27 september

Gårdagen blev lyckad känner jag.
Började med att åka till Sporthallen och sminka sig och byta om, tränade igenom danserna, värmde upp och strechade. Matchen drog igång 15:00, vi dansade in grabbarna, vi dansade i trapporna under matchen och i andra pausen så körde vi en dans =D Superkul var det. Var självklart nervös i början när man såg allt folk men sedan släppte det som tur var. Dock höll jag på att hungra ihjäl!! Hann bara äta 2 limpmackor halv 1 sedan åt jag inte förrens 6 på kvällen..

När jag kom hem blev det till att fixa sig och äta. For in till Emelie till 8 och där var det ett gäng brudar. Vi förfestade och hade det trevligt. Halv 12 kom taxin och hämtade oss, for till stads och shakade ass hela kvällen. När jag kom hem blev det tacos, massa vatten+resorb sen sängen, gudomligt skönt!

Dagen idag ser ut som så att jag måste plugga... Har filosofi prov imorgon, helt stört prov. kommer gå helt åt pipsvängen för mig men aja.. Jag lär inte vara den enda som svär över detta! Är sjukt sugen på pizza så det kanske slinker ner en sådan till middag! =D

Adios


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0