Roligt!!

Måste först bara skrapa ihop 45.000 kr :)

http://www.makeupstudion.com




can you keep up?

Vilket skämt. Jag skulle ju sova för cirka 3 timmar sen! Men så blev de icke. Vad trodde jag egentligen?

Har precis gjort mig klar för sängen samt målat ett lager genomskinligt nackellack. Nu tänkte jag seriöst sova.

Imorgon ska jag städa och tvätta på dagen! Sen mot kvällsningen drar jag och tjejerna i klassen till Matilda för mig:D Blir kanske en sleepover? Vi får hoppas på de. Äntligen lite myspys med my classies!!

Satt och tittade på resor förut. Tjejer, när drar vi!? Är rätt så sugen;)

Natti

the moves we do you wouldn't dare

Sjukt jävla trött. Vad är detta?

Är spymätt också. Åt lite kines.

Blir till att tvätta ansiktet sen sova! Godnatt peeps

3 januari


Igår blev det lugnt för min del. Tyvärr så hade jag svårt att somna med tanke på nätterna i vemdalen!
Väcktes av väckarklockan imorse klockan 9 !!! Fy farao. Upp och duscha sen iväg på Birsta med mamma. Jag fyndade ett par typ lårhöga stövlar på Scorett. De räcker över knäna på mig! Riktigt snygga för 350 kr. Sen köpte jag en svart kjol och rosa glitter jag tänkte ha på naglarna;) Fårse hur det blir!
Köpte även presenter till Erika, hon fick massa målargrejer av oss eftersom hon är grym på att rita och ska nu börja måla tavlor. Så hon fick lite canvas tavlor att träna på och akryl färger.

Köpte med oss kinamat hem. Jävlar vad gott det var! Proppmätt tjej. For sen till Erika för fika och lite firande. Våra grannar var även där :) Kom hem för ett tag sen.

Ikväll blir det också lugnt. Idag är jag helt slutkörd, och det är inge skämt. Huwa.

2 januari 2010

I'M HOME!

Och jag måste säga att jag har haft 4 gryyyymma dagar i Vemdalen ;D
Dessa dagar har bestått av grymma förfester, grymma krogbesök på hotellet, grymma efterfester, drinkar, vin, cider, tequilaaaa och grymma människor. Helt sjukt kul har jag haft det. Har bränt en hel del pengar, men det var värt varenda öre! Jag är grymt nöjd. Och tack Malin och Emma, mina roommates för denna tripp :D You made it special!

Är sjukt trött efter att inte har sovit speciellt mycket dessa dagar! Sena nätter och tidiga morgnar resulterar i detta. Jag sov nog hela vägen hem idag. Men det var jag nog inte ensam om. Steff och Ida var ganska utslagna de också ;)

Medans jag varit borta så hann Emma också fylla 18 år :D Grattis ännu en gång gumman! Och grattis till Lena också!!
Och idag fyller Erika 21 också :) Så grattis till dig lillan!

Blir lugnt ikväll, fast jag är ändå jävligt peppad på utgång :D haha. Fårse om jag hittar några bilder utspridda, så lägger jag upp från resan ;D pussss

RSS 2.0