hetta

I hopp om att det skulle bli kallare på mitt rum så släckte jag ner allt i rummet, öppnade balkongen och fönstret och gick ut därifrån. Gick ut och spelade 3 omgångar kubb med Maria, jag vann 2/3, plus att jag gjorde sönder kungen hehe.. Gick in och kikade på tv. Men sedan då jag gick in på rummet så hade det knappt blivit någon skillnad! Fortfarande dö hett här inne. Så jag stängde fönstret och balkongdörren och tog in fläkten. Nu blåser det ljummet på mig iaf. Får sova med fläkten på och hoppas att jag inte vaknar med förkylning!

Nu ska jag väl kika på nån film antar jag sen sova. Blev ingen sovmorgon imorgon... Trist men jaja.


Godnatt

78

Jävlar vad solen gassar på ute! Helt galet. Galet skönt också. Har legat ute i solen nästan hela dagen, självklart smörjde jag in mig med solskyddsfaktor =D Har fått färg iaf! Superglad är jag för det:D Röd/brun färg, det är den färgen jag får nöja mig med.

Igår blev det lite ändrade planer. Jag for till Arvid där det var en massa folk. Spelade kubb, jag kom på en ny och grym teknik! Lyssnade på musik och sjöng. Sedan beslutade vi oss för att åka in till stan så vi trängde in oss i Filips bil och for in. Hos Dennis var det inte sånt drag. Men jag hittade mina underbara och glada vänner där! Hann knappt vara där en timme innan de sa att vi skulle ut ur huset! Grymt tråkigt. Visste inte vart vi skulle så jag ringde mamma så kom hon och hämtade mig. Svängde in på Statoil i bredsand och köpte lite godis! Närmare 1 var vi hemma. Orkar inte slå på datorn så jag nöjde mig med teven, fanns bara skit! Sedan sov jag gott.

Klev upp vid 11 imorse, åt frukost, fixade fika oså sen firade vi mamma på mors-dag! Jättemysigt och mamma blev tårögd =D hihi, så det var kul. Senare kom det förbi ett blombud och lämnade blommor till mamma! Det var från Erika och mamma blev så glad att hon började gråta och så gick det över till saknad och då började jag också gråta efter Erika! Haha, vi är så blödiga i våran familj.

Det blir tacos till middag idag, gott gott. Senare ska jag skriva klart det lilla jag har på geografin sen jäsa på.


Ha det så bra



Vi måste passa på nu när solen är här! Snart kommer regnet...

helt underbart

Blev upphämtad av Astby vid 1, for på Ica och letade jordgubbar men fann inga. Det blev plommon istället. For på dyket där vi träffade Didrik och Lollo. Lämnade de en sväng och gick och doppade oss! Var fan skönt i vattnet. När vi kom tillbaka så anlände även Sofia och Rikard. Blev ännu mera bad och en massa snack i den underbara hettan. Fia rapporterade nyss att det är 40 grader i solen! Helt galet peoples.

Har precis duschat, välbehövligt. Ska strax äta mat och senare ikväll blir det party! Får väl se hur lyckat det blir. Lär ju svettas som ett as, måste ta lätta kläder!


Pusss

79

Godmorgon!

Igår runt 7 vandrade jag upp till Steff för en trevlig kväll där! Vi såg på talang, åt kex med bonjour och vindruvor, spelade kort, gjorde vad-en-kille-ska-ha-listor, filmade lite och skrattade i stora mängder åt gamla bilder. Halv 1 kom mamma och hämtade mig.

Denna natt har inte varit rolig för mig! Vaknade först vid 4 av att jag höll på att dö av värme! Svettades som en tok. Eftersom mitt rum ligger mot solen hela dagen så värms mitt rum upp nå jävulskt! Jag hade fönstret öppet men det hjälpte inte. Sen så hade jag svårt att somna, men det gick. Halv 6 vaknade jag av att jag hörde nånting surra vid fönstret, jag trodde det var en fluga så jag tänkte gå och hjälpa den ut. Jag har en tyg "rullgardin" nerdragen och fönstret öppet. Så tar jag bort tyget och ser till min fasa att det är en fet geting jävel! Fick panik och försökte öppna fönstret allt jag kunde men det är en spärr man måste pilla på för att det ska öppnas helt och den vågade jag inte röra utifall att getingen skulle komma nära mig. Så jag trycker fast tyget mot väggen och tar ett block och försöker fösa ner getingen mot öppningen på någe vis, gick inge bra alls men till slut tog den sig neråt och flög ut! Pjuuuu. Vilken panik jag hade, blev klarvaken direkt. Stängde fönstret fort och gick och la mig.

Nu är jag vaken igen, ganska pigg ändå. Ska gå ner och äta frukost snart tänkte jag. Idag blir det årets första dopp och troligtvis picknick på dyket!


Adios

hualigen..

Malin skickade just två groteskt fula bilder sen avslutningen förra året. Vi var på väg ner till stan från busbacken och jag sätter mig och kissar. Jag ser ut som ett djur eller nåt.. Så här såg det iaf ut:



80

Hejhå!

Enda lektionen idag var FEB, en trög lektion och vi var tillochmed tvungna att jobba! Haha, dock fick vi sluta lite tidigare och maten var äcklig på skolan så det blev inget. Skrev ut hälsouppgiften och lämnade in. Gick ner på stan med Mattan och sen övergav hon mig. Jag satt med Elin och Elin på torget i den grymt härliga solen och pratade tills Maria kom in. Vi gick på jakt efter morsdagspresent till mamma och vi fann den perfekta! Nejdå men en väldigt bra sådan. Vi köpte små saker, nagelgrejer osv och så tänkte vi ha en liten spa-dag med henne och mysa till det! Perfa. Halv 2 hämtade Osman upp oss så for vi och köpte jordgubbar i Kvissle av Emily, vi fick tillochmed extra mycket jordgubbar, supersnällt! Haha. Direkt när vi kom hem satte jag igång med städningen och två timmar senare var jag klar. Vettefan vad jag gör men tiden går fort fast det tar 2 timmar.

Nu sitter jag och gör ingenting. Väntar på maten! Håller på att svälta ihjäl. Har endast ätit 2 rostade mackor klockan halv 9 imorse. Nu börjar jag fan se i kors och grejer. Men förhoppningsvis är maten klar snart. Grillat blir det!

Efter jag ätit ska jag ta mina korta spiror och gå upp till Steff. Kvällen ska jag spendera med henne.


Adios

usch

Världens tyngsta/fetaste man är nu på teven på 3an. Mitt stora feta mexikanska bröllop heter det. Och fyfan vad stor killen är! Han väger tydligen 597 kilo! Det är fan ett halvt ton. Och han hade nå jävla fläsk grejer på benen som "växt dit" eller nåt. Varje sån grej vägde 45 kilo! Det gör för fan jag. Gud vad äckligt. Menmen! Han håller iaf på att träna nu på nå vis sen äter han nyttigare, det är ju bra. Sen har han en skitsmal tjej som han ska gifta sig med. Shit alltså. Förlåt, men jag blir riktigt äcklad


81

Godkväll peoples

For in till skolan och hade psykologi. Emma skulle inte gå och sjunga karaoke så då ville inte jag heller det. Så vi slutade halv 2! Gick ner på stan med tjejerna i klassen, sen skiljades vi och jag o Steff mötte Tessan. Köpte jordgubbar sen gick vi och satte oss på gräset vid fontänen och myste. Helt underbart. Tills en fyllogubbe kom och ville ha cigg av oss. Nej, vi röker inte, fick han till svar. For hem och fick två svettgubbar som hade knackig svenska bakom oss på bussen. Trevligt..

Blev köttfärslimpa till middag, usch äckligt! Strax efter 6 kom Jenny och hämtade mig så for vi till stan. Värmde upp osv. Var rätt mycket folk och kikade tror jag. Tänkte inte så mycket på det. Körde igång och danserna var över ganska fort. Det gick väl bra, med några misstag men vem bryr sig egentligen? Jag och mamsen vann 2 priser på lotteriet. En saft flaska och en stor röd t-shirt haha. Närmare halv 9 for vi hem.

Nu sitter jag här invirad i handduk, fy fan va skönt det är att vara naken. Haha eller hur Steff & Tessan? Vi pratade om det förut idag i parken;) Jaja. Imorgon har vi 1 lektion. Sen ska jag och Maria leta en morsdags present sen hem. I helgen blir det sol o bad, oja!


Adios

fy farao för huvudvärk

Har gjort lite skoljobb idag, mycket bra gjort av mig! Sen har jag faktiskt inte gjort så mycket mer nytta. Har degat på, blev supertrött efter våran långa promenad! Har kikat på Champions League och ja, Barca vann med 2-0 =D Mycket bra gjort av de tycker jag.

Jag har dödsont i huvudet! Förstår inte varför. Så därför ska jag krypa ner i sängen och mysa framför teven tills jag somnar. Imorgon börjar jag 12.10. Jag är lycklig.


Godnatt

Mys i Björn








82

Goddag!

Vaknade imorse av att Maria ringde mig och stog utanför dörren. Fan tänkte jag då och tittade på klockan. Halv 11 var den!! Och jag som skulle in på italienskan. Men jag skickade ett mejl till Livia och hon sa att det var lugnt. Klev upp och efter ett tag ringde Natta. Hon var på väg hit med bilderna så nu har vi fått de =D Jättefina blev de. Gjorde en smoothie till frukost och kikade lite på tv. Fick med mig Steff ut på en långprommis med hundarna. En timme och 20 minuter senare var vi hemma igen =D Vi tog en runda i elljusspåret och där väcktes gamla minnen! Vi pratade också midsommarplaner och detta måste ske. :D

Nu har jag diskat och plockat undan i köket, ätit lite lunch och nu sitter jag nerdankad i soffan med två trötta hundar bredvid mig. Ska plugga nu tänkte jag. När jag är ledig liksom.


Hörs later!

83

Väcktes imorse av en jävla sopmaskin ute på vändplanen!! HALV 7!!!! Blev riktigt less eftersom jag inte skulle kliva upp förrens en halvtimme senare menmen.. For in på skolan, vi skulle köra våran engelska redovisning men då sket filmen sig så efter halva fick vi sluta så får vi köra på måndag! Trist men vad gör man. Jag struntade i italienskan, fast hörde nyss att jag inte skulle gjort det!! Träffade Emma och Emi på bussen så jag fick sällskap hem, skönt. Har precis ätit middag och nu väntas bara träning.

Ja imorgon skulle jag ha varit ledig om jag hade gått på italienskan, men skit samma. Jag åker in och har det där betygssnacket imorgon så kommer jag upp i tid. Likabra det.

Ja ikväll är det träning, imorgon kommer kanske mina cheerleading tjejer hem hit och bakar inför torsdag och på torsdag har vi uppvisning =D Åååh det är jättepirrigt och jag är super nervös. Eftersom jag kör lite akrobatik så är jag rädd att jag ska klanta mig och ramla eller nåt men förhoppningsvis gör jag inte det! Då dör jag ju.


Ciao

84

Imorse klev jag upp vid 10 och tog det superlugnt, gjorde mig klar och for in till skolan. Tränade till våran talkshow lite sen gjorde jag info layout sen mötte jag tjejerna på stan igen. Gick och köpte glass sen satte vi och på gräset vid fontänen i den grymt varma och sköna solen! Var hemma vid 3, trött, ont i huvudet och svettig!
Har gjort klar hälsouppgiften nu så imorgon ska jag lämna in den till Sture. Skönt.
Nu har jag endast lite info layout uppgifter och geografi uppgiften kvar! Ännu skönare!!!!!!!! Snart sommarlov. Ungefär 10 skoldagar kvar om man räknar bort Ekonomernas dag och dagen vi ska ut och paddla! Hualigen. Fast vi har väl typ sommarlov nu nästan, slappa dagar som fan och vi gör nästan ingenting.

Men nu ska jag färga Marias hår. Träning ikväll, 2 timmar!


Adios

pink

NÅN SOM VILL SE PINK MED MIG I NOVEMBER???? PLEASE   

85

Igår la jag mig mycket sent för att göra ingenting de sista två timmarna. Kom hem strax innan två och halv 4 la jag mig.. Vaknade halv 12 imorse och tyckte jag hade sovit nog. Ute var det supervarmt! Så på med bikinin, åt lite brunch och ut i solen. Blev lite solbränd tror jag med det är nog borta nu. Var ut med hundarna också. Sen har jag inte gjort ett skit idag.. Har myst på och tagit det lugnt bara. Lika bra det.

Imorgon blir det en låång sovmorgon. Börjar halv 1! Vi har valfri arbetsplats på första lektionen så då tar jag sovmorgon då=) Så jävla skönt. En kort skoldag imorgon alltså.


Godnatt mina vänner

underbart

For på affären och handlade lite och sedan ut mot Björn. Jag fick övningsköra nästan hela vägen, skitkul och det gick toppen, nästan iaf. Började grilla så fort jag kom ut till tjejerna. Vi högg in ganska fort på maten när den blev klar! Under kvällen körde vi kubb, spelade spel, såg film, var ner till vattnet och matade svanen med maschmallows, tjattrade och knäppte kort! En helt underbar kväll med andra ord. Närmare halv 2 begav vi oss hemåt!

Och nu ligger jag här i min säng och myser. Var dödstrött hos Emma förut men nu är jag pigg som en lärka. Typiskt... Men jag lär nog somna snart ska ni se.

Imorgon blir det plugg. Fy farao, bara 2 veckor kvar nästan, jag måste hålla ut.


Godnatt

86

Dagarna bara rusar förbi och snart är långhelgen över...
Igår for jag till Emelie, satt ute och fikade i solen länge länge. Grillat till middag! Mums. Satt och kikade på Talang och åt chips o dipp sen utmanade vi Lena och Lars (emelies päron) på kubb! Så jag Emelie och Ida körde mot de två. Förlorade dock 2 av 3 matcher. Men kul var det! Gick in och spelade musik, lärde oss dansa kända danser och så höll Emelie på med mitt hår! Slog på en film innan vi skulle sova som vi knappt såg nåt av..

For in till stan och Märit till 2. Var hos henne ett tag sen for vi till Baldershov för att kika på match. IFK sundsvall - Sandåkern, tror jag de hette;P IFK vann med 6-1, mycket bra av de. Fick skjuts ner till stan av Marie och nu har jag varit hemma en halvtimme.

Strax ska jag till affärn och sen ut till underbara Björn för att mysa med tjejerna. Grillat, spel och kubb=Perfekt. Hörs later.


Puss

88

Tjosan i trosan

Igår hade jag lika gärna kunnat stanna hemma hela dagen och åkt in till betygssnacket bara... Onödigt. Men efter skolan åkte jag hem till Ida. Vi fikade, satt och grubblade vad vi skulle göra fram till maten och vid 8 cyklade vi bort till Ica (Ida skjutsade mig). Det började regna så vi svängde in hos Sjöbergs och kikade på deras nya vardagsrum, jättefint, och kikade på något ap-program haha. Köpte chips, dipp och dricka på Ica sen kom Idas pappa och hämtade oss. Kikade på Grey's och helt plötsligt satt Emelie och Issa också där och mös med oss. Lite senare kom även Nisse och Bulan och gjorde oss sällskap. När Emelie och Issa åkt så plockade vi fram sällskapsspel! Jag och Ida mot grabbarna. Skitsvårt spel (Rita och gissa) men fy fan vad vi garvade åt Bulans ritningar. Grinade ju.. Strax före 2 åkte de hem och vi gjorde oss klar för sängen.

Tidigt uppstigning imorse, färgade mina ögonfransar, gjorde oss klar och hann precis med 10.25 bussen. Strosade omkring på staden som inte ens var öppen tills vi satte oss på donken och åt en glass. Satt väl en och en halv timme och gjorde ingenting. Träning uppe på Södermalm klockan 1. Vi fick besök av två tjejer från Sparks som satt på en bänk en bit ifrån och tittade på allt vi gjorde. Otroligt pinsamma tjejer, fy fan. Gick ner på stan och tog sedan kvart över 3 bussen hem.

Nu är jag hemma, har ätit och ska vila strax. Om lite mer än en timme ska jag till Opalen och kika när Jenny sjunger=) Sen ikväll lär det bli lugnt bara. Är rätt så trött.
 

Adios mina vänner

cheerleading

Blev lite sena till träningen för Jenny hade glömt bort sig! Men väl där fick vi hoppa in i juniorernas dans och köra. Blev en massa lyft oså. Våran egen träning gick kanon. Duschade när jag kom hem och nu sitter jag här. Har packat väskan för imorgon efter skolan beger jag mig till matfors=) Ska sova över hos Ida! Myspys. Det blir dessutom helg imorgon! Fy fan vad jag är lycklig för det.

Godnatt


90

Igår blev det lite Ballar av stål och Pretty women tittande. Grymt bra program och film. Slocknade innan 12 tror jag. Imorse klev jag upp halv 7 (?????). Gjorde mig ready for school och for in. Mentala träningen började med att vi såg jordens största geting ovanför oss. Så Janne kom till undsättning, trodde vi. Med sin en meter långa linjal började han vifta efter getingen och slog iväg den som en brännboll. Jag och Sanna blev helt hysteriska och sprang omkring tills jag slängde mig på stolen bakom Filip och Emma med Sanna i knät. Tror nästan vi gjorde sönder glasskåpet bakom oss! haha fy farao. Man blev nästan svettig av den situationen. Såg på nå film med nån föreläsare sen avslappning.
Mötte upp tjejerna för filmning av engelskan. Grymt bra blev det =D hahaha. Hade psyko, italienska sen slutade vi. En tripp på stan sen heeeem. Planerade lite om lördag med Emma och Steff =D Perfa.

Nu ligger jag platt på sängen och väntar på att mamma ska komma hem med mat. Hon har köpt Max mat åt mig =D mums fillibabba. Sen ska jag in och trääääna, två timmar. Regnet är på väg, fy farao.


pusshej

Pretty women

Ikväll klockan 21.00 på Kanal 9. Jag kommer sitta bänkad iaf.


91

Igår tog det all evighet innan jag somnade och när jag vaknade imorse var jag självklart dödstrött, fast det är jag oftast! For in till geografin och gjorde inte ett skit, vi hade fått jobba hemma tillochmed! Sen hade vi inget mer på hela dagen. Kändes onödigt men jaja, jag kom upp iaf! Var hemma halv 1. Myst med hundarna och sovit lite. Superskönt var det. Blev spagetti och köttfärssås till middag och fy vad jag är less på det! Mår typ illa av det nu..

Jag kommer inte göra ett piss idag. Vilket gör mig lite deppig. Jag vill hitta på något! Men vet inte vad. typiskt. Hör av er om ni har nå förslag!

Adios


evening

Godkväll!

Idag började jag sy en bikini! Inte dåligt va? Jag kommer nog inte kunna bada i den men sola osv =D Om den nu blir bra. Det återstår att se. Har spenderat mycket tid ute i solen idag. Blev grillat till middag, svinigt gott är det ju. Farmor och farfar kom förbi också, alltid trevligt.
Kvart över 8 eller nåt så mötte jag Stew vid dagis, vi vandrade till statoil och köpte glass. Det blev självklart en Solero Berry Berry för min del. Sen tog vi oss en runda i njurunda. Till västergård-nsk-kyrkmon-ica-klockis. Lite kyligt var det faktiskt... Nostalgiii när man gick vid västergård och kyrkmon. Där man gick på den gamla goda tiden :) haha.. Brottarstocken, alla gungor och ställningar. Ja det var tider det. Närmare halv 10 skildes vi åt och gick hem. Jag har nyss duschat och kikar på tv.

Imorgo blir det nog en riktigt kort dag i skolan, har typ 1 lektion. Skönt det peoples. Ska typ vara dåligt väder hela veckan, skit också. Sååååå otroligt jävla skönt att vi bara går till onsdag denna vecka. Gudomligt.


Godnatt

92

Hejhopp
Solen gassar på som fan ute nu! Har legat ute sen halv 1 i bikini och man börjar ju fan svettas efter ett tag, iaf på våran altan! Där blåser det inte minsta lilla heller.. Nu är jag inne och tar en paus, det behövs. Har odlat lite fräknar också. Tyvärr blir jag lite rastlös av att bara ligga och sola. Jag måste göra nånting! Men då finns det inget att göra här, sämst. Maria är på träning också så henne kan jag inte hitta på något med. Glass skulle sitta jävligt bra nu faktiskt. En solero berry berry! Vattnas i munnen nu, haha. Ne nu ska jag gå ner till mamma igen.


Arrividerci

godnatt

Nu är jag hemma i min ljuva säng.
Kvällen blev så att jag mötte upp Ewe på Ica och köpte lite ingredienser till kvällen. Tog en prompa dit och även hem i det härliga vädret. Väl hemma så började vi baka, vårat mål var en kladdkaka som blev mycket lyckad. Vi toppade den med smält vit choklad! Underbart gott. Så med kladdkaka, dricka och popcorn i högsta högg satte vi oss och kikade på Robinson och Eurovision. Närmare halv 12 kom Tessan och Arvid och snodde lite kladdkaka sen for vi till forsa och Puttes hus. Där var det en massa folk och vi kikade klart på Euro sen nån ful film, Hot shots 2 tror jag den hette. För en halvtimme sen kom Evis och hämtade oss och nu sitter jag här, redo för sängen. Är inte övertrött så jag ska väl försöka hitta nå tidsfördriv så jag blir trött.

Imorgon blir det filmning med mina classmates, om det nu blir av. Vi har inte planerat nånting alls om det, bara sagt det. Så vi får väl se =D Skulle vara trevligt att se deras trynen sådär på en deppig söndag.
Nu - uttröttning.

Godnatt

eurovision song contest

Hola.
Jag somnade nån timme förut, super skönt! Blev en god middag också. Har pratat med tjejerna och så vitt jag vet så kommer Ewe och Steff hit. Blir väl en myskväll med euro kanske och kanske kubb eller liknande=) Det är dunderbra väder fortfarande! Åååh så härligt. Nu ska jag bege mig, ha en bra lördag! Puss

93

Less, är bara förnamnet nu.... På allting också, förutom på vädret. Allt går åt pipsvängen för min del idag;)
Grannarna kom förbi och fikade förut, morotskaka, glass och bullar. Mumsigt. Så har jag försökt mig på att sy men jag fick damp då tyget inte ville som jag ville. Jaja får ta tag i det där en annan dag, då jag har mönster. Fick förresten 2 linnen av mammsen igår =) För att det var min namnsdag. Tack för det gosmamma!

Ikväll vet jag inte vad som händer. Den där grillkvällen verkar ju ha gått upp i rök? Menmen;) Vi får väl se. Adios mina vänner

goderafton

Trot eller ej! Men jag började med geografi uppgiften förut! Helt sjukt. Vem hade kunnat tro att jag skulle börja med den en fredag kväll, av alla kvällar? Hualigen.. Men jaa nu har jag börjat iaf! Skrivit si så där en och en halv sida, dock vet jag inte hur bra det blev. Det återstår att se. Ska väl kanske be mamma läsa igenom det och höra om det låter vettigt. Är inte klar än på långa vägar känns det som. Usch vad sånt här är jobbigt! Måste också göra klart hälso uppgiften och skicka in till Sture men det får bli en annan dag! Då jag orkar.

Ja annars då, har jag pysslat ikväll. Klippt sönder jeans till shorts men inget blir som jag vill, inga blir perfekta. Sämst ju, men nånting är det ju. Har också varit på jakt efter tyg här hemma, så jag kan sy mig nånting eget! Skulle ju börja med det för längesen men har inte tagit tag i det. Men nu så hoppas jag! Imorgon ska vi också bära upp symaskinen på mitt rum =D Den ska stå så fint inne i min garderob så jag kan köra på hur mycket jag vill. Den är väl inte den nyaste eller flashigaste, den är mer grön och gammal. Men det är en fungerande symaskin och det är jag glad över =) Nu ska jag slå på lite OTH avsnitt och sova. Godnatt

pop to corn

Sitter och kikar på Så ska det låta och Talang, bläddrar mellan de två. Och ja kvällen ska jag spendera framför teven med popcorn. Har inget annat för mig! Är dödligt trött faktiskt, skolan suger verkligen ur musten ur en! Jaja nu ska jag göra nåt bra av kvällen =D Godkväll

94

Imorse ville jag bara kasta mobilen i väggen och fortsätta sova men det gick ju inte. Så jag klev upp och pallrade mig till skolan. Gjorde FEB provet och det kändes väldigt bra måste jag säga! Skönt de. På infon gjorde jag supermycket, det brukar jag aldrig göra. Gick lite tidigare och tog halv 2 bussen hem.

Började städa nästan direkt jag kom hem och det tog väl en timme och 40 min att städa huset. Fy farao, men nu är det klart. Väntar på att mamma ska komma hem och göra mat! Ikväll vet jag inte vad som händer, fårse.

Idag har jag förresten namnsdag =D Den ni. Höhö

Ha en bra fredag peeps. Puss


blått är flott

Hola amigos!
Har pluggat klart nu och jag måste säga det, jag har aldrig känt mig så säker inför ett FEB prov förut! Galet skönt är det. Dock vet jag väl inte om det kommer kännas lika skönt imorgon när jag går ut från provet, men vi kan ju hoppas iaf! Jag kan det mesta idag så får hoppas det sitter imorgon också.

Har precis målat mina vackra naglar blåa! Det gillar jag skarpt =) Men som jag sa till Steff, det vore ändå coolt att måla naglarna i olika färger;) Får kanske pröva mig på det nån dag och se hur resultatet blir?

Nu ska jag iaf ta en kopp té innan jag skuttar i säng. Godnatt

95

Inatt kunde jag inte sova ett skit för jag satt bara och hostade, la jag mig ner så blev det värre! Fick jätteont i lungorna och jag kände blodsmaken i munnen, fräsch I know. Så det blev inte många timmars sömn inatt vilket ledde till att jag stannade hemma från idrotten, som jag förresten inte skulle varit med på ändå! Så på ett sätt gjorde det ju inget. Steff hade gjort likadant så vi for in till psykon. Efter det klassråd sen håltimme. Blev en fika på Waynes med tjejerna. På mentala fick vi se nån film. Mötte mamma på hemköp, köpte kycklingsallad på Body In Motion sen lite pluggfika!

Har för en liten stund sen smällt i mig sallen, supergod var det också. Har gjort i ordning fika för nu ska jag plugga! Det blir Brago Choklad och jordgubbar till FEB. Perfa skulle man nästan kunna säga. Nu har jag inte tid för detta! Ciao


mansröst

Hela kvällen har jag hostat sönder mina lungor. Nu gör det ont att hosta men det kliar i halsen så jag måste!!! Förut fick jag en jävla hostattack som varade kanske 10 minuter och efter det så lät jag som en man när jag pratade. Det är ju jättekul. Får mig verkligen att känna mig kvinnlig! Haha. Ja nu har jag ju som sagt ont i lungorna, skit kul! Hoppas det är bättre imorgon, jag hatar sånt här. Jag kommer säkert inte kunna somna heller, skit också. Ja imorgon ska jag inte springa cooper. Då kommer ni hitta mig död efter selångersån! Och det vill ni väl inte? Det vill iaf inte jag. Nu ska jag sluta tråka ut er med mina smärtande lungor och allt annat, höhö. Godnatt, på riktigt

grey's

Blödiga människor som jag ska inte se Grey's. Det är kanske bland världens bästa tv-serie men jag tror jag gråter i varje avsnitt! Det dör ju alltid nån och jag gråter varje gång. Tänker mig in i situationen så mycket, helt sjukt.. Nyss var det en sexårig liten tjej som hade cancer, tror jag, som skulle dö när som helst och pappan bara grina och grina. Tok hemskt ju.

Har pluggat FEB nästan hela kvällen. Men förvånansvärt nog så har det gått bra! =D Blev superglad förut när jag körde uppgifterna helt själv och utan problem. Det är riktigt stora framsteg för att var jag! Nöjd blir jag. Hoppas det bara går lika bra på provet då. Matte skulle hjälpa mig imorgon med det sista jag inte fattar, det tackar jag för.

Nu resten av kvällen ska jag bara kurera och leva livet tänkte jag säga, nejdå jag ska ta det jättelugnt nu! Skönt oja.
Puss godnatt


96

Godafton

Vädret idag har varit växlande, dock inte lika mycket som igår då det spöregnade ena sekunden och den andra sken solen vilt!

Ja igår glömde jag då skriva att jag och mammsen var ut till Familjen Björk en sväng! Mamma skulle betala nåt och sen köpa ägg av de. Så vi fikade och pratade på där. Deras hundar pussade ihjäl mig tror jag. De är mycket större än våra hundar fast de är mellanhundar bara så det var en liten omväxling när de kom och ramla ner i knät på mig:) Sötnosarna.

Idag blev det en dusch innan skolan. Glömde bort det igår och nej jag kunde inte visa mig ute, så skitigt var det. Italienskan flöt på, vi ska inte ha några prov alls fram till sommarn, bara inlämningsuppgifter som vi gör på lektionen. Skööönt. Blev en lång lunch sen geo där vi bara lyssnade på Johan. På min håltimme spelade jag kort med nästan hela E klassen sen sköt jag och Elin pappersbitar i munnen på varann ;) haha, lättroade ungar. Lektionen jag hade med de gick väl ganska bra tror jag. Hon hade otroligt mycket bättre genomgångar än Sören. Sörens genomgångar kan man inte ens kalla genomgång... Jaja, fick sluta mycket tidigare därifrån, gick till mammas jobb och mös på där. Gav Hans Ekstål en smeknamn, på datorn brevid mammas. Han blev iaf glad över det =D Stål Ekkan.

Vi tre brudar som bor hemma var alla less på mat så vi körde kyckling i pitabröd, nåt vi aldrig äter annars. Svingott var det! Nu är klockan snart 7 redan (?!), tiden går så fort. Har myst ner mig i soffan med tända ljus som luktar vanilj och thé. Ska kurera min hals. Halstabletter ligger det på bordet också. Något som kommer förstöra stämningen iaf är FEB böckerna som jag måste plocka fram och plugga i nu.. Viktigt som fan att jag klarar provet på fredag.

ADIOS

uscha

Dagen till ära har jag varit en liten husmor känns det som. Har tvättat 3 tvättar och hängt de, strykit mina kläder, plockat ur diskmaskin och i, diskat och tagit hand om hundarna. Vilken tjej va :') haha. Sen har jag börjat skriva på den andra Idrottsuppgiften, tänkte börja på geon men så blev det inte, och nu har jag läst igenom FEBn.

Imorgon är det skola igen.. En lång dag också! Men för ovanlighetens skull så ska jag ha FEB med SPE07E medans min klass har prov! Deras lärare ska få lära mig detta så kan jag det förhoppningsvis till på fredag. Blir en pluggdag imorgon, for sure.

Min hals vill inte samarbeta alls.. Den blir värre för var dag! Men imorgon ska jag kurera med Strepsils och be till gudarna att det ska bli bättre. Iaf till helgen för tusan! Blir förhoppningsvis festligheter då.

Godnatt allesammans

97

Goodmorgon!
Eller jag har faktiskt varit uppe sen halv 10, den ni. Ja idag är jag som sagt ledig. Så otroligt skönt måste jag erkänna. Har väl inte gjort så supermycket denna förmiddag, myst med hundarna framför teven och ätit gröt. Det är väl det! Om en stund måste jag pallra mig ut på en prommis med jyckarna också.

Maria kom hem för ett tag sen, hon hade gjort nationella och njaa hon tyckte väl inte det hade gått super. Nu meddelade hon att Osman kommer.. Lite jobbigt så där på min lediga dag, men vad ska man göra? Hehe förlåt..

Kanske är dags att klä på sig då? Så jag inte springer omkring halvt naken, nejtack! Blev jordens slappdag med slappkläder och inget smink, toppen på snoppen. Måste plugga lite idag också! Känns mindre kul. Adios amigos


En happy Petra! Det gillar ni va? ;) hoho



träning, i like it

Blev en sväng på crosstrainern 20 minuter förut! Svettignt, jobbigt och skönt. Och ont i halsen. Som sagt håller jag på att bli förkyld och träningen gjorde ju inte halsen bättre iaf! När jag tränat klart slank jag ner i badkaret och kände lugnet en stund. Det kände jag att jag var värd. Efteråt tänkte jag; herregud vad skönt det är att vara naken! Hehe låter lite sjukt kanske, men jag lovar att ni tycker samma sak. Det känns befriande. Hahaha
Sen har jag väl inte gjort så mycket denna kväll. Sett på tv, suttit vid datorn och haft lite allmänt tråkigt bara! Mamma kom hem för nästan en timme sen med hundarna. Hon har varit och klippt de hos en kompis kan man väl kalla det. Så nu är de vältrimmade och fina! Lite väl kort kanske men mina bebisar är alltid fina!

Nu ska jag slå på en film. Det lär inte vara något bra på tv satt en film får det bli! Godnatt

98

Igår blev det träning för min del! Hoppade upp på crosstrainern/orbitreken och körde 20 minuter, blev ganska svettig ja. Somnade inte förrän sent och idag har jag varit trött hela dagen. På engelskan drog jag Märit och Olivia ner på stan och köpte mjukglass, träffade några trevliga själar, osså satte vi oss och gjorde manuset. Mjukglassen gjorde min dag, helt klart.
Var hemma vid halv 4, var ut med hundarna sen har jag lyckats somna framför teven. Och för 20 minuter vaknade jag när pappa ropade att det var mat. Och nu ligger jag och kikar på Greys, känns som att det finns en risk att jag kan somna igen! Vore olyckligt för då kan jag inte somna ikväll.

Imorgon är en uuuunderbar dag =D Jag är LEDIG! Eftersom hela min klass har matte nationella, som inte jag har, så har vi inga andra lektioner vilket leder till att jag är ledig :D Grymt skönt måste jag säga! Och behövligt. Så imorgon ska jag sova ut och sen plugga. Toppen

Inga träningar denna vecka, ganska skönt! Jag kör på hemma istället. Pusshej


rip

Vila i frid Lars Neuman.
Tänker på dig Erik.<3


99

Godmorgon!

Igår blev det en tripp till Ica, mötte Joel och nån kompis där, helt fel område för de tyckte vi ;) Vi köpte med oss popcorn och dipp sen vandrade vi hemåt. Superskönt väder ute! Vi kikade på Robinsson där en av mina favvosar åkte! Angela..
Sen blev det massa research efter en grabb sen drog vi ut på äventyr! Haha fula vi är ;) När vi kom hem blev det ännu lite spaning. Runt 12 åkte hon hem. Tack för en väldigt rolig kväll Ewsan =D Haha.
Jag somnade väl närmare halv 2.

Klev upp 12 imorse och åt frukost, nu har jag gjort mig klar och ska strax iväg till Jessica. Hon ska hjälpa mig med FEBn, den ängeln =D Hoppas jag fattar nånting nu då! Ha en bra söndag. Pusshej mina vänner

100!!!

Till att börja med; Det är 100 dagar kvar till Ayia Napa! Snart sitter vi där på planet brudar =D

Har inte hunnit skriva nåt, varken igår när jag kom hem eller idag. Har haft fullt upp!
Igår blev det grillning hemma hos Jessica. Vi myste på till tusen, skrattade, skvallrade, spelade spel och kort. Till våran förvåning ringde Jenny vid halv 11 eller så och snart stog hon utanför dörren! Jättekul att hon kunde komma ändå =) Halv 1 bestämde vi oss för att bege oss hemåt, jag skulle ju trots allt upp tidigt idag! En ovanlig sak igår var att vi inte tittade nånting på tv eller film ;o Vi hade det supertrevligt ändå! Tack mina tjejer.

Imorse blev det tidig uppstigning och halv 10 for vi och hämtade Ewe sen in till stan. Vi strosade runt där, åt lite och 20 i 12 gick jag och Ewe till Hedbergska. Vi gjorde oss piratiga och peppade, nervösa som fan var vi! Som tur var så var vi inte ensam om det. Hjärtat klappade extra fort när vi stog där precis innan vi skulle in på scen. Men fy fan va kul det var =D Det gick skitbra, inga misstag eller så, allt gick som smort =D Så var dansen slut. Satt och kikade på alla andra skitduktiga dansare fram till pausen så for vi hem.

Har städat och fixat här på rummet för jag får finbesök ikväll ;) Höhö. Jag ska strax gå och möta Ewe och gå till Ica för att handla lite gotta inför kvällen =) Vi ska väl fisa på och mysa här hemma antar jag! Om inget annat dyker upp. Vi ska väl fira dels att Ewe fyllt år och sen att det är 100 dar kvar;) Haha.. Dock får hon presenten en annan dag! Nu ska jag kila, ha en bra lördag! Pusss

101

Goddagens!

Imorse var det lika med döden att kliva upp till skolan. Var så jävulskt trött och sen engelska nationella på det. Från halv 9 till 11. Ja gud vet hur det gick på det provet. Jag vet ärligt talat inte själv. Antingen bra eller helt åt pipsvängen, men jag är inte spec orolig!
Träffade Mia och så tog vi bussen hem, var hemma 12. Åt lunch sen iväg på vårdcentralen för spruta. Det gick jättebra, jag trodde jag skulle dö av smärta men inte då! Eller jo det gjorde ont men bara en kortis, jag fick lägga mig ner direkt så jag inte svimma och se där, det gjorde jag inte;) Tog 10 minuter sen for vi hem igen.

Tänkte plocka undan på rummet så får jag städa imorgon, orkar inte göra det idag! Klockan 5 ska jag möta mina vänner på Ica för lite shopping inför kvällen! Vi ska grilla och mysa och skratta till tusen. Så jag kommer befinna mig hos Jessica hela kvällen så ni vet :) Ha världens bästa fredag, solen skiner!!!


102

Blev styrka på idrotten imorse, har lessnat totalt på idrott och tyvärr ska vi ha det i 3an också! På psykologin fick vi se en film om fobier. Och självklart var det spindlar i filmen! Jag klarade knappt att titta på men jag försökte så gott jag kunde, men till slut var jag tvungen att gå ut därifrån! Jag kunde inte titta mer, var på väg att börja gråta för spindlarna var så äckliga! Jaa, jag har en enormt stor fobi för spindlar... På håltimmen satt jag med hela SPE07E och spelade kort i korridoren och härjade. Mentala träningen blev slappare än vanligt då vi tittade på roliga klipp på youtube bland annat sen fick vi sluta. Åkte hem med mammsen. Åt middag sen var det bara att byta om så kom Jenny och hämtade mig.
Träningen gick jättebra. Vi seniorer körde ett nytt lyft med mig idag, jag börjar med att sitta i teddybear sen upp till elevator sen kastar de ner mig =D Blir superbra. Har duschat och mått dåligt inför allt plugg vi har och nu vill jag helst av allt bara sova så jag vaknar pigg imogon inför nationella!!

Efter det ska jag hem och äta lunch sen till vårdcentralen och ta andra livmoderhalscancer sprutan klockan 1!! Blir myskväll hos Jessica med henne Elin och Mia, grillning, spel och mys, blir nog en toppenkväll! Godnatt


103

Imorse blev jag klar väldigt tidigt, hade nästan 20 min på mig innan jag skulle gå till bussen! Inte vanligt för att vara jag. Så jag busade och gosade med hundarna den tiden och gick ut och kissdade de. Italienskan var slapp, vi såg film och fick sluta tidigare, älska Livia massor som har lovat att vi ska ta det lugnt med tanke på allt annat vi har i skolan!! Lunch och sen geografi, sen slutade jag! Si där. Hann med 2 bussen och fick gå hem i spöregnet! Superkul, verkligen.
Gick ut en kortis med hundarna sen slängde jag mig i soffan framför Tyra Banks två program i rad och myste med hundarna, slumrade till en stund också. Tog bussen in till stan med Emma och mötte upp Ewe. Jag köpte en bikini överdel idag! Jag tyckte den var söt och så vill jag ha många =) Den gick bara på 80 kr dessutom, tror den är från last year faktiskt. Strosade runt lite sen satte vi oss på Subway för Ewe skulle äta. Gick bort till dansen och körde tills svetten rann. Var hemma kvart i 10 kanske.

Har nattat mig och tänkte snart sova. Jag önskar man kunde göra allt plugg i sömnen, så man slapp det! Och jag önskar jag vore ett supersmart geni, men icke... Natti natti

104

God afton.

Jag borde egentligen sova just nu för att få den sömn jag behöver, alltså 9 timmar, men som ni märker så gör jag inte det. Fast jag ska strax stänga av datorn och sova!
Dödstrött imorse, somnade till på avslappningen. Sen var det dags för engelska nationella speaking med Märit! Det gick jättebra, inga konstigheter. Nu återstår bara ett nationella kvar på fredag! Det blev en väldigt lång lunch som vi spenderade i datasalen och spelade kort. Psykologin var för en gångs skull lite givande, kvinnan hade ju lite genomgång! Blev film på italienskan som jag gick tidigare ifrån, orkade inte titta.
Blev mest bara hem, laga mat och vända för att åka till stan igen. Gick bort till Metropol och mötte Jenny, de hade öppet hus för BF programmet. Sen iväg på träning. 2 timmars träning idag, gick bra, lite tråkigt då vi inte tränade så mycket på våra danser. Har duschat och nattat mig, kikat på The hills avsnitt och nu tänkte jag sooova. Imorgon väntar en lång skoldag med ett stort hål som vanligt. Blir det pluggning av FEB kanske? Nja vi får väl se.

Godnatt

evelina lindström 18 år

Grattis min lilla filur! 18 år today!! :D


105

Då var det måndag och skola igen!
Geografin imorse kändes totalt onödig! Johan var inte där, vi fick Roland istället, och vi skulle börja på våran uppgift som jag inte ens fattar än? Johan måste ha mer genomgångar. Så jag kunde istället ha sovit då men nej, inte då! Blev en massa kortspel på lunchen sen tråkig Info Layout. Slutade efter det!

Kul väder idag, verkligen! Spöregnade förut men nu är det bara mulet. Mitt paraply är lite skelt... Måste köpa ett nytt, kanske ett rosa? =D Höhö.

Om en kvart eller så kommer Jenny och hämtar mig, vi ska iväg på cheerleadingen! Undra som en flundra vad vi ska göra idag då. Det kommer vara Seniorer, Juniorer och Mixgruppen där! Ouff, mycket folk. Varken Frida eller Emma kommer så nån annan fick hoppa in som tränare, då vet man aldrig vad som händer.

Jag vill ha helg! Helgen i övrigt är redan planerad och klar, haha. Känns brabra(H) Nu ska jag byta om för träning. See ya

halmstad

Läste precis Halmstad nånstans. Och jag blev plötsligt så otroligt sugen på att åka dit! 2006 (?) tror jag det var, så var vi ju på distriktselit-läger där med Medelpads FF. Vi kom dit tidigare än vi fick komma in i skolan, så vi vandrade till stan och kikade runt där! Riktigt mysigt och fint ställe måste jag säga =) Och vaaarmt var det! Dock måste jag säga att det var lite ovant att se poliser som tog folk på stan lite titt som tätt. Men när jag tänker tillbaka så guuud vad härligt det var där! Nyttiga som vi var så gick vi allihopa till Donken och käkade mat innan vi promenerade tillbaka till skolan. Gud så härligt! Fast jag tror det var typ den enda dagen vi hade sol! Regnade som fan under tränings och match dagarna, sämst. Där träffade vi även Lotta Schelin och Therese Lundin, då Lotta även sjöng för oss;) En upplevelse i sig.

Jaa där delade jag med mig lite minnen också;) Oj nu är klockan halv 12 typ, kanske borde sova snart! Är ju trots allt skola imorgon... Godnatt peeps


106

Och då var det söndag igen! Gud så tiden går fort.
Imorse for vi till Lucksta för match, Njurunda förlorade dock.. Jag satt med Ida hela matchen och bråkade och lortade ner varandra ;) Typ som syskonkärlek, haha. For hem efteråt, mådde bajs. Det blev inte att vi firade morfar idag för min goaste mormor kräktes idag =/
Väl hemma tog jag en morotskaka, den smakade mycket bättre idag! Mer smak liksom. Sen gick jag upp på rummet och såg Spårlöst sen sov jag. Vaknade 6 av att mamma ropade att det var mat.
Jag mår skitkonstigt! Fattar inte vad det är. Är trött, skakis, illamående.. Så jävulskt irriterande.

Ska väl ta och intervjua mamma snart så har jag det överstökat. Wipeout ikväll gott folk.

107/106

God afton

Idag har jag stekt ute i solen och bakat morotskaka. Klockan fem kom våra grannar förbi för grillning! Supermysigt och supervarmt var det ute =) Underbart helt enkelt. Jag fick slå på Ice Age till Victor, han verkligen älskar det. Sen satt vi ute och pratade och fikade lite, dock sprang jag mellan bordet och Victor när han hela tiden ropade på mig, hualigen. Och han kallar den där ekorren, eller vad det är, för husmusmusen. Hahaha skitsöt! Så när jag gick upp och ringde Steff så hör jag nerifrån att Victor ropar efter mig. Och när jag inte svarar blir han irriterad och skriker Peeeeetraaaaa, skithögt. Haha gograbben min.
Steff kom förbi runt 8, kikade på Robinson osv. Efter det och ett avsnitt av Made så vandrade vi bort på Statoil och köpte cheeseballs och hjärtan. Gick hem och lämnade det sen över till Tessan. Vi trodde vi bara skulle stanna en stund men den stunden blev hela kvällen ;) Där umgicks vi med Tres, Emma, Victor och Nisse framför fotboll och nå boxning av nå slag. Halv 1 var jag hemma, och då var jag knappast sugen på hjärtan, hell no.
Imorgon ska jag följa med pappa och Maria till Lucksta där de har match klockan 2. Damn, det var längesen jag träffade fotbollsbrudarna. Sen ska vi till morfar och fira honom för han fyller år idag(2 maj). Sen ska jag intervjua mamma för nån uppgift i idrotten. Hata hata hata. Godnatt

underbart

God kväll

Somnade två timmar förut idag eftersom det inte blev mycket sömn inatt! Har kikat på lite tv och så ikväll. Bara tagit det lugnt liksom! Har också tränat cheerleading! Strechade jättemycket förut så nu kan jag nästan stå på ett ben med det andra benet rakt uppåt =D Inte långt kvar! Har kikat på massa youtube klipp på lyft oså, och hittat massa lyft jag vill köra =D Svinkul. Nu i veckan ska vi träna 6 timmar istället för ynka 2 timmar! Det gillar jag otroligt mycket. 2 timmar måndag, tisdag och torsdag. Vi ska ju som sagt ha avslutning/uppvisning snart så allt måste sitta som det ska =) Och eftersom vi kan våra nästan helt och hållet så kan jag träna mer gymnastik och akrobatik medans =D Och förhoppningsvis kastar de mig högt i luften! Love it.

Nu ska jag ta mig ett litet snack med syster sen se film =D Godnatt

Btw, tjejer när kör vi brännboll och grillning?? =D Måste hända snart tycker jag!

108

Hola

Igår anlände vi hos Evelina efter en tripp på Ica. Började göra efterrätten och grillade. Maten blev suuuupergod! Till efterrätt hade vi köpt jordgubbar, choklad och så gjorde vi kladdkaka. Doppade jordgubbarna i mjölk-och vitchoklad, äckligt gott =) Tessan kom precis till efterrätten! Ett tag senare kom Arvid och vi poppade musik, sjöng, grillade marshmallows, spelade spel och kikade på Twiligt. Gick ner i källaren och nåra timmar senare kom Olle, Olle och Lars och joinade oss, kikade på film och snattrade. Halv 4 kom pappa och hämtade oss. Efter många fylle samtal så fick jag äntligen sova runt halv 5, 5.
Klev upp tidigt imorse och började städa, när jag var klar blev det glass ute i solen med Victor, Erica, Håkan och mamma. Så otrooooligt skönt ute =D Sick ju!

Nu väntar jag på middag, hemmagjord pizza serveras på vårat bord ikväll! Mums. Njut av solen gott folk! På måndag blir det ynka 4 grader... Pusshej!

RSS 2.0