halloween

Körningen igår gick bra. Pappa hämtade mig direkt efteråt så körde jag till K-Rauta där mami och Mia var. Köpte golv till Mia. Sen åkte vi på jakt efter en telefon åt mig. Jag fick inte bara med mig en telefon utan också ett USB minne på 16GB till alla mina bilder på datorn. Skitbra. Vi girls åkte till Taco Bar och åt sen lunch. Väldigt gott var de. Efter de gick jag och köpte mig en ny plånbok, mycket fin.

Maskeradfest stog på kvällens schema. Jag hade ingen aning om vad jag skulle klä ut mig till, hade inga grejer hemma alls. Men till slut blev det rockare. dock ingen värsting som FIA, men aja. haha. Kvällen var grymt kul. Den bestod av dricka, spel, kissrace på gatan, dans och lite mys! Sånt gillar vi. När nästan alla åkt hem kände jag att det kanske var dags att ringa mamma. Så hon kom och hämtade mig och jag kröp ner i min säng, inte allt för nykter dock. Vaknade tidigt imorse och höll på att kissa på mig samt hungra ihjäl! Så blev ett toabesök plus en macka och vatten. Somnade om och vaknade halv 1.

Nu håller jag på och fundera vad jag ska göra ikväll. Blir det maskeradfest i Kvissle och sen krogen? Eller myskväll hemma? Bra fråga gott folk. Jag ska iaf äta pizza. PUSS PÅ DE

slutkörd.

Godkväll. (har inte så roliga inlägg just nu med tanke på att jag tillbringar min tid på körskolan mest hela tiden, men jag skriver av mig ändå. läs om ni oooorkar)

Klev upp 05:40, 07:00 befann jag mig på körskolan och skulle vidare till halkbanan. Till min lycka så mötte jag Felix där, dock skulle han åka i andra bilen! Halkbanan gick helt okej, lite läskigt var det, men skoj! Ingenting man behöver vara nervös för, jag lovar. Körde halva vägen hem sedan. Satte mig och pluggade lite, tog en lunch med mamma på BIM, gick tillbaka och pluggade, hade körlektion, pluggade, hade körlektion, köpte mig en cheese, hade träning i 3 timmar. Var hemma halv 10.

Så jag kan summera dagen som så:
-Halkbanan godkänd
-Alla faser klara, klarat 2/5 på repetitionen
-Kört en massa bil/parkerat
-Tränat med de sista krafterna

Är ganska så slut i huvudet nu. Trött som fan också.

Imorgon blir det dubbel körlektion 10.25, plugga teori, äta lite lunch, fixa outfit(?) till kvällen, MÅSTE köpa ny mobil, PARTY. Godnatt

hmmmmmmmmmm

Less tjej skriver....
Har spenderat dagen på körskolan, IGEN. Körlektion imorse, var i Bredsand och drivade. Klockan 2-5 var riskettan. Tur man hade Emelie och Issa vid sin sida iaf, gjorde kursen roligare! Nu ligger jag och tittar på tv medans alla andra fööörfestar för att sedan dra på Stads. Ha lite kul åt mig också!

Ikväll ska jag sova tidigt. Imorgon är det nämligen dags för halkbanan för min del. Klockan 07.00 ska jag befinna mig på körskolan. När jag kommit tillbaka från den har jag dubbellektion, sista 17.25. Går direkt till träningen, sen hem och sova. Lär vara ganska slut då.

Sjukt trött idag! fy farao, kommer va värre imorgon. Kul lov. Eller kan man verkligen kalla det lov? Njaa.

Adios

lite mera mmmmm i livet.

Tog bussen till körskolan och satte mig och pluggade innan my lession. Gjorde klar fas B. Var ute och körde en massa filbyten, cirkulationsplatser och mål. Mötte upp mamma för lunch på Charm. Jag tog enchiladas. Riktigt goda, dock blev jag lite less efter ett tag. Tog en runda på stan, köpte mig ett lypsyl och en rosa bandet brosch. Gick tillbaka till körskolan och satt och nötte teori. Klarade en tårtbit på Fas C. Sedan var det dags för ännu en dubbel lektion. Var ute och körde motorväg och lite liknande. Det hann tillochmed bli kolsvart ute, och klockan var bara 17.20 när vi kom tillbaka! Gick och köpte mig lite godis, en banan och en festis sen iväg på träning. Tränade småtjejerna 6-7, sedan egen träning 7-9. Jag slog till på en dubbel flickis idag =D Fick lite hjälp men det gick skitbra. Först en flickis med lite hjälp av Linda sen en till direkt efteråt med lite hjälp av Frida. Asgrymt, det ska jag träna mer på.

Imorgon blir det körskolan hela dagen igen. Körlektion på morron, teoriiiii sedan den där jävla Riskutbildningen. Fyfan.... Så jag kommer befinna mig på körskolan från 09.40 - 17.00 imorgon. Kult liv jag har. Jaja måste sova nu om jag ska orka imorgon. Laddar upp med cola och lite godis mellan köris och riskjäveln.

GODNATT

körlektion och lite spya.

06:00 stog klockan på imorse. Sjukt trött klev jag upp och for till körskolan för lektion 07.15. Plugg efter det sen ännu en lektion. Jag hade lite svårt för att inte gäspa, om jag ska vara ärlig.

Tog halv 11 bussen hem, åt lite lunch sen la jag mig och sov med hundarna i min säng. Vaknade lite senare av att Alice kräks på mitt täcke.... Så det var bara att hoppa upp och kasta alla sängkläder i tvättmaskin. Lillgumman, hon blev så orolig och följde efter mig vart jag än gick. Hade hon kunna prata hade hon sagt förlåt tusen gånger om. Sötan:)

Det blir bara en lugn eftermiddag och sen ikväll ska jag till Emsan för att mysa med mina klassisar=) Var längesen nu.

Nu ska jag kika på en liten film. Adios

Sweet summernights


25 oktober

Igår blev det en liten utgång som sagt. Imorse kom pappa och väckte oss vid 11. Det var gemensam frukost nere i köket. Erika och Ove sov här inatt också. Det var mysigt med gemensam frukost för en gångs skull. Det har vi inte haft på fleeera år tror jag, förutom då vi fyller år.

Idag har jag endast degat i sängen! Grymt skönt. Sen har jag varit ute och kört bil. Det gick skitbra, pappa är nöjd! Hehe då är jag också nöjd. Nu ska jag ner och göra sallad. Det blir hemmagjord pizza. Det är så jävla gott! Mums. haha

Pusshej

kul familj...

Jag gillar att det är sån bra kommunikation mellan oss i våran familj.
Igår fick jag nämligen veta att min morfar fick en hjärtinfarkt i måndags/tisdags. Och alla utom jag visste. Tack för att ni berättar sånt för mig. Han fick iaf åka hem i torsdags som tur är! Men helt ärligt kände jag för att grina igår när de berättade det. Sånt vill ju jag veta!? Men tydligen så trodde alla att jag visste om... Less jag blir

vi är fina, mina vänner och jag

God afton

Dagen började suveränt med storvinst för Granlo och ett par peppade cheerleaders. Dock var publiken sämst. Var hemma halv 6. Då var det folksamling hemma, för att fira min lilla farmor! Hon fyller nämligen år idag, den 24e alltså. Det blev lite fika och godis och Party alias.

När de åkt hem vid 10 började jag undra vad jag skulle göra av kvällen. Snackade med Emma och båda var peppade för utgång. Så en halvtimme senare dök hon upp hemma hos mig och vi for till stan, kikade läget sen upp till Malin på lite förfezt. Ner på krogen igen, mötte Märit och Olivia. Stadshuset kunde suga balle, de var tydligen jättestränga med deras 20 idag.. Så vi drog på Svenssons sen på All star. Great! Där träffade vi lite Sten/Lindström släkt och man blev bjuden på shot m.m. Vad hände med min nykta kväll? Jaja, jag drack inte mer än en shot och lite drink satt whatever. Runt 2 blev det hemgång för mig Emma och Emma. Mycket skönt. Trött och hungrig som jag var/är! Haha, tack för denna spontana kväll Emsan:D Såna kör vi fler gånger(Y)

Nu ligger jag här, där jag alltid slutar. I min underbara säng. Tänkte avsluta detta med att säga; jag har så jävla snygga vänner. Godnatt

Bjuder på denna söta bild på mig och Fia. Grymt, jag gillar de!

a little bit of good night

Godkväll

När jag kom hem från skolan så satte jag igång med städningen. Ville bli klar med den så fort som möjligt och det blev jag. Skönt de.

Ikväll har jag varit med Jenny. Sett på Idol, kikat på Cypern bilder, kikat på Dumpa honom! och ätit gotta:) En mysig kväll har det varit! Hon åkte hem för ett tag sen och jag har placerat mig i sängen. Är gaaanska trött och imorgon måste jag vara utvilad. Har som sagt en match att heja på! 15:00 på Sporthallen :D Be there

Som ni ser är det lite ändringar i bloggen, och det har jag Sofia att tacka för :D Jag ville ha det superenkelt och snyggt, men sämst som jag är så fattar jag ingenting om stilmallar och koder...hehe. Men Fisen fixar biffen. Jag är nöjd :)

Nu ska jag nog sova. Och förresten, nu har vi looov! Godnatt

cyperrrrrn i bilder

Lite så här i efterhand lägger jag ut bilder från Cypern på fejjan. Bättre sent än aldrig, eller hur?

PUSS


21 oktober

God afton

Seg vecka igen. Igår hade jag en lektion sen var jag tvungen att pallra mig bort på körskolan. Backade och hade mig uppe i Skönsmon/Södermalm. Efteråt blev det långpluggning av teori. Var klar 10 över 5 så jag ringde Jenny så for vi plus Linda och åt på Max. Efter det var det dags för träning. Tydligen körde jag hårt och stretchade dåligt eftersom jag har en jävulskt träningsvärk i rumpa+ena vaden idag... Illa!

Idag har jag också bara 1 lektion! Började 1 sen fick vi sluta tidigare. Min körlektion idag blev inställd och flyttad till fredag. Så jag satte mig och gjorde klar första fasen. Bussen hem till lite nachos med smält ost på (Y) Sen har jag pluggat lite mer teori ikväll. Orkar inte mer nu känner jag!

Imorgon är det FN-dagen = Temadag. Kommer missa nästan hela pga dubbel körlektion plus möte på Swedbank(Y) Synd, verkligen. Efter det blir det massa massa plugg på körskolan sen träning.

Mitt liv består av köra bil, plugga teori och träning just nu. Men så får det vara en tid framöver! Adios

18 oktober

Goddag mates

Igår blev en grymt lyckad kväll. For in till stan och mötte Ida och Emma, åt lite på Max osånt. For på förfest hos Matte med mycket roliga människor sen drog vi på Stads. Där släppte vi våra hämningar och dansade loss! Kändes som man kände alla som var på stads igår! En grymt lyckad kväll som sagt;) Halv 3 kom mamsen och hämtade mig och Ida sen hem till sängen.

Sov ut till halv 1 imorse, skönt de. Man måste ju passa på när man väl har sovmorgon! Har städat rummet och nu ligger jag och vilar fötterna. Hade mina skyhöga klackar igår och när man dansat stup i kvarten i några timmar så haar man ont i fötterna, haha. Men det var värt de.

Har iiiinget plugg denna vecka, vad jag vet. Otroligt skönt. För då kan jag fokusera på teorin och körkortet (Y) Det är inte så jättelångt kvar ju. iiih pirrigt!

Nu är det mat, pusshej

damn

Har precis kikat på nya Bring it on, Fight to the Finish.
Och jävlar va bra den var! Jag älskar ju alla såna filmer,
men denna blev jag sjukt peppad av. Det bara spratt i
hela kroppen på mig och jag vill bara dansa. Hade ett stort
léende på läpparna nästan hela filmen tror jag. haha
Plus att det var en jääävligt snygg kille med! woooow

Så när filmen var slut klev jag upp och började bygga lite dans. Har kommit en liten bit men jag lär väl ha glömt det imorgon så trött som jag är, haha. Gud, jag blev sjukt peppad inför morgondagens utgång!! Ska dansa gärnet och shaka ass som aldrig förr;) Ne nu ska jag nog sussa.



sleep tight


16 oktober

Idol är på på tven. Michael Jackson tema, det gillar jag. Rabih sjunger nu men fan vad dålig han är. Han har ju sån otroligt mesig röst!? Otroligt dålig... Visst han hade känsla och mjuk röst, men nej jag gillar han INTE. Tyvärr. Men Nicklas och Tove gillar jag.

Körde in till skolan idag igen, fick lite grejer gjort på småföretagandelektionen. Nu har vi ett möte bokat med Jocke på Swedbank och vi ska dit på torsdag och fixa bankkonto(Y) Skrev lite loggbok och trixade med loggan! Hade lite kondomteknik på naturen, alltid bra ju? Fick en kondom också, haha. Blev iaf lite gym sedan på idrotten.

Tog en tripp på stan sedan och köpte mig strumpbyxor och fingervanter (Y) Mycket behövligt.
Ikväll har grannarna varit förbi med en lite sen present och fikat oså! Victor min lille grabb ligger nere och sover nu:)

Imorgon blir det utgång, peppaaaa.

15 oktober

Dagarna rusar förbi och det gör även jag i trafiken. Höhöhö roligt va?

Körde in till stan idag, gick galant trots rusningstrafiken. Hade körlektion uppe i Södermalm/Nacksta and so on. Gjorde svenska prov som gick galant, behövde inte plugga till det, det är skönt. Fick tillbaka provet på marknadsföringen, gick sämst, omprov 4/11.. Hade långlunch där det blev massa kortspel såklart. Engelska redovisningen gick också bra, fick bra omdöme, även från elever. Det är ju alltid kul? Sen var det dags för tååårta. Juryn såg ut att ha blandade känslor kring våran tårta men det såg bra ut. Sen var det dags att bjuppa eleverna på tårta. Jag och Anna tog tag i det där och slevade upp bit efter bit och vips var tårtan borta! Och vi fick mycket bra respons, greeeeat. Gick och sydde min klänning efter det, inte långt kvar på den nu alltså.

Körde in till träningen förut också (Y) Blir mycket köra nu. Gick grymt jävla bra på träning. Jag är grymt nöjd över min insats och alla andras! Vilket spirit vi hade =D alla tjoade och peppade varandra. Det är det cheerleading handlar om brudar!! Åkte hem med ett léende på läpparna.

Jag är mycket trött nu så ska väl ta och bli ett med kudden och sängen. Godnatt

Ayia Napa 09

Miss this a lot<3


14 oktober

Körlektionen imorse gick brabra. Den började klockan 8 och efter det satt jag och pluggade lite teori, måste verkligen plugga mer!!! Gick på Waynes och fikade med Maria, sen en tripp på stan och sen lunch på Max, hehe. Maria bjöd faktiskt! Film på svenskan sen prov på småföretagandet. Gick väl bra tror jag? Drog en tripp på stan igen och med mig hem idag fick jag ett par sammetslegging, en fet go halsduk och ett par knästrumpor. Åh, jag blir så lycklig av shopping =D

Har pluggat till min engelska redovisning imorgon och nu måste jag plugga till svenska provet också. Gud så jobbigt! Tur att allt är över imorgon. Imorgon är det också tårtbak! KOM OCH ÄT TÅRTA I HEDBERGSKAS MATSAL KLOCKAN 14:30!!! :D

Ikväll är det fotboll men jag får se den i min ensamhet, eller ska man ta en sväng till matfors? Njaa.. puss

13 oktober

Nu har mina kära negervänner landat i Sverige!!! :D Jag pratat alltså om Ewsan och Emma! Great. Nu kan man vara lugn igen.

Får damp på småföretagandet.. Jag orkar verkligen inte plugga, jag orkar inget nu för tiden. Jag skiter typ i allt plugg. Hur bra är det så här sista året? Ååååh jag får damp. Jag har ingen energi över till skolan..........

Vi har lov snart men då får jag knappt vila ut.. Har körlektioner varje dag typ, tidigt på morron. Jaja, vill man ha körkort så får man stå ut med det.

Imorgon börjar iaf körlektionerna rulla på. Den börjar 8 imorgon... Sen börjar jag skolan klockan 1 !? Fyfan, jag vet inte hur jag ska orka. Men jag ska iaf sitta och plugga teori först på köris, sen måste jag gå och plugga småföretagande och engelska eftersom jag ligger och skriver blogg istället för att plugga nu.. Hehe

Nu säger jag godnatt


11 oktober

Min helg i det hela:

Fredag - förfest  hos Jonte med härliga människor i stan, fest, tillbaka till Jonte och hängde där, var mycket roligare än på "festen". Pappa hämtade mig, åt lite kvällsmat och sov.
Lördag - städade hela huset. Gjorde mig klar och for till stan. Käkade på Biteline med Marie, Matilda, Dallan och Steff. Fan va vi åt! Tacobuffé och glassbuffé. Jag såg gravid ut efteråt. Tog bussen hem, gick med Didrik till Simon på fest men jag ångrade mig, kändes lite tattigt så jag gick hem, såg film och somnade som en stock.
Söndag - upp tidigt, körde bil till Ida i Skönsmon, bakade tårta med klassisar till Guldtrofén, när de andra åkte hem stannade jag kvar och åt middag och såg tv med Idis. Sen hämtade Jenny och Linda upp mig så for vi till Frida på sminkparty. Jag beställde schampoo, balsam och munspray(Y) Jag och Linda satt även och strechade och jag kom ner i splitt! Helt galet :D haha.

Imorgon börjar en ny skolvecka. Har två prov och en redovisning. Justefan! Jag måste läsa ut min engelskabok, hehe. Mina körlektioner börjar även denna vecka! Shit, det är mycket nu.

Godnatt

9 oktober

Igår på träningen var det tre tjejer från stockholm där. De har flyttat hit för att plugga och ena tjejen, Karin, har tävlat på elitnivå i cheerleading! Hon har hållt på i 9 år. Hon var riktigt jävla duktig. Så hon hjälpte oss med massa teknik och strech övningar och sånt. Skitbra! Nu ska jag töja alla ben ur led;) haha.

Riktigt seg dag på skolan idag.. Började med att en tjej som jobbar med UF jämt kom och pratade med oss, fick sluta ganska mycket tidigare, sen snackade vi Sex och sånt på Naturen där vi också fick sluta mycket tidigare. Så drog ner och åt lite på donken sen en liten runda på stan. Blev inge pump alls för mig idag på idrotten. Satt mest bara och snackade fotbollsminnen med Matte och skrattade åt en ful kille.

Ikväll blir det fest? Ser ut som så nu! HÖRS.

7 oktober

Idag började vi 1. Grymt skönt med sovmorgon. Dock glömde jag mina glasögon på Hedbergska när jag hade lektion på Åkersvik.. Så nu har jag ont i huvudet pga det. Hade i princip bara en lektion sen åkte jag hem med mamma. Har ätit och nu tänkte jag läsa lite teori, tror jag.
Ikväll ska vi till Erika och Ove och kika på Grey's och äta lite ost och kex oså. Mums. Har inte träffat syster på lääänge nu, saknar henne.

Har fått Cypern bilderna av Steff, nu fattas bara Emmas! Jag ska förresten göra om min bloggdesign. Ska kika om Jennifer kan hjälpa mig på den fronten:)

6 oktober

Goddag mina vänner

Jag är på otroligt bra humör, jag har nämligen köpt mig ett par jättehöga skor ;D Skitsnygga. Bild kommer lite längre ner i inlägget!!

Var sjukt jävla trött imorse, kunde inte göra så mycket på syslöjden eftersom jag inte köpt en dragkedja än, oops. Vi spelade plump på IE lektionen då det var fem olika grupper och alla hade olika regler, men det visste vi inte om. Och vi fick inte prata med varann, så det blev lite missförstånd där! haha, det var det som mening, satt ni vet. Fillon var sämst som alltid och jag satt ivrig som ett barn och ville ner på stan. Där mötte Mia mig och jag köpte mina älskade skor. Pappa kom och jag körde hem! Toppen.

Träning ikväll och sen hem och kika på DH!! PUSS

De ser bättre ut i verkligheten!! Inte sån där konstig färg. I LOVE THEM

5 oktober

Hallååå

Idag var det dags för skola igen! Fick tillbaka Filosofi proven och jag fick ett G!!!! Jag är otroligt jävla glad för det;D Drog på stan med tjejerna och köpte mig ett Osis Dust It. Det var på tiden. Gjorde prov efter det, fan känns inte bra. Drog på stan efter det och köpte mig två par trosor, jag älskar att köpa underkläder!

Jag har inte gjort ett skit sen jag kom hem. Sovit en halvtimme, sett på tv, suttit vid datorn, ätit och sen har jag kört lite bil i mörkret. Nu tänkte jag tända lite ljus så stämningen blir mysigare och sen måla naglarna. Imorgon ska jag syyyy.

Godnatt

marknadsföring<3david

Jag har bara pluggat pluggat och pluggat idag känns det som. Fy farao! Vaknade halv 1 dock, fick lite småpanik och började plugga direkt. Tog en paus senare och körde runt lite i Njurunda med pappa. Gick superbra. Middag när vi kom hem sen blev det plugg igen. Vet inte riktigt vad det var med mig idag men jag kände att jag verkligen var tvungen att plugga hårt! Prov på 5 kapitel är inte nåt man kan utan att plugga, så är det bara. Dock vet jag inte om jag kan det riktigt, det återstår att se imorgon. Nu orkar jag inte plugga mer.

Tråkigt inlägg men whatever, GODNATT

Jag saknar Cypern!!


4 oktober

Godkväll

Gårdagen blev lyckad som sagt, sov som en stock till halv 12 ungefär. Dagen har bestått av; plugg, övningskörning, städning och lite gotta. Steff kom hit förut och vi kikade på Flickvänner från förr med Matthew McConaughey, bra film som alla killar borde se!!!! Spelade lite kort also. Nu sitter jag här helt alone med hundarna, ute regnar och blåser det. Usch jag hatar att vara ensam hemma i detta stora hus då det är mörk ute, allra helst då det blåser och låter ute! fyfarao. Som tur är kommer min family hem strax.

Imorgon måste jag plugga, plugga, plugga. Kanske Jessica och Elin kommer förbi och pluggar med mig? Aa, vi får se helt enkelt. Kanske övningskör lite också, vore rätt så bra. Nu ska jag se film och sova.

Godnatt

3 oktober

Titt på fan, det är redan oktober. Tiden går fort mina vänner.

Idag var det NK prov. Jag tror det gick åt pipsvängen med tanke på att jag chansade på nästan allt. Jaja, vi får väl se om nån vecka.. Blev inte mycket pump idag på gymet (idrotten), eftersom jag har sån jävla träningsverk i låren!! Igår på träningen så tränade jag handvolter så det visslade om det. När jag och Steff var på väg ner till bussen ringde Jenny och sa att vi kunde åka bil med henne, dagens hjälte!!!! Så vi slapp kylan;D

Väl hemma glömde jag bort att städa då jag fastnade i 90210. Oops. Duschade håret, sminkade mig, gick ut med jyckarna sen kom Jenny. Natta anlände även senare och vi förfestade hemma at my place. I brist på skjuts så tog vi till slut hjälp av en vän i min klass, ingen jag gärna umgås med så jag nämner inga namn. Det blir för pinsamt. Jaja, vi tog oss till stan iaf, tog en stämpel på Lyset och gick till Gurra på förfest. Där träffade jag nytt trevligt folk! Kvart i 12 kanske klockan var då vi begav oss in på Lyset. Dans=värkande fötter, grabbar, drinkar och härliga vänner kan jag sammanfatta kvällen med ;) Rätt så lyckad.

Justja måste säga. När jag stog och väntade på pappa (ensam), så stog det ett gäng utländska killar och tokglodde på mig, jag fick panik och var nästan påväg att springa därifrån men då kom pappa och mitt liv var räddat. Nu ligger jag i sängen, skönt som fan, men jag måste tyvärr gå på toa och tvätta ansiktet samt kissa. Tufft liv. GODNATT

RSS 2.0